brak logo

WENA B.V.

Helmond

Opinie o WENA B.V.

Archi 2011-03-25 15:52:43
Witam Czy ktoś zna firmę Wena B.V. ? Rekrutują do pracy w Holandii. Ale nie mają swojej strony www, w Polsce tylko numer komórki podaja Oferty mają raczej atrakcyjne, ale zanim człowiek wyjedzie, to chce wiedzieć czy nie bedzie to obóz pracy, albo wyjazd do pracy, której nie ma. Pomóżcie!!!
gajowy marucha 2011-03-25 17:00:48
Ja tez nic nie znalazlem na ich temat. Ale myślę, ze najlepiej sprawdzić na stronie ministerstwa pracy, czy sa wpisani do rejestru agencji pracy. Jeśli są, to możesz smiało jechac.
Dziadek 2011-10-03 00:23:37
Witam!:brakuje Ci na Chleb chcesz zrywać kręgosłup,kochasz być parobkiem od świtu do nocy.WITAMY Wena Helmond.Bradzo miłe panie w biurze swiecące ładnie w oczy zreszta jak i w każdym biurze ale tylko jak szukaja jelenia bo jak juz go maja to jada równo. Praca [usunięte przez moderatora] Betoniarnia helmond pod przełożeniem nie madrego człowieka o imieniu..[usunięte przez moderatora].pracuje sam polak jeden glupszy i szybszy od drugiego,ludzie którzy za prace tam sa cie w stanie [usunięte przez moderatora] przy tobie.Hanysy ciulniente.jako biuro maja jedna stwke przez cały czas,pracujac rok dwa czy trzy.jest to 8,64 brutto,praca tylko u [usunięte przez moderatora](betoniarnia,recykling,rozbiórki)Nie wazne czy dzień czy noc czy jak ta sama stawka,i zawsze rózniaca sie wypłata,nawet przy równych40 godzinach.Za paliwo na dojazd nie zwracaja nwet centa!!!!!O kasie wakacyjnej to zapomnij bo tez nie płaca.zaczynajac prace pani ci powie ze czas za czas czyli nadgodziny ci sie odkładaja! I pozniej jak nie ma pracy to ci płaca,wie pan bo to lepiej dla pana bo podatek duzy zabiora i inne a jak prace sie konczy to jests wolny nadgodziny ci wyłacą po3 euro i jestes wolny,Jest Ogólnie lipa jak na dłuży okres czasu 314 euro za ciezka prace w deszu i słońcu od rana do nocy za słowa które ci powie wiatrak!Bo polak [usunięte przez moderatora].....Nie polecam chcesz wiecej informacji gg [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-10-07 12:23:26
Masz rację, że trzeba harować i Polak to murzyn ale pokarz biuro , które tak nie postępuje i traktuje Polaków dobrze. Mają nas za nic.
DAX 2012-07-13 13:20:59
Jest tak bo Polacy się nie szanują i dają [usunięte przez moderatora]. Zresztą chyba żadna inna nacja nie jest tak fałszywa jak Polacy.Jeden drugiemu jest wilkiem a w oczy świeci jak najlepszy przyjaciel.
Lepiej już w pracy za granicami PL nie mieć kontaktu z rodakami bo zawsze będą robić pod górkę.
zoorro 2012-08-23 20:59:23
Masz rację rob to totalny zchizol pracowałem na betoniarki nie tak dawno temu co do kapusi to niejaki jawol bije wszelkie rekordy no i jest sławny lenin co pruje gębę na każdego i ta jego koko wymyślona papuga totalny psychol ale on przynajmniej nie kupuje i wiecznie nacpany [usunięte przez moderatora] ogulnie cala betoniarnia jest [usunięte przez moderatora]. Pozdro
batman 2012-08-23 21:06:53
[usunięte przez moderatora] to holenderska swinia kadafi lenin to totalny psychol to prawda ale jest w porzadku a [usunięte przez moderatora] to faktycznie kapus i leser ale jest jeszcze wiecznie nie zadowolony [usunięte przez moderatora] co szczy wszedzie gdzie nie stanie pozdrowienia
mlody 2012-08-23 22:00:59
Witam ja tez pracowalem u roba wiekszego szajbusa nie widzialem wogole nie szanuje polakow pamietam tez [usunięte przez moderatora] kapus i obibok caly dzien lata z konta w kont i tylko patrzy zeby godzinki naciagnac a lenin szkoda slow powinien sie leczyc to napewno [usunięte przez moderatora] bez kometaza a co do biura wena tam pracuja same falszywe zle kobiety ogulnie nie polecam pracy w tej chorej firmie
