brak logo

eurostahlservice

Usingen

Opinie o eurostahlservice

realista 2011-03-27 11:36
banda [usunięte przez moderatora] na czele których stoja [usunięte przez moderatora].Jesli ma ktos robote w kraju niech nie stawia tu swojej nogi swoja kariere zacznie od 6 euro na godzine i straszeniem ze w krakowie lezy 200 podan o prace [usunięte przez moderatora] nasprowadzał swoih psów nawet jak pierdniesz bedzie juz wiedział a nie daj boze powiez cos złego na temat pociotków przydupasów
4
BAD BOJ 2011-11-15 19:58
ja tez tu mecze sie w tym [usunięte przez moderatora] kilka lat [usunięte przez moderatora] tak pociotki typu sarna niedospiał kapus smieszni majstrowie typu [usunięte przez moderatora] A JA WAM MÓWIE WIATR WAM NAWIAŁ LISCI KUPE IDZCIE W [usunięte przez moderatora]
1
pracownik 2014-11-02 15:09
niestety w usuniętych przez modratora wersach można sie domyśleć o co chodziło autorowi
pracownik 2014-11-02 15:26
żenujące jednak jest to, że ludźmi na najniższym szczeblu zarządzają ludzie nie mający żadnej wiedzy ani doświadczenia w kontaktach między ludzkich. Często prowadząc mobbing dopuszczają się nawet znęcania psychicznego nad pracownikami strasząc zwolnieniem, lub zastraszając poprzez manipulacje innymi pracownikami przeciwko konkretnej osobie. Praktyka nagminna jak i stwierdzenie jeśli dochodzi się swych praw( cytat...Jak Ci się nie podoba to się zwolnij....) ehhhh
Mam nadzieje że główni prezesi firmy nie wiedzą co się dzieje w oddziałach zagranicznych bo na pewno by coś starali by zmienić na lepsze dla ludzi Polaków, którzy pracują w bardzo ciężkich warunkach by utrzymać swoje rodziny dzieci w kraju............
1
były 2015-03-16 09:04
juz niedługo pociagna nie maja zlecen robia po 8 godz na hali we trzech najlepsze jest to gdzie pójda pociotki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kredytobiorcy pisze tu o MARZDORFIE I NASTEPNYCH KRETYNACH TYPU NIEZBEDNY ITD[MAM NADZIEJE ZE SPOTKAM JAKIEGOS POCIOTA NA SWOJEJ DRODZE WTECZAS JUZ NIE BEDZIE JUZ TELEFONU DO WÓJKA/SILA RZECZY ROBIŁEM NA TRÓJCE PRZYJECHAŁ POCIOT ZE NIE BYŁO MIEJSCA DLA MNIE NA HALI WSADZILI NA RINGI W NAGRODE BO POWIEDZIALEM POCIOTOWI CAŁA PRAWDE A POCIOT ROBI DZISIAJ KARIERE NA SPRZEDANYCH LUDZIACH NO I NA ZASTEPSTWIE LYSEGO Z ŁODZI,BYŁEM JUZ 2 RAZY W CZESTOCHOWIE PODZIEKOWAC BOGU ZE OPUSCILEM STADO DURNI NA CZELE TEPEJ STRZAŁY Z LUSZCZYCA GACIOWEGO ITP
prze h....j 2016-02-25 16:10
drzyjcie pociotki i kable marzdorf sie juz wykrusza ciekawe gdzie wy teraz pojdziecie nawet niewiecie jak sie ciesze
1
niezbedny 2016-10-23 21:33
dostaniesz w obozie 6 na reke i mieszkanie w 5 osób na 25 m kw tyle w temacie
1
anty kabel nie przyglup wsród watachy 2017-02-22 19:40
uwaga konusy KIEROWNIK MACKOWIAK powiedzial mi kiedys ze jestem ze jestem tu niezbedny[hamilken] dzisiaj mam wytrzeszcz oczu zero pod kopula nieznam sie na rysunku ale za to moge naparzac wszystko w kólko na stole albo ringach a jak przyjezdza kierownik to 1 lece przywitac sie i jeszcze jedno mam kolegów co klada plytki na drewnianych schodach na dzialce
1
Zuzanna 2017-03-16 10:47
@niezbedny a co więcej możesz powiedzieć na temat warunków zatrudnienia w firmie? Jakie benefity oferuje pracodawca?
