Ziko Apteka Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Ziko Apteka Sp. z o.o.

anna 2015-11-28 14:42
a do którego miasta aplikowałeś???
słonik 2015-12-05 00:03
ciekawe w której aptece tak dużo nadgodzin?
patty 2015-12-08 22:40
Nie w aptece.
BoskiAlvaro 2015-12-15 09:59
Różne Pakiety??Ludzie jakie to są pakiety?! Pracuję w firmie ponad rok i nie ma u nas czegoś takiego jak pakiety zdrowotne! A pakiety Sportowe? przecież karte Multisportu i tak trzeba sobie zapłacić, nikt nie daje nic za darmo! :)
4
Antonia 2015-12-15 13:42
To może zapytaj BoskiAlvaro swojego kierownika o pakiet. Albo kolegów i koleżanki w aptece. Albo czytaj ze zrozumieniem maile z Kadr. Bo pakiet jest i kosztuje Cie równe 0zł.
1
MK 2015-12-21 10:11
Dzień dobry, mam pytanie czy tak duża sieć jaką jest Ziko daje swoim pracownikom bony świąteczne?
11
abc 2016-01-20 22:36
Czy słyszał ktoś o wykupywaniu Ziko przez Dr.Maxa?
Ziko Apteka Sp. z o.o. 2016-01-21 11:54 [pracodawca]
Apteki ZIKO nie zmieniają właściciela, nikt ich nie wykupuje ani nie przejmuje. Wszystkie informacje na ten temat są nieprawdziwe.
bzyku 2016-02-10 10:56
a pomoc apteczna ? jak wyglada grafik i ile placa ?
23
ja 2016-02-12 21:42
jakie warunki?
KASA 2016-02-27 22:11
NIE
2
Pracownik-aptek 2016-02-29 12:30
minusy:
-praca jak na stacji benzynowej: target, sprzedaż przykasowa
-coraz mniejsze poszanowanie pracownika- liczy się tylko zysk
-apteka ziko kiedyś była dobrą marką, teraz stała się siecią jak każda inna, robiąca pracowników i pacjentów w trąbę, a prezesi zacierają ręce bo zyski rosną (pracownicy pracują za marne groszę, a pacjenci kupują wszytstko co im "dobrze wyszkolony" farmaceuta wciśnie)
plusy:
-prywatna opieka, pakiet sportowy
-dodatkowo płatne niedziele
-szkolenia
1
pracownik ziko 2016-05-17 18:41
jest umowa o pracę :) warunki dość korzystne, a współpracownicy bardzo fajni, nawet atmosfera między pracownikami innych zikowskich aptek też jest ok :)
1
kasia 2016-06-05 23:16
Nieważne jakie macie doświadczenie i wiedzę tylko z kim się zadajecie. W czasie przerwy nie wolno rozmawiać z innymi pracownikami biura, jedynie z osobami z pokoju bo nie daj Boże komuś tym podpadniecie i się okaże, że rozmawiacie z osobą, która nie znoszą osoby z Twojego pokoju. Takie sa realia biura Ziko Apteki.
3
Magister 2016-06-29 16:04
W Ziko jest OK. Pracuję 4 miesiąc jako Magister Farmacji i jestem bardzo zadowolona. Umowa o pracę, dobre wynagrodzenie + premia, jasne zasady i dobra organizacja pracy. Mamy zgrany zespół i dobrą atmosferę. Polecam.
1
gosc 2016-07-05 09:57
:(:(:(
Imogenn 2016-07-23 09:49
Nie, nie ma ani bonów ani premii świątecznych.
4
France 2016-07-23 10:26
Jeśli jest taki kierownik jest potrzebny to szczerze powiem, że chciałbym spróbować, jakie wymagania?
kierownik w ziko 2016-09-22 08:48
kierownicy aptek ziko mają bardzo fajne zarobki
i normalną pracę bez wiszącego właściciela nad głową
1
Tuha 2016-09-28 09:08
Jest prowadzona rekrutacja na Kierownika Dystrybucji w Krakowie, czy może Ktoś się podzielić informacjami na temat atmosfery pracy, zarobków i innych warunków pracy w pionie logistyki
jola 2016-10-07 22:21
Mam pytanie, ile zarabia w Ziko technik z kilkuletnim stażem pracy?
42
romek 2016-10-11 13:14
No to skoro oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie @wiktoe, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. Ciekawe jest to czy wypłata jest u nich terminowa, wiadomo? Zawsze trzeba na czas opłacać rachunki, a to rzadkość w dzisiejszych czasach.
Rambo 2016-11-16 20:41
Pracowałem w firmie 2 lata. Płaca bardzo dobra. Możliwość awansu. Szefostwo sympatyczne, naprawdę idzie się dogadać w wielu kwestiach. Pracodawcę polecam, sa naprawdę jednym z lepszych na rynku i pewnym. Maja swoje wymagania, standardy, ale jeśli oczekujemy porządku, płacy w terminie to Ziko będzie dobrym wyborem. Ja polecam.
3
ja 2016-12-22 15:02
glupis, wszyscy jeździe ta mbedzie lepiej, dostaniecie skorzane kanapy, pensje po 10 000 usd euro albo nawet malatanskie funty i ogolnie nic nie trzeba robnic. A tu gdzie nie spojdrzec każdy pracowadca zly, wykorzystywacz,p laci za mało i jeszcze wymaga...ludie nie pasujse zwolnij się, zaloz firme, zatrudnij takich jak wy malkontentow i zobaczymy co wtedy powiesz. Typowa natura socjalnego idioty darmozjada...czy się stoi czy się lezy....
5
sdv 2017-01-02 20:29
To dlaczego już nie pracujesz?
3
Ziko Apteka Sp. z o.o. 2017-01-04 15:37 [pracodawca]
Wynagrodzenia w naszej firmie są zawsze wypłacane terminowo.
1
Monika 2017-01-06 15:38
Chiałabym zapytać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna do działu logistyki? chodzi mi o test oraz zadania z excela?
Monika 2017-01-06 16:10
Chciałabym zapytać jak wygląda test i zadania z excela do działu logistyki?
Ziczka 2017-01-22 18:44
ZICO ma się dobrze i niech tak trzyma. Ja tu pracuję i zależy mi na pracy. Nie mogę spokojnie czytać wpisów maruderów.
2
Zielona 2017-02-14 11:59
Pracuję dla Ziko i jestem bardzo zadowolona. Myślę, że osoby piszące na portalu nie maja wiedzy jak może przebiegać praca w złych warunkach. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, to stare powiedzenie ma wiele mądrości.
3
lutka 2017-02-14 12:28
a przyjmują do działu HR w ZICO
Zonia 2017-02-20 08:23
Bardzo dobra firma, znam bo pracuję dla nich od poczatku.
1
Aneta 2017-03-01 08:43
@Zonia jak długo pracujesz już w firmie? Co możesz powiedzieć o firmie Ziko Apteka Sp. z o.o. jako pracodawcy?
Anna 2017-04-07 00:45
Praca w aptece (magister)
-nie bierzesz zwolnienia nie choruje jesteś ok
-próba kontaktu z panią koordynator równie owocna co wysłanie gołębia pocztwego z nadzieją ze ten sam przyleci
-co kierownik to inne zasady realizacji recepty
PLUSY: -kasa na czas, szkolenia kosmetyczne często, jak ktoś jest obrotny to nadgodziny sobie fajnie ogarnie, zespół (to już kwestia losowa) raczej stały ale ciężko po przyzwyczajeniu do pracy w sieciowce przejść gdzieś indziej...
7
Anonim 2017-04-08 20:17
Pracuję w tej firmie 3 lata. Krótko mówiąc z koordynatorem nie ma żadnego kontaktu, kierownik zmienia się co rok lub nawet nawet częściej, nie ma szacunku do pracownika, nie można usiąść bo to źle wygląda a przecież to nic pracować 8h na nogach dzień w dzień...kolejka wychodzi za drzwi i zakręca za róg a nikomu nie przyjdzie do głowy żeby zatrudnić nowe osoby na miejsce tych których zwalniają lub przenoszą. Pracownicy wyczerpani tracą chęć do efektywnej pracy a targety zrobić trzeba (śmiech). Nowo otwarte apteki są bez dostatecznej obsady przez co spada jakość obsługi pacjenta, nie ma czasu żeby poznać potrzeby osoby potrzebującej fachowej porady. I jeszcze te śmieszne wizyty szkoleniowca Ziko...nie ma możliwości wprowadzenia tego wzorca farmaceuty który przedstawia nam ten ów szkoleniowiec przy takiej liczbie pacjentów dochodzącej nawet do 150 osób na osobę.
14
Stella 2017-04-09 20:19
Ziko Apteka nie ma nowych ofert pracy a ja bardzo chciałam tu pracować, słyszałam, że to fajna firma. Może ktoś ma informacje o nowych przyjęciach w Warszawie lub w okolicach. Trochę dziwią mnie wpisy,ale nigdzie nie jest idealnie.
aaa... 2017-04-10 08:19
Ziko Apteka ma oferty pracy na Warszawę i okolice: http://www.ziko.pl/oferty-pracy/
Aneta 2017-04-10 08:46
@Stella obecnie firma poszukuje Technika Farmacji do pracy w Warszawie. Zamierzasz wysłać swojej CV?
Konik 2017-05-08 19:38
Witam, czy ktoś pracował w Ziko jako Koordynator ds. Trade Marketingu? Mam w perspektywie przeprowadzkę z łódzkiego do wielkopolski, a widzę, że także jest to teren działania koordynatora. Na jaką podstawę i premie można liczyć w Ziko? Jakie narzędzia pracy zapewnia pracodawca i jak wygląda dzień pracy, tzn. czy są to wyjazdy dzienne czy np kilkudniowe? Z góry dziękuję za informacje.
Barbra 2017-05-08 22:52
Ziko Apteka fajna firma, jestem zadowolona z pracy.
1
Aneta 2017-05-09 08:52
@Barbra chętnie dowiemy się więcej na temat tego, co sprawia, że jesteś zadowolona z pracy w Ziko Apteka. Co możesz powiedzieć osobom zastanawiającym się nad pracą w firmie? O tym, co ZIKO zapewnia pracownikom można dowiedzieć się w zakładce Praca w ZIKO (http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,47926,0,0,praca_w_ziko), chętnie jednak poznamy plusy pracy również z Twojej perspektywy.
Konik 2017-05-09 18:17
Może drobnostka ale link obejmuje nawias i przecinek przez co nie działa ;)
Aneta 2017-05-10 09:00
@Konik dziękuję za czujność. Poniżej zamieszczam link ponownie, tym razem powinien wyświetlać się bez problemów:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,47926,0,0,praca_w_ziko
KIKI 2017-05-12 09:32
Tez pracowałam w ZIKO i odeszłam widząc co się dzieje. To co napisałeś jest 100% prawdą.
Ziczka 2017-05-16 08:54
@KIKI Może byś napisała co takiego firma oczekuje od Ciebie, że uważasz to za wyzysk? Czy po prostu miałam pracować?
2
ALA 2017-05-30 14:09
Magister może spokojnie zarobić z premią 4 tys a technik 3 tys, to chyba nie możemy mówić o wyzysku...
Ziczka 2017-06-04 12:17
@KIKI Tak piszesz żeby zrobić złe wrażenie o firmie a w sumie nie wiadomo dlaczego tak uważasz? Czy masz podstawy do oceniania negatywnie szefów? Myślę, że nie nadawałaś się do tej pracy, musiałaś odejść i niestety nie możesz pogodzić się z tym faktem!
Ziczka 2017-06-12 11:11
Pracuję w jednej z aptek Ziko i nie rozumiem dlaczego tak niektórzy narzekają? Nikt nie jest wyrzucany bez poważnego powodu, żadna firma nie odważy się na takie działania.
1
magdalenka 2017-06-18 21:25
Witam,
aplikowałam właśnie na stanowisko dermokonsultantki w Ziko. Czy pracował ktoś na tym stanowisku? Jakie jest wynagrodzenie, czy jest wypłacane na czas? Jaka atmosfera, szefostwo? Czy jest jakiś okres próbny, jaki rodzaj umowy? Wybaczcie tyle pytań, jestem dopiero na początku kariery.
Nowa 2017-06-19 10:54
Może ktoś ma wiedzę czy stanowisko ds. personalnych w Krakowie jest jeszcze aktualne? Bardzo zależy mi na pracy w ZIKO ale chciałabym coś więcej wiedzieć przed rozmową. Jak sie pracuje w Krakowie?
Zostaw swoją opinię o Ziko Apteka Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ziko Apteka Sp. z o.o.