brak logo

Keller Sp. z o.o. Autoryzowany Agent Renault Polska sp. z o.o

Gliwice

Opinie o Keller Sp. z o.o. Autoryzowany Agent Renault Polska sp. z o.o

admin 2015-06-15 05:18
Witam wszystkich! Znacie aktualne informacje na temat firmy Keller Sp. z o.o. Autoryzowany Agent Renault Polska sp. z o.o? Podzielcie się z nimi – być może pomożecie komuś w podjęciu decyzji o zatrudnieniu!
2
K. 2015-06-29 15:59
Nie polecam.
11
gość 2016-06-08 02:02
Cały keller to banda wdupowłazów i kolesiów to firma która prędzej czy później zejdzie na dno rynsztoka tak jak cały konfident stary Keller
5
Księgowość Keller 2016-09-20 15:32
Firma Keller posiada wykwalifikowaną kadrę pracowniczą. Każdy Pracownik traktowany jest indywidualnie.
Osoby które czują się pokrzywdzone przez naszą Firmę prosimy o bezpośredni kontakt, zamiast wypisywać oszczerstwa na nasz temat. Chętnych do podjęcia zatrudnienia w naszej Firmie zapraszamy na naszą stronę internetową.
1
PracownikKeller 2016-09-28 11:22
Witam, pracuje w firmie Keller już ponad rok. Otrzymuje wynagrodzenie regularnie, terminowo. Umowa została zawarta w pierwszym dniu pracy, a kolejna bezpośrednio po okresie próbnym. W firmie wszyscy się znają, panuje miła, koleżeńska atmosfera, wszyscy chętnie sobie pomagają. Jak najbardziej polecam tego pracodawcę.
grzegorz 2016-12-16 11:45
Szkoda czasu, nerwow i pieniedzy. Moim zdaniem drogo, nierzetelnie i bezczelnie. Gwarancja na wykonane uslugi w przypadku firmy Keller to fikcja. Szanowna obsluga robi sobie zabawe z klienta.
1
adamkasia2 2017-02-08 15:50
Firma jest odwrotnością tego co się słyszy o komisach w przypadku awarii zakupionego auta jaka mi się przydarzyła. Podeszli do tematu z całą perfekcją i odpowiedzialnością. Śmiało mogę polecić tą firmę i dziwię się, że są tacy co narzekają na ich usługi oby wszystkie komisy tak podchodziły to kupującego to TVN TURBO KAMERA nie miałby pracy.Oby tak dalej
niezadowolony 2017-04-04 18:31
NIE POLECAM!
Pracowałem w tej para firmie ponad rok. Podstawa minimalna a reszta pod stołem, o co zawsze się trzeba było kłócić. Traktowanie ludzi jak śmieci. Według właściciela masz poświęcić wszystko... rodzinę, dzieci dla jego firmy bo on był łaskawy cię zatrudnić.
Po złożeniu wypowiedzenia pensja z tego co masz na papierze nie ważne ile zrobisz i jak długo będziesz pracować.
2
Mateusz Widuch 2017-04-19 11:09
Szanowny Panie,
Przykro nam, że anonimowość wypowiadających się na tego typu portalach doprowadza do świadczenia nieprawdy.
Jednocześnie zwracam się z uprzejmą prośbą o niezamieszczanie nieprawdziwych faktów na temat firmy Keller.
Serdecznie zapraszam do zapoznania się z pozytywnymi opiniami naszych klientów na profilach FB Renault i Hyundai Keller. Są one znakomitym odzwierciedleniem atmosfery i jakości pracy w naszej firmie.

Pozdrawiam,
Mateusz Widuch
Dział Rekrutacji Keller
Księgowość i Zarząd Firmy 2017-04-19 11:56
Prosimy w ciągu 7 dni od dnia dzisiejszego o anulowanie wpisu z dnia 04.04.2017 ( godz. 18:31). Wpis ten zawiera nie prawdę i wpływa negatywnie na obraz naszej Firmy. Nie zastosowanie się do powyższej prośby będzie skutkowało zgłoszeniem sprawy do prokuratury o zniesławienie na podstawie art. 212 Kodeksu Karnego.
Jednocześnie pragniemy zauważyć, iż musiał Pan pomylić Pracodawcę, ponieważ w naszym przedsiębiorstwie tego typu sytuacje nie mają miejsca.
Zostaw swoją opinię o Keller Sp. z o.o. Autoryzowany Agent Renault Polska sp. z o.o - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Keller Sp. z o.o. Autoryzowany Agent Renault Polska sp. z o.o