Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HJORT KNUDSEN

Pracowałeś w firmie HJORT KNUDSEN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robak - 2014-12-04 13:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niektórzy ludzie naprawde sa smieszni. Narzekacie tutaj na slabe zarobki, a przepraszam bardzo co Wam sie niby nalezy?Wiekszosc w firmie nie skonczylo nawet glupiej zawodówy a na ich twarzach promienieje debilizm. W zyciu na wszystko miec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a potem domagac sie kokosow. W firmie rzadko kiedy patrza na wykształcenie, a placa przy tym calkiem niezle. Jak cos sie nie podoba to droga wolna - mozna sie zatrudnic w galerii jako ochroniarz i miec polowe wyplaty co tutaj. Jak ten Hjort kiedys (nie daj Boże) jebnie to sie obudzicie z reka w nocniku.
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-12-04 14:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
robak-popieram cię w stu procentach,przyjdzie taki nowy(a) i po pół roku chciałby już podwyżkę,ale nie 50 zł na miesiąc tylko więcej.Narzekają potem na firmę,brygadzistów,kierownictwo i dyrekcję."Zapierdzielaj" kilka lat za najniższą ,a potem może coś osiągniesz.Nie ma nic od razu i za darmo jak się nie podoba to "baj".Przy okazji niedługo jest rocznica tego feralnego dnia-wielkie dzięki dla właścicieli,że tak się podnieśli i odbudowali zniszczone hale.
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2014-12-08 21:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
PAN (usunięte przez administratora)TO PÓŁ BIEDY ALE SĄ GORSI NP.J.WAJER KAPUŚ UKŁADY Z PANEM NADOLNYM ŻE JAK KTOŚ SIĘ NIE SPODOBA TO ZARAZ LECI ZA BRAME PANIE W KADRACH POWINNY ZASUWAĆ NA AKORDACH A NIE SIEDZIEĆ DUMNE JAK PAW I KAWKE POPIJAĆ TEŻ WYBIERAJĄ KTO MA PRACOWAĆ SAMI ZNAJOMI ZNAJOMYCH BYŁ DAWNO TEMU PONOĆ INCYDENT ŻE KTOŚ ZAPYTAŁ SIĘ W KADRACH O PRACE A TA STARA GĘŚ ODPOWIEDZIEĆ MIAŁA ŻE TU Z ULICY NIE POTRZEBUJEMY I NA CZYM SIĘ SKOŃCZYŁO NA SPRAWIE BO GOŚĆ WYJEBAŁ JEJ W PYSK DOBRZE ZROBIŁ BO JAKI TAM SZACUNEK DO LUDZI A WAJER ĆPUN TYRAŁ KIEDYŚ PO SADACH A PONOĆ SIĘ PAJAC WOZI TAM I KABLUJE BO ZAD LIRZE NADOLNEMU NIGDY TAM DOBRZE NIE BĘDZIE JAK TACY BĘDĄ U BOKU KIEROWNICTWA A BRYGADZISTÓW MOŻNA TEŻ ZAŁATWIĆ PO PRACY ALE KTÓRY ODWAŻNY ZNAJDZIE SIĘ....SKORO TYLKO NAŚMIEWAJĄ SIĘ I GONIĄ NAS DO PRACY
zdjecie uzytkownika
Ookami - 2014-12-11 23:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gbur - 2014-04-11 20:34:22]:
1800 - 2000 PLN. Na okresie próbnym, ale drugiego dnia zasuwać musisz jak byś był doświadczonym pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2015-01-28 19:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje tam juz jakis czas i jak w kazdym zakladzie trzeba zapieprzac zeby zarobic ale da rade 4tysie zarobic przy ok 190-200godz takze chyba przyzwoicie nie. a brygadzisci sa troche mlodzi ale kumaci przynajmniej moj taki jest . jak ktos chce sie nauczyc zawodu to wiadomo ze od razu nie zarobi nie wiadomo ile ale z miesiaca na miesiac bedzie lepiej takze Hjort nie jest taki zly
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-27 21:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam . dzisiaj wszedl do kina film dla wiekszosci zalogi ,,Disco Polo,, ....troszke przesadzaja z ta muzyka jak na moj gust
zdjecie uzytkownika
golen - 2015-02-28 15:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu, dlaczego polecasz ten film załodze? jest tam w pracy u hjort knudsen aż tak zabawnie i miło że ten film ich obrazuje? bo nie powiem nie powiem , ta kwota 1800-2000 jest jak najbardziej przekonywująca dla mnie. Tylko czy warto? ktoś podpowie mi jakoś? chociaż fakt, kto nie próbuje ten nie ma, tak to
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-04 11:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisalem tak dlatego ze za duzo tej muzyki tam puszczaja a nie ze jest za wesolo a tak poza tym jak chcesz tu pracowac to spoko te 2 tys dostaniesz
zdjecie uzytkownika
jeant - 2015-03-14 10:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-03-04 11:06:39]:
Witam, mam pytanie odnośnie tej firmy. Szukają pracowników w Nowogardzie, zachodniopomorskie. Po przeczytaniu paru postów nie można wyrobić sobie opinii.