hajko 2017-03-19 17:32
jakie warunki 6 euro na godzine beda cie straszyc starzy wyjadacze a nie daj panie boze ze bedziesz robil na ringach[bedziesz musial skakac jak malpa zeby wyrobic ich jakas smieszna norme] masz troche ambicji nie pchaj sie tam bo co 2-gi to pociot a co 3-ci dupowlaz a benefity takie jak przyjdzie lato to zobaczysz
nn 2017-05-21 11:47
ja tez zaczolem swoja przygode na 3-ce dali mnie do baranów co robili szachty pomijajac ze barany latali jak perszingi robili w kółko i to samo kilka lat powiedzieli ze mam im dorównac po 2 -dniach malo tego to tepa łysa strzala z krapkowic powiedzial ze nie robie normy to nie zapisal mi 10 godzin tylko 7 czy 8 godzin pomijajac fakt ze pociotki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mieli po 6.25 a ja 5.20 a jeszcze malo tego przyjechal za 3 miesiace pociot powiedzialem mu prawde o robocie i zarobkach to doniósł do kogo trzeba i w nagrode przeniesli mnie do tumanów na 2 czyli ringi tam to dopiero byla szkola zycia dzisiaj nie widzac zówia marszalka krzykacza ludiego olczaka bogusia z mielca wielkiego majstra z pajeczna to tak jakbym wygral w totolotka i ciagle gatka malo a tak moim zdaniem malo ma ten co tam robi 6 lub 6.50 na poczatek smiechu warte ale jak ktos wyzej napisal koryciarze musza z czegos zyc podpisujac papierek ze majac 10 na reke a w rzeczywistosci 6 no ale cóz tak jest w zlodziejskich firmach ja tego nie zmienie ale sa i beda jelenie co beda robic za takie pieniadze tracac zdrowie i zycie jakie to mialy przypadki w hamilken i kuforde a tak dla nowych napisze co chca tam robic zapytajcie np kobylki swietlika siwego barana z kuforde narpierw zapytajcie ile robia juz tam lat a pózniej niech powiedza ile maja lat sami ocenicie czy warto tam orac a tak na koniec pozdrówcie jeszcze tego ciagle sie smiejacego z niczego wielkiego majstra z 1 golec uorkiestra,jak dla mnie moze sie myle od tego heftowania tych precików wypalilo juz mu do konca ten kuzy mózdzek niewiem moze ja jestem glupi[stanie i sie smieje ze wszystkich i ze wszystkiego no ale tak jest miec od 6.50 do 7 euro szczyt mozliwosci i myslec ze sie chwycilo pana boga za rece a tak na koniec w krakowie jest dobra klinika na babinskiego
madry 2 2017-05-22 16:37
ja tez bylem w tym chorym hamilken jak kaczor gnal z tymi koslawymi nogami pozal sie panie boze a tu czytam ze olczak dal mu rade,nastepny królik sp mówi tak do mnie rajna mnie lubi bo dal mu paczke kredek tak go lubial ze nastepnego roku pomogly mu belki i wyscigi ze gryzie ziemie nastepny fiut dajcie mu tylko rysunek i fi 40 to zrobi belke 10 tonowa za 3 godz a co najlepsze wozill juz za mnie pół apteki nastepny madry sliz niedosc ze nie umial sie dobrze wyslowic to tez dac mu rysunek i fi 50 i tez zrobi belke 20 tonowa ale za 5 godzin w swoim zyciu tez wychlal pewnie kilkanascie cystern jabczanki bo czerwony jak indori tak sie konczy ta bajka moralem przyjechal maciek z klanu rozgonil przyglupów i tak poszli wszyscy do przodu ze wszystkich pozwalniali nawet im tonaz nie pomógła z reszta co tu duzo pisac jak ktos ma 3 klasy i korytarz tak skonczy jak skonczyli swoja glupia przygode w hamilken mam nadzieje ze juz nigdy nie uslysze ani zobacze glabów mnie tylko ciekawi ile wydaja dzisiaj na lekarstwa wszyscy
Pracownik 2017-05-31 15:28
Mam wrażenie, że @hajko, @nn oraz @madry 2 to ta sama osoba. Te same konstrukcje zdań, bez interpunkcji, jakiegokolwiek sensu i z tym samym słownictwem najniższych lotów... Nie ma to jak pisać negatywne opinie i samemu sobie na nie odpowiadać. Firma funkcjonuje na rynku kilkanaście lat i cały czas ma się dobrze, a niestety istnieją ludzie, którym nigdy się nie dogodzi.
