AQ Wiring Systems Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o AQ Wiring Systems Sp. z o.o.

szkoda gadać 2016-02-07 14:41
Ta firma to miała prestiż i znaczyła dużo na rynku pracy jak nazywała się TVAB.Teraz to zwykły zakład w którym możesz iść do pracy jak masz pojęcie o tym co robią.Co prawda zostało jeszcze troszkę starej załogi ale to już nie to samo.ŻÓŁCI - kto jest albo był to wie.Rotacja na produkcji jest ogromna więc są przyjęcia bo ostatnio nawet widziałem ogłoszenie.Powodzenia
5
Jack 2016-02-23 18:43
Widocznie wszystkie firmy "kablowe" mają to samo. W KTP Czaplinek i jej filie jest podobnie. Przykre to jest!
1
adaś 2016-03-02 20:43
masz rację @fert, aktualnie szukają kogoś z 5-letnim doświadczeniem na stanowisko wiodącego inżyniera projektu R&D. oferta polecana dla osób znających dobrze programy Catia V5, Creo lub Solid Works.
majk 2016-03-03 23:08
To żeś dowalił z tym inżynierem projektu R&D. Catia, solid, creo?????? Człowieku Cada nawet nie mają za wiele.
Bzdury
3
52xxxx 2016-05-26 00:46
A Pracue tqam jeszcze kolega wiaderko ?
ciekawy 2016-06-03 13:01
A co się stało ze szukają Prezesa? Czyzby nie było chętnych z załogi??
1
kamil 2016-06-15 18:57
słuchajcie widizałęm ogłoszenie na proacownika produkcji, dajcie znac czy oplaca sie tam aplikowac mieszkam poza Łodzia musze tez dojechać
gabi 2016-06-25 20:38
skoro dają świadczenie socjalne to na pewno ta atmosfera będzie lepsza, mniejsze napięcie. poza tym napisali w ofercie że gwarantują nawet na produkcji możliwość rozwoju zawodowego - a w jaki dokładnie sposób?
1
julka 2016-09-15 18:13
@jan no ja się jej nie dziwię, bo samo ubezpieczenie jest ważne, a jak masz umowę o pracę i masz odprowadzane składki, to chociaż cokolwiek masz odkładane na emeryturę... także to naprawdę ma znaczenie
1
Paryż 2016-09-20 19:57
Ogólnie to AQ Wiring Systems Sp. z o.o. ma naprawdę fantastyczną atmosferę, totalnie nie mozna powiedzieć niczego złego, co chyba nie dziwi za specjalnie, ludzie młodzi i mimo wszystko już doświadczeni
4
ja! 2016-09-25 20:34
Cala prawda
2
frytka 2016-09-25 22:00
@ Paryż - serio ? a jak długo juz tam pracujesz? Ton i ja sie chetnienb zatrudnie bo szukam pracy a widze ze potzrebują ludzi, np. Continual Improvement Process Coordinator czy Inżynier ds. Projektowania do łodzi. Bede sie smeisyc zeby kto s nie zgarnąl
2
szzz 2016-09-26 21:18
Hej, a jaka jest teraz wypłata? Dzięki za odpowiedź
3
Bartek Bednarek 2016-10-06 22:49
Jak tam wariaty? Kogo ubylo to wiem, a kogo przybylo?Patryk zakupowiec - Dla Ciebie oddzielne pozdrowienia. Chuck... Ty wiesz co
7
bioi lena 2016-10-07 08:59
jakby ktoś szukał zatrudnienia w tej firmie to obecnie poszukiwany jest pracownik na stanowisko Continual Improvement Process Coordinator, jak na Łódź to moim zdaniem całekiem interesująca propozycja zatrudnienia
1
Zastęp 2017-01-18 14:43
Mam zamiar w AQ pracować na produkcji tylko mam zapytanie o wysokość zarobków? Słyszałem , że są b. dobre.Czy atmosfera też?.
1
Grubo 2017-01-20 16:13
E tam,straszna zazdrość wśród pracowników,nie możesz być mądrzejszy od swoich przełożonych bo inaczej będziesz dostawał najgorszą robotę a zarobki w zależności jaki dział, (usunięte przez administratora)
9
Lubiś 2017-01-22 17:12
Pracuję tu dłuższy czas i aż się nie chce czytać tych steków bzdur. Firma jest ok, tylko czasami z załogą są kłopoty.
2
lodZ 2017-01-28 08:12
a mi sie podoba .
Celik 2017-01-30 22:47
Każda firmę można oczernić. Ja uważam ,że takie wpisy są mocno inspirowane przez ???????? Część osób pracujących jest zadowolona a kilka ma same złe doświadczenia.
2
Mimi 2017-02-05 17:24
Mam jechać na rozmowę w sprawie pracy na produkcji. Napiszcie proszę mniejwiecej jakie zarobki i jaki system tz ilu zmianowy, czy soboty też pracujące?
Olek 2017-02-19 17:44
Czy są jakieś nowe oferty pracy? Może ktoś słyszał o etacie na produkcji? Jakie mogą być zarobki? Czy premia też jest? Jaki socjal dodają? Jak ktoś wie to proszę o podzielenie się informacją.
Natalia 2017-03-14 18:19
@Multi Gulti Myślę, że Twoja ocena dla AQ Wiring Systems Sp. z o.o. jest niesprawiedliwa. Zasada najniższej płacy w momencie rozpoczynania jej jest ogólnie stosowana. Późniejsze podwyżki są wynikiem pracy poszczególnych osób.
5
DMN 2017-03-28 16:07
Witam

Dostałem zaproszenie na rozmowę o pracę do AQ Ws i czytając te opinie jestem mocno zaniepokojony. Szukam stabilnego zatrudnienia za około 2 tys na rękę. Pytanie czy w tej firmie jest to realne? Zastanawia mnie tez to, że jest tu bardzo wiele negatywnych opinii co do kadry kierowniczej.
Bardzo proszę o odpowiedź.
Gregor 2017-03-29 18:36
Czy wiecie, że AQ Wiring Systems Sp. z o.o. ma certyfikat CWB 2015.
kf 2017-04-03 20:22
Witam, jakie zarobki dla nowo przyjetych?
Zastępowy 2017-04-05 10:49
AQ Wiring Systems ma bardzo mało ofert pracy i myślę, że ma to związek ze stabilną sytuacją firmy. Jak jest dobrze to ludzie nie szukają nowych firm. Pisarzy zawsze jest dużo szczególnie jak nie są przemęczeni pracą.
2
Stefi 2017-05-03 18:44
AQ Wiring Systems dotknął wyjątkowo złośliwy hejt. To się nie da czytać, jak strasznie wulgarni potrafią być niektórzy ludzie. Nie dziwię się, że nie ma normalnych wpisów.
nigeralandia 2017-05-09 19:33
Witam. Czy ok ta praca? Pracuje sie jakos w zespole czy osobno ? Jaka jest płaca ? Czy maja jakis socjal ?
Zuza 2017-05-10 10:24
Witam, mam pytanko w sprawie pracy jako kupiec operacyjny z najnowszej oferty. Może ktoś zna więcej szczegółów.?
Zenek 2017-05-18 22:42
AQ Wiring Systems nie ma nowej oferty pracy? Może ktoś ma informacje i mógłby podzielić się na forum z innymi?
xxx 2017-05-19 21:39
Do AQ przyjmują wszystkich jak leci
1
Zastępowy 2017-05-25 09:08
AQ Wiring Systems jest częścią szwedzkiego koncernu o światowym zasięgu – AQ Group. Produkuje wiązki elektryczne oraz moduły elektromechaniczne, firma z dużym potencjałem i chyba przerosłą niektórych. Może trzeba przyznać sie przed sobą że praca tu nie była dla mnie?
1
xxx 2017-05-29 20:27
Zastepowy okropne brednie wypisujesz !
1
Zastępowy 2017-05-30 11:20
@xxx Może byś podał powody swojej opinii? Tylko lubię konkrety a nie lanie wody, że jakaś pani była niemiła. Czy wykazałeś się swoimi umiejętnościami?
mentex 2017-06-09 16:49
Witam. Czy monter wiazek moze wyciagnac 2,5-3tys na reke?
Duchota w tej firmie a dwor jest zamykany.
Zastęp 2017-06-11 23:04
Czasami zdarzaja się gorsze momenty w firmie ale to nie powód żeby oskarżać o całe zło . Myślę, że trzeba ciężko pracować.
Nowy 2017-06-19 11:25
Czy mógłby ktoś napisać kilka informacji o dziale jakości? Chcę aplikować na stanowisko specjalisty ds. jakości i dobrze jest wiedzieć coś o miejscu gdzie chcę pracować. Jak sie ogólnie pracuje w firmie? Kilka opinii nie było budujących! Mam świadomość, że zawsze tak bywa.
BHP 2017-06-22 12:36
Czy praca dla BHP-owca jest w firmie jeszcze aktualna? Czytałem wpisy i widzę, że ciężko jest się tu dostać. Mógłby ktoś podzielić się kilkoma informacjami na temat firmy, atmosfery w firmie? Czy na takim stanowisku można godziwie zarobić? Będę wdzięczny .
Dragon 2017-06-25 13:37
Jak dobrze, że ludzie mają różne upodobania. Trzeba tylko poszukać sobie firmy, która będzie nam odpowiadać.
1
Jerzyk 2017-07-04 15:24
Czy jesteście pewni, że nic dobrego nie można o nich napisać?
Mającycel 2017-08-03 09:59
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi kilka informacji o stanowisku koordynatora wysyłek? Słyszałem, że AQ to dobra firma?
Agnieszka 2017-08-04 13:44
(usunięte przez administratora)nie polecam
Jędrek 2017-08-12 19:50
Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam aplikować na stanowisko pracownika montażu. Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji jeszcze przed rozmową?
Shenghuoshimeihaode 2017-08-15 11:00
To jest produkcja. Praca stojąca. Liczy się jakość i ilość. Trzeba umieć szybko czytać rysunki techniczne. Jeżeli nie pracowałeś nigdzie wcześniej na produkcji to na pewno wiele się nauczysz .
Pozdrawiam.
Staszek 2017-08-15 22:07
Praca stojąca jest zdrowsza od siedzącej, tak piszę gdyby ktoś martwił się tym. Dla chcacego pracować wszędzie jest dobrze!
xxx 2017-08-16 17:54
To dobrze że słyszałeś pozytywne opinie o firmie
podobno najlepszy dział to BOMBARDIER zapraszamy

Shenghuoshimeihaode 2017-08-16 20:45
Tak. Jest zdrowsza. Ale jak ktoś całe życie spędził siedząc na krześle lub w fotelu, to pierwszy tydzień pracy będzie długo pamietał.
Dupajasia 2017-08-17 18:03
Szkoda mi was ludzie. Patrzac na was wiekszosc smutni i zestresowani. Zero luzu.
Ludzie zapominaja ze w pracy spedzamy duza czesc naszego zycia a zdrowie i zycie ms sie tylko jedno. Musial byc tu niezly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skoro za duperele opieprzaja. Smiac sie chce. Pracodawca pilnuje kodeksu pracy i na tym koniec. Pracownicy boja sie odezwac i walczyc o swoje prawa. Rob i sie nie odzywaj
1
Sztygar 2017-08-20 13:22
Sporo pisarzy ma firma! Szkoda, że do pracy się tak nie garnęli jak teraz aktywnie działaj i piszą te swoje bzdury. Pracownicy którzy normalnie pracują nie muszą się niczego bać , firma mogłaby przewietrzyć trochę załogę to będzie jeszcze sympatyczniejsza atmosfera.
Zostaw swoją opinię o AQ Wiring Systems Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AQ Wiring Systems Sp. z o.o.