brak logo

Primart

Duczki

Opinie o Primart

anonim 2011-03-25 16:46
Czytając powyższa opinie wnioskuję, że pan [usunięte przez moderatora] nie ma zielonego pojęcia jak wygląda praca w tym zakładzie;/ Pracowałam w Primarcie kilka lat temu, ciągle nadgodziny, pracujące soboty bez możliwości odmowy, nie pasuje szukaj nowej pracy. Często o nadgodzinach dowiadywałyśmy się pól godziny przed wyjściem do domu, nie mowie o przypadkach gdzie wstawało sie z nocy i szło na 2 zmianę. Miesięcznie mieliśmy po ok 240 godzin chociaż kierowcy którzy wówczas tam pracowali mieli więcej. Zero szacunku dla ludzi którzy tam pracowali,[usunięte przez moderatora]ciągła presja. Pensje głodowe....
4
anonim 2 2012-09-30 16:39
Zgadzam sie z opinia poprzedniej osoby.
[usunięte przez moderatora] Praca bez przerwy, kierownictwo nie zorganizowane, zero szkolen dla pracownika, a wymagania jak od kogos kto mial conajmniej roczne szkolenie.
[usunięte przez moderatora], ponizanie pracownikow (glownie przez kierownictwo), marna placa (w zaleznosci szefa, upsss przepraszam, powinienem napisac PANA SZEFA, bynajmniej sam tak o sobie uwaza, ze jest Panem, bo na to trzeba miec wyglad i pieniadze i przede wszystkim maniery, czego on akurat NAPEWNO NIE MA), wieczne nadgodziny bez mozliwosci wykorzystania \\\'wakacji\\\' z nawet z POPRZEDNIEGO ROKU badz dwoch lat.
Ludzie, ktorzy chyba za szybko dostali sie do pieniedzy i nie umieja sobie z nimi radzic plus traktowac innych jak powinni.
Jednym slowem najszybciej opisujac ich powiedzialbym \\\'chamy i prostaki\\\'.
2
anonim 2013-01-11 10:19
primart to największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w jakim pracowałem...szefostwo i kierownictwo nie mają pojęcia o swojej pracy,nie mówiąc o zachowaniu wobec pracowników,nie życze nikomu żeby tam traił...
3
... 2014-10-29 16:48
Zasłyszane na sklepie: PH ma 1200 podstawy + prowizja od sprzedaży.
2
?????? 2014-12-09 15:22
Czy ktoś wie czy to prawda że drugi zakład produkcyjny primart ma być otwarty w tłuszczu?
9
anonim 2016-02-26 18:29
też pracowałem w tej firmie około 10 ciu lat i ci ludzie B Y L I wtedy naprawdę całkiem inni, biuro cała rodzina
2
Mojito 2016-09-25 17:41
nikomu nie polecam tej pracy kiedy mnie zatrudniano mówiono o super warunkach a było inaczej ludzie byli ok ale góra banał nie wiedza czym jest życie traktują człowieka jak zabawkę i straszą np ze wielu szuka pracy jak nie ty to inny przyjdzie który chce pracować za ciebie
1) Desperaci i pilnie potrzebujący pracy mile widziani
2) osoby które chcą poczekać dobrze robią
nikogo nie szanują i tylko zakazują sami robią co chcą a pracownicy to popychadła nic tam nie mogą robić tylko tyrać i tyrać
3
sami 2016-09-25 18:06
plik teraz to szukają ph do detalu i hurtu jak coś.
1
Normalny 2017-01-12 15:11
Tak już działa ale jak chcesz zarabiać grosze i być traktowany jak przysłowiowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to proszę.
zainteresowany pracą 2017-01-20 20:11
Możesz rozwinąć swoją wypowiedz bo to 1 zdanie trochę mało. Miałeś do-czynienia w ogóle z tą firmą NORMALNY?
Zostaw swoją opinię o Primart - Duczki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primart