brak logo

Aneks Polska Sp. z o.o.

Jaworzno

Opinie o Aneks Polska Sp. z o.o.

hehe.. 2015-04-18 19:21
Ostatnia wypowiedz mnie rozwaliła,przeczytaj blondyna co napisałaś..Z tyłu liceum z przodu muzeum....a resztę sobie dośpiewaj..
Magda 2015-04-19 15:22
witam ,jak jest na pakowaniu bo mam zamiar się przyjąć ,jakie warunki ,płaca,atmosfera;)
7
obca 2015-04-25 01:28
Warunki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a atmosfera jeszcze gorsza. Monika świnka ze wszystkim leci do kierowniczki. Ciesze sie ze juz tam nie pracuje bo nowe dziewczyny sa gnebione przez stare pracownice a jeslu ktoras z nowych pojdzie naskarzyc do kierowniczki p. Renaty z pakowania to macie pewne ze was zwolnia.
1
koleżanka 2015-04-27 19:09
To co napisała Obca to święta prawda ja też już tam nie pracuje, ale ta cała świnka to wredna świnia,jest pusta jak te wkładki które udaje że robi widać nic więcej nie potrafi,pozdrawiam te które ją przejrzały.
4
pani 2015-04-30 19:44
A ja wam radzę te które są gnębione czy na Was nadają od razu do kierownika!niema dużo czasu ,ale ja miałam to szczęście że mnie wysłuchał i pracuje już kilka lat,nie jestem na pakowaniu tyle mam szczęścia,tam jest zazdrość o wszystko.
1
Barbie 2015-05-01 14:43
Tez tam pracowalam i kolorowonie jest ale wszystkiego miec nie mozna , a Ty Kasiu jak niewiesz co mowisz i jestes tak ograniczona ze nie potrafisz wsadzic wkladki do woreczka i policzyc do 5 to sie moze nie wypowiadaj , kazdemu by nerwy puscily jakby musial 50 raz tlumaczyc debilowi co ma robic a swinie podkladalas sobie sama a wiem bo widzialam wszystko ze stolika obok a jak chcesz podyskutowac o dziewczynie od motoru to daj tylko znac bo to jest zloty czlowiek a Ty jestes poprostu tempa! "na mnie sie nie krzyczy mnie sie przytula" hahahaha!
Kasia 2015-05-02 11:26
Mam pytanie ,jak można się dostać do pracy do aneksu ,czy należy słożyć cv , i gdzie lepiej na produkcji czy na pakowaniu?
Magda 2015-05-02 11:48
PROSZE O INFORMACJE WIEM ŻE SĄ PRZYJĘCIA NA PAKOWANIE ,JAKIE TAM ZAROBKI??
WIEM ŻE NOWE PRACOWNICE MAJĄ PRZEKICHANE WIEM ŻE NIEMOŻNA SOBIE DAĆ W KASZE DMUCHAĆ TO MAM GDZIEŚ ,TYLKO NIEWIEM JAK Z KASĄ?CZY TO OD WKLADKI CZY OD GODZINY?PROSZE O ODP..
maloa 2015-05-02 11:59
KOBITO JAK NIE MUSISZ TO NIE ANEKS ,MARNE ZAROBKI ,O ATMOSFERZE JUZ NIE WSPOMNE DUŻO WALNIĘTYCH ZAZDROSNYCH O WSZYSTKO BAB CFANIAKUJĄ A NA JEDNYM WÓZKU JADA JAK I TE STARE WYGI TAK I TE SWIŻO PRZYJĘTE.POZDRAWIAM
maloa 2015-05-02 12:00
KOBITO JAK NIE MUSISZ TO NIE ANEKS ,MARNE ZAROBKI ,O ATMOSFERZE JUZ NIE WSPOMNE DUŻO WALNIĘTYCH ZAZDROSNYCH O WSZYSTKO BAB CFANIAKUJĄ A NA JEDNYM WÓZKU JADA JAK I TE STARE WYGI TAK I TE SWIŻO PRZYJĘTE.POZDRAWIAM
3
produkcja 2015-05-02 15:01
jestem na produkcji i jest spox wiadomo zawsze sie znajdzie jakas cwaniara ale olewaj nigdy sie nimi nie przejmuj sa puste i maja nierowno pod sufitem.pozdrawiam Kasie z pakowania:)
bezstronna 2015-05-03 08:34
Witam serdecznie żadko tu jestem, ale pozdrawiam panią Barbi która ma czas patrzeć koleżankom na łapki a swoich nie widzi,ma kobieta tupet!ja i moje koleżanki chodzą do pracy a nie przyglądać się innym ,pracujemy ciężko żeby zarobić ,ta pani powinna zmienić pracę !proponujemy do marketu na ochroniarza policzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do szefa i przynajmniej zarobi bo prowizja od każdego złapanego złodzieja leci.buziaczki.
bezstronna 2015-05-03 08:39
oczywiście rzadko a nie żadko błąd w sztuce:)
Rozmowa Kwalifikacyjna 2015-05-03 10:10
święta racja pani barbi za dużo wkładek dziecinnych się nawąchała i dlatego taki ma nick ,jak można koleżankom na ręce patrzyć ,czy ona ma za tyle czasu ?ja też wychodzę z pracy zmęczona i nic nikomu nie liczę.,bo nie mam na to czasu.pozdrawiam bezstronną.
MAJOWA 2015-05-03 12:30
TO CO WYPISUJE TZW,,BARBIE''TO WSTYD DLA BABEK KTÓRE PRACUJĄ W ANEKSIE,większość z nas jest w pracy i pracuje! a nie przygląda się koleżankom na ręce ,bidna kobieta mam wrażenie że nie wie od czego służy ten portal ,a w nawiasie dowiem się kto takie bzdury wypisuje ,szkoda że nie miała odwagi napisać nicka imiennie .pozdrawiam dziewoje z produkcji ,my takich debilów nie mamy.Kasia lecę na grila:)
MAJOWA 2015-05-03 12:50
aaaa zapomniałam ,to wisienka na torcie! ,jak już się dowiem kto to! nie omieszkam poinformować szefa o tym że ktoś coś widzi jakieś nieprawidłowości w pakowaniu i nie zwróci mu uwagi, tylko się cieszy z tego że to idzie w świat, i ANEKS ma za pomyłki (człowiek jest omylny) kłopoty,buziaczki dla barbie.
SERWER 2015-05-03 13:30
LUBIĘ CIĘ WIĘC SPRAWDZĘ KTO MA TYLE DO POWIEDZENIA:-)WYŚLĘ MAILA KASIU:-)
P.Irena 2015-05-03 14:50
Witam serdecznie Panie z Aneksu,jestem tu po raz pierwszy i ostatni ,Ktoś narobił plotek o mnie i pisał w moim imieniu ,Monike znam ze stolika ,lecz krótko;,no coś tam popeplała ale mnie to ominęło bo takie klimaty nie dla mnie i tyle w tym temacie ,a jak ktoś ma problem ze sobą to niech może do psychologa?to tylko praca .W inne konwersje się nie wtajemniczam,dziękuję za telefon.
SERWER 2015-05-03 15:38
Jak ktoś w temacie to zapraszam;SERWER;odpisze kto co i za ile?
4
Ania 2015-05-04 10:56
czy ktoś wie czy są przyjęcia do Aneksu?jakie płace ?
Kasia stara wyga 2015-05-06 09:25
podobno są ,musisz podanie złożyć,min zarobisz,a jak będziesz zasuwać to zarobisz więcej,ja z sobotami i niedzielą mam ok 2tyś.
mądra 2015-05-13 16:46
P. Ireno to pani powinna udać się do psychologa albo od razu do psychiatry jest pani bardzo fałszywą osobą a skąd to wiem bo wszyscy to wiedzą i mówią o tym a barbi i monika są sto razy lepsze od pani i "tyle w tym temacie"
Zainteresowana pracą 2015-05-22 20:22
Jakie tam są zarobki i na jaką umowę się pracuje? Proszę o informacje.
ONA 2015-05-28 12:02
CZY SA PRZYJĘCIA DO PRACY??
PROSZĘ O ODPISANIE
Serwer 2015-05-29 15:59
masz powielone żeby wkońcu dotarło kim jesteś barbi ,monia,mądra itp .tid.żegnam
Kasia stara wyga 2015-05-29 17:17
barbi.....
czekałam i się doczekałam ,nie żryj na naszej przerwie wszystko widzimy przez szybke,ty masz przerwę potem, a w sumie ty masz na żarcie całą dniówkę.,a jak ci mój śmiech nie pasuje to zapraszam po dniówce.
zosia 2015-06-01 08:59
