Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HJORT KNUDSEN

zdjecie uzytkownika
kierownik - 2013-08-20 13:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś w Tygodniku Nowym mamy artykuł na pół strony gdzie pracownicy wypowiadają się na temat - jak to cudownie jest w firmie .
ile to oni nie zarabia ! jacy fajni są koledzy w pracy
......... myślałem że się posikam
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-20 17:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no moze i ten artykol jest prawda ale mieli na mysli to piszac o pracownikach ,wysokich zarobkachi tych fajnych kolegach ktozi siedza w biorach a nie o tych co pracuja na produkcji bo tam sie nie ma kolegow bo niby ma sie kolege a pozniej ten kolega i tak nas wystawi jak tam codziennie slysze kur.. itp a zarobki malo kto ma wyzsze niz 2tys chyba ze nadgodziny wiec wynagrodzenie normalne jak wszedzie tyle to maja w sklepie na kasie nawet wiec z tymi wysokimi wynagrodzeniami to klamstwo
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2013-08-20 17:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co macie racje wlacza tez potrzebuje kozla a ja dacie te dowody na tego kierownika i innych to jak sedzia to zobaczy to takie manto mu da ze tak kraktuje pracownikow ze niedosc ze wyleci to jeszcze moze isc siedziec
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-22 12:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze ten artykuł był już kilka miesięcy w stecz w TN , to jest powtórka i o dziwo nie było rzadnej reakcji .Natomiast jeśli chodzi o Pawła wypowiedz i gościa nad nim o tym ze maja dowody nagrania itd i co z tego. Jesteście śmieszni,tu rypiecie pełną gębą bo nikt was nie widzi a jak są zebrania czy co kolwiek to nic nikt nie powie i też nic nie zrobicie oprócz tego waszego pisania .Najważniejsze gdyby było tak bardzo Wam zle to byście odeszli i poszukali innej pracy a nie oczerniacie zakład - i nie jestem z bióra jak by co.
zdjecie uzytkownika
budzimy się - 2013-08-22 17:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praw(n)iczek - 2013-08-22 16:44:27

