brak logo

HJORT KNUDSEN

Wysoczka

Opinie o HJORT KNUDSEN

picerek 2014-10-10 20:53:17
pytanka mam; czy to prawda o zarobkach tapicerów pow. 4tyś. i czy jest firmowy bus z Bydgoszczy?
2
cizia 2014-10-13 14:58:05
jesli chodzi o rozmowe kwalifikayjna to ja bylam nie dawno kastink trwal 5 min i wybrali same mlode i malo tego dziewczyny pracownikow to poco wzywaja wogole na rozmowe niech pracownikow popytaja to rodzine przyprowadza jak nie masz tam rodzinki to nie maszans na prace
dama 2014-10-13 15:13:32
praca w hjordzie bardzo ciezka ale atmosfera na 2 brygadzisci maja odzywki na poziomie przedszkola pracownik jest traktowany jak zero szwaczki na przerwe nie ida bo by nie zdazyly normy zrobic o przyjeciu do pracy kogos nowego to tylko po znajomosci i z rodziny noi oczywiscie mlode ale nie wiedza ze starszemu bardzo zalezy na pracy bo ma oplaty a mlody jak nie tu to tam i jakos poleci
1
Oszukany 2014-10-16 02:29:33
Nie polecam tej firmy jest ona znana z oszustw już na całą okolice a nawet powiat jest jeszcze gorzej tam niż u zaruzomialego prywaciaza a to dzięki Nowakowi i Dyrektorowi no i brygadzisci tez nie lepsi.Mam pytanie czy nadal jest tak ze zatrudniają a po 2 miesiącach robią szkolenia?
Zet 2014-10-28 22:17:32
Mogę Ci powiedzieć, że jeżeli jesteś gotowy robić za 2 tys. za 250 godz. pracy oraz słuchać chamskich odzywek brygadzistów i reszty "kierowników" to oni zapraszają. A tak szczerze nie polecam!!!!
2
niewazneile 2014-10-30 15:59:53
Mam pytanie czy trzeba pracowac w tej firmie w weekendy? czy jest to obowiazkowe?
2
xxx 2014-11-14 12:34:54
brygadziści to dno...śmieją się w twarz, ciągłe docinki z ich strony tylko się słyszy, poganianie...nerwy puszczają
Pacownik oddzialu 2014-11-22 17:49:35
Pierwsze słyszę by karanie za nie zostanie na nadgodzinach było normalna rzeczą a w tej firmie to normalne wykorzystują ludzi płacą im grosze i jeszcze traktują źle pracownicy jak jeden poza murami tej firmy nie maja o tym zakładzie dobrego zdania a w środku siedzą cicho bo boja się że stracą pracę a wszyscy wiedza dobrze jak jest w polsce i że kazdy zdobyty grosz się liczy
1
Robak 2014-12-04 13:33:49
Niektórzy ludzie naprawde sa smieszni. Narzekacie tutaj na slabe zarobki, a przepraszam bardzo co Wam sie niby nalezy?Wiekszosc w firmie nie skonczylo nawet glupiej zawodówy a na ich twarzach promienieje debilizm. W zyciu na wszystko miec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a potem domagac sie kokosow. W firmie rzadko kiedy patrza na wykształcenie, a placa przy tym calkiem niezle. Jak cos sie nie podoba to droga wolna - mozna sie zatrudnic w galerii jako ochroniarz i miec polowe wyplaty co tutaj. Jak ten Hjort kiedys (nie daj Boże) jebnie to sie obudzicie z reka w nocniku.
1
..... 2014-12-04 14:51:06
robak-popieram cię w stu procentach,przyjdzie taki nowy(a) i po pół roku chciałby już podwyżkę,ale nie 50 zł na miesiąc tylko więcej.Narzekają potem na firmę,brygadzistów,kierownictwo i dyrekcję."Zapierdzielaj" kilka lat za najniższą ,a potem może coś osiągniesz.Nie ma nic od razu i za darmo jak się nie podoba to "baj".Przy okazji niedługo jest rocznica tego feralnego dnia-wielkie dzięki dla właścicieli,że tak się podnieśli i odbudowali zniszczone hale.
