brak logo

ALFA GUARD SECURITY DANIEL JĘDRZEJEWSKI

Czarna Woda

Opinie o ALFA GUARD SECURITY DANIEL JĘDRZEJEWSKI

jan 2014-04-20 14:13:58
pan właściciel jak jest na podpisie powinien zainteresować się co się dzieje z ludzmi na obiekćie w sulejuwku [pow. miński-mazowieckie]na umowy dla osób niepełnosprawnych z umiarkowanym powinno się pracować 40godz w tygodniu to w miesiącu 160 a menadżer i wice dyrektor na tą samą umowe nie zmieniając ilości godzin każą pracować po 240 godzin .o tym fakcie powiadomiłem właściciela firmy to mi nie pżedłużono umowy i nie wypłacono wszystkich należności.ten fakt mószę zgłosic do PIP i PEFRON.jeżeli ktoś ma podobny przypadek niech to zgłosi
3
jan 2014-04-26 09:59:47
kto takie głupoty pisze że to żetelna firma chyba że w oszustwach do tego mają zdolności ,umiejętnie werbóją ludzi otumaniają ,ale umów nie dają na czas i co tu mówić o utczciwości,bardzo brzytko postępują.
2
jan 2014-05-09 08:54:19
ja im w kieszeni nie siedze ale jeżeli biorą kase z PEFRON.to mają tylko oszukóją inie płacą
1
ergf 2014-09-26 14:06:52
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem dają umowę na niecały miesiąc żeby zapchać dziurę-osoba na urlopie.Potem zwalniają wynajdując na siłę powód.
1
ochroniarz 2014-11-20 18:38:41
ta firma to jakieś nieporozumienie wygraŁa przetarg w WTBS KWATERA proponują pracownikom OCHRONY stawkę 3.30 zł /godz.szukają frajerów niech sami siedzą , to jest zakład pracy chronionej dostają dotacje z PFRON.za stopnie niepełnosprawności.
1
jozef gdansk 2015-02-01 10:11:37
Prawda,aby omijać tą f-me.Wgrała przetarg-za namową kierownika Pana Banny Wiesława przeszedłem do tej firmy z zapewnieniem dalszej pracy,po 50 dniach zostałem zwolniony,jako powód zbyt służbowe wykonywanie obowiązków.Dotychczas na tym obiekcie pracowałem przez 12m-cy w firmie [EKOTRADE], bez uwag.Potrzebny był etat dla syna w/w.W tym czasie na prośbę w/w wręczyłem kopie pisma o niesprawności znacznej.miałem czkać-mija rok. Nadmieniam,że nie otrzymałem całej wypłaty po4zł.na godzine.Mija rok!
ola 2015-09-04 14:08:15
Firma "ŻAL" nie wiem, że jeszcze US się jej do tyłka nie dobrał wraz z PIP. Zatrudnia ludzi tak j/w płacąc 3,00 zł... właściciela firmy to ja na oczy nie widziałam. Wysyła jakiś swoich gajerkowców. Ludzie pracujący na ochronie pozostawieni sami sobie. Banna wyśle grafik to przynajmniej wiedzą kiedy do pracy..W ogóle nie liczą się z ludźmi i gdzie tu rzetelność ma się do rzeczywistości.Jeżeli pracownik im się znudził to dają mu przeniesienie na drugi koniec Polski, co w rzeczy samej nie jest realne dla pracownika..więc ciach i mają go z głowy.
1
do ochroniarz 2015-09-04 14:10:14
Wszystko musisz mieć na piśmie tj. wszelkie pisma do nich wysyłasz - później oddajesz sprawę do Sądu Pracy inaczej i tak będą mieli Cię gdzieś
Faotaliana 2015-09-26 11:53:31
Średnia czasu pracy w tej firmie dwa miesiące (dot.pomorskie)uważajcie zatrudnią umowa na miesiąc potem na kolejny.Przed trzecim miesiącem dowiadujesz się że nie ma dla ciebie godzin i do widzenia.Jest bardzo wielu pokrzywdzonych dobrze by było złożyć pozew zbirowy.
PRACOWNIK.... 2015-11-17 09:54:08
Pracuje w ALFIE już 3 lata w SZCZECINIE i nie zgadzam się z opinią negatywną o firnie .
Tu się rozgrywa czy jest wypłacalna czy nie ....Oto co mogę powiedzieć ,JEST W 100% wypłacalna nigdy nie zdarzyło się żeby chociaż z jeden miesiąc było opóźnienie w wypłatą,wszyscy pracują na podstawie umowy o pracy ,a z dyrekcją tzn. właścicielem firmy nigdy nie było zgrzytów są wypłacane wszystkie świadczenia
3
cieć 2015-11-26 23:54:26
pisanie o firmie że płaci 3 zł to próba oczerniania firmy przez ludzi niepełnosprytnych którym nie chce się pracować lub zostali wyrzuceni na własne życzenie ogarnijcie się w zachodniopomorskiem na orzeczeniu na ręke dostaje1300 płacą mniej tym tylko którzy zatrudniają się jako skoczkowie na umowe zlecenie i zgadzają się z warunkami im zaproponowanymi przeważnie mają rety i emerytury i to nie małe jeśli wam mało to do łopaty tam zarobicie dużo więcej ja pracuje od marca mam umowę o prace na czas określony na czas do kiedy obiekt ma umowę wypłata na czas menadżer sie nie czepia Jak wam sie nie podoba szukajcie w firmach nie wymagających orzeczenia lub w multiservisie oni potrzebują ludzi oszczędnie myślących
1
ochroniarz 2015-12-22 19:48:32
praca w firmie ALFA na czas okreslony wypłata na czas płacą za nadgodziny nawet ku zdziwieniu dziś dostali wszyscy z obiektów zachodniopomorskie paczki świąteczne koszt takiej ok.100 zł , pracuje w ochronie kilkanaście lat i nigdy nie dostałem paczki POLECAM TĄ FIRMĘ POZDRAWIAM .
4
BAST 2015-12-27 09:49:01
Oszczędnie myślący to jesteś właśnie ty.Niepełnosprawni odeszli z firmy bo jak powiedział koordynator:"Nie ma dla was godzin",bo kilku osobom zachciało się większej ilości.Menadżer czepia się i to bardzo o byle co zależy o którym piszesz o nowym czy o A ludzie zwalniani są z dnia na dzień bez podania powodu-konkretnej przyczyny.Stawka jak pisano wyżej czyli bardzo niska jak na branżę.Obecnie pracuje w firmie w Tczewie i to była moja najgorsza praca w branży od 12 lat.
cięć 2016-01-06 22:06:12
Widzę że czytanie i rozumienie nie bardzo Ci idą no to jeszcze raz jako osoba niepełnosprawna mam ponad 7 zł na godzinę od 2016 będzie więcej a ty piszesz że niepełnosprawni odchodzą i że zgadzasz się z kimś kto belkocze że płacą 5 zł dlatego jeśli tym razem przeczytasz i przede wszystkim zrozumiesz to właśnie opuściłes klub oszczednie myślących
ciec 2016-01-06 22:31:10
Zgadzam się z tobą płacą na czas koordynator się nie czepia to tylko pracować sobie spokojnie fajny gest na święta paczka to chyba nie jest wcale tak źle jak co niektórzy próbują nasciemniac także polecam jest ok
4
Pracuje tam 2016-01-27 12:31:54
Pracuje w alfie juz 4 lata, smiesza mnie opinie ludzi zawistnych lun tych co wylecieli za picie. nigdy mnie nie oszukali, co roku dostaje paczkę na swieta a nawet na dzieci paczke dają.
finansuja mi lekarstwa i turnusy rehabilitacyjne a nawet kupili mi kabinę przysznicową. wiec nie rozumiem z kad te negatywne opinie. Szef nawet w tym roku przesłał mi życzenia świateczne z kalendarzem.
jak sie chce pracować to i firma doceni!
4
Piotr 2016-01-28 04:00:26
Pracuję w Alfie ponad 5 lat i to już o czymś świadczy , nie miałem do tej pory ( i myślę że nigdy )żadnych przykrych doświadczeń . Wypłaty na czas , fundusz pefron jasny i czytelny ( co roku dostaję dotacje ), za pracę dostaję wypłatę a za zaangażowanie premię i czego chcieć więcej . Przychodzisz do pracy nie biadolić tylko świadczyć pracę a jak pracujesz tak jesteś doceniony . Takie wpisy negatywne to tylko piszą nieudacznicy i tyle . Pozdrowienia dla szefostwa ,
3
Piotr 2016-01-28 10:23:20
Łapy precz od Alfy . Warunki na rynku pracy są takie jakie są więc trzeba pracować a nie biadolić i uskarżać się . Osobiście na szefa Alfy nie dam powiedzieć ani jednego złego słowa . Tak zaangażowanego i naprawdę zapracowanego pracodawcy trzeba naprawdę szanować . Jestem zwykłym szeregowym pracownikiem i możecie mi wierzyć mam w Alfie to czego oczekuję , czyli wypłata na czas , premia , paczki na święta , dotacje z Pefronu , zwroty za leki . Oto jaki jest prawdziwy obraz naszej firmy ALFA GUARD SECURITY , inne opinie są kłamliwe i obrażają mnie osobiście jak i całą firmę . Dlatego łapy precz od naszej FIRMY . Bardzo dobrze że niektóre chwasty zostały wyrwane , dzięki temu praca jest spokojniejsza . Pozdrawiam
5
ja 2016-01-28 17:25:08
równiez dostałem paczki i nawet dla dzieci
3
wawa 2016-01-28 17:26:08
nie wiem z kad Pan takie brednie bierze ? jeszcze nigdy mnie nie szukali
2
brednie 2016-01-28 17:34:00
piszesz brednie o tej firmie - pracuje i jestem bardzo zadowolony
2
cieć 2016-02-10 20:03:41
ciekaw jestem czy inne firmy wywiązują się z podwyrzki ja dostałem pensje za styczeń jest 100 więcej praca w alfie sprawia przyjemnosć koordynator się nie czepia bo nie ma o co jeśli podchodzi się do pracy powarznie na święta były paczki morzna liczyć na premie jeśli się nie kombinuje ze zwolnieniami warunki pracy są czytelne jest umowa o prace .Czyli kombinatorzy bumelanci omijajcie naszą firme dużym łukiem multiservice na was czeka
2
MM 2016-02-22 10:33:03
Jest takie powiedzenie ,,złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy''.
Uważam że w myśl tej zasady pisana była część niepochlebnych opinii na temat firmy Alfa Guard Security. Faktycznie pracy w firmie nie polecałbym sfrustrowanym malkontentom, tylko ludziom odrobinę zaangażowanym w wykonywanie swoich obowiązków. Sam pracuję w firmie już ponad pięć lat i w tym czasie ani razu nie zdarzyło się by wypłata opóźniła się bodaj o jedną godzinę. Ostatnio otrzymałem nagrodę jubileuszową a wcześniej dwukrotnie po kilkaset złotych premii. Jestem w stanie przytoczyć liczne przypadki kiedy szeregowi pracownicy firmy otrzymywali 100% dofinansowania z ZFRON na zakup np. kabin czy wanien z hydromasażem, oraz innego sprzętu.
Ktoś wspominał o paczkach świątecznych - potwierdzam otrzymujemy takowe corocznie.
W pracy panuje dobra atmosfera, jestem także dobrze traktowany przez przełożonych.
W kontekście tego co przedstawiłem moja ocena firmy Alfa Guard Security to 5/5
1
wlodi 2016-04-13 20:24:22
alfa.to.zolodzieje
2
cieć 2016-04-14 22:22:21
znów jakiś oszczędnie myślący pisze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co za wóde ciebie wywalili czy po prostu chciałeś sobie pospać w pracy a zły koordynator przyjechał nie zapowiedziany lub sie limit zwolnień wyczerpał ogarnij się lub idz do takiej firmy gdzie będziesz toitoja pilnował wpolu i nikt nie będzie ci głowy zawracał
2
cieć 2016-04-19 02:49:56
parę słów do tych co oczerniają alfe gdybyście podchodzili do pracy solidnie i nie na zasadzie pojde posiedze pośpie a dniówka się należy to nikt by was z pracy nie wywalał Dziwi mnie tylko że piszą te bzdóry nie ci co pracóją tylko ci którzy dostali kilka szans a nie umieli tego docenić Jako ,,rozumni ,,ludzie czytaliście umowę zapoznaliście się z warunkami pracy nikt was nie zmószał mogliście nadal stać pod sklepem zbierać puszki i być dla siebie szefem nikt by od was nic nie wymał A tak zły koordynator stresóje was jak przyjedzie na kontrol niezapowiedziany a jeszcze wymaga żeby być trzeżwym chodzić na obchód NIE jest to wazelina ale przypomnę Umowa o pracę prawdziwa umundurowanie pieniązki na koncie na czas paczki na święta koordynator się nie czepia czgo chcieć więcej Oprócz tego dostałem list że wygrałem 500zł w konursie dla tych co nie siedzą na zwolnieniach lekarskich super pomysł tylko pracować sobie spokjnie z odrobiną pozytywnego zaangażowania w powierzone obowiązki
1
ja 2016-04-20 16:45:01
z tego co wiem ogłaszają się na OLX
azrael 2016-04-22 15:27:37
Byłych i obecnych pracowników zachęcam do lektury na stronie "Praca w alfie kpina"jak się pracuje w firmie Grudziądz i okolice cała prawda.Maksymalny czas pracy dwa trzy miesiące.
azrael 2016-04-22 15:43:39
Tak pracują i bzdury oraz zmuszał-poprawna pisownia człowieczku nie ośmieszaj się nie pisz bzdur dokształć się z ortografii zaglądaj do słownika.Potem pisz opinie i oceniaj.Ludzie w pomorskim bo wiele komentarzy dotyczy Tczewa i okolic osoby wkurzone na firmę ludzie pracowali uczciwie i było o.k po trzech miesiącach zwolnieni przez firmę na siłę dajcie człowieka powód się znajdzie znam trzy osoby oprócz mnie zwolnione na siłę przez Pana A bo....zupa była za słona.I na koniec miesiąca słyszy się tekst nie ma dla was godzin.I do widzenia .
men 2016-07-02 05:31:16
Pracuję w tej firmie od ponad roku wypłaty na czas. Na szefa nie ma co narzekać bo można mieć gorszego. Wypłaty na czas. Rzetelnie rozliczane. Urlopy normalne
2
faotaliana 2016-07-08 20:57:45
Premie i podwyżki pomyliłeś chyba Firmę dofinansowanie do leków 50 zł i musisz wypisać sto tysięcy papierków i nie wiadomo czy dostaniesz.
1
gdzie to lato 2016-07-12 12:06:24
Jestem już od 5-ciu lat w ochronie i mam swoje lata. Mogę potwierdzić że wypłaty są wypłacane na czas, tak jak ustalono w warunkach, bez wszelkich zmian. Zawsze tak było, jest i będzie - bo firma się rozwija jak chyba nie zauważyliście. Zastanawiam się, co ludziom do głowy strzela wypisując takie komentarze. Niby wszyscy są zadowoleni a jak przyjdzie co do czego to takie rzeczy wypisują. Jakie wy oczekiwania macie. Słuchajcie, czy jest wam naprawdę aż tak źle? Zastanówcie się nad tym co wypisujecie i nad tym czego w ogóle chcecie
3
Jacek 2016-08-13 07:14:28
Ta firma jest porządną firmą mało płacili wam wszystkim z tego powodu że gdy ma się wolne to się nie płaci za leżenie w w łóżku tylko za uczciwą pracę. Na umowie mam wynagrodzenie 1300,-. A ile wy byście chcieli mieć płacone? Ja jestem bardzo zadowolony z tej pracy w tej firmie Alfa Guard Security. Pracuje w Starym Lesie i nie narzekam jest dobrze...
3
Ben 2016-08-16 11:02:28
Firma spoko może nie płacą najwięcej, ale płacą na czas. Urlopy licza normalnie. Inne świadczenia dla niepełnosprawnych też dają. Ja pracuję już trzeci rok i ie narzekam
4
bast 2016-10-13 09:21:26
Pracowałem w tej firmie żadnych premii gratisów nic tylko wymagania.Oferty były tylko trzeba dobrze poszukać w necie.Nawet wody latem nie dostaniesz-obiekt Hubert Suhner-filia w Tczewie za Mrówką.(obecnie nie funkcjonuje).
Ten typ co kontroluje to jakiś wiochmen-cham bez szkoły nie piszę o tym nowym tylko o A kamera cały czas wycelowana w ciebie nieustanna kontrola ,co robisz.W żadnej firmie nie było takiej wiochy.Nie oszukuj siebie jakie premie jakie paczki jeden idiota pisze nawet dla dorosłych.Sprawa dofinansowania przykład z życia - sto tysięcy papierków do wypełnienia dofinansowanie za miesiąc albo wcale.Jak z tak małą pulą są problemy to jakiej premii od podstawy wymagasz ta firma to tylko nędzny utrzymanek PFRON na tym się dorabia czyli na cudzym nieszczęściu i krzywdzie.
1
akka 2016-10-13 11:17:25
czy w tym roku w Czarnej Wodzie będą jeszcze jakieś rekrutacje do ochroy gdzie jako kobieta mogłabym spróbować?
3
Marcin 2016-10-29 15:53:11
Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat Alfa Guard Security pensja na koncie na czas kontakt z menedżerem na telefon szybki urlopy pełne na święta paczki i czego więcej chcieć w Braniewie nie mamy problemu z tą firmą.
5
stg 2016-11-28 11:12:54
jak się chce pracować to nie ma na co narzekać - opinie Pana z Tczewa - śmieszne

może wymagają ale płaca na czas i rzetelnie bez żadnej ściemy .

od nowego roku tez będą podwyżki wiec ok

2
Ochroniarz 2016-11-28 11:23:30
Jedna z lepszych firm w branży ochroniarskiej dla ludzi. Zatrudnia na umowy o pracę. Płaci na czas do 10 każdego miesiąca. Ja pracuje już tu 3 lata i muszę powiedzieć, że szanują tu ludzi
2
Zostaw swoją opinię o ALFA GUARD SECURITY DANIEL JĘDRZEJEWSKI - Czarna Woda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALFA GUARD SECURITY DANIEL JĘDRZEJEWSKI