brak logo

AMG TECHNIK Marek Grabowski

Bytów

Opinie o AMG TECHNIK Marek Grabowski

lolo 2014-03-10 18:24:20
amg
8
pracownik 2014-05-30 12:02:46
Nie polecam. (usunięte przez administratora)Naprawde NIE POLECAM!!!!!!!!!
3
pracownik2 2014-05-30 12:05:55
Jeden wielki(usunięte przez administratora)w tym zakladzie nic nie potrafia zarzadzic.. LIpa nie polecam.
1
pracownik 2014-10-22 21:03:15
Szef nieodpowiedzialny i nie konsekwentny. Nie potrafi się przyznać do błędu. Pieniążki? Wypłaty? Będzie za dwa dni. Potem za kolejne dwa i następne dwa. W rezultacie bez odzyskanych pieniążków przez kilka miesięcy. Jeśli już to jakiś marny ochłap na odczepne. Zarządzanie? Brak słów... Jak wyżej: Jak coś takiego mmoże wogóle funkcjonować? Ogólnie praca bez jakiejkolwiek prawidłowej organizacji. I ta kwestia wypłaty. BRAK od samego początku! NIE POLECAM!
1
pracownik3 2014-10-26 22:27:18
Pracowałem u Pana Marka i z pieniędzmi to tam krucho jest. Z ''logistyką'' jeszcze gorzej. Ciągłe wykręty w każdej sprawie i na każdym kroku. Uwaga na obietnice. Mnóstwo i bez żadnego pokrycia. Ale ma się poprawić. Narazie bez jakiejkolwiek przyszłości na horyzoncie. Zdecydowanie lipa na manowcach.
1
Klient 2014-12-18 16:57:18
Nie zgadzam się z Wami .Tak się przyglądam tym opiniom od jakiegoś czasu i to co piszecie to częściowo prawda. Jednak nikt z Was nie napisał dla czego tak się dzieje, co jest powodem.

- panuje tam wyjątkowo miła atmosfera pracy która w przełożeniu na odpowiednie osoby da tym ludziom bardzo duże możliwości
- zadania jakie mieliście wykonać prawdopodobnie przerosły Wasze możliwości tak niestety też się zdarza nie każdy jest stworzony do takiej pracy prawdopodobnie jesteście złotymi rączkami w innych dziedzinach :), czekałem na aplikację długo i byłem uczestnikiem wielu rozmów i faktów. Z maszyny jestem bardzo zadowolony było warto poczekać. Jakością nie odbiega od światowych producentów. Niestety odsetki za nie terminowe wykonanie policzyłem. Na tym projekcie z całą pewnością nie zarobili.
- co do waszych opini jak ktoś cały miesiąc nic nie robił i tylko czeka aż się jemu pokaże co i jak to ja się dziwie że są jeszcze takie firmy co to tolerują bo u mnie to dla takich pracowników nie ma miejsca zaraz pierwszego dnia.
- wymagana jest od Was wysoka staranność wykonywanych detali oni budują maszyny i to jest standard który AMG Technik zapewnia.
- nikt z Was tu piszących nie podziękował p.Markowi za poświęcony Wam czas za szkolenia, za pokazanie jak co powinno być zrobione , z tego co mi wiadomo to bardzo dużo czasu jest na to przeznaczone i to jest bardzo cenne KNOW HOW u mnie pracownicy za to płacą.
- jak się do nich wchodzi to mają na ścianie namalowany rysunek łańcucha i text którego teraz nie pamiętam. Sens jego jest następujący że jak ludzie będą robić razem tak jak łańcuch trzyma każde ogniwo to dadzą radę przenieść ciężar w sensie takim że zbudują każdą maszynę na czas i każdy solidnie zarobi.

Polecam AMG Technik pod wieloma względami i trzymam kciuki aby w końcu udało im się zebrać solidnych pracowników, Bytów to małe miasteczko jednak myślę że znajdzie się ktoś kto siedzi w domu i się zastanawia czy warto do nich podejść i zapytać o pracę.