2
tygrys 2014-12-08 21:14:01
PAN (usunięte przez administratora)TO PÓŁ BIEDY ALE SĄ GORSI NP.J.WAJER KAPUŚ UKŁADY Z PANEM NADOLNYM ŻE JAK KTOŚ SIĘ NIE SPODOBA TO ZARAZ LECI ZA BRAME PANIE W KADRACH POWINNY ZASUWAĆ NA AKORDACH A NIE SIEDZIEĆ DUMNE JAK PAW I KAWKE POPIJAĆ TEŻ WYBIERAJĄ KTO MA PRACOWAĆ SAMI ZNAJOMI ZNAJOMYCH BYŁ DAWNO TEMU PONOĆ INCYDENT ŻE KTOŚ ZAPYTAŁ SIĘ W KADRACH O PRACE A TA STARA GĘŚ ODPOWIEDZIEĆ MIAŁA ŻE TU Z ULICY NIE POTRZEBUJEMY I NA CZYM SIĘ SKOŃCZYŁO NA SPRAWIE BO GOŚĆ WYJEBAŁ JEJ W PYSK DOBRZE ZROBIŁ BO JAKI TAM SZACUNEK DO LUDZI A WAJER ĆPUN TYRAŁ KIEDYŚ PO SADACH A PONOĆ SIĘ PAJAC WOZI TAM I KABLUJE BO ZAD LIRZE NADOLNEMU NIGDY TAM DOBRZE NIE BĘDZIE JAK TACY BĘDĄ U BOKU KIEROWNICTWA A BRYGADZISTÓW MOŻNA TEŻ ZAŁATWIĆ PO PRACY ALE KTÓRY ODWAŻNY ZNAJDZIE SIĘ....SKORO TYLKO NAŚMIEWAJĄ SIĘ I GONIĄ NAS DO PRACY
4
Ookami 2014-12-11 23:13:40
1800 - 2000 PLN. Na okresie próbnym, ale drugiego dnia zasuwać musisz jak byś był doświadczonym pracownikiem.
3
tapicer 2015-01-28 19:35:53
witam pracuje tam juz jakis czas i jak w kazdym zakladzie trzeba zapieprzac zeby zarobic ale da rade 4tysie zarobic przy ok 190-200godz takze chyba przyzwoicie nie. a brygadzisci sa troche mlodzi ale kumaci przynajmniej moj taki jest . jak ktos chce sie nauczyc zawodu to wiadomo ze od razu nie zarobi nie wiadomo ile ale z miesiaca na miesiac bedzie lepiej takze Hjort nie jest taki zly
gosc 2015-02-27 21:03:52
witam . dzisiaj wszedl do kina film dla wiekszosci zalogi ,,Disco Polo,, ....troszke przesadzaja z ta muzyka jak na moj gust
gosc 2015-03-04 11:06:39
napisalem tak dlatego ze za duzo tej muzyki tam puszczaja a nie ze jest za wesolo a tak poza tym jak chcesz tu pracowac to spoko te 2 tys dostaniesz
jeant 2015-03-14 10:55:00
Witam, mam pytanie odnośnie tej firmy. Szukają pracowników w Nowogardzie, zachodniopomorskie. Po przeczytaniu paru postów nie można wyrobić sobie opinii.
Jedni są zadowoleni inni psioczą.
Interesuje mnie:
- czas pracy
- ile zmian
- płaca netto
- czy są wolne soboty
- czy praca jest w miarę normalna czy super ciężka
Wiadomo za leżenie nikt nikomu nie zapłaci ale człowiek jak się nasłucha jak niektórzy zasuwają za 1200 to włosy się jeżą na głowie.
1234 2015-03-18 19:20:17
jesteśmy robakami w mrowisku
1
jeant 2015-03-24 15:39:53
Byłem na rozmowie w Nowogardzie, przez 3 miesiące 7 zł/brutto + 1000 zł premii. Po 3 miesiącach 8 zł/brutto i akord
Janek 2015-03-31 19:02:25
Może po prostu nie lubią analfabetów?
Jenny 2015-04-14 11:15:36
Wszystko rozumiem, praca-pracą ale romanse na terenie zakładu to już jakaś porażka....rodziny rozpadają się przez to,ze młode cizie zatrudnione a panowie na jakimś tam stanowisku myślą sobie nie wiadomo co....Proponuję patrzeć na wydajność w pracy a nie na inne atuty.
4
...... 2015-04-14 15:39:24
No właśnie ,na wydajność w pracy to oni wcale nie patrzą ,mógłbym podać przykład na krojowni...