lakiernik 2014-01-29 23:09:02
pracowalem tak jak sie umuwilem tak placili i na czas zawsze na czs placili a to bardzo wazne a w pracy jak sie pokazesz tak masz pracuj jak oni palzuj jak oni i sukces i nipokazuj polaka to nl.
spokojny 2014-02-13 11:45:26
ja tez pracowalem dla weny (usunięte przez administratora)
rupert 2014-04-10 17:57:56
co do tych pieniędzy, to budownictwo nie jest łatwą branżą, więc na jakim poziomie mieliście wynagrodzenia?
zefir 2014-04-14 13:45:20
to chyba zbyt ogólne pytanie @rupert. To zależy od tego o jakim stanowisku mówimy i gdzie ta praca
były pracownik 2014-05-21 23:06:39
A pokażcie mi pośrednika, który nie kiwa ludzi. Podpisujecie umowę to znaczy przyjmujecie warunki. Nikt nikogo nie zmusza, nie podoba się to takich biur jest od groma. Większy syf robią tam sami pracownicy miedzy sobą niż dziewczyny z biura. One tam też tylko pracują i wbrew pozorom na grzeczność odpowiedzą grzecznością
Ja nie mam powodu do narzekań. Wypłacalne i dość uczciwe ( jak na pośrednika) biuro. Wg mnie dobre dla kogoś kto taką pracę traktuje jako czas na poznanie i ogarnięcie się w Holandii. Potem idzie się własną drogą.
Szkoda tylko, że już nie ma domu na 'Terce'
schilder 2014-07-04 21:17:15
Robilem w wenie w latach 2008 wlata naczas (usunięte przez administratora)
rafi 2015-01-22 21:10:21
wena b v ogólnie pozytywnie jak masz pojecie i znasz sie na fachu i jezyk kumasz to plus .a co do kasy to jak zawsze mozna sie dogadać zawsze było pozytywnie ewa włascicelka spoko babka .wena jest okey
mx 2015-02-17 20:33:05
Jeśli nie masz szkoły, wykształcenia, doświadczenia, to wyżej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie podskoczysz.
Wena to taka sama firma jak setki innych agencji. Jestes fachowcem- to zarobisz,
jesteś robolem- to dostaniesz 8 euro na godzine. Najwazniejsze to, ze oni płacą jak nalezy. Ogólnie uważam, ze warto polecić taką firmę tym, którzy chcą zacząc zycie w NL. Znam takie przypadki, ze Wena przyjeła do pracy człowieka prosto z ulicy, który nawet golarki i szczotki do zębów nie miał. Było tak jak w piosence Krwaczyka . Dali mu prace, dali samochód, dali mieszkanie etc.
A jak wydobrzał, to odszedł, bo stwierdził, ze za mało zarabia.
tak było 2015-02-17 20:36:02
trzeba dodać, że dali mu jeszcze poduszkę, kołdrę i 50 euro na jedzenie. Bo nic nie miał.
alenzo 2015-03-25 01:21:52
widizałem na ich stronie, że mają całkiem bogatą gamę stanowisk o pracę. Takie tylko moje pytanie czy w tym na prawdę można znaleźć insteresującą prace. Bo wiecie, że teraz na prawde można traffić na rózne firme, ale ogłoszęn takich technicznych na prawdę mają sporo. Tak wiecie, chciałbym mieć super pracę.
Karwer 2015-10-10 21:09:31
No cóż, pracowałem w Son na betoniarni, totalny kołchoz dla debili. Panie z bióra potrafią dzwonić z opr.. czemu robota tak słabo idzie - Polki które powychodziły za Holendrów mają swoich rodaków za totalne śmieci - konfodentki tak słodkie, że aż chamskie -słoma z bótów wychodzi. Omijać szerokim łukiem bo przepuklina i zerwany kęgosłup gwarantowane, holendrzy którzy tam pracują też mają Polaków za niższy gatunek - choć sami intelektem i umiejętnościami nie grzeszą.
jacek 2016-05-12 08:55:56
aktualnie poszukują tkacza- operatora krosien, wymagane jest minimun 3 - letnie doświadczenia w zawodzie i angielski lub holenderski do komunikacji.Warunki zatrudnienia nie są określone w ofercie. @ytre, nie zawsze takie opinie są obiektywne, czasem, ktoś swoje grzechu zrzuca na innych
Zostaw swoją opinię o WENA B.V. - Helmond
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WENA B.V.