brak logo

Gonvarri Polska

Września

Opinie o Gonvarri Polska

Gall Anonim-robol 2008-12-03 17:30
Sytuacja w zakładzie wyglada nastepujaca:
Pracownicy biurowi( kierownictwo)-wysokie zarobki,cieple obiadki na koszt firmy,kawa na stanowisku pracy,głowa w chmurach,jestem lepszy bo mam wyzsze i pracuje umyslowo,a produkcja na mnie zarabia.
Pracownicy produkcji-marna pensja,nie pic nic na stanowisku bo wylejesz,za widzimisie moga cie zwolnic,nie odzywaj sie wogole tylko pracuj,jestes [usunięte przez moderatora] od roboty i nie masz nic do powiedzenia,obowiazuje cie dwa punkty kodeksu pracownika
1- cokolwiek powiesz i tak kierownik ma zawsze racje
2-patrz punkt 1
Im mniej pracy tym wiecej chorych pomyslow ,czepiania sie ,straszenia jak sie odezwiesz ,totalny brak komunikacji i organizacji . Panie i Panowie nie robcie drugiemu co tobie nie mile ,bo to wszystko moze sie obrocic przeciwko wam
ps.pozdrowienia dla gestampu od gonvarriarbeitplatz
1
anonim 2008-12-04 13:12
Słowa kojarzące się z tą firmą to (prawie robi roznice):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako .musisz miec plecy,szkolenia - prawie nie ma
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .Atmosfera schyla sie ku dolowi ,ludzie rozni,
Od jakiej stawki można negocjować pensję? nie mozna negocjowac
Najbardziej w tej firmie podobały mi się: ...niektore kobiety
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się : brak profezjonalizmu w zarzadzaniu,organizacji traktowania pracownikow
1
Anonim 2009-02-16 14:18
Praca w tej firmie to wielkie nieporozumienie . Odradzam !!!!
2
Mateusz 2015-02-17 16:03
Odradzam pracę w tej firmię, pani kierownik Joanna zamiast interesować sie pracą i towarem, interesuje sie tylko tym czy maszyna jest czysta i czy nie ma na niej kurzu. :D
7
Ramzes 2015-08-22 23:10
Nie dziwcie,że pani kierownik interesuje się kurzem.Ona jest rozpieszczoną jedynaczką,która nawet w domu nie ściera kurzy,bo robi za nią matka.pozdrawiam.
2
Ciach 2015-10-22 17:15
Na jakie zarobki można liczyć na produkcji
Jakub 2015-11-10 16:58
Jakie warunki firma proponuje pracownika
Salvadore 2015-11-19 13:53
Pracuję od kilku lat w Gonvarri. Przewinąłem się przez wiele firm i uważam, że tu nie jest źle. Owszem pracować trzeba, ale to normalne - po to się idzie do pracy. Zarobki nie należą do najlepszych ale u konkurencji nic lepszego nie znajdziecie. Są dodatki do pensji, karta medicover, bony na święta, wyjazdy integracyjne, wigilia pracownicza, premia na wakacje i inne drobiazgi. Owszem, zawsze można narzekać, ale ja jestem zadowolony.
Pozdrawiam.
5
Witam 2015-12-01 10:30
Czyli polecasz prace w gonvarri?
A jak z pieniędzmi?
Melhior 2016-01-13 21:15
Napewno jest tutaj lepiej niż w Gestampie. Sami pracownicy bynajmniej trzy lata temu mówili, że warto tu aplikować, bo inaczej działa agencja pracy, lżejsza praca i da się normalnie żyć z tego co się zarobi, a podobno więcej niż w firmie obok. Na szczęście ja mam od lat swoją pracę, ale polecam innym.
Ktoś 2016-02-27 22:19
Od dawana tu nie byłem. Jestem pracownikiem Gonvy i mogę powiedzieć że we Wrześni lepszej pracy nie znalazłem i to nie jest podlizywanie się bo nie podpisuje się tu nazwiskiem. Chodzi o to że my Polacy lubimy narzekać. Najlepiej sprzedają się narzekania. Prawda jest taką że jak ktoś jest ambitny i pokazuje że coś umie ma szansę się wybić. Asia też robi co może żeby ogarnąć haos. Mam pieniądze na czas i prywatną sł zdrowia. Mi to pasuje i wypłata też a nygusowi to wszędzie będzie źle
