brak logo

ALFA GUARD SECURITY DANIEL JĘDRZEJEWSKI

Czarna Woda

Opinie o ALFA GUARD SECURITY DANIEL JĘDRZEJEWSKI

do ochroniarz 2015-09-04 14:10:14
Wszystko musisz mieć na piśmie tj. wszelkie pisma do nich wysyłasz - później oddajesz sprawę do Sądu Pracy inaczej i tak będą mieli Cię gdzieś
Michał 2015-09-07 13:51:18
Nieźle.. Wydawało mi się, że stawki nie mogą spaść poniżej 5-6 złotych na ochronie, a tu widzę, że można i zarabiać po około 3 złote.. brawo firma. Ja nie chcę nikogo podburzać, ale nie zgodziłbym się w życiu na takie zarobki, z tym powinno się coś zrobić, bo to jakiś żart.. i to mega nieudany w moim odczuciu.
Faotaliana 2015-09-26 11:53:31
Średnia czasu pracy w tej firmie dwa miesiące (dot.pomorskie)uważajcie zatrudnią umowa na miesiąc potem na kolejny.Przed trzecim miesiącem dowiadujesz się że nie ma dla ciebie godzin i do widzenia.Jest bardzo wielu pokrzywdzonych dobrze by było złożyć pozew zbirowy.
kaja 2015-10-07 18:20:42
w ochronie mienia i grupach interwencyjnych ogólnie rotacje bywają spore @faotaliana, mwięc tutaj nie widzę podstaw żeby krytykować tę firmę. ja i tak u nich jakiejś oferty pracy chętnie poszukam chociaż bardziej by mnie jakaś fucha w monitoringach interesowała, bo wiadomo że jakia mała kobietka na akcję nie pojadę ochraniać ani nic
karol 2015-11-14 20:49:22
dobrze ze wszedlem tutaj przed wyslaniem cv do nich i poczytalem co nie co, zdaniemacie jednoglosne, nie trzeba mowic, szkoda, że firma w taki sposob traktuje pracownikow, myslalem ze jako mlody chlopak bede mial jakas szanse zatrudnienia tam na dluzej i jakies godziwe pieniadze zarobie, ale jednak sie zastanowie gleboko nad tym
PRACOWNIK.... 2015-11-17 09:54:08
Pracuje w ALFIE już 3 lata w SZCZECINIE i nie zgadzam się z opinią negatywną o firnie .
Tu się rozgrywa czy jest wypłacalna czy nie ....Oto co mogę powiedzieć ,JEST W 100% wypłacalna nigdy nie zdarzyło się żeby chociaż z jeden miesiąc było opóźnienie w wypłatą,wszyscy pracują na podstawie umowy o pracy ,a z dyrekcją tzn. właścicielem firmy nigdy nie było zgrzytów są wypłacane wszystkie świadczenia
3
Mamut. 2015-11-23 03:42:14
Dobrze że mówisz, że wypłacają na czas wynagrodzenie bo dla mnie to ważne. A chce składać papiery na pracownika ochrony. A warunki fajne - umowa o pracę na czas określony, wynagrodzenie około 1 750 złotych miesięcznie brutto. I co super- jest to tylko 40 godzin pracy w tygodniu, a to nie jest dużo przecież.
1
bolec 2015-11-25 06:49:10
@Mamut., zdajesz sobie sprawe, że 40 godzin tygodniowo to standardowy etat i kazda dodatkowa godzina to nadgodzina. Jak rozumiem nadgodzin to tutaj nie ma?
