Bestgum Polska

Rogowiec

Opinie o Bestgum Polska

titi 2015-11-12 19:19
A jak tam romanse w firmie?
1
### 2016-01-20 09:11
Krzysiu napisz coś jeszcze,bo tak cicho na naszym forum.Prosze wysmaruj tu kogoś bo aż głupio jak jest taka cisza.NO PRZECIERZ POTRAFISZ?TYLKO TY JESTEŚ DO TEDO ZDOLNY!!!!
titi 2016-01-27 17:02
Ja słyszałem że jest jeden. Bardzo duży i poważny romans .
5
ja 2016-02-19 07:58
myślę że pracownicy na brak podwyżek nie powinni narzekać, najprościej policzyć sobie ich procent w ostatnich trzech latach i porównać ze średnimi w kraju zachęcam.... dbajcie o tą Firmę dla siebie i miejsc pracy
3
... 2016-03-06 14:31
a szczególnie ci co tak ładują kierownikowi wieprzowinkę,a święta się zbliżają i świńska grypa też.żreć żreć!!!!!
4
Waldek 2016-03-08 07:31
chyba kogoś wyrzucili z pracy i teraz z braku czasu siedzi i wypisuje głupoty
4
PaniOchrona 2016-03-15 15:33
Nie wiecie czy kobiety też zatrudniaja?
Waldek 2016-07-02 16:52
Czemu Kostrzewa jeździ samochodem służbowym po Bełchatowie w weekend.
8
AAA 2016-07-02 22:54
Ponieważ pana "kierownika" Kostrzewy nie stać na własny :D
10
wacek 2016-07-05 16:40
oj zeby wiecej bylo takich oddanych pracownikow jak przywolany Kostrzewa to by ta firma wstala wreszcie z kolan...
wacek 2016-07-05 17:09
oj zeby wszyscy byli tak oddani tej firmie jak przywolany powyzej Kostrzewa wtedy to ta firma mialaby szanse wstac z kolan... eh marzenia
MaJoR 2016-07-06 12:11
Praca tu nie jest rewelacją. Umówmy się że za te pieniądze można podjąć inną, mniej ciężką ale trzeba wziąć pod uwagę możliwości na rynku pracy w danym regionie. Pracuję tu już 9 lat i nie mam większych zastrzeżeń oprócz atmosfery która jest kreowana przez dozór. Są to osoby które nie potrafią zarządzać zasobami ludzkimi i traktują pracownika jak bydło za przyzwoleniem kierownictwa firmy. Płacowo jest znośnie w stosunku do wykonywanej pracy - "oni udają że nam płacą a my że pracujemy". Brakuje stosowania przepisów BHP zarówno przez pracodawcę jak i pracowników. Nagminne naginanie w/w często kończy się okaleczeniami . Oszczędności na materiałach eksploatacyjnych i ciągłe podnoszenie wydajności kosztem bezpieczeństwa kiedyś doprowadza do nieszczęścia - oby nie. Pozdrawiam "gumę i odwodnienie"
11
nowy 2016-07-06 13:24
tera do pracy ? człowieku ta firma jest jak Rabm pomalu dogorywa...
1
Waldemar 2016-09-23 17:27
Ozarek teraz się zmienił . Traktuje ludzi jak przedmioty. Tylko z tymi ludźmi co żyje dobrze jak Gawronski Kamil to traktuje lepiej.
2
ten co wie 2016-09-26 09:43
Waldemar - jak zobaczysz jak Kamil zapier..la w robocie to zrozumiesz dlaczego dobrze go traktuje.
1
pracownik 2016-10-21 07:11
co to się dzieje? jak to się skończy , firma stoi na krawędzi , co z ludźmi,
1
Waldemar 2016-10-21 17:42
Dobra zmiana ....a związki podkulily ogony i teraz już nie "bronią " pracowników
10
ex 2016-11-06 08:56
no a ich wciąż jeszcze przybywa i przybywa
2
Nick 2016-11-17 23:29
Od kiedy do pracy w odkrywce potrzebna jest dobra znajomość języka angielskiego ?
2
pawel 2016-11-20 17:30
Potrzebna jest do wyjazdów zagranicznych
2
Nick 2016-11-20 22:26
A często są te wyjazdy ?
1
Nick 2016-11-20 22:29
A często są te wyjazdy ?
I'm not a robot 2016-11-24 00:11
Myślę, że są to informacje poufne spółki.
1
guma ii odwodnienie 2017-01-29 21:34
Ale sie tera we firmie porobilo!!!!!! pozabierane premie a przydup.... dostaja podwyzki i samochody i jeszcze bal był w janie i kase dostali za to!!!!!!!!!! a my to co???????/ jak tak dalej pójdzie to ktoś wyjedzie na taczce zwiazki tez cicho siedzą chyba kase dostali.
17
gumolep 2017-02-06 22:03
Bal był mój drogi dla zasłużonych i było bardzo rodzinnie, staraj się to za rok może dasz radę.
6
KADRA 2017-02-07 13:26
Guma i odwodnienie weź się do roboty bo pracując 4 godziny dziennie nic nie osiągniesz.
3
Napoleon 2017-02-23 23:46
Ta dla zasluzonych chyba dka tych co daja kierownikom zborze lub inne rzeczy hehe :D ps. Kto ma wiedzieć to wie o co chodzi. ..
11
jo 2017-03-20 02:07
robi się dziadostwo albo gorzej
16
pracownik 2017-04-07 19:02
Zmiany ciągłe zmiany spokoju trzeba tej firmie ale jak z takimi jak szmalec który ludzi ma za nic czemu tacy ludzie jeszcze żądzą nowa władza nie widzi ????
12
KADRA 2017-04-13 08:40
Do jo: Jak przez 6 lat okradali niektórzy firmę to było OK? A jak się robi porządek to jest dziadostwo. Chyba kolego masz jakieś problemy z rozróżnianiem i przestrzeganiem norm społecznych i prawnych-jeżeli wiesz co to znaczy. Pozdrawiam uczciwie pracujących.
3
chlop 2017-04-13 13:03
Do Praownik: oj chlopy chlopy, bo robić się z nami nie chce lepiej poleżeć jak się smalcowi co odpali po godzinach wiadomo... ale piniondze na wyplate z nieba nie spadna chlopino trza robic po ruwno a nie lebry jedne
6
zainteresowany 2017-04-13 13:44
nadeszła DOBRA ZMIANA :) inaczej zwana PATOLOGIA. Kradli poprzednicy zaczną kraść i następcy taka POLSKA. Na temat PZ i MARKETINGU podkreślam tylko "kierowników" się nie wypowiadam tak niskiego poziomu nie widziałem w tej firmie od początku jej istnienia. Pozdrowić ciężko pracujących jesteście przyszłoscią tego zakładu
12
Ja 2017-04-22 12:37
Panie Prezesie czemu na halach przodowy ustala roboty i sam pcha sie na Tokarke i bez uprawnień toczy na Tokarce??

Jak coś mu się stanie co powiecie Prokuraturze ??
6
XXL 2017-04-23 20:51
Robi się coraz lepiej w firmie.Cały czas słyszymy:długi,firma na minusie!!Dwie dojne krowy przestały dawać mleko-wulkanizacja wewnętrzna i zewnętrzna, nieproduktywne działy.Mój Boże-teraz naprawdę inne działy muszą utrzymywać naszą firmę:krążniki,biura, szczałowi itp... ,cała nadzieja w was panowie i panie.Ludzie nie mogą już patrzeć jak firma kona,ruszyła fala zwolnień!!A w biurach wciąż przybywa nowych twarzy...!!!