POWODZENIA dla wszystkich w szczególności dla złotych rączek :)
3
Były pracownik 2015-01-17 18:52:21
brawo za te marne opinie AMG to wielka porażka nie polecam nikomu tej firemki szkoda zmarnować sobie czasu
1
były pracownik 123 2015-04-27 20:29:33
o proszę:) nawet sam pracodawca postanowił nie umiejętnie podszyć się pod nick "klient". Niestety pańskie zwroty likwidują cały szyk tej operacji. To typowa dla pana logistyczna kombinacja.
Moja opinia niestety nie odbiega wogóle od pozostałej reszty. Wielokrotnie wykonywałem polecenia pracodawcy, co niestety skończyło się olaniem mojego wręcz bardzxo dobrego stosunku do pracy. Poświęciłem się tej firmie całkowicie, mnóstwo czasu tam spędzałem a otrzymałem tylko kopa w tyłek. I pracodawca wielokrotnie wychwalał moje postępy w pracy. Niestety. Wszystko byłoby zbyt piękne. Pieniądze... W tej firmie szczęścia nie dadzą, bo nigdy ich nie ma.

Polecam ludziom, którzy chcą rozwinąć tam swoje możliwości, ale wyłącznie dla swej przyjemności lub samoudoskonalenia, bo o obiecywanych kokosach mogą wyłącznie...posłuchać:) Bo pieniędzy nie ma i będą "pod koniec tygodnia/miesiąca/projektu/itp". Co więcej potrzeba tam mnóstwo cierpliwości i stalowych nerwów - szczególnie na początku tygodnia.
1
Marek Grabowski 2015-04-29 10:30:22
Witam serdecznie,
Przeczytałem Państwa opinie w których zawarta jest prawda !

Chętnych do współpracy zapraszam do odwiedzenia naszej firmy osobiście.

Marketing i sprzedaż ma za zadanie pozyskać nowe projekty, logistyka odpowiednio to wszystko poukładać, dział projektowy za projektować, zaopatrzenie zamówić podzespoły, produkcja wyprodukować, potem automatycy dokładają swoje , całość bierzemy z magazynu i kompletujemy, dodatkowo kontrola cały czas sprawdza jakość.

I co ? I maszyna robi pierwsze kroki :)

Jednak aby tak było każde ogniwo “osoba z zespołu” musi wykonać swoją pracę prawidłowo.
1x1x0=0 ( niekiedy było jak w piosence : mniej niż zerooo oo ... ) aż się płakać chciało.

Jeszcze trochę pracy przed nami. Firma jest tak mocna jak mocni są pracujący w niej ludzie.

Dziś wiem że mam Zespół, który z dnia na dzień jest coraz mocniejszy.

Technologie i świat idą mocno do przodu. Zamierzamy ten pociąg za nowymi technologiami gonić.

Cel na najbliższe miesiące poprawić to co piszecie powyżej .

Wielu sukcesów osobistych i zawodowych.
Marek Grabowski właściciel AMG Technik Bytów.
obserwator 2015-09-03 12:48:23
Tolek pracodawca to czaruś - zaczaruje, oczaruje, naobiecuje, szczena Ci opadnie, jesteś pod wrażeniem, a później bańka pryska i zastanawiasz się czy napewno mówił o swojej firmie, o jej wewnętrznej strukturze.
Jak wyżej, również polecam tę Firmę osobom, które chcą rozwijać swoje możliwości wyłącznie dla swej przyjemności lub samoudoskonalenia nie oczekując przy tym żadnego wynagrodzenia.
obserwator 2015-09-07 21:42:13
Jest za to normalne wynagrodzenie zgadza się ale nie w systemie miesięcznym, nigdy nie na czas. Średnio wypłata raz na 1,5 miesiąca ( raz jest po dwóch miesiącach a raz 2-3 tygodnie spóźnienia). Powiedz mi Romek czy za "wypłata będzie w przyszłym tygodniu" mówione średnio 4 razy w miesiącu zapłacisz rachunki i wyżywisz rodzinę ? Wiesz, ja próbowałem, nie dałem rady,
ale jeśli ktoś może sobie na to pozwolić to super :))
Marek Grabowski 2015-09-10 21:08:27
Dla nie których to “czary i magia” dla nas to cel który codziennie sukcesywnie osiągamy to wszystko dla naszych klientów i zespołu który tworzy maszyny.
Kiedy maszyna jest dobra? Wtedy gdy nikt z zespołu nie ma wątpliwości że mogliśmy to zrobić lepiej a pytając klienta odpowiedź brzmi: Pracuje prawidłowo.

Obietnice: tu muszę zmienić miarę. Wiele tematów mierzę swoją miarą tylko jestem kilka poziomów wyżej i mam inny wymiar dla tego mam błąd.

Projekt buduje się od kilku tygodni do kilku miesięcy i co z tego zapytacie.

Przychodzi do pracy nowa osoba i aby przeszła cały zakres prac, musi pracować kilka miesięcy.

Teraz każde stanowisko oznaczę jako 1.

Przykład:
1x1x1x1x1=1 projekt wykonany
1x1x1x0x1=0 projekt nie wykonany jakaś osoba się poddała, niczym pękający łańcuch to co wisiało spada i mimo tego że inni pracują jeszcze bardziej wydajnie na swoich stanowiskach wynik nadal wynosi 0.

Bolesny przykład:
1,2x1x1x0x2=0

AMG Technik w tych wyzwaniach chce osiągnąć cel następujący: każde ogniwo ma wykonać pracę minimum 1,2.

1,2x1,2x1,2x1,2x1,2=6 projekt wykonany “ synergia” klient mówi: pracuje prawidłowo, zespół wie że maszyna jest naprawdę dobrze wykonana SUKCES !

Mam wyzwanie za każdym razem jak zatrudniam nową osobę zastanawiam się czy nasz nowy członek zespołu będzie patrzył w przyszłość czy tylko ważne to co dziś tu i teraz. Zawsze nowi pracownicy mówią to co chcę usłyszeć. Wasza firma jest najlepsze “przeważnie tu zaczynam się śmiać :)” , za kilka dni będę bardzo dobry, moja osoba wprowadzi do tej firmy wiele nowych ciekawych rozwiązań które znajdą tu swoje zastosowanie itd.
Jesteśmy skłonni poświęcić dużo czasu na wdrożenie nowej osoby aby osiągnąć poziom 1 trwa to kilka miesięcy. Już kilka razy było tak że osoba osiągała poziom prawie 1 mogła osiągnąć poziom 1,2 i nagle jest 0. Następnie jest wielki gniew i wpisy jak powyżej. Trzeba się pogodzić że nie wszyscy mogą budować maszyny.

Do osób dla których ważne jest dziś tu i teraz - w najbliższym czasie nie ma dla takich osób u nas pracy.

Osoby które patrzą w przyszłość zapraszamy do współpracy. Nie będzie łatwo i prosto trzeba się dużo nauczyć aby osiągnąć wynik 1 i jeszcze więcej aby osiągnąć 1,2 jednak wszystko przed wami. Chętnie pomogę ja i mój zespół tylko razem możemy osiągnąś wynik powyżej 1.

Porozmawiajmy o planach.
Jeżeli znajdą się one na wspólnej osi może rozpoczniemy współpracę.

Zapraszam do kontaktu.
Marek Grabowski

PS Co jest najprostrze - kogoś krytykować dla tego w AMG Technik tworzę zespół aby każdy mógł się oprzeć na reszcie zespołu.

Dobry zespół = synergia !!!
Marek Grabowski 2015-09-11 08:23:17
Pamiętajcie o jednym.

Trzeba pracować z pasją i wytrwałoscią w dążeniu do celu, mając u swojego boku osoby na które można liczyć gdy będzie wyzwanie do wykonania.

Miłego dnia.
Pracownik 2015-09-15 21:48:36
Panie Marku.

W życiu i w pracy trzeba być utrzciwym! Pasja, zaangażowanie, wizja to cechy które pomagają rozwijać firmę, ale jeśli nie płaci się na czas wynagrodzenia pracownikom, oszukuje się własną rodzinę i mami zapłatą za towar, to żadna pasja nie pomoże utrzymać pracownika i firmy. Oszukać tych, którzy zostawili tu serce, oszukiwać żonę... Klientów?! Bardzo mi przykro ale wielu ludzi chyba Pan zawiódł. Mnie i kolegów na pewno.

Były pracownik zza płotu.
1
aprus 2016-05-11 18:55:49
W sumie im się nie dziwię @czosen, ponieważ firma raczej problemów finansowych nie ma i nie miała, umowa o pracę zobowiązuje ich do terminowego uregulowania należności
Zostaw swoją opinię o AMG TECHNIK Marek Grabowski - Bytów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMG TECHNIK Marek Grabowski