10
Ja 2015-04-17 09:59:00
i te gatki ze Ukraińcy przyjadą tak tak bo oni tylko czekają przy granicy za 500€ robic . Zakwaterowanie wyżywienie i co im zostanie ?! W duszy maja hjorda
12 2015-05-23 19:14:53
jaaica jak ta piosenka
upał 2015-08-08 16:58:04
zimno jest na hali he he he
1
... 2015-08-09 13:41:49
bo jest za dużo wiatraków he he he
gosc 2015-08-22 12:53:26
witam a ktos mi powie po co mamy dwoch agentow???chyba wystarczy jeden chodzi o p. Tomka ten drugi tylko stoi przy pakowaczach i nic nie robi i na dodatek jakis dretwy jest .po co wydaja kase na kogos takiego??/
gosc 2015-12-02 20:34:10
witam wszystkich wie ktos co sie tu dzieje ?stolarze uciekaja na chorobowe tapicerzy wyzywaja ogolnie cos sie tu dzieje nie halo.... tylko szefostwo nic nie widzi bo przeciez na papierze jest ok wiezniowie robia co trzeba a tutaj pracy nie ma...... szkoda ze tylu porzadnych ludzi odchodzi .
2
złotów 2016-01-05 22:49:44
Hehe. Duńczycy mało wiedzą. Firma jeden wielki żal. Trzeba uciekać z tego zakładu
ACAB 2016-01-05 23:04:04
Nie polecam pracy w tej firmie. Dla tych wyżej pracownicy to zwierzęta i mają nas gdzieś. Zimno na hali
zet 2016-01-07 10:27:57
I nie masz kiedy jej wydać, bo jesteś cały czas w pracy!!! hahaha I od razu mówię, że wiem bo tam pracowałem!!!
gość 2016-01-19 21:13:56
Witam wiecie co wam powiem szkoda że ta firma nie spaliła sie dwa lata temu przynajmniej urwało by się tym wszystkim kierowniczkom od siedmiu boleści ale zobaczycie predzej czy pożniej to upadnie zresztą tu mają być magazyny i reperacje produkcja na ukrainie i więżniowie.
gość 2016-01-19 21:25:58
Dlaczego stolarze uciekają? Już ci mówię nasz wspaniały pan dyrektor zatrudnił pana Janusza który jest kierownikiem stolarni pianek i klejenia jego zadaniem jest usprawnienie produkcj i korygowanie błędów i co zrobił jak do tej pory wielkie G.... upierniczył monterom jak tylko można bo tam było najłatwiej i najszybciej zaoszczędzic na produkcji gratuluje pomysłu panie dyrektorze.
Pracownik ze Złotowa 2016-01-22 20:43:26
Pracować trzeba wszędzie. Jak Ty jesteś OK to i do Ciebie szefostwo będzie OK. Jeśli przychodzisz do pracy tylko po to żeby 8 godz. łazić bez celu i narzekać jak ci jest ciężko to zatrudnij się u Ferdka Kiępskiego.
P/S. Organizacja. I jeszcze raz organizacja pracy jest do d..y.
Jest kilku starych pracowników ( jeszcze z Wyrzyska - Adek.Jacek.Wiechu.Mariusz którzy "ciągną" produkcję. Szkoda.że nikt z szefostwa tego nie docenia.
1
ktoś 2016-01-24 21:14:35
Słuchajcie powiedzcie mi jaką teraz funkcje pełni pan Robert Jackowski przecież teraz kiedy do niego się idzie to słysze odpowiedz "ale to nie do mnie idz do Janusza" po co on tam jest potrzebny do brania pieniędzy nawet nie potrafi dokładnie podliczyc ile czego potrzeba czy manual set czy elektryk do czego to doszło żeby ludzi na produkcji było mniej jak kierowniczków i innych szwędaczy i robić tylko na nich. A po drugie do czego to doszło żeby nie było można sie nigdzie załatwić wszystkie kible zatkane gówna po łazienkach pływaja wstyd do czego to doszło.
5
zlotow 2016-01-25 22:49:34
Szczera prawda. Pseudo kierownik ogláda tylki dziewczyn zamiast zajac sie produkcja.Przypisuje sobie osiagniecia zakladu chociaz ciagle jest na Ukraine. Ekipa z wyrzyska ciagnie produkcje a on bierze premie. No ludzie!!!. Jak ci chlopacy sie zwolnia.to w zlotowie produkcja pada. Pozdro dla chlopakow.
