Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-06-01 13:34:07 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Ag-Complex sp. z o.o. - ul. Marywilska 44. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-06-01 13:37:36 odpowiedz | cytuj
Bardzo dora firma
Nick - 2010-08-18 14:23:52 odpowiedz | cytuj
Nie radzę zaczynać pracy w Ag-Complex. To jest niepoważna firma traktująca swoich pracowników instrumentalnie. Z uśmiechem do samego końca - do momentu aż Ci powiedzą, że w sumie to już Cię nie potrzebują.
pracownik Ag Complex - 2010-08-18 14:34:08 odpowiedz | cytuj
Nieprawda! Każdy jest dobrze traktowany. Świadczy o tym fakt, że ludzie nie odchodzą i chętnie pracują.
OK - 2010-08-18 17:31:19 odpowiedz | cytuj
NIE WARTO TAM PRACOWAC
kolo - 2010-12-05 17:13:58 odpowiedz | cytuj
praca typowa dla wieśniaków
lolo - 2011-02-22 12:26:29 odpowiedz | cytuj
Nawet szczepień ochronnych nie ma, a niektórzy pracownicy to chamy i
buraki. Syf i gnój. Nie polecam.
lolo - 2011-02-22 12:30:10 odpowiedz | cytuj
Nie polecam pracy w Ag. Complex.
anonim - 2011-09-05 15:43:15 odpowiedz | cytuj
pracowałem tam dwa lata i niema tam chamstwa a jak moj kumpel awansował na kontrolere i puscił własnoł brygade to 5000 ma
anonim - 2011-09-19 17:19:07 odpowiedz | cytuj
Czy kobiety tam pracują na sortowni?
anonim - 2011-11-23 18:10:32 odpowiedz | cytuj
Ty chyba nie wiesz co mówisz. Pracowałem tam jakiś czas i śmiem twierdzic że to chamy i złodzieje. Było w miarę dobrze dopóki nie zatrudnili Sitarskiego. Ten to dopiero cham, leń palant gamoń. Taką opinie ma wśród inspektorów z Mokotowa. Rozłożył swoimi rządami firmę na łopatki, a ludzi notorycznie zwalnia nie mówiąc już o gwałtownych obniżkach płac. Powiem krótko -ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE. teraz mam 100% lepszą pracę i traktują mnie jak człowieka a nie jak śmiecia. Z obserwacji wiem że krowy w oborze lepiej się traktuje niż człowieka w tej firmie. Żygam jak widzę ich logo
xxxxx - 2011-11-23 18:34:32 odpowiedz | cytuj
O tutaj ktoś mówi prawdę. Nie wiem kto to pisał ale w 100% ma rację. Teraz nie podpisali umowy z najlepszą dziewczyną co robiła w terenie, Ona miała w głowie poukładane i wiedziała co robi, a nam się z nią bardzo dobrze pracowało. Konkretna, słowna, uczciwa i co najważniejsze kompetentna . Zostawili barachło, lizusów, wazeliniarzy i podpierdalaczy opierdalaczy i ściemniaczy.. Szkoda mi dziewuchy, ba zaczęła studia w kierunku ogrodniczym. Świnie wpędzili ją w koszty, a ona ma rodzinę i kredyty
anonim - 2011-11-23 18:35:13 odpowiedz | cytuj
lolek - 2011-11-23 18:40:52 odpowiedz | cytuj
Słuchaj. Dziewczyna jest obrotna i da sobie radę. Ale fakt- szkoda jej bo to jedyna normalna była w tej firmie a reszta po prostu jak to mówiła koleżanka swoimi przysłowiami to- WYŻEJ SRA NIŻ DUPĘ MA- ale to tylko cytat
gruby - 2011-11-23 19:02:48 odpowiedz | cytuj
A prawda jest taka że gdyby nie ona to ten patałach i gnida Sitarski z Wołomina nie przywiózł by żadnego protokołu odbioru prac przez cały sezon
bylypracownik - 2011-12-31 14:19:18 odpowiedz | cytuj
ja pracowalem tam kilka lat i spoko powiem krótko, a juz jesli
Ag sami zwalniaja to widocznie te osoby sie nie nadaja i tyle w tym temacie
tolas - 2011-12-31 14:21:36 odpowiedz | cytuj
hehe niezle niezle od razu wiadomo kto to pisze
uuuu - 2012-01-10 12:11:36 odpowiedz | cytuj
Ty a ile razy zdążyłeś podpierdolić kogoś zanim sam wyleciałeś lizusie
maniek - 2012-01-10 12:16:22 odpowiedz | cytuj
Nie masz racji. AG wywala bo miejsce rodzince robi. Wielu z wywalonych lepiej sie nadawało do tej roboty jak Ty. Ostatnio zatrudnili kuzynkę Sitara i co powiesz? I nie mów że w tej firmie jest OK. Bo OK to było jeszcze 3 lata temu, teraz to gnój syf ...a że zapierdalają ludziom połowę pensji to już inny temat
KTOS - 2012-01-12 15:31:17 odpowiedz | cytuj
a która to kuzynka? bo z tego co wiem to nikt z rodziny tu od niego nie pracuje!!!!! masz jakieś błędne informacje!!!! skąd to wzięłaś??? z kosmosu????? hahahahaha
ts - 2012-01-18 21:23:54 odpowiedz | cytuj
Sam sie zwolnilem hehe
xxx - 2012-01-31 09:37:13 odpowiedz | cytuj
chuj z taka firma!
jak - 2012-02-01 13:47:40 odpowiedz | cytuj
prawda
Rysiek - 2012-02-06 12:05:13 odpowiedz | cytuj
Miałem się starać o pracę w tej firmie. Ale rozmawiałem z kilkoma ludźmi z tej firmy i stanowczo mi odradzili. Nawet powiedzieli żebym wszedł na stronę z opiniami. Jak czytam to myślę że mają racje. Z tego co się dowiedziałem to firma pozbywa się ludzi którzy naprawdę wiedzą co robią i są w tym dobrzy. Dziwny system jak dla mnie. Ja bym własnie takich ludzi zostawiał i jeszcze w nich inwestował. W każdym razie już mi odeszła ochota na pracę w tej firmie. Każda szanująca się firma da swoim pracownikom służbowe auta i nie każe tłuc własnego. A tu co? Ani samochodu- no chyba że jesteś jakimś pociotem prezesów, ani paczek dla dzieci na święta... Szok
jak - 2012-02-09 19:19:10 odpowiedz | cytuj
no przydałą by sie ispekcja pracy na to firme za te 10% co obcinali jak pracowałam
x