Zuzanna 2017-05-31 15:32
@Pracownik rozumiem, że nie zgadzasz się z opiniami @nn @hajko @madry 2. Chętnie również dowiemy się jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę. Co możesz powiedzieć o plusach pracy w eurostahlservice?
madry 2 2017-05-31 21:03
znalazl sie poliglota od kiedy stawia sie przecinek przed samogloska z biura co pisza nie ma co odpowiadac ale jak tu juz jestem to napisze niskich lotów ten niskich lotów ma 12 na godz a nie 6 na godzine a co najwazniejsze nie ma pociotków,dupowlazów przedzie dobrze wcale sie nie dziwie bo gdzie taki pójdzie co ma 50 lub 55 lat do roboty i kto go wezmie do roboty dobra firma u mojego znajomego byl jakis pajac z biura i mówi mu ze dostanie 100 euro jak znajdzie jakiegos jelenia na budowe nic nie musi umiec tylko zeby sztuka byla DOBRA FIRMA SMIECHU WARTE a tak po za tym szukam jeleni cos cie ich wykiwali na papierrze 10 a do reki cos innego [to nic ze kazdy podpisywal ze dostawal na reke 10 euro papier wszystko przyjmie papuga powiedzial ze to zaden dowód] a pare osób juz znalazlem sa z opola malopolski takze do widzenia w sadzie
madry 2 2017-06-04 22:08
ja wiem ze ta opinie pisze ktos z biura albo pociot ale zobaczymy krausa wyrabali go z hamilken i kleve i co myslicie ze polaczków bedzie trzymal jak ukraincy przyjada beda robic za pół ceny i to od 11 czerwca to jest tylko kwestia czasu ja znam takie powiedzenie LEPIEJ KOMUS WEJSC W DROGE NIZ W DUPE znam takiego kaciale np jak to baca mówi mlody popatrz 200 tys kredytu nic nie umie robic wujek przy ramieniu [ksywa bajerka] nie dosc ze szpachluje mieszkania u macka z klanu to kupuje szroty od klossa to malo tego pozjadal wszystkie rozumy i tak sie bedzie krecic wszystko ale jak napisalem do czasu pocioty mysla ze beda majstrami dupowlazy beda wyrabiac u kierowników cola soki bedzie u gaciowego to sie skonczy i to szybko a z reszta po co ja to pisze jak mam fach w rekach to ja dyktuje warunki a nie mi ktos[oczywiscie nie mam na reke 25 euro] ale te 12 mam przynajmniej wojsko i ojciec wychowali mnie na czlowieka a nie pi....................de tyle w temacie
Pracownik 2017-07-07 10:42
Poliglota to osoba znająca kilka języków... Skoro już zagłębiasz się w meandry polskiej gramatyki to sugeruję najpierw się przygotować. Przy zdaniach współrzędnie złożonych oczywistym jest zastosowanie przecinka przed samogłoską "a".

Co do pozostałych uwag o funkcjonowaniu firmy - Euro-Stahlservice ma stabilną, ugruntowaną na rynku pozycję, wieloletnie doświadczenie, wypłaty zawsze są na czas. Pracownicy otrzymują wiele dodatkowych przywilejów (bilet na autobus zagraniczny, na miejscu zakwaterowanie, obiady, transport na budowę z miejsca zamieszkania, odzież roboczą, wszystkie środki ochrony indywidualnej). Niestety wielu osobom nie podoba się fakt, że muszą pracować, a nie "pozorować pracę".
