brak logo

Primart

Duczki

Opinie o Primart

anonim 2011-03-25 16:46
Czytając powyższa opinie wnioskuję, że pan [usunięte przez moderatora] nie ma zielonego pojęcia jak wygląda praca w tym zakładzie;/ Pracowałam w Primarcie kilka lat temu, ciągle nadgodziny, pracujące soboty bez możliwości odmowy, nie pasuje szukaj nowej pracy. Często o nadgodzinach dowiadywałyśmy się pól godziny przed wyjściem do domu, nie mowie o przypadkach gdzie wstawało sie z nocy i szło na 2 zmianę. Miesięcznie mieliśmy po ok 240 godzin chociaż kierowcy którzy wówczas tam pracowali mieli więcej. Zero szacunku dla ludzi którzy tam pracowali,[usunięte przez moderatora]ciągła presja. Pensje głodowe....
5
anonim 2 2012-09-30 16:39
Zgadzam sie z opinia poprzedniej osoby.
[usunięte przez moderatora] Praca bez przerwy, kierownictwo nie zorganizowane, zero szkolen dla pracownika, a wymagania jak od kogos kto mial conajmniej roczne szkolenie.
[usunięte przez moderatora], ponizanie pracownikow (glownie przez kierownictwo), marna placa (w zaleznosci szefa, upsss przepraszam, powinienem napisac PANA SZEFA, bynajmniej sam tak o sobie uwaza, ze jest Panem, bo na to trzeba miec wyglad i pieniadze i przede wszystkim maniery, czego on akurat NAPEWNO NIE MA), wieczne nadgodziny bez mozliwosci wykorzystania \\\'wakacji\\\' z nawet z POPRZEDNIEGO ROKU badz dwoch lat.
Ludzie, ktorzy chyba za szybko dostali sie do pieniedzy i nie umieja sobie z nimi radzic plus traktowac innych jak powinni.
Jednym slowem najszybciej opisujac ich powiedzialbym \\\'chamy i prostaki\\\'.
4
anonim 2013-01-11 10:19
primart to największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w jakim pracowałem...szefostwo i kierownictwo nie mają pojęcia o swojej pracy,nie mówiąc o zachowaniu wobec pracowników,nie życze nikomu żeby tam traił...
4
... 2014-10-29 16:48
Zasłyszane na sklepie: PH ma 1200 podstawy + prowizja od sprzedaży.
3
?????? 2014-12-09 15:22
Czy ktoś wie czy to prawda że drugi zakład produkcyjny primart ma być otwarty w tłuszczu?
13
anonim 2016-02-26 18:29
też pracowałem w tej firmie około 10 ciu lat i ci ludzie B Y L I wtedy naprawdę całkiem inni, biuro cała rodzina
4
Mojito 2016-09-25 17:41
nikomu nie polecam tej pracy kiedy mnie zatrudniano mówiono o super warunkach a było inaczej ludzie byli ok ale góra banał nie wiedza czym jest życie traktują człowieka jak zabawkę i straszą np ze wielu szuka pracy jak nie ty to inny przyjdzie który chce pracować za ciebie
1) Desperaci i pilnie potrzebujący pracy mile widziani
2) osoby które chcą poczekać dobrze robią
nikogo nie szanują i tylko zakazują sami robią co chcą a pracownicy to popychadła nic tam nie mogą robić tylko tyrać i tyrać
5
sami 2016-09-25 18:06
plik teraz to szukają ph do detalu i hurtu jak coś.
2
Normalny 2017-01-12 15:11
Tak już działa ale jak chcesz zarabiać grosze i być traktowany jak przysłowiowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to proszę.
2
zainteresowany pracą 2017-01-20 20:11
Możesz rozwinąć swoją wypowiedz bo to 1 zdanie trochę mało. Miałeś do-czynienia w ogóle z tą firmą NORMALNY?
1
x 2017-03-02 15:28
Primart w Tłuszczu to porażka, pensje głodowe, brak szacunku do pracowników. Ciągle nadgodziny. Nie polecam
5
Paulina 2017-03-08 11:28
@x, a jak przejawia się ten brak szacunku, o którym wspominasz?
1
Uwagaprimart 2017-03-09 11:37
Witam. Jeśli czyta ten wpis kierownictwo lub ktoś z pracowników proszę przekazać ta informacja właścicielom pseudo szefom. Juz od dłuższego czasu słyszę od ludzi tam pracujących o warunkach pracy, urlopów nie można wykorzystać bo nie ma ludzi do pracy i ludzie maja zaległe urlopy z przed paru lat, załogi są ograniczone do tak małej liczby osób ze często nie mogą nawet zjeść czy iść do toalety w trakcie 8 godzinnej zmiany bo linia produkcyjna nie może zostać zatrzymana, ludzie są ponizani i zastraszani ze jeśli coś im nie pasuje to mogą szukać innej pracy, pracownicy z wieloletnim stażem zarabiają marne grosze ( powinni zarabiać więcej nawet z tego powodu że wytrzymali tyle czasu w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest jeszcze wiele podobnych sytuacji które maja tam miejsce ale szkoda mi palcy na ta "firme" . Mam tylko krótka informacje dla właścicieli jeśli sytuacja się nie zmieni i ludzie dalej będą traktowani jak bydło będę pisał skargi gdzie się tylko i aż do skutku będę pisał do inspekcji pracy i instytucji temu podobnych AZ SIĘ ZA WAS WEZMA jeśli to nie będzie skutkowało będę pisał o tej sytuacji do telewizji gazety gdzie się tylko da. Informacje z zakładu będę miał na bieżąco bo znam ludzi tam pracujących. Możecie to zlekcewazyc ale później obudzicie się z ręką w nocniku. Nie pozdrawiam
11
Akia 2017-03-18 19:55
Witam. Opinia "Uwagaprimart" z 9 03 2017 o tej firmie jest jak najbardziej prawdziwa. Tez znam kogoś kto tam pracuje i mówi identycznie to samo,ludzie są tam żle traktowani , zarobki marne a praca na produkcji ciężka,zero doceniania ,za to bardzo często jest mówione ze jak komuś nie pasuje to niech się zwolni. To prawda że ludzie mają urlopy z przed paru lat.Bardzo dużo osób pracuje tam z Tłuszcza i okolic więc szefowie wiedzą że ci ludzie nie mają za bardzo wyboru dlatego tak sobie pozwalają ,aż dziwne że nie ma tam kontroli inspekcji pracy ale czas najwyższy żeby się ktoś za to wziął a ludzie przestali się bać. Jak ktoś chce się tam zatrudnić to niech się przygotuje na 8,5 godziny pracy dziennie bo tyle trwa zmiana i nie wiadomo czy jest za to płacone,premia tylko na umowie. Jeśli chodzi o Tłuszcz to traktowanie jest identyczne. Szczerze współczuję ludziom którzy tam pracują.
6
Zostaw swoją opinię o Primart - Duczki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primart