2
lassso 2016-05-13 21:06
szu, a gdize było takie ogłoszenie ? Słyszałem, że teraz nowych ofert raczej nie będzie bo nowych kontrahentów nie mogą złapać.
onaion 2016-11-22 16:24
Zna ktoś Agatę z Działu Jakości ? Nazwisko ?
Marcin 2017-01-31 17:53
Witam, ogólnie praca ciężka jest parę stanowisk gdzie można sobie ręce powyrywać, Pani Kierownik, rozchwiana emocjonalnie ma na hali paru swoich pupili, którzy jej donoszą, mistrzowie produkcji, tragedia nie znają się w ogolę na pracy, jak przychodzi do podejmowanie decyzji, umywają ręce, nie są w żaden sposób pomocni. Kilka osób które tam pracuje od 10 lat ma dobrze jak u Pana Boga za piecem, pensje przyzwoite, jak tylko mogą wykorzystują nowych pracowników, jak ktoś im nie chce się podporządkować to już robią mu koło tyłka u Pani Kierownik, a praca ciężka ze względu oczywiście na blachę dużo prac manualnych, jak ktoś jest na jakimś stanowisku dobry, to drogą logiki powinien jakoś awansować lub dostać podwyżkę, awansu brak bo jesteś dobry na tym stanowisku więc na nim zostań, podwyżka jak ja pracowałem 2014-2016 to 40pln brutto raz rocznie- miesięcznie do wypłaty 26pln na rękę, premia jest w wysokości 200pln netto za nie chorowanie, jeden dzień na l4 tracisz całą premię przykład zachorujesz 31.01-04.02 tracisz premię za dwa miesiące ...
Jeśli zdecydujesz się na pracę w Gonvarri uważaj na Wodę i Czarnego - pseudonimy tzw. donosicieli , reszta ekipy w porządku. I Potwierdzam kolegę wyżej jedyna warta zainteresowania rzecz w tej firmie to Kobiety, pozdrawiam.
1
Anonim2511 2017-02-08 02:28
Cześć, praca ciężka? Po 12 godzinach wracam do domu mniej zmęczony niż niektórzy z innych firm po 8. Poza tym to jest produkcja, i coś robić trzeba. Co do pensji i podwyżek... Porównując konkurencję, wcale nie jest najgorzej. Ktoś myśli że przyjdzie, po robi trzy miesiące i będzie mu manna kapać z nieba. Poza tym patrząc na niektóre osoby, co sobą reprezentują to sam bym im podwyżki nie dał, bo tok myślenia jest taki "płacą mi za godzinę, a nie za to ile zrobię". Pani kierownik, fakt ma czasem kaprysy ale na ogół musi trzymać fason, w końcu to kierowniczka i pracownicy muszą mieć jakiś dystans do niej. Generalnie praca w porządku, nikt nad tobą nie stoi, nikt cię nie goni. Zrobisz ósemkę i idziesz do domu. A przez starszych pracowników tyrane są te osoby co grubo lecą w kulki. Nie ma co się oszukiwać, to nie jest biuro i jeżeli ktoś chce i wyraża chodź trochę zainteresowania tym co robi to na pewno krzywdy nie ma. Pozdro dla całej ekipy GSS
Laseczka :) 2017-03-01 20:02
Kobiety powiadasz, to moze tam uderzę, heheh choć i tak chyba nie mam szans ze swoim wyższym wykształceniem, nie po fachu, bu...uuu :)
B 2017-03-05 22:10
hej, na jakim dziale pracujesz?
Marta 2017-07-20 09:09
Widzę, że od marca nie było żadnych opinii na temat Gonvarri Polska, czy ktoś może powiedzieć coś o obecnej sytuacji jeśli chodzi o pracę w tej firmie? Czy coś zmieniło się z tego, co pisał @Salvadore w 2015 roku?
Złoty 2017-09-20 21:09
Fajne laski pracują w biurach
Marta 2017-09-21 08:47
@Złoty czy z tego względu mógłbyś polecić pracę w Gonvarri Polska osobom szukającym prace? Jakieś mocne strony pracodawcy potrafiłbyś wymienić? Podałbyś jakieś rady odnośnie rekrutacji? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.
Zostaw swoją opinię o Gonvarri Polska - Września
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gonvarri Polska