cieć 2015-11-26 23:54:26
pisanie o firmie że płaci 3 zł to próba oczerniania firmy przez ludzi niepełnosprytnych którym nie chce się pracować lub zostali wyrzuceni na własne życzenie ogarnijcie się w zachodniopomorskiem na orzeczeniu na ręke dostaje1300 płacą mniej tym tylko którzy zatrudniają się jako skoczkowie na umowe zlecenie i zgadzają się z warunkami im zaproponowanymi przeważnie mają rety i emerytury i to nie małe jeśli wam mało to do łopaty tam zarobicie dużo więcej ja pracuje od marca mam umowę o prace na czas określony na czas do kiedy obiekt ma umowę wypłata na czas menadżer sie nie czepia Jak wam sie nie podoba szukajcie w firmach nie wymagających orzeczenia lub w multiservisie oni potrzebują ludzi oszczędnie myślących
1
romek 2015-11-27 15:30:43
wydaje mi się, że u nich można spokojnie zarobić ok. 2500 zł netto tak naprawde. A to wszystko wygląda dobrze, bo system prowizyjny jest ciekawy bardzo.
1
styczeń 2015-11-29 20:39:49
@Mamut skoro zawierana jest umowa o pracę i na dodatek wypłata jest o czasie, to nie wiem czego jeszcze więcej chcieć. W dzisiejszych czasach nawet takich warunków niektórzy nie potrafią zapewnić.
1
ochroniarz 2015-12-22 19:48:32
praca w firmie ALFA na czas okreslony wypłata na czas płacą za nadgodziny nawet ku zdziwieniu dziś dostali wszyscy z obiektów zachodniopomorskie paczki świąteczne koszt takiej ok.100 zł , pracuje w ochronie kilkanaście lat i nigdy nie dostałem paczki POLECAM TĄ FIRMĘ POZDRAWIAM .
4
BAST 2015-12-27 09:49:01
Oszczędnie myślący to jesteś właśnie ty.Niepełnosprawni odeszli z firmy bo jak powiedział koordynator:"Nie ma dla was godzin",bo kilku osobom zachciało się większej ilości.Menadżer czepia się i to bardzo o byle co zależy o którym piszesz o nowym czy o A ludzie zwalniani są z dnia na dzień bez podania powodu-konkretnej przyczyny.Stawka jak pisano wyżej czyli bardzo niska jak na branżę.Obecnie pracuje w firmie w Tczewie i to była moja najgorsza praca w branży od 12 lat.
6789 2015-12-28 18:09:43
najwodoczniej szybko kgoos znalezli do pracy no bo niestety nie ma na chwile obecna zadnych ogloszen z ofertami pracy od nich, moze za jakis czas cos wstawia
1
cięć 2016-01-06 22:06:12
Widzę że czytanie i rozumienie nie bardzo Ci idą no to jeszcze raz jako osoba niepełnosprawna mam ponad 7 zł na godzinę od 2016 będzie więcej a ty piszesz że niepełnosprawni odchodzą i że zgadzasz się z kimś kto belkocze że płacą 5 zł dlatego jeśli tym razem przeczytasz i przede wszystkim zrozumiesz to właśnie opuściłes klub oszczednie myślących
ciec 2016-01-06 22:31:10
Zgadzam się z tobą płacą na czas koordynator się nie czepia to tylko pracować sobie spokojnie fajny gest na święta paczka to chyba nie jest wcale tak źle jak co niektórzy próbują nasciemniac także polecam jest ok
4
sky 2016-01-07 12:32:53
nie jest to zbyt pocieszajace. myslalem, ze jakies 9 zl netto mozna otrzymac. a tutaj taka katastrofa. czekam na informacje o rekrutacji i zobacze czy jezt to oplacalne.
Pracuje tam 2016-01-27 12:31:54
Pracuje w alfie juz 4 lata, smiesza mnie opinie ludzi zawistnych lun tych co wylecieli za picie. nigdy mnie nie oszukali, co roku dostaje paczkę na swieta a nawet na dzieci paczke dają.
finansuja mi lekarstwa i turnusy rehabilitacyjne a nawet kupili mi kabinę przysznicową. wiec nie rozumiem z kad te negatywne opinie. Szef nawet w tym roku przesłał mi życzenia świateczne z kalendarzem.
jak sie chce pracować to i firma doceni!
3
Piotr 2016-01-28 04:00:26
Pracuję w Alfie ponad 5 lat i to już o czymś świadczy , nie miałem do tej pory ( i myślę że nigdy )żadnych przykrych doświadczeń . Wypłaty na czas , fundusz pefron jasny i czytelny ( co roku dostaję dotacje ), za pracę dostaję wypłatę a za zaangażowanie premię i czego chcieć więcej . Przychodzisz do pracy nie biadolić tylko świadczyć pracę a jak pracujesz tak jesteś doceniony . Takie wpisy negatywne to tylko piszą nieudacznicy i tyle . Pozdrowienia dla szefostwa ,
3
Piotr 2016-01-28 10:23:20
Łapy precz od Alfy . Warunki na rynku pracy są takie jakie są więc trzeba pracować a nie biadolić i uskarżać się . Osobiście na szefa Alfy nie dam powiedzieć ani jednego złego słowa . Tak zaangażowanego i naprawdę zapracowanego pracodawcy trzeba naprawdę szanować . Jestem zwykłym szeregowym pracownikiem i możecie mi wierzyć mam w Alfie to czego oczekuję , czyli wypłata na czas , premia , paczki na święta , dotacje z Pefronu , zwroty za leki . Oto jaki jest prawdziwy obraz naszej firmy ALFA GUARD SECURITY , inne opinie są kłamliwe i obrażają mnie osobiście jak i całą firmę . Dlatego łapy precz od naszej FIRMY . Bardzo dobrze że niektóre chwasty zostały wyrwane , dzięki temu praca jest spokojniejsza . Pozdrawiam
4
ja 2016-01-28 17:25:08
równiez dostałem paczki i nawet dla dzieci
2
wawa 2016-01-28 17:26:08
nie wiem z kad Pan takie brednie bierze ? jeszcze nigdy mnie nie szukali
1
brednie 2016-01-28 17:34:00
piszesz brednie o tej firmie - pracuje i jestem bardzo zadowolony
1
cieć 2016-02-10 20:03:41
ciekaw jestem czy inne firmy wywiązują się z podwyrzki ja dostałem pensje za styczeń jest 100 więcej praca w alfie sprawia przyjemnosć koordynator się nie czepia bo nie ma o co jeśli podchodzi się do pracy powarznie na święta były paczki morzna liczyć na premie jeśli się nie kombinuje ze zwolnieniami warunki pracy są czytelne jest umowa o prace .Czyli kombinatorzy bumelanci omijajcie naszą firme dużym łukiem multiservice na was czeka
2
MM 2016-02-22 10:33:03
Jest takie powiedzenie ,,złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy''.
Uważam że w myśl tej zasady pisana była część niepochlebnych opinii na temat firmy Alfa Guard Security. Faktycznie pracy w firmie nie polecałbym sfrustrowanym malkontentom, tylko ludziom odrobinę zaangażowanym w wykonywanie swoich obowiązków. Sam pracuję w firmie już ponad pięć lat i w tym czasie ani razu nie zdarzyło się by wypłata opóźniła się bodaj o jedną godzinę. Ostatnio otrzymałem nagrodę jubileuszową a wcześniej dwukrotnie po kilkaset złotych premii. Jestem w stanie przytoczyć liczne przypadki kiedy szeregowi pracownicy firmy otrzymywali 100% dofinansowania z ZFRON na zakup np. kabin czy wanien z hydromasażem, oraz innego sprzętu.
Ktoś wspominał o paczkach świątecznych - potwierdzam otrzymujemy takowe corocznie.
W pracy panuje dobra atmosfera, jestem także dobrze traktowany przez przełożonych.
W kontekście tego co przedstawiłem moja ocena firmy Alfa Guard Security to 5/5
1
dudin 2016-03-10 09:12:31
ALFA poszukuje pracownika ochrony, zarobki od 1 850 PLN brutto, komentarza pracowników bardzo obiecujące , myślę że warto spróbować, szkoda tylko, że umowa na czas określony
1
enso 2016-03-12 21:09:07
Tak troszku bez szału @dudin, ale chyba jest możliwość brania nadgodzin, dzięki czemu netto wyjdzie 1500 złotych, szkoda tylko, że nie ma żadnych świadczeń socjalnych.
1
34r 2016-03-14 21:21:37
@enso a nie wydaje Ci ze mozna troszke wiecej tam zarobic? przeciez zawsze do tego moga dojsc jakies premie czy tez podwyzki..i wtedy to juz sporo wyjdzie
karol 2016-03-16 21:23:48
pracować trzeba wszedzie, z tego co piszecie wiekszosc z was jest zadowolonych, wiem ze poki co przyjec nie ma, ja chcialbym pojsc na staż z Urzedu Pracy do was, czy jest taka możliwosc, czy Pan Daniel zatrudnia stażystów?
maska 2016-03-18 21:47:42
faktycznie dawno nikogo nie szukali , ostatni raz w listopadzie ubiegłego roku na pracownika ochrony. Może dlatego, że oferują całkiem ok warunki? co sądzicie?
tokmno 2016-03-20 21:49:21
no i jest teraz u ncih now aoferta pracy jako pracownik ochrony, ale też i wymagają znajomosci branzy i doświdczenia oczywiście też, wiec jest sporo tego naparwde.
wlodi 2016-04-13 20:24:22
alfa.to.zolodzieje
1
cieć 2016-04-14 22:22:21
znów jakiś oszczędnie myślący pisze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co za wóde ciebie wywalili czy po prostu chciałeś sobie pospać w pracy a zły koordynator przyjechał nie zapowiedziany lub sie limit zwolnień wyczerpał ogarnij się lub idz do takiej firmy gdzie będziesz toitoja pilnował wpolu i nikt nie będzie ci głowy zawracał
2
cieć 2016-04-19 02:49:56
parę słów do tych co oczerniają alfe gdybyście podchodzili do pracy solidnie i nie na zasadzie pojde posiedze pośpie a dniówka się należy to nikt by was z pracy nie wywalał Dziwi mnie tylko że piszą te bzdóry nie ci co pracóją tylko ci którzy dostali kilka szans a nie umieli tego docenić Jako ,,rozumni ,,ludzie czytaliście umowę zapoznaliście się z warunkami pracy nikt was nie zmószał mogliście nadal stać pod sklepem zbierać puszki i być dla siebie szefem nikt by od was nic nie wymał A tak zły koordynator stresóje was jak przyjedzie na kontrol niezapowiedziany a jeszcze wymaga żeby być trzeżwym chodzić na obchód NIE jest to wazelina ale przypomnę Umowa o pracę prawdziwa umundurowanie pieniązki na koncie na czas paczki na święta koordynator się nie czepia czgo chcieć więcej Oprócz tego dostałem list że wygrałem 500zł w konursie dla tych co nie siedzą na zwolnieniach lekarskich super pomysł tylko pracować sobie spokjnie z odrobiną pozytywnego zaangażowania w powierzone obowiązki
1
adam 2016-04-19 22:03:20
nie wiesz jak aktualnie z rekrutacją w ALFA GUARD SECURITY, @cieć, na stronie nie mają ofert pracy ale może gdzieś się ogłaszają? Warto wysłać do nich cv, jakie u was są procedury przyjęć nowych pracowników?
ja 2016-04-20 16:45:01
z tego co wiem ogłaszają się na OLX
azrael 2016-04-22 15:27:37
Byłych i obecnych pracowników zachęcam do lektury na stronie "Praca w alfie kpina"jak się pracuje w firmie Grudziądz i okolice cała prawda.Maksymalny czas pracy dwa trzy miesiące.
azrael 2016-04-22 15:43:39
Tak pracują i bzdury oraz zmuszał-poprawna pisownia człowieczku nie ośmieszaj się nie pisz bzdur dokształć się z ortografii zaglądaj do słownika.Potem pisz opinie i oceniaj.Ludzie w pomorskim bo wiele komentarzy dotyczy Tczewa i okolic osoby wkurzone na firmę ludzie pracowali uczciwie i było o.k po trzech miesiącach zwolnieni przez firmę na siłę dajcie człowieka powód się znajdzie znam trzy osoby oprócz mnie zwolnione na siłę przez Pana A bo....zupa była za słona.I na koniec miesiąca słyszy się tekst nie ma dla was godzin.I do widzenia .
king 2016-05-09 22:39:38
Kiedyś to szukali pracowników ochrony, ale nie wydaje mi się, żeby pokazało się jakieś ogłoszenie pracy. Wiadomo coś o jakiejś rotacji? Pewnie wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia i się wcale nie dziwię, że wszystkim to pasuje. Dzięki za odpowiedź.
tr 2016-06-19 20:51:00
@Zyga no ale taka jesr prawda ze nie w kazdej firmie płacą za nagodziny ale to przeciez wszystko jest napisane w umowie jaka sie podposuje na poczatku kiedy zaczynasz prace..zeby pozniej nie bylo watpliwosci
men 2016-07-02 05:31:16
Pracuję w tej firmie od ponad roku wypłaty na czas. Na szefa nie ma co narzekać bo można mieć gorszego. Wypłaty na czas. Rzetelnie rozliczane. Urlopy normalne
1
romek 2016-07-04 12:12:00
pracowników ochrony obecnie rekrutują z tego co widze.
1
faotaliana 2016-07-08 20:57:45
Premie i podwyżki pomyliłeś chyba Firmę dofinansowanie do leków 50 zł i musisz wypisać sto tysięcy papierków i nie wiadomo czy dostaniesz.
1
buzia 2016-07-10 20:07:42
Ale coś się chyba miało pojawić w tym roku, dlatego są jakieś premie do podstawy @faotaliana. W końcu wiedzą jak zadbać o swoich pracowników, ale czy wypłata jest terminowa? Z góry dziękuję za odpowiedź.
gdzie to lato 2016-07-12 12:06:24
Jestem już od 5-ciu lat w ochronie i mam swoje lata. Mogę potwierdzić że wypłaty są wypłacane na czas, tak jak ustalono w warunkach, bez wszelkich zmian. Zawsze tak było, jest i będzie - bo firma się rozwija jak chyba nie zauważyliście. Zastanawiam się, co ludziom do głowy strzela wypisując takie komentarze. Niby wszyscy są zadowoleni a jak przyjdzie co do czego to takie rzeczy wypisują. Jakie wy oczekiwania macie. Słuchajcie, czy jest wam naprawdę aż tak źle? Zastanówcie się nad tym co wypisujecie i nad tym czego w ogóle chcecie
2
aha 2016-07-13 23:06:55
Pewnie tak @buzia, bo zobacz, że nie było żadnej oferty.
2
Jacek 2016-08-13 07:14:28
Ta firma jest porządną firmą mało płacili wam wszystkim z tego powodu że gdy ma się wolne to się nie płaci za leżenie w w łóżku tylko za uczciwą pracę. Na umowie mam wynagrodzenie 1300,-. A ile wy byście chcieli mieć płacone? Ja jestem bardzo zadowolony z tej pracy w tej firmie Alfa Guard Security. Pracuje w Starym Lesie i nie narzekam jest dobrze...
3
tokmno 2016-08-13 20:23:11
Najważniejsze jest to, że zarobki mają na na prawdę dobrym poziomie i o stawki nikt się tutaj nie wykłóca.
1
Ben 2016-08-16 11:02:28
Firma spoko może nie płacą najwięcej, ale płacą na czas. Urlopy licza normalnie. Inne świadczenia dla niepełnosprawnych też dają. Ja pracuję już trzeci rok i ie narzekam
1
6789 2016-08-16 19:10:17
no wiadomo jak się idzie na jakies stanowisko jakich zarobkow można się spodziewać przecież ale tak jak piszesz super ze pieniądze sa na czas tutaj.. :)
Zostaw swoją opinię o ALFA GUARD SECURITY DANIEL JĘDRZEJEWSKI - Czarna Woda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALFA GUARD SECURITY DANIEL JĘDRZEJEWSKI