Jedni są zadowoleni inni psioczą.
Interesuje mnie:
- czas pracy
- ile zmian
- płaca netto
- czy są wolne soboty
- czy praca jest w miarę normalna czy super ciężka
Wiadomo za leżenie nikt nikomu nie zapłaci ale człowiek jak się nasłucha jak niektórzy zasuwają za 1200 to włosy się jeżą na głowie.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-03-18 19:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesteśmy robakami w mrowisku
zdjecie uzytkownika
HeliH - 2015-03-23 00:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robakami w mrowisku :D ? Że was jedzą w tej firmie, czy jak mam to rozumieć. W zachodniopomrskim w Nowogardzie szukają pracowników więc coś rusza, bo wcześniej nie mogłem znaleźć ofert, no ale to dobrze, cieszę się z tego faktu bo może mi się uda znaleźć tutaj pracę, 1800 to nie jest mało, a wiadomo, zasuwać trzeba jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
jeant - 2015-03-24 15:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HeliH - 2015-03-23 00:53:00]:
Byłem na rozmowie w Nowogardzie, przez 3 miesiące 7 zł/brutto + 1000 zł premii. Po 3 miesiącach 8 zł/brutto i akord
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-03-31 19:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cizia - 2014-10-13 14:58:05]:
Może po prostu nie lubią analfabetów?
zdjecie uzytkownika
Jenny - 2015-04-14 11:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko rozumiem, praca-pracą ale romanse na terenie zakładu to już jakaś porażka....rodziny rozpadają się przez to,ze młode cizie zatrudnione a panowie na jakimś tam stanowisku myślą sobie nie wiadomo co....Proponuję patrzeć na wydajność w pracy a nie na inne atuty.
zdjecie uzytkownika
...... - 2015-04-14 15:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
No właśnie ,na wydajność w pracy to oni wcale nie patrzą ,mógłbym podać przykład na krojowni...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-04-17 09:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i te gatki ze Ukraińcy przyjadą tak tak bo oni tylko czekają przy granicy za 500€ robic . Zakwaterowanie wyżywienie i co im zostanie ?! W duszy maja hjorda
zdjecie uzytkownika
12 - 2015-05-23 19:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaaica jak ta piosenka
zdjecie uzytkownika
bulder - 2015-07-07 22:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-04-17 09:59:00]:
żebyś się nie zdziwił... ukraińcy tam pojadą i będą robić w sumie za bezcen skoro potrafią robić w naszym kraju za niezbyt wysokie stawki to czemu tam mają tego nie robić. Oni i tak będą lepiej zarobieni niż jakby mieli pracować u siebie. A Knudsen co raz rzadziej sięga po naszych obywateli niestety .
zdjecie uzytkownika
upał - 2015-08-08 16:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zimno jest na hali he he he
zdjecie uzytkownika
... - 2015-08-09 13:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo jest za dużo wiatraków he he he
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-08-22 12:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a ktos mi powie po co mamy dwoch agentow???chyba wystarczy jeden chodzi o p. Tomka ten drugi tylko stoi przy pakowaczach i nic nie robi i na dodatek jakis dretwy jest .po co wydaja kase na kogos takiego??/
zdjecie uzytkownika
kankol - 2015-08-24 01:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hjort knudsen zatrudni specjalista ds sprzedaży eksportowej czy ktoś pracował na tym stanowisku i może poradzić czy warto aplikować do tej firmy. Jeste, zainteresowany pracą u nich i nic tak naprawdę się z tych opinii nie dowiedziałem a miłoby było coś poczytać gdzieś gdzie można mieć zaufanie do komentarzy
zdjecie uzytkownika
kankol - 2015-08-24 01:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hjort knudsen zatrudni specjalista ds sprzedaży eksportowej czy ktoś pracował na tym stanowisku i może poradzić czy warto aplikować do tej firmy. Jeste, zainteresowany pracą u nich i nic tak naprawdę się z tych opinii nie dowiedziałem a miłoby było coś poczytać gdzieś gdzie można mieć zaufanie do komentarzy
zdjecie uzytkownika
kankol - 2015-08-24 01:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hjort knudsen zatrudni specjalista ds sprzedaży eksportowej czy ktoś pracował na tym stanowisku i może poradzić czy warto aplikować do tej firmy. Jeste, zainteresowany pracą u nich i nic tak naprawdę się z tych opinii nie dowiedziałem a miłoby było coś poczytać gdzieś gdzie można mieć zaufanie do komentarzy
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-12-02 20:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich wie ktos co sie tu dzieje ?stolarze uciekaja na chorobowe tapicerzy wyzywaja ogolnie cos sie tu dzieje nie halo.... tylko szefostwo nic nie widzi bo przeciez na papierze jest ok wiezniowie robia co trzeba a tutaj pracy nie ma...... szkoda ze tylu porzadnych ludzi odchodzi .