czy są przyjęcia na produkcje?jak się można dowiedzieć?dziękuje za odp
1
Kasia stara wyga 2015-06-12 14:16
niema zwalniają ,słyszałam że za stare też się będą brać....
Praca_Aneks 2015-08-11 14:38
Są przyjęcia do firmy Aneks przez Agencje Pracy. Więcej informacji pod numerem telefonu( usunięte przez administratora )
pedros 2015-08-13 11:35
przez adecco w sosnowcu na warszawskiej 2
patryk 2015-08-17 07:26
co to za firma i ciemni ludzie ze muszą robić soboty i niedziele z żeby 2 tys. zarobić dajecie się wykorzystywać jak w większości w firmach można to nazwać nawet polskimi obozami pracy
2
opinia 2015-09-28 18:19
Masz recje ten człowiek w domu służy na czterech łapkach przed teściową i żona
a w dodatku bardzo konfliktowa rodzinka
1
Były pracownik 2015-10-05 13:12
Przyjęcia są praktycznie na okrągło. Płacą dobrze ok 1300-1600 w zależności jaka zmiana i ile godzin i czy jest norma i czy są zamówienia więc trzeba zapitalać żeby zarobić. Umowa zlecenie na trzy miesiące potem miała być o pracę ale przedłużyli na kolejne trzy miesiące na zlecenie a potem zwalniali. Po to żeby znów przyjmować. Jak jest robota to przyjmują jak się robota kończy to na bruk.Atmosfera jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jedna na drugą donosi jedna drugiej patrzy na ręce a liderki tylko gonią i szukają dziury w całym żeby donieść na pracownika i nie stracić własnej premii a pan kierownik co jakiś czas robi zebranie żeby wszystkim przypomnieć jakie są mierne i denne leniwe i nieopłacalne, przynosząc firmie same straty.. Osobiście nie polecam.
8
janp 2015-11-20 18:32
Fajna Firma. Bhb? Placa 10,-pln, a stawka niemiecka na tym stanowisku to 40,-pln.
Bogaca sie na formie niwolnictwa. Ale ludzie w Polsce nie maja wyboru.
4
janp 2015-11-20 18:33
Fajna Firma. Bhb? Placa 10,-pln, a stawka niemiecka na tym stanowisku to 40,-pln.
Bogaca sie na formie niwolnictwa. Ale ludzie w Polsce nie maja wyboru.
3
janp 2015-11-29 17:24
Stawka sie zgadza, bo mialem osobiscie mozliwosc porownania i mnie to zszokowalo.
Mam na mysli prace na produkcji wkladek. Zeby to byla chociaz stawka 20,-pln.
W wiekszosci pracuja kobiety, ktore nie maja wielkiego wyboru w Jaworznie i okolicy.
Do tego bhp nie gra roli, klej jest szkodiwy, male prasy w ktorych mozna rozdruzgotac reke, ale liczy sie ilosc. Pracownice boja sie zglosic wypadek, bo moglyby wyleciec z pracy.






Panie motywowane sa przez kierownika, ktory powiedzialbym ma sklonnosci sadystyczne!
A mozna Panie motywowac inaczej, bez teroru. Bylem tam 6 miesiecy,dlatgo wiem
Ulubione powiedzenie kierownika: Chce pani tu pracowac? Tak. To dlaczego pani tak malo robi?









Fajne panie, ale przez tzw.kieronika sa zastraszone.
5
janp 2015-11-29 17:24
Stawka sie zgadza, bo mialem osobiscie mozliwosc porownania i mnie to zszokowalo.
Mam na mysli prace na produkcji wkladek. Zeby to byla chociaz stawka 20,-pln.
W wiekszosci pracuja kobiety, ktore nie maja wielkiego wyboru w Jaworznie i okolicy.
Do tego bhp nie gra roli, klej jest szkodiwy, male prasy w ktorych mozna rozdruzgotac reke, ale liczy sie ilosc. Pracownice boja sie