Jak ludzie mnie denerwują głupawym tekstem: ,,Jak Ci nie pasuje to się zwolnij". Następny przykład idiotycznej oraz apodyktycznej odpowiedzi. Piszesz tak jakbyś był jednym z nich, pozbawionym uczuć i norm moralnych - tyranem. Pomyśl troszkę, nie każdy ma wybór co do pracy, w tych czasach w ogóle jest z nią ciężko (jak i w niej). Dlatego ciećwierze mają nas w ,,kieszeni", nie jeden gdyby miał wybór na pewno zrobił by ładnego świderka na biurku samego Führer, ale, ale, jest rodzina są dzieci no i jest życie na które trzeba zarabiać mimo woli(instynkt). Każdy ma prawo narzekać jak i każdy ma prawo się cieszyć(jak ma z czego), co więcej zapewnia nam to konstytucja która jest najwyższym aktem normatywnym w art. 54 który przypominam brzmi: ,,Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji." także nie bać się pisać, najwyżej użyć TORa. Traktują was jak im nakazano tudzież ze względów czysto materialnych. W tym zakładzie jest drabinka, sam Führer (który dobiera sobie baranów dopasowując ich do swojego charakteru) na czele i jego niewykształceni znajomi(większość biurowych, brygadzistów, tapicerów itd ) i wy, rzekłbym/rzekłabym mafia, ale nie mogę, bo mafia działa nielegalnie a oni tak na ,,legalu". Kto mieczem wojuje, od miecza ginie, mam nadzieję, że w końcu poczują to na własnej skórze, ale co z tego, skoro tylu ludzi zdążyli skrzywdzić(kto wie ilu się jeszcze nawinie). Rada jest jedna - nie dać im krzywdzić następnych i działać, nie czekać, zgłaszać. Nie zgłaszanie takich przestępstw zwane jest poplecznictwem które jest karalne(art. 239 KK § 1) i prowadzi do pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Także działajcie bo jak mówi nam(mi na pewno) znany tekst WWO: ,,Zamiast się poddać skumuluj złość i zamień ją, zamień ją w siłę do działania, bo jeszcze nigdy nie wyzdrowiał nikt od narzekania" .
Hm interesujące......ale nie realistyczne. Tam jeden drugiemu oczy by wydrapał to jak mogliby się zjednoczyć.
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-22 22:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do odwarznych swiat nalezy,piszcie niech wam bedzie lzej na sercu
zdjecie uzytkownika
gggg - 2013-08-22 23:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak piszecie nazwiska osob ktore obrażasz to rowniez podawaj swoje , pamiętaj nie jesteś anonimowy, Sto lat Kierownikowi niech wam Rzadzi na wieki,
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-23 00:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i dobrze ze nie jestem anonimowy bo nawet nie chce nim być a moje nazwisko on wie to po co mam tu pisać
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-08-24 19:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tym co na wacie pracowal i mial wypadek a teraz zostal zwolniony chetnie sie z nim skontaktuje bo takie zachowanie jakie oni maja jest nieludzkie i mam nagranie wideo nawet na to
zdjecie uzytkownika
adek - 2013-08-27 16:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie co to za bezczelny typ (usunięte przez administratora) nie rozumiem takiego zachowania?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 17:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma sie co dziwic ze (usunięte przez administratora) taki jest jak mowisz mu ladnie po jego mysli to jest ok a jak jestes do zwolnienia to pokazuje co to nie on i jest zwyklym......
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-08-28 08:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda (usunięte przez administratora) tylko słodzić i donosić wtedy jesteś najlepszy znam taką osobę która bardzo ale to bardzo jest słodka i ma bardzo dobrze tam ale poczekajcie wszyscy wszystko jest do czasu. tam było fajnie jak OLEK był naszym szefem było super po prostu bajka ,ale te czasy już dawno minęły szkoda
zdjecie uzytkownika
YYYYY - 2013-08-28 18:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pracy bywa raz gorzej raz lepiej w sumnie ich rozumiem maja cała produkcje na głowie .(usunięte przez administratora) maja swoje odskoki od normy ale nie mowcie ze sa az tacy zli . jak sie opierdalasz to zjeby dostajesz jak pracujesz nikt Cie nie karci . ogolnie mozna sie z nimi dogadac no chyba ze sie cwaniakuje . widziałam wpis o(usunięte przez administratora) to naprawde dusza człowiek wiecej takich ludzi w firmie :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-08-28 22:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje i to z calych sil i tak sie czepiaja wiec yyyyy widocznie masz lepsze tyly u niego kazdy ci powie ze (usunięte przez administratora) to sadysta(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-08-29 14:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto pisze, ze ktoś jest dla niego dobry to znaczy że (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-29 14:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stolarni przy ćwiekownicy trzeba skakać żeby widzieli ze coś robisz...Siedzą tylko przy biurku i gapia sie w te kamery.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2013-08-29 15:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten (usunięte przez administratora)to kretyn znajomy się zatrudnil do pracy i w pierwszy dzień już po hamsku do niego rozmawiał.
Co za człowiek życzę mu aby tak do niego się odnosili i tak traktowali, przyjdzie pora kij zawsze ma dwa końce.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-29 15:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech nikt nie pisze że nie jest zmuszany do pracy. Weźmy np malżeństwo...mąż pracuje i zarabia tyle że kobieta też musi iść do pracy bo po 2 tygodniach na chleb nie ma.Jak z 3 tys spada sie do 2 to jest już gorzej niż źle...Co to za polityka w tej firmie. Zarobki powinny iść w górę a nie w dół i to jeszcze o 1000 zł
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-08-29 15:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie zwalniał to był kulturalny ale(usunięte przez administratora) mnie tekstem że nikt nikogo nie zmusza do pracowania tam...Dajcie podwyżki to nikt nie będzie narzekał
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-29 19:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem , ze macie f lustracje na temat pracy w tej firmie.Fakt jest jeden ze nie ma kultury pracy w tym zakladzie ale jakie macie wyjscie ciagle narzekać . Nic sie nie zmienie i to musscie sobie uswiadomić . (usunięte przez administratora) jaki jest każdy widzi i nie zmienicie tego - poczęsci sami jesteście sobie winni ze taki on jest bo bez winy nie jestescie ( kombinujecie na wszelkie sposoby, ) . Druga sprawa to, to że firma jest na wsi wiec czego mozna sie spodziewac po pracy w tym srodowisku ?
Dysyplina musi byc czy wam sie to podoba czy nie .

Pozdrawiam wszystkich ktorzy sie zwolnili i znalezli cos lepszego - mam na mysli kulture a nie zarobki .
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-08-29 21:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu juz pare lat i powiem wam ze najwieksza swinia jest(usunięte przez administratora) niedosc ze klamie i oszukuje to jest arogandzki i bezczelny nawet dla kobiet nikomu nie zycze takiego kierownika
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-30 23:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dostane w tym miesiacu wyplate ponizej 2000 to sie zwalniam nie bede za 2 tys tolerowal takich wybrykow jak by lacili 5tys to moze byl bym sklonny jeszcze zostac a najbardziej winny jest kierownik pochodzi z wiochy a chce byc tu bogiem z byle jakim wiejskim mieszkancem bez wyksztalcenia lepiej sie idzie dogadac a on to debi... won z nim!!! albo odchodze
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 21:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie narzekać tylko pracować, nie wszystkiemu jest winny kierownik (usunięte przez administratora)lecz czasem wy sami , czasami wiele zawdzięczacie sobie swoim zachowanie i podejsciem do pracy .
Z drugiej strony zaklad daje zatrudnienie calej okolicy i wybor jest prosty albo Stoklosa albo Hjort .
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 23:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sie sklada ze pracowalem u Stoklosy co prawda 10miesiacy ale kierownik byl o niebo lepszy bylem na przyuczeniu do zawodu i on sam mnie uczyl pytal mi sie czy sie mi podoba itp ale wkoncu sam odeszlem nie dlatego ze mi sie nie podobalo tylko tutaj mam blizej do hjorda
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-03 12:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie wystarczy być uczciwy wobec pracownika i szanować go i to wystarczy a nie kantować go szanować gorzej niż psa pisać modlitwy i wiersze na forum itd. A gdzie ludzie mają się wypowiadać uczciwie jak nie na forum przecież w pracy kapusie z modlitwą na ustach zaraz doniosą że pracownik skarży się na brak szacunku i poniżenie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HJORT KNUDSEN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x