zdjecie uzytkownika
Opole - 2015-12-03 15:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, że bywa różnie, w Hjort Knudsen Polen wymagania nie są jakieś wielkie, wystarczy np. niemiecki czy angielski, no i trochę wiary w siebie. Pensja na czas
zdjecie uzytkownika
guzik - 2015-12-13 19:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Opole skoro wypłata jest o czasie, to już widać jak szefostwo dba o swoich pracowników. Wiecie czy oferta pracy na technologa jest wciąż aktualna? Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
złotów - 2016-01-05 22:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe. Duńczycy mało wiedzą. Firma jeden wielki żal. Trzeba uciekać z tego zakładu
zdjecie uzytkownika
ACAB - 2016-01-05 23:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tej firmie. Dla tych wyżej pracownicy to zwierzęta i mają nas gdzieś. Zimno na hali
zdjecie uzytkownika
kinect - 2016-01-06 15:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ACAB a spotykałes sie bezposrednio z kierownikami i tak Cie traktowali czy po prostu duzo wymagali pracy- co jest normalne i nie ma co przesadzac? a jak placili?
zdjecie uzytkownika
zet - 2016-01-07 10:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Opole - 2015-12-03 15:47:11]:
I nie masz kiedy jej wydać, bo jesteś cały czas w pracy!!! hahaha I od razu mówię, że wiem bo tam pracowałem!!!
zdjecie uzytkownika
sujk - 2016-01-08 22:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na produkcji owszem, nie jest łatwo no ale każdy się chyba domyśla jaka jest specyfikacja pracy, są jednak inne stanowiska do objęcia takie jak Specjalista do spraw Sprzedaży Eksportowej.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-19 21:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wiecie co wam powiem szkoda że ta firma nie spaliła sie dwa lata temu przynajmniej urwało by się tym wszystkim kierowniczkom od siedmiu boleści ale zobaczycie predzej czy pożniej to upadnie zresztą tu mają być magazyny i reperacje produkcja na ukrainie i więżniowie.
zdjecie uzytkownika
turn - 2016-01-19 21:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @sujk że ta oferta pracy jest wciąż aktualna, więc warto jeszcze złożyć papiery. Wymagana jest znajomość szwedzkiego, a ciekawe czy są u nich możliwe jakieś kursy doszkalajace.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-19 21:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego stolarze uciekają? Już ci mówię nasz wspaniały pan dyrektor zatrudnił pana Janusza który jest kierownikiem stolarni pianek i klejenia jego zadaniem jest usprawnienie produkcj i korygowanie błędów i co zrobił jak do tej pory wielkie G.... upierniczył monterom jak tylko można bo tam było najłatwiej i najszybciej zaoszczędzic na produkcji gratuluje pomysłu panie dyrektorze.
zdjecie uzytkownika
thyg - 2016-01-21 21:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosc, czy w takim razie logicznym nie byloby ratowanie reszty pracowników ? Słuchaj, a teraz przecież kierownika od wczoraj szukają- może to stąd ta zmiana.
zdjecie uzytkownika
Pracownik ze Złotowa - 2016-01-22 20:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracować trzeba wszędzie. Jak Ty jesteś OK to i do Ciebie szefostwo będzie OK. Jeśli przychodzisz do pracy tylko po to żeby 8 godz. łazić bez celu i narzekać jak ci jest ciężko to zatrudnij się u Ferdka Kiępskiego.
P/S. Organizacja. I jeszcze raz organizacja pracy jest do d..y.