4
Nowy 2016-02-01 15:24:49
Witam chciałbym złożyć CV do tej firmy ale z tego co czytam to mam obawy. Możecie mi powiedzieć czy praca jest tu na 2 zmiany czy na 3 zmiany, czy jest dużo nadgodzin, i czy praca również jest w weekendy. No i jakie jest wynagrodzenie miesięczne.
1234 2016-02-28 17:52:03
Masz dość że ciebie wszyscy omijają.
1
rekrut 2016-03-23 11:35:46
Można się dowiedzieć jaką funkcję pełni pan Grzegorz P. w Złotowie? (ten od nagrobków) Ponoć ma być majstrem czy kierownikiem działu. Mam nadzieje że to tylko plotki. Przecież ten pan nie potrafi sam nic zrobić a zrobiliby go jakimś majstrem?
praca 2016-04-07 23:08:21
Propozycja dla szukających pracy. Od Wysoczki ok.35 km w Podaninie jest firma tapicerskie jedna z wielu firmy w Holdingu Niemieckim. Proponuję pracę wykwalifikowanym tapicerki i nie tylko. W bardzo dobrych warunkach przyjaznej atmosferze i z wysokimi zarobkami. Przeszłam tam z firmy Knudsen i nie żałuję. polecam.
1
exsale 2016-06-06 09:44:25
Nieprawda :)
exsale 2016-06-06 09:50:22
jaki socjal ? :) ekspres do kawy masz, wode w baniakach. Tyle.
Produkcja 2016-06-13 05:15:53
Zna ktoś jakiegoś Michała na kontroli?
exsale 2016-06-27 14:49:02
Socjal to dodatki na urlop i swieta (niewysokie) i jak to masz w umowie napisane "ewentualna premia uznaniowa" (ponoc kiedys ktos ja zobaczyl :) )
jesli chodzi o multisporty, prywatna opieke medyczna czy cokolwiek - zapomnij
pracownica tapicerni hali nr 1 2016-08-17 12:20:20
Najgorsza firma w ktorej pracowalam dotychczas! ze wzgledu na przelozonych , ktorzy psuja atmosfere wsrod pracownikow... po roku wegetacji sama sie zwolnilam , gdyz psychicznie nie moglam wytrzymac z Panem D.N. Minelo 3 lata i widze ze nic sie nie zmienilo... a ja nie zaluje ... oczywiscie sa obroncy zakladu ,ktorzy zaraz mnie zjedza zywcem:} lizodupy hehe .
BAJO
10
Szczęśliwy 2016-08-24 23:56:11
Grzegorz Poklękowski to patałach jakich mało.
Jemu się wydaje że jest wielkim mistrzem stolarskim. ZAKŁAD PADNIE jak on się zwolni a tymczasem zastępuje go teraz uczeń którego uczył Jacek z wyrzyska. Tym gościem nie zawracajcie sobie głowy
6
anatol 2016-10-07 07:01:49
teraz to sami ino ukraincy i wiezniowie robia
1
Gie 2016-10-24 11:45:18
Oszukują ludzi,stawki indywidualne, prace robią skazani - cywil potrzebny do pracy w nocy po godzinach i w sobotę. Pieniędzy tam nie zarobisz, chyba że lubisz spędzić w pracy 300 godzin w miesiącu i zarobić ok 2500 netto.
1
Gie 2016-10-24 11:45:37
Oszukują ludzi,stawki indywidualne, prace robią skazani - cywil potrzebny do pracy w nocy po godzinach i w sobotę. Pieniędzy tam nie zarobisz, chyba że lubisz spędzić w pracy 300 godzin w miesiącu i zarobić ok 2500 netto.
2
gosc 2016-11-22 18:55:29
a jakiego michala szukasz na jakim byl dziale?
ojejekej 2016-12-05 22:07:08
Co teraz sie tam dzieje. Masakra. Mąż pracuje po 10 godzin i to 7 dni w tygodniu. Musi juz brac cos na uspokojenie bo nie idzie wytrzymac. Jak ma w grafiku dzien wolnego to i tak musi przyjsc do pracy. Teraz mówia tak : "Chcesz to idz po papiery do biura. Na twoje miejsce mamy 5 ukraincow"
Zero szacunku dla pracownika.
Zostaw swoją opinię o HJORT KNUDSEN - Wysoczka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HJORT KNUDSEN