13
KADRA 2017-04-27 08:22
Przepraszam bardzo za sformułowania ale niektórzy z Was tu piszących nie ma pojęcia co wypisuje. Poprzedni zarząd pozatrudniał tyle ludzi w administracji, że już nie mieli gdzie siedzieć to było OK? Jak nowy Prezes zatrudnił 5 osób bo każdy szef chce mieć nowych ludzi to jest źle. Firma za poprzedniego zarządu była tak źle zarządzana, że groził jej upadek nowy Prezes stawia ją na nogi takie są fakty. I nikt nikogo nie zwalnia i nie ma fali zwolnień. TO TAKA RODZINNA I TOWARZYSKA FIRMA I WSZYSCY DOBRZE O TYM WIECIE TO BARDZO PROSZĘ NIE PISZCIE GŁUPOT.
5
... 2017-04-27 21:31
Za krótko tu jeszcze pracujesz.....!!!
9
Pracownik1 2017-05-01 14:22
Pracujemy w warunkach tragicznych, rakotworczych, bez wyciągów. Gdzie te uczciwe pomiary.
10
MaJoR 2017-05-02 07:53
Pomiary? Sadza,siarka,kleje + temperatura obróbki - co tu jeszcze mierzyć? Inspekcja Pracy da radę tylko trzeba zgłosić
5
Pracownik1 2017-05-02 13:58
Pomiary są..... tylko jakie?.... takie żeby było wszystko ok, dobre dla zakładu , nie dla pracowników.
5
MaJoR 2017-05-03 08:26
Byłeś podczas wykonywania pomiarów czy ktoś Ci o ich wykonaniu powiedział? Chłopie to jest Twoje zdrowie
1
Pis 2017-05-06 13:33
Szmalec ładuje premie swojemu szwagrowi Domagale niech prezes zobaczy jaka firma jest rodzina.
18
titi 2017-05-08 19:20
Na dyzur znow te same osoby. Nie można sie zapisać.
4
PP 2017-05-09 19:03
TA!!!Awaria zwałowarki i co- goście posrani,a jak już robili,masakra opierdalacze,niech sobie dyżurują dalej ...
5
xxx 2017-06-01 20:14
Smutne to wszystko .....
5
Ktoś 2017-06-22 08:35
Proszę ludzi nie mam na wulkanizacji a pan Włodzimierz przechodzi na oddział e 1 wszystko układy pewnie grunt pod nogami się wali i szwagier zalatwil przejście ,i nikt za to się nie weźmie dziadostwo.
14
Zwykły Robol 2017-07-11 12:51
Zarobki nie są złe. Naprawdę nie łatwo teraz znaleźć coś lepszego na podobnych warunkach. Tylko niestety nie widać jakoś tego dźwignia firmy, o którym pisał kolega o pseudonimie KADRA. Zaczyna to wszystko wyglądać kiepsko. Zarząd starszy zwolnieniami, mówią, że firma jest cały czas na minusie. No, ale wina w dużej większości jest po stronie zarządu. To nie my kierujemy firmą, nie my załatwiamy zlecenia. Naszym zadaniem jest pracować dla firmy i uważam, że z tego zadania znaczna część pracowników wywiązuje się bardzo dobrze.
3
pracownik 2017-07-14 15:31
A będzie jeszcze gorzej zleceń z kopalni ubywa ma zewnątrz praca trudna i ciężka pod ziemią ludzie nie chcą pracować związki ich bronią ale to nic nie da pieniędzy w firmie nie ma i można mówić co się komu podoba i tak skończy się to zwolnieniami
2
... 2017-07-15 12:23
Więcej do biur..!A mniej fizoli i kadry zarządzającej!
Julita 2017-07-20 19:53
Jak wyglądają warunki zatrudnienia w Bestgum Polska? Informacje na temat zarobków i umów zawieranych z pracodawcą oraz wszelkie inne związane z pracą w tej firmie mogą pomóc osobom chcącym podjąć zatrudnienie.
MaJoR 2017-07-22 08:38
Niestety są to informacje o których nie można się publicznie wypowiadać. Ogólnie rewelacji ani tragedii nie ma.
Zostaw swoją opinię o Bestgum Polska - Rogowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bestgum Polska