brak logo

eurostahlservice

Usingen

Opinie o eurostahlservice

realista 2011-03-27 11:36
banda [usunięte przez moderatora] na czele których stoja [usunięte przez moderatora].Jesli ma ktos robote w kraju niech nie stawia tu swojej nogi swoja kariere zacznie od 6 euro na godzine i straszeniem ze w krakowie lezy 200 podan o prace [usunięte przez moderatora] nasprowadzał swoih psów nawet jak pierdniesz bedzie juz wiedział a nie daj boze powiez cos złego na temat pociotków przydupasów
2
BAD BOJ 2011-11-15 19:58
ja tez tu mecze sie w tym [usunięte przez moderatora] kilka lat [usunięte przez moderatora] tak pociotki typu sarna niedospiał kapus smieszni majstrowie typu [usunięte przez moderatora] A JA WAM MÓWIE WIATR WAM NAWIAŁ LISCI KUPE IDZCIE W [usunięte przez moderatora]
1
pracownik 2014-11-02 15:09
niestety w usuniętych przez modratora wersach można sie domyśleć o co chodziło autorowi
pracownik 2014-11-02 15:26
żenujące jednak jest to, że ludźmi na najniższym szczeblu zarządzają ludzie nie mający żadnej wiedzy ani doświadczenia w kontaktach między ludzkich. Często prowadząc mobbing dopuszczają się nawet znęcania psychicznego nad pracownikami strasząc zwolnieniem, lub zastraszając poprzez manipulacje innymi pracownikami przeciwko konkretnej osobie. Praktyka nagminna jak i stwierdzenie jeśli dochodzi się swych praw( cytat...Jak Ci się nie podoba to się zwolnij....) ehhhh
Mam nadzieje że główni prezesi firmy nie wiedzą co się dzieje w oddziałach zagranicznych bo na pewno by coś starali by zmienić na lepsze dla ludzi Polaków, którzy pracują w bardzo ciężkich warunkach by utrzymać swoje rodziny dzieci w kraju............
1
były 2015-03-16 09:04
juz niedługo pociagna nie maja zlecen robia po 8 godz na hali we trzech najlepsze jest to gdzie pójda pociotki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kredytobiorcy pisze tu o MARZDORFIE I NASTEPNYCH KRETYNACH TYPU NIEZBEDNY ITD[MAM NADZIEJE ZE SPOTKAM JAKIEGOS POCIOTA NA SWOJEJ DRODZE WTECZAS JUZ NIE BEDZIE JUZ TELEFONU DO WÓJKA/SILA RZECZY ROBIŁEM NA TRÓJCE PRZYJECHAŁ POCIOT ZE NIE BYŁO MIEJSCA DLA MNIE NA HALI WSADZILI NA RINGI W NAGRODE BO POWIEDZIALEM POCIOTOWI CAŁA PRAWDE A POCIOT ROBI DZISIAJ KARIERE NA SPRZEDANYCH LUDZIACH NO I NA ZASTEPSTWIE LYSEGO Z ŁODZI,BYŁEM JUZ 2 RAZY W CZESTOCHOWIE PODZIEKOWAC BOGU ZE OPUSCILEM STADO DURNI NA CZELE TEPEJ STRZAŁY Z LUSZCZYCA GACIOWEGO ITP
prze h....j 2016-02-25 16:10
drzyjcie pociotki i kable marzdorf sie juz wykrusza ciekawe gdzie wy teraz pojdziecie nawet niewiecie jak sie ciesze
1
niezbedny 2016-10-23 21:33
dostaniesz w obozie 6 na reke i mieszkanie w 5 osób na 25 m kw tyle w temacie
1
anty kabel nie przyglup wsród watachy 2017-02-22 19:40
uwaga konusy KIEROWNIK MACKOWIAK powiedzial mi kiedys ze jestem ze jestem tu niezbedny[hamilken] dzisiaj mam wytrzeszcz oczu zero pod kopula nieznam sie na rysunku ale za to moge naparzac wszystko w kólko na stole albo ringach a jak przyjezdza kierownik to 1 lece przywitac sie i jeszcze jedno mam kolegów co klada plytki na drewnianych schodach na dzialce
1
Zuzanna 2017-03-16 10:47
@niezbedny a co więcej możesz powiedzieć na temat warunków zatrudnienia w firmie? Jakie benefity oferuje pracodawca?
hajko 2017-03-19 17:32
jakie warunki 6 euro na godzine beda cie straszyc starzy wyjadacze a nie daj panie boze ze bedziesz robil na ringach[bedziesz musial skakac jak malpa zeby wyrobic ich jakas smieszna norme] masz troche ambicji nie pchaj sie tam bo co 2-gi to pociot a co 3-ci dupowlaz a benefity takie jak przyjdzie lato to zobaczysz
nn 2017-05-21 11:47
ja tez zaczolem swoja przygode na 3-ce dali mnie do baranów co robili szachty pomijajac ze barany latali jak perszingi robili w kółko i to samo kilka lat powiedzieli ze mam im dorównac po 2 -dniach malo tego to tepa łysa strzala z krapkowic powiedzial ze nie robie normy to nie zapisal mi 10 godzin tylko 7 czy 8 godzin pomijajac fakt ze pociotki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mieli po 6.25 a ja 5.20 a jeszcze malo tego przyjechal za 3 miesiace pociot powiedzialem mu prawde o robocie i zarobkach to doniósł do kogo trzeba i w nagrode przeniesli mnie do tumanów na 2 czyli ringi tam to dopiero byla szkola zycia dzisiaj nie widzac zówia marszalka krzykacza ludiego olczaka bogusia z mielca wielkiego majstra z pajeczna to tak jakbym wygral w totolotka i ciagle gatka malo a tak moim zdaniem malo ma ten co tam robi 6 lub 6.50 na poczatek smiechu warte ale jak ktos wyzej napisal koryciarze musza z czegos zyc podpisujac papierek ze majac 10 na reke a w rzeczywistosci 