brak logo

Biuro Nieruchomości Stępień

Jelenia Góra

Opinie o Biuro Nieruchomości Stępień

klient 2009-04-13 11:12:42
Bardzo dobre biuro, wyjątkowo dobrze zorganizowane.
Pracownicy solidnie przygotowani do pracy.
Polecam!
klient 2009-04-13 11:16:28
Podajęstronę biura:

www.stepien.org.pl

Polecam.
adam scotland 2013-04-26 21:52:56
Kochani -kupno nieruchomosci poprzez biuro Stepien bylo dla mnie i chyba wszystkich zaangazowanych w moja sprawe przede wszystkim egzaminem . Przyjechalem z daleka bez jakiejkolwiek wiedzy na ten temat:) Czy nie jest fajnie miec swojego ,,aniola stroza,,? Ja trafilem na Pania Barbare Dobrowolska i ....mialem szczescie . Trzy dni zalatwialismy to co normalnie trwaloby 6 bawiac sie wzajemnie rozmowa i darzac sympatia . Idac do biura spodziewalem sie podejscia ,,urzedniczego,, czyli dzien dobry,kupno i do widzenia a tu jak dla mnie mily szok i eksplozja empatii,pomocy,zrozumienia i wyrozumialosci. Spodziewalem sie ,ze jestem jednym z wielu i czas przeznaczony dla mnie ma jakis limit przyzwoitosci....i znow nie mialem racji ,bo kupujac nieruchomosc Pani byla do mojej dyspozycji 7 dni i 24 godziny na dobe kosztem swojego prywatnego czasu pomagala zrobic mi to co zrobic powinienem sam.....Kupowalem nieruchomosc bez stresu,na spokojnie w milej atmosferze majac swiadomosc ,ze mam swojego mentora ,ktory sluzyl rada i podpowiedzia:) Choc kupilem juz cos czego szukalem 7 lat i tak skusze sie ,,pogrzebac,, czasami pomiedzy ofertami,,Stepien,, nieruchomosci . Kupic dzis nie jest trudno ,ale kupic cos bez pospiechu i w milej atmosferze zdaza sie juz rzadziej. Pozdrawiam ,,ekipe,, i obiecuje ,ze jeszcze sie spotkamy.Adam ze Szkocji
Admin 2014-06-10 11:11:44
Tak, są wolne miejsca :)
(usunięte przez administratora)
Admin 2014-06-10 11:16:54
Więcej informacji na stronie internetowej biura www stepien org pl w zakładce "Oferta Pracy" lub telefonicznie.
agatafirlej 2014-06-12 14:02:00
Polecam! Pani Dorota Banaszak, która zajmowała się naszą sprawą sprzedaży działki wykazała się pełnym profesjonalizmem, dzięki jej życzliwości udało się załatwić wszystko sprawnie, szybko i na odległość! Cierpliwie odpowiadała na każde pytania i wątpliwości. Stały kontakt za równo telefoniczny jak i przez internet. Polecam biuro w szczególności Panią Dorotę Banaszak!! Jeszcze raz bardzo dziękuję!! Pozdrawiam
szczepan 2015-01-18 00:23:43
jeśli przyjdziesz do nich i obiecasz , że będziesz najlepszym sprzedawcą jakego mieli i rzeczywiście takim będziesz to żadne kwalifkiacje specjalnie nie będą ci potrzebne. Tak to jest w tej branży że nie liczy się do końca co masz w papierach a to jak potraifsz zagadać swojego klienta i to co potrafisz gościowi wcisnąć
xxx 2015-03-10 09:23:49
Pracowałam w firmie bardzo krótko ale to co zobaczyłam wystarczyło i szybko uciekłam. To jakiś koszmar. Pracownicy oficjalnie zatrudnieni są na 1/4 etatu. Nikt nie wypłaca im nawet takiej pensji jak jest w dokumentach. Telefon ich oczywiście musisz opłacać sama, paliwo płacisz sama nawet za wizytówki kazali mi zapłacić. Pani dyrektor stosuje mobbing wypowiada się w sposób karygodny o byłych pracownikach i ich klientach. Szef udaje, że o niczym nie wie. Stara ekipa kradnie klientów młodym, którzy "i tak się przecież zwolnią". Mam zamiar zgłosić sprawę do PIP
7
ktos 2015-03-20 08:57:09
Masakra nawet nie próbuj
2
anonim 2015-04-15 22:57:51
xxx, zgadzam się z Tobą w 100% Ta firma to jakaś porażka!!! Zatrudnienie na 1/4 etatu i nawet tego nie płacą! mało tego po takiej formie umowy nie należy się później żaden zasiłek, a pracy w tym zawodzie i tak nie znajdziesz bo każą podpisywać jakieś lojalki!!! Telefon, wizytówki i paliwo - za wszystko płacisz. Co do wspomnianej wcześniej pani pseudo dyrektor;-) to brak słów, mobbing to chyba za mało powiedziane! To co opowiada o byłych pracownikach w głowie się nie mieści...Ktoś kto zajmuje takie stanowisko w firmie powinien coś sobą reprezentować, niestety... Szef nie lepszy-pod dyktando Pani dyrektor...
3
jula 2015-05-06 22:00:23
Prowizja ktora negocjuesz z klientem a potem i tak szef robi swoje i zabiera tyle ze dostajesz może 10 procent tego co obiecywal.
2
jula 2015-05-06 22:02:35
Chyba jaja sobie tobisz jakie 3mln takie prowizje to szef zbiera. Tacy klienci do biur nie chodza wola za plecami sie dogadac
1
hihot 2015-07-19 16:20:42
Chyba sobie jaja robisz pisząc taką opinię no chyba że to znów na polecenie szefa ; ) a do sprzedaży dodamy lipny voucher; ))))
1
Myszka 2015-10-15 09:43:26
Kilka osób może jest i ok ale reszta to zastraszona, zmobingowana grupa. Szkoda słów, szkoda głównie kasy, która musisz włożyć a i tak za wiele w zamian nie dostaniesz. Popatrz po autach pracowników i wszystko jasne jak zarabiają. Stare rasowane ;) lumpy.
1
Myszka 2015-12-03 11:16:30
cóż tak ci się tylko wydawało. Telefon firmowy płacisz, paliwo twoje, samochód twój, umowa śmieciowa 1/4 etatu więc ani składek, ani niczego. kwota do wypłaty, nie jest wypłacana. Coś więcej chcesz wiedzieć? Zostaw namiar priv chętnie napiszę. opinie różne na fakt przeczytałam. Pisane pod dyktando szefa
1
skandal 2016-03-28 08:00:55
Uważajcie na tę firmę! Pracownicy chcą za wszelką cenę upchnąć nieruchomość - nawet jeżeli oznacza to oszukanie klienta (i jeszcze wezmą za to grube pieniądze). Ja niestety miałem z firmą do czynienia 3 razy i 3 razy chcieli mnie oszukać!!! To już jest skandal i zamierzam zgłosić sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta.
1
arek 2016-03-29 08:39:54
To proszę zgłosić i nie wypisywać bzdur. I proszę pamiętać , że konkurencja nie polega na oczernianiu innych tylko na dostarczeniu dobrej, solidnej usługi. Pozdrawiamy konkurencję - Biuro Nieruchomości Stępień
321 2016-06-13 10:56:33
Sluchajcie, ja w tym biurze pracowalem kilka lat. Z tym co piszecie powyzej zgodze sie i musze pewne rzeczy sprostowac. jasne, jedziesz na prowizji, ale jak jestes dobry to zarabiasz wiecej niz kierownik banku, jak jestes slaby to zarabiasz tyle co w kiosku ruchu. zarobki zaleza od Ciebie i Twoich wynikow. Nikt nikogo nie kroi, trafi Ci sie klient na dom za 3mln i go daj Boze sprzedasz, zarobek jest Twoj, nikt nikogo nie oszukuje. ani szef ciebie ani biuro klientow. umowmy sie, ale to na dluzsza mete by nie dzialalo. a to jednak jest najwieksze biuro obecnie na rynku, ktore zatrudnia najwieksza ilosc pracownikow i tez jest najdluzej na rynku. przypadek? po prostu jest dobry mechanizm i dziala. jest wiele osob w biurze ktore pracuja 5-10 lat i nawet ponad i nie narzekaja, nawet nie wyobrazaja sobie pojscia do innej firmy. chyba ze masz jakis pomysl na siebie to wtedy idziesz i to robisz, tak jak ja (na marginesie). Co do atmosfery mysle ze jest dobra, oczywiscie czasem ktos gdzies z kims nie koniecznie przypadnie sobie do gustu ale to chyba normalne jest, jesli jest sie aktywnym i czasem nie wstydzi poprosic o pomoc to sobie poradzi i zarobi, a stara ekipa mysle ze podpowie, pomoze. Szef jest ok, jak Ty jestes ok. jesli robisz cos nie tak jak to byc powinno to szybko zostaniesz naprostowany. jak to w kazdej firmie sa jakies zasady, jesli godzisz sie na nie i wspolgrasz, to jedziesz dalej, jesli zaczynasz mieszac - wypadasz z gry. dla klientow - to biuro naprawde dba o klienta. nikt nic nie wciska, bo przeciez koniec koncow to i tak klient wybiera a to tez nie jest bluzeczka za 100zl ze mozna "wcisnac", jednak czesto ludzie podejmuja decyzje jedna na cale zycie, nie da sie tego tak wcisnac. pozdrawiam
kasia.sz 2016-07-12 09:33:22
Ja bardzo polecam pracę w tym biurze, sama próbowałam, niestety w złym momencie swojego życia. Może kiedyś jeszcze jak będzie okazja to kto wie... Wszystkie zasady są jasne od początku, perspektywa na prawdę ciekawej i rozwojowej pracy. Trzeba mieć tylko i aż dużo determinacji, wytrwałości i wiary w siebie.
amk 2016-07-12 23:17:37
Myślę, że na spokojnie @fox, bo równie dobrze dbają o relacje jak i atmosfera w firmie.
Zostaw swoją opinię o Biuro Nieruchomości Stępień - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Nieruchomości Stępień