Marsdorfik 2017-07-10 21:08
Obiady? Upały już od miesiąca a wody nie ma kto kupić.
Pracuś999 2017-07-10 23:21
Euro-Stahlservice to firma, która zatrudnia ludzi bez uprawnień bez doświadczenia można powiedzieć, że z ogłoszeń rozwieszajacych na drzewach. Ludzie oddelegowany do pracy w Niemczech między innymi Marsdorf, Kleve, i inne werki mają stawkę około 7€ za godzinę pracy! To jest smieszne. Podstawowa stawka w Niemczech to 8,50€ za godzinę a dlaczego mają tylko 7 ponieważ firma prowadzi podwójna listę godzin jedna niemiecka listę gdzie zapisują po 8 h dziennie, a druga listę dla firmy w Krakowie ile na prawdę przepracował pracownik 10-11-12 h Kierownik Maćkowiak traktuje ludzi nie zgodnie z prawem, stosujac Mobing. Zastraszając ludzi zwolnieniem z pracy, pracownik jest zastraszony psychicznie... Podejście kierownika do pracownika jest takie że masz jebać i wyrabiac tonarz. Nie da się z nim porozmawiać jak z czlowiekiem. Kierownik Maćkowiak nie interesuje się tym co dzieje się na zakładzie, nie zna się na oobocie, tylko szuka okazji gdzie tanio kupić samochód i wyremontować na zakładzie i sprzedać drożej. Ludzie zatrudnieni są jako zbrojarze a klepią kierownikowi auta na sprzedaż..Przydupasy jeżdżą na urlop do domu a godziny mają pisane jakby byli w pracy. Czy to jest normalne? Nie to niestety nie normalne takie traktowanie udzi... Zero premi, 0,25 centów podwyżki??? I trzeba się jeszcze o nią prosić... Nie polecam tej firmy ani tego zakładu pracy!!!
Marsdorfik 2017-07-11 08:08
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Firma kroi ludzi jak tylko jest to możliwe. Na każdym kroku. Dla prowadzących i kierowniczka liczą się tylko tony i nic poza tym. Pilnują swojej du*y a ludzi mają za śmieci. Nie ważne jak to zrobisz, tony muszą schodzić i tyle, amen. Przekręt na przekręcie..pociot na pociocie. Ludzie licz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak tylko mogą a później chodzą zadowoleni i jak gdyby nigdy nic sie nie stało gadają z Tobą. Zero szacunku dla siebie, jakiejś godności. Ja bym się spalił ze wstydu. Tak że nie polecam.
GLUPEK Z MALOPOLSKI 2017-07-15 08:45
TO WEZ SOBIE ZATRUDNIJ ZA TE 6.50 POCIOTA I NIECH MA TE WSZYSTKIE PRZYWILEJE
Pociotek 2017-07-19 12:06
Pracuje w Euro-stahlservis nascie lat .... Pewnie jestem pociotkiem Mackowiaka albo innym dupowlazem . Jedno jest pewne jest to Firma napewno nie najlepsza na Rynku , Ale nie oszukuje pracownikow i placi na czas zawsze !!! Ci ktorzy Pisza Te super Opinie to Ci .....ktorzy juz Wszystkiego sprobowali i nadal szukaja firm ktore za to ze jestem!!! Zaplaca 10€ . Problem jest jeden .... trzeba pracowac !!! Sa tacy ktorzy chcieliby zatrudnic sie na chwile pochorowac pol roku. I jak sie pokapuja o Co chodzi to odejde i napisze jaka to banda . Browo, Jestescie grupa oszukanych ...... Ale nierobow . Kazdy kto tu pracuje dluzej wie jak jest i zarabia . A tacy jak Wy powinni miec swoje Firmy !!! Wtedy byscie ludziom naplacili . Napewno . Ale dobrze ze Was juz Tutaj nie ma .
2
Marsdorfik 2017-07-21 20:12
Chodzi o to żeby każdy pracował na równi...nie jeden robi więcej, drugi pomaluje sciany u kierownika lub zrobi jakąś fuche na boku z której kierownik ma korzyści i później taki przyjdzie na hale i nic nie robi bo ma przywileje ukierownictwa.
Marsdorfik 2017-07-21 20:28
Pamiętaj kasa to nie wszystko. Jakieś zasady chyba się liczą. Nie wystarczy zapłacić marne 6.50 na czas i wszystko załatwione. Zresztą co ja mówię na czas-firma daje zaliczke 400 euro a na reszte trzeba czekać do 20 aż łaskawie przeleje na konto. I co to jest w porządku? Dlaczego tak robi? Kto kumaty wie o co chodzi
NIEZBEDNY 2017-07-22 10:59
TAM TYLKO BEDA MIELI DOBRZE FRAGLESY KACIALY I PEWNE ZWIERZATKO Z LASU PROSTY CZLOWIEK JAK PRZYJEDZIE TO PRZESTRASZONY MA TEN RACJE KTO POROBI MIESIAC I IDZIE NA CHOROBOWE CZUBKI ZAPLACA 6.50 I MYSLA ZE JEST GIT/MÓJ KOLEGA ROBI W PLOCKU I MA 30 ZETA NA REKE/ JA TEZ TAM PRZEROBILEM 4 LATA I ZALUJE NAJBARDZIEJ DOSTALEM W PIZDECZKE W HAMILKEN ROBOTA PO 12 GODZIN TYDZIEN NOCEK TYDZIEN DNIÓWEK A Z BARANÓW TYLKO OSTAL SIE TYLKO KOBYLA WIETESKA I PACIOREK RESZTA SIE POZAWALNIALA 2 POSZLO DO PIACHU A INNI JESZCZE SIE POZWALNIALI BO NIE MIELI TONAZU DO WYROBIENIA NP SZYBKI A POZYTYWY BEDZIE TUTAJ PISAL TYLKO POCIOT LUB KTOS Z BIURA A TAK NA KONIEC POZDRÓWCIE TEGO BUCA CO MA LUSZCZYCE Z BYDGOSZCZY
Były niewolnik obozu pracy w koln marsdorf 2017-08-06 11:52
Pracowałem w tej firmi pare lat ,jest to firma rodzinna . Kierownik Macikowiak ma swoich pociotow . Majster Kazik ma tez swoich pociotow .Majster Knór Włodek ma tez swoich i nawet ten tempy głópek Rola ma tez swoich pociotow i oni maja wszystko podwyszki premie itd... a reszta nie ma nic tylko goła stawke. Oszukuja na wszystkim co sie da . Nie płacą nadgodzin , choć pracuje sie po 10 godz dzennie a nawet nieraz dłuzej .Nie płaca rozłaki .Nie płacą diet , choć to wszystko sie nalezy . To sa sami złodzieje i oszusci ostszegam pszed ta firma .
4
Bolek 2017-08-06 12:17
Witam ja tez pracowałem pare lat na Marsdorfie na hali 3 u majstra Knura (hihi pasuje do niego ta ksyfka). Wszystkie te opinie negatywne sa prawdziwe bo tam tak jest . Kierownik nie interesuje sie niczym tylko kupuje rozbite auta i ma tam zrobiony warsztat i pociota co mu te auta naprawia ale ten pociot placony jest z hali a naprawia prywatne auta dla Macikowiaka a ten puzniej je spszedaje ,mam nawet na dowod duzo zdjec porobionych tym rozbitych aut . Oszukuja urzad podatkowy niemiecki na podatkach zapisujac tylko 8 godz pracy a pszez to ludzie tez maja mniejszy zwrot podatku .pdpisuje sie liste płac praktycznie zaslonieta pszez kierownika Mackowiaka na ktorej jest dodatek za rozłake ktorej nie placo ale na liscie jest na to tez mam dowody (zdjecia). Okradaja ludzi jak tylko sie da ,ale jusz niedlugo wszystko to jusz jest zgloszone we wlasciwych urzedach w polsce i w niemczech ,beda musieli zaplacic duze odszkodowania i pujda z torbami . Omijacie ta firme z daleka
3
Zostaw swoją opinię o eurostahlservice - Usingen
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eurostahlservice