6 no ale cóz tak jest w zlodziejskich firmach ja tego nie zmienie ale sa i beda jelenie co beda robic za takie pieniadze tracac zdrowie i zycie jakie to mialy przypadki w hamilken i kuforde a tak dla nowych napisze co chca tam robic zapytajcie np kobylki swietlika siwego barana z kuforde narpierw zapytajcie ile robia juz tam lat a pózniej niech powiedza ile maja lat sami ocenicie czy warto tam orac a tak na koniec pozdrówcie jeszcze tego ciagle sie smiejacego z niczego wielkiego majstra z 1 golec uorkiestra,jak dla mnie moze sie myle od tego heftowania tych precików wypalilo juz mu do konca ten kuzy mózdzek niewiem moze ja jestem glupi[stanie i sie smieje ze wszystkich i ze wszystkiego no ale tak jest miec od 6.50 do 7 euro szczyt mozliwosci i myslec ze sie chwycilo pana boga za rece a tak na koniec w krakowie jest dobra klinika na babinskiego
madry 2 2017-05-22 16:37
ja tez bylem w tym chorym hamilken jak kaczor gnal z tymi koslawymi nogami pozal sie panie boze a tu czytam ze olczak dal mu rade,nastepny królik sp mówi tak do mnie rajna mnie lubi bo dal mu paczke kredek tak go lubial ze nastepnego roku pomogly mu belki i wyscigi ze gryzie ziemie nastepny fiut dajcie mu tylko rysunek i fi 40 to zrobi belke 10 tonowa za 3 godz a co najlepsze wozill juz za mnie pół apteki nastepny madry sliz niedosc ze nie umial sie dobrze wyslowic to tez dac mu rysunek i fi 50 i tez zrobi belke 20 tonowa ale za 5 godzin w swoim zyciu tez wychlal pewnie kilkanascie cystern jabczanki bo czerwony jak indori tak sie konczy ta bajka moralem przyjechal maciek z klanu rozgonil przyglupów i tak poszli wszyscy do przodu ze wszystkich pozwalniali nawet im tonaz nie pomógła z reszta co tu duzo pisac jak ktos ma 3 klasy i korytarz tak skonczy jak skonczyli swoja glupia przygode w hamilken mam nadzieje ze juz nigdy nie uslysze ani zobacze glabów mnie tylko ciekawi ile wydaja dzisiaj na lekarstwa wszyscy
Pracownik 2017-05-31 15:28
Mam wrażenie, że @hajko, @nn oraz @madry 2 to ta sama osoba. Te same konstrukcje zdań, bez interpunkcji, jakiegokolwiek sensu i z tym samym słownictwem najniższych lotów... Nie ma to jak pisać negatywne opinie i samemu sobie na nie odpowiadać. Firma funkcjonuje na rynku kilkanaście lat i cały czas ma się dobrze, a niestety istnieją ludzie, którym nigdy się nie dogodzi.
Zuzanna 2017-05-31 15:32
@Pracownik rozumiem, że nie zgadzasz się z opiniami @nn @hajko @madry 2. Chętnie również dowiemy się jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę. Co możesz powiedzieć o plusach pracy w eurostahlservice?
madry 2 2017-05-31 21:03
znalazl sie poliglota od kiedy stawia sie przecinek przed samogloska z biura co pisza nie ma co odpowiadac ale jak tu juz jestem to napisze niskich lotów ten niskich lotów ma 12 na godz a nie 6 na godzine a co najwazniejsze nie ma pociotków,dupowlazów przedzie dobrze wcale sie nie dziwie bo gdzie taki pójdzie co ma 50 lub 55 lat do roboty i kto go wezmie do roboty dobra firma u mojego znajomego byl jakis pajac z biura i mówi mu ze dostanie 100 euro jak znajdzie jakiegos jelenia na budowe nic nie musi umiec tylko zeby sztuka byla DOBRA FIRMA SMIECHU WARTE a tak po za tym szukam jeleni cos cie ich wykiwali na papierrze 10 a do reki cos innego [to nic ze kazdy podpisywal ze dostawal na reke 10 euro papier wszystko przyjmie papuga powiedzial ze to zaden dowód] a pare osób juz znalazlem sa z opola malopolski takze do widzenia w sadzie
madry 2 2017-06-04 22:08
ja wiem ze ta opinie pisze ktos z biura albo pociot ale zobaczymy krausa wyrabali go z hamilken i kleve i co myslicie ze polaczków bedzie trzymal jak ukraincy przyjada beda robic za pół ceny i to od 11 czerwca to jest tylko kwestia czasu ja znam takie powiedzenie LEPIEJ KOMUS WEJSC W DROGE NIZ W DUPE znam takiego kaciale np jak to baca mówi mlody popatrz 200 tys kredytu nic nie umie robic wujek przy ramieniu [ksywa bajerka] nie dosc ze szpachluje mieszkania u macka z klanu to kupuje szroty od klossa to malo tego pozjadal wszystkie rozumy i tak sie bedzie krecic wszystko ale jak napisalem do czasu pocioty mysla ze beda majstrami dupowlazy beda wyrabiac u kierowników cola soki bedzie u gaciowego to sie skonczy i to szybko a z reszta po co ja to pisze jak mam fach w rekach to ja dyktuje warunki a nie mi ktos[oczywiscie nie mam na reke 25 euro] ale te 12 mam przynajmniej wojsko i ojciec wychowali mnie na czlowieka a nie pi....................de tyle w temacie
Zostaw swoją opinię o eurostahlservice - Usingen
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eurostahlservice