Jest kilku starych pracowników ( jeszcze z Wyrzyska - Adek.Jacek.Wiechu.Mariusz którzy "ciągną" produkcję. Szkoda.że nikt z szefostwa tego nie docenia.
zdjecie uzytkownika
trudi - 2016-01-23 21:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik ze Złotowa - 2016-01-22 20:43:26]:
starzy dobrzy pracownicy powinni być moim zdaniem docenieni. Może jeszcze będą... A tak po za tematem to nowi też mają swoją szanse bo szukają teraz kierownika zakładu
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-24 21:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie powiedzcie mi jaką teraz funkcje pełni pan Robert Jackowski przecież teraz kiedy do niego się idzie to słysze odpowiedz "ale to nie do mnie idz do Janusza" po co on tam jest potrzebny do brania pieniędzy nawet nie potrafi dokładnie podliczyc ile czego potrzeba czy manual set czy elektryk do czego to doszło żeby ludzi na produkcji było mniej jak kierowniczków i innych szwędaczy i robić tylko na nich. A po drugie do czego to doszło żeby nie było można sie nigdzie załatwić wszystkie kible zatkane gówna po łazienkach pływaja wstyd do czego to doszło.
zdjecie uzytkownika
kurczak - 2016-01-25 21:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie też zauważyłem @trudi, że poszukiwany jest kierownik. Co ciekawe nie wymagaja doświadczenia, ale trzeba znac język polski, a także wymagana jest biegła znajomość języka ukraińskiego lub rosyjskiego.
zdjecie uzytkownika
zlotow - 2016-01-25 22:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczera prawda. Pseudo kierownik ogláda tylki dziewczyn zamiast zajac sie produkcja.Przypisuje sobie osiagniecia zakladu chociaz ciagle jest na Ukraine. Ekipa z wyrzyska ciagnie produkcje a on bierze premie. No ludzie!!!. Jak ci chlopacy sie zwolnia.to w zlotowie produkcja pada. Pozdro dla chlopakow.
zdjecie uzytkownika
4343 - 2016-01-29 19:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kurczak no to jest dziwne ze na takie stanowsiko nie jest wymagane zadne doswiadczenie, no ale moze chociaz za to oferuja jakies kursy czy szkolenia..
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-02-01 15:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałbym złożyć CV do tej firmy ale z tego co czytam to mam obawy. Możecie mi powiedzieć czy praca jest tu na 2 zmiany czy na 3 zmiany, czy jest dużo nadgodzin, i czy praca również jest w weekendy. No i jakie jest wynagrodzenie miesięczne.
zdjecie uzytkownika
kinect - 2016-02-19 17:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy na jakie stanowisko byś aplikował @Nowy. na produkcji podobno jest ciężko i czasem warunki pracy tam ludziom nie odpowiadają. jeśli myślisz o pracy specjalisty ds sprzedaży i masz w jednym palcu języki obce to możesz liczyć pewnie na 5 z przodu.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2016-02-28 17:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz dość że ciebie wszyscy omijają.
zdjecie uzytkownika
doni - 2016-03-02 20:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie musisz miec niewiadomo ilu tych języków ,,w małym palcu'' wystarczy ze znasz bardzo dobrze jezyk angielski, masz odwowiednie wykształcenie i pracowałeś w podobnej branży.
zdjecie uzytkownika
rekrut - 2016-03-23 11:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można się dowiedzieć jaką funkcję pełni pan Grzegorz P. w Złotowie? (ten od nagrobków) Ponoć ma być majstrem czy kierownikiem działu. Mam nadzieje że to tylko plotki. Przecież ten pan nie potrafi sam nic zrobić a zrobiliby go jakimś majstrem?
zdjecie uzytkownika
mimo - 2016-04-07 22:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieli kilkanascie ofert pracy całkiem niedawno, zastanawiałem się nad stanowiskiem Technologa wiem, że oferują umowę o pracę oraz socjal, wiec sie opłaca.
zdjecie uzytkownika
praca - 2016-04-07 23:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Propozycja dla szukających pracy. Od Wysoczki ok.35 km w Podaninie jest firma tapicerskie jedna z wielu firmy w Holdingu Niemieckim. Proponuję pracę wykwalifikowanym tapicerki i nie tylko. W bardzo dobrych warunkach przyjaznej atmosferze i z wysokimi zarobkami. Przeszłam tam z firmy Knudsen i nie żałuję. polecam.
zdjecie uzytkownika
kodik - 2016-05-10 11:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem oferty @praca, no ale jednak trzeba znać się na rzeczy i mieć spore doświadczenie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HJORT KNUDSEN!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HJORT KNUDSEN

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert