Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HJORT KNUDSEN

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-29 14:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stolarni przy ćwiekownicy trzeba skakać żeby widzieli ze coś robisz...Siedzą tylko przy biurku i gapia sie w te kamery.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2013-08-29 15:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten (usunięte przez administratora)to kretyn znajomy się zatrudnil do pracy i w pierwszy dzień już po hamsku do niego rozmawiał.
Co za człowiek życzę mu aby tak do niego się odnosili i tak traktowali, przyjdzie pora kij zawsze ma dwa końce.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-29 15:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech nikt nie pisze że nie jest zmuszany do pracy. Weźmy np malżeństwo...mąż pracuje i zarabia tyle że kobieta też musi iść do pracy bo po 2 tygodniach na chleb nie ma.Jak z 3 tys spada sie do 2 to jest już gorzej niż źle...Co to za polityka w tej firmie. Zarobki powinny iść w górę a nie w dół i to jeszcze o 1000 zł
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-08-29 15:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie zwalniał to był kulturalny ale(usunięte przez administratora) mnie tekstem że nikt nikogo nie zmusza do pracowania tam...Dajcie podwyżki to nikt nie będzie narzekał
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-29 19:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem , ze macie f lustracje na temat pracy w tej firmie.Fakt jest jeden ze nie ma kultury pracy w tym zakladzie ale jakie macie wyjscie ciagle narzekać . Nic sie nie zmienie i to musscie sobie uswiadomić . (usunięte przez administratora) jaki jest każdy widzi i nie zmienicie tego - poczęsci sami jesteście sobie winni ze taki on jest bo bez winy nie jestescie ( kombinujecie na wszelkie sposoby, ) . Druga sprawa to, to że firma jest na wsi wiec czego mozna sie spodziewac po pracy w tym srodowisku ?
Dysyplina musi byc czy wam sie to podoba czy nie .

Pozdrawiam wszystkich ktorzy sie zwolnili i znalezli cos lepszego - mam na mysli kulture a nie zarobki .
zdjecie uzytkownika
edek - 2013-08-29 21:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu juz pare lat i powiem wam ze najwieksza swinia jest(usunięte przez administratora) niedosc ze klamie i oszukuje to jest arogandzki i bezczelny nawet dla kobiet nikomu nie zycze takiego kierownika
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-30 23:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dostane w tym miesiacu wyplate ponizej 2000 to sie zwalniam nie bede za 2 tys tolerowal takich wybrykow jak by lacili 5tys to moze byl bym sklonny jeszcze zostac a najbardziej winny jest kierownik pochodzi z wiochy a chce byc tu bogiem z byle jakim wiejskim mieszkancem bez wyksztalcenia lepiej sie idzie dogadac a on to debi... won z nim!!! albo odchodze
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 21:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie narzekać tylko pracować, nie wszystkiemu jest winny kierownik (usunięte przez administratora)lecz czasem wy sami , czasami wiele zawdzięczacie sobie swoim zachowanie i podejsciem do pracy .
Z drugiej strony zaklad daje zatrudnienie calej okolicy i wybor jest prosty albo Stoklosa albo Hjort .
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 23:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sie sklada ze pracowalem u Stoklosy co prawda 10miesiacy ale kierownik byl o niebo lepszy bylem na przyuczeniu do zawodu i on sam mnie uczyl pytal mi sie czy sie mi podoba itp ale wkoncu sam odeszlem nie dlatego ze mi sie nie podobalo tylko tutaj mam blizej do hjorda
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-03 12:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie wystarczy być uczciwy wobec pracownika i szanować go i to wystarczy a nie kantować go szanować gorzej niż psa pisać modlitwy i wiersze na forum itd. A gdzie ludzie mają się wypowiadać uczciwie jak nie na forum przecież w pracy kapusie z modlitwą na ustach zaraz doniosą że pracownik skarży się na brak szacunku i poniżenie.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-09-04 22:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracowalem 4 lata temu na stolarni, kiedy zmienial sie brygadzista, poprzednio byl jakis Darek, z dosc daleka a po nim nastal (usunięte przez administratora) , w sumie to jakis czas byli razem brygadzistami ale tego (usunięte przez administratora)zwolnili, pozniej odeszlem do innej pracy. Chcialem sie zapytac czy ktos ma namiary na tego bylego brygadziste, pamieta go ktos w ogole? No i jak teraz jest na stolarni? Slyszalem sie sie rozbudowala to moze i siano sie zmienilo. Pozdro.
zdjecie uzytkownika
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - 2013-09-05 10:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najciekawsze jest to kiedy i kto dostanie podwyzke!!! Lizusy??
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-07 23:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najpierw niech pracownik bedzie uczciwy wobec firmy i swoich pszelorzonyh oni wiedza co robia a czepiacie sie (usunięte przez administratora) on wykonuje swoja prace
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-08 00:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VMB - 2013-08-19 22:57:49

nie narzekać ale rozwiązywać problemy,Spokojnie kiedyś napewno kolega BMW ktory was gnebi wyleci z pracy wladza tez czasem potrzebuje kozła ofiarnego,
nikt tu cie nie zmusza na sile jak ci sie nie podoba droga wolna ciesz sie ze wogule jest praca bo tak bys (usunięte przez administratora) w sadzie za 50 zeta
zdjecie uzytkownika
haha - 2013-09-08 09:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-08 00:00:43

VMB - 2013-08-19 22:57:49

nie narzekać ale rozwiązywać problemy,Spokojnie kiedyś napewno kolega BMW ktory was gnebi wyleci z pracy wladza tez czasem potrzebuje kozła ofiarnego,
nikt tu cie nie zmusza na sile jak ci sie nie podoba droga wolna ciesz sie ze wogule jest praca bo tak bys jebaj w sadzie za 50 zeta
kolego w sadzie zarabiam 1300zł miesiecznie! a w hjordzie zarabiałem 1100zł!!!! wolalem sie zwolnic i isc do sadu ... i nie przezywac tego mobbingu ..... jakis lizodup sie znalazł...broniący 'tego" haha
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-09 10:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy EJ? nowy kierownik ma dosc dziwny sposob odzywania sie do pracownikow... "EJ zrob to." moze warto nauczyc sie bardziej kulturalnych zwrotow? wypytywanie pracownikow o ich zycie prywatne, po co, dlaczego?-nie jest obowiazkiem kierownika. pozniej wszyscy wszystko wiedza bo plotki z lizusami to norma. wielkie zazylosci, przyjazni, faworyzowanie jednych- krytykowanie drugich, opowiadanie kapusiom co slychac u tego czy innego. sprawy zakladowe tez sie szybko roznosza, dlaczego? plotkowanie.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-09 20:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha - 2013-09-08 09:24:27

- 2013-09-08 00:00:43

VMB - 2013-08-19 22:57:49

nie narzekać ale rozwiązywać problemy,Spokojnie kiedyś napewno kolega BMW ktory was gnebi wyleci z pracy wladza tez czasem potrzebuje kozła ofiarnego,
nikt tu cie nie zmusza na sile jak ci sie nie podoba droga wolna ciesz sie ze wogule jest praca bo tak bys (usunięte przez administratora) w sadzie za 50 zeta
kolego w sadzie zarabiam 1300zł miesiecznie! a w hjordzie zarabiałem 1100zł!!!! wolalem sie zwolnic i isc do sadu ... i nie przezywac tego(usunięte przez administratora)
To idź do sadu za 1300zl bez umowy o pracę i bez ubezpieczenia, nie zapomnij tego zaznaczyć w CV. Mądre posunięcie
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-09 20:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-09 20:19:12

haha - 2013-09-08 09:24:27

- 2013-09-08 00:00:43

VMB - 2013-08-19 22:57:49

nie narzekać ale rozwiązywać problemy,Spokojnie kiedyś napewno kolega BMW ktory was gnebi wyleci z pracy wladza tez czasem potrzebuje kozła ofiarnego,
nikt tu cie nie zmusza na sile jak ci sie nie podoba droga wolna ciesz sie ze wogule jest praca bo tak bys jebaj w sadzie za 50 zeta
kolego w sadzie zarabiam 1300zł miesiecznie! a w hjordzie zarabiałem 1100zł!!!! wolalem sie zwolnic i isc do sadu ... i nie przezywac tego mobbingu ..... jakis lizodup sie znalazł...broniący 'tego" haha
To idź do sadu za 1300zl bez umowy o pracę i bez ubezpieczenia, nie zapomnij tego zaznaczyć w CV. Mądre posunięcie
i poszłem:) i psychicznie czuję się świetnie a zdrowie jest ważniejsze niż tyranie w zapadłej firmie z takimi rządzącymi i pupilami... a czy cos sie stanie jesli przec 3 miesiace nie bede mial umowy o prace? czlowieku za miesiac jade za granice a do tego czasu zachaczyles sie w sadzie a ty tyraj tam dalej:P obyś nie wylądował w wariatkowie lol :P
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-10 12:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-09-09 20:57:00

romek - 2013-09-09 16:40:27

- 2013-09-09 10:53:58

co to znaczy EJ? nowy kierownik ma dosc dziwny sposob odzywania sie do pracownikow... "EJ zrob to." moze warto nauczyc sie bardziej kulturalnych zwrotow? wypytywanie pracownikow o ich zycie prywatne, po co, dlaczego?-nie jest obowiazkiem kierownika. pozniej wszyscy wszystko wiedza bo plotki z lizusami to norma. wielkie zazylosci, przyjazni, faworyzowanie jednych- krytykowanie drugich, opowiadanie kapusiom co slychac u tego czy innego. sprawy zakladowe tez sie szybko roznosza, dlaczego? plotkowanie.
kto mi powie co robi (usunięte przez administratora).-bo mi się wydaje ,że chyba nic:)


(usunięte przez administratora)od początku nic nie robiła i nie robi..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dinx - 2013-09-12 16:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trać czasu na krytykowanie innych, ganienie ich dzieł; pracuj nad swoim, poświęcaj mu wszystkie godziny. Reszta to czcza gadanina albo wymysł. Trzymaj się tego, co w tobie prawdziwe albo nawet „wieczne”.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-09-14 21:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to nic dobrego najlepiej z dala od niej
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-15 15:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
super komentarz ...dokładnie jak najdalej od tej firmy
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 17:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jestem pracownikiem tej firmy,ale mam wielu znajomych tam pracujących zarówno na stanowiskach produkcyjnych jak i kierowniczych.Słuchając ich opowieści włos na głowie staje co tam się wyprawia.(usunięte przez administratora).Moim zdaniem problemem jest kadra kierownicza,która może jest i wykształcona ale bez doświadczenia,nie mają zielonego pojęcia o podstawach produkcji i logistyce a swoje błędy chcą ukryć zwalając winę na pracowników. Co do nadgodzin to wiem że czasami są one zbędne,ale podobno jakoś trzeba udokumentować obecność kierowników,aby mieli większą pensję a że produkcja nie ma co robić-"no to trudno,w domu by się nudzili".Ja pracuję w dużej firmie i nie do pomyślenia jest aby tak traktować pracowników,związki zawodowe by na to nie pozwoliły,a Inspekcja Pracy u nas wszystko wykryje.U was kontrole pewnie są "zapowiedziane" i dopuki ktoś się nie odważy pójść z tym do sądu to nic się nie zmieni. Życzę wam wytrwałości i odwagi,a kierownikom aby zmienili swoje podejście bo o wielkości człowieka świadczy to jak umie rozmawiać z ludzmi,moze sytuacja się kiedyś odwrócić ,przecież firma nie będzie istniała wiecznie:)
zdjecie uzytkownika
rtyui - 2013-09-20 02:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze wam powiem ze ostatnio cos nerwowo jest na tapicerni,este zwyklym pracownikiem, ale widac ze sytuacja jest napieta, widac to po (usunięte przez administratora)zawsze posiadal spokoj i opanowanie, a teraz wkurza sie o wszystko i jest nerwowy. Nie tylko to martwi, jest duzo nadgodzin a tego w ogole nie widac, czy klejenie czy tam stolarnia maja takie tyly ze ciagle cos brakuje? bo mebli jest obitych duzo ale nic calego...
zdjecie uzytkownika
ccccc - 2013-09-22 12:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to dno kadra kierownicza to (usunięte przez administratora)bez kompetencji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HJORT KNUDSEN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski