brak logo

MARZENA GNIEWEK OSIP OPEN ER NSPPP

Wałbrzych

Opinie o MARZENA GNIEWEK OSIP OPEN ER NSPPP

poemes 2013-12-27 14:24:14
Pani Ewo, proszę o kontakt: poemes@wp.pl
4
oszukany 2014-07-10 23:29:56
Pani Elżbieto proszę o kontakt; mcarek@interia.pl
2
Hanka 2015-01-15 22:33:08
Pracowałam w tej firmie na umowę zlecenie w 2013 r, pieniędzy nie otrzymałam. Wystąpiłam na drogę sądową, po pół roku oczekiwania mam nakaz sądowy, zobaczymy jak będzie z wyegzekwowaniem należności.
1
nick 2015-01-16 09:34:27
Prowadziłam zajęcia na umowę-zlecenie. Od czerwca 2014 r.na czekam na zapłatę. Pomimo wielu monitów nie mam żadnej odpowiedzi. Teraz zamierzam wejść na droge sądową. Omijać to firmę szerokim łukiem!!!
1
Dora 2015-01-16 21:14:30
Jestem w podobnej sytuacji jak Hanka. Niedługo czeka ich wizyta komornika. ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ!!!!!
Dora 2015-02-01 22:25:16
Pani Haniu! Czy mogę prosić o kontakt? Ja aktualnie czekam na wyrok z klauzulą wykonalności

matematyk 2015-02-10 20:30:20
ja też od czerwca 2014 roku czekam na zapłatę. Za roczną pracę dotychczas otrzymałem 0 zł. Idę do sądu.
michal1313 2015-02-13 14:18:00
Ja również czekam na pieniądze dzwonilem ostatnio do tej firmy i powiedziano mi ze pieniądze jeszcze tego samego dnia zostaną przelane mija juz tydzień a pieniędzy nie ma. Nie polecam pracy dla tej firmy za za 45 min mojej pracy otrzymywali 70 zł z czego ja miałem otrzymać 30zl . Cala kwotę za moja pracę urząd gminy im przelał a ja nie otrzymalem wynagrodzenia.
Dora 2015-02-13 23:40:14
Ja widzę jednak "światełko w tunelu" skoro biorą udział w projektach to mają pieniądze i jest z czego ściągnąć zaległe wynagrodzenie;)ale sprawa w sądzie trwa rok zobaczymy co dalej;-)
Gośka 2015-02-23 20:09:30
firma nie wypłaciła mi do dzisiejszego dnia 700 zł a projekt skończyłam w czerwcu. Współpraca z nimi to jakiś dramat, ciągła rotacja pracowników. Wysyłałam nakazy zapłaty bo przestali odbierać telefony. Nauczka na przyszłość jest. Z daleka od takich "pracodawców".
dzejseq 2015-03-17 15:31:15
Witam, też sprawa w sądzie i trafiła do komornika....czkam już 6 miesiecy....zobaczymy czy mają z czego ściągnąć NIE POLECAM TEJ FIRMY
malan 2015-03-24 08:28:36
Witam serdecznie. W dniu dzisiejszym o 16.30 spotkanie u ww Pań . zainteresowanych zapraszam.
malan 2015-03-24 08:38:32
Witam W dniu dzisiejszym o godz, 16.30 odbędzie sie spotkanie u ww Pań . Zapraszam
1
malan 2015-03-24 08:42:27
Witam W dniu dzisiejszym o godz, 16.30 odbędzie sie spotkanie u ww Pań . Zapraszam
marzenka 2016-01-10 17:58:55
W 2015 roku Panie prowadziły poradnię psychologiczną, ale i tutaj nie były w stanie robić wszystkiego zgodnie z prawem, więc ojej i tutaj musiały zamknąć działalność.Ale sprawa w prokuraturze jest w toku - nareszcie sprawiedliwości stanie się zadość
marzenka 2 2016-02-15 20:31:27
Proszę administratora serwera o udostępnienie adresu ip tej osoby nik: marzenka, oraz o natychmiastowe skasowanie tej opinii.
Osoba ta (mój były pracownik)próbuje zdyskredytować mnie podając nieprawdziwe informacje za pomocą środków masowego przekazu co podlega karze ograniczenia lub pozbawienia wolności do roku lub grzywnie (art.212 par.1 k.k.)nie mówiąc już o naruszeniu k.c.
Odpowiedzialność serwisu internetowego, za zamieszczane na jego forum nieprawdziwe komentarze, reguluje art. 14 ustawy z 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.
(Pismo w tej sprawie wysłane pocztą)
Ponadto firma ta już nie istnieje od 2015 roku.
(usunięte przez administratora) adres e-mail bozka.g@wp.pl
didi 2016-02-15 20:40:05
Firma Opener Ośrodek Szkoleń i Psychoterapii już nie funkcjonuje dzięki menadżerom którzy doprowadzili do jej upadku. Biedne dziewczyny nie mogą się po tym pozbierać, zostały z długami takimi, że nie wiem co zrobią. Są niestety na świecie osoby które za nic mają uczciwość i lojalność dla pracodawcy i napychają sobie kieszenie czyimś nieszczęściem. Na szczęście karma jest zawsze sprawiedliwa i kiedyś się to może odwróci.
1
marzenka 2 2016-02-15 21:04:02
Witam Państwa
Firma Opener Ośrodek Szkoleń i Psychoterapii już nie istnieje.
Jednak osoby które w niej pracowały a które nie otrzymały wynagrodzenia pomimo wysłania dzieła i jego odbioru zgodnie z umowami proszę o kontakt. (bozka.g@wp.pl)
Jednocześnie to co zrobili trenerzy pracujący dla firmy którzy bez dosłania dokumentacji rozliczającej dzieło złożyli sprawę do sądu wiedząc, iż jetem na macierzyńskim (zresztą bez świadczenia bo ZUS mi macierzyńskiego nie przyznał) i wykorzystali tą sytuację gdy nie mogłam nic zrobić jest naprawdę okrutne. Nie wiem co za człowiek może podawać kilkukrotnie wyższe niż należne wynagrodzenie w sądzie i po jego otrzymaniu patrzeć innym w oczy. Te sprawy będą oczywiście wyjaśniane przed sądem. Zwracam się więc do tych trenerów którzy otrzymali za dużo pieniędzy (przez niekompetencje moich pracowników)lub wyegzekwowali w sądzie zawyżone kwoty lub nie dosłali dzieła i nie podpisali jego odbioru lub mają złe pity11 lub złe raporty ZUS o kontakt ze mną. Mam nadzieję iż znajdą się uczciwe osoby które zrozumieją w jak trudnej sytuacji się znalazłam i rozliczą się ze mną tak jak powinni.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12509477_640738256073456_1431488514699349856_n.jpg?oh=9226806702990c1cb6315c348f07c22e&oe=576FFCDF
Hanka 2016-04-12 18:12:37
Wcale nie jest mi ich szkoda, nawet jeżeli ktoś ich rzeczywiście oszukał. One oszukały tyle osób z premedytacją, jeszcze bezczelnie proszą o kontakt osoby oszukane, przecież mają pełną dokumentację. Moja sprawa w sądzie toczy się już półtora roku, wątpię aby komornik był w stanie ściągnąć z nich jakieś pieniądze.
1
ja 2016-05-16 13:27:29
Nikt ich nie oszukał - to, co pisze Hanka jest jak najbardziej prawdą! wystarczy zresztą wpisać w wyszukiwarkę czy też przeczytać wcześniejsze opinie...dziwię się ludziom, którzy chcą nawiązać jakąkolwiek współpracę!
ja 2016-05-16 15:44:14
nikt ich nie oszukał - zgadzam się z opinią Hanki w 100 %! jednocześnie dziwi mnie fakt, iż ktokolwiek chciałby współpracować z tymi paniami - wystarczy poczytać opinie w wyszukiwarce bądź też w opiniach powyżej
Prawda 2016-08-07 13:43:13
Żaden z pracowników i managerów firmy Opener nie jest odpowiedzialny za jej upadek.
Proszę nie wierzyć w te kłamstwa.
1
grfgf 2016-10-11 12:57:21
np z CEIDGu? :)
gimaki 2016-10-11 16:28:57
Najlepiej o ofertach dowiadywać się bezpośrednio u nich @maja.
Zostaw swoją opinię o MARZENA GNIEWEK OSIP OPEN ER NSPPP - Wałbrzych
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARZENA GNIEWEK OSIP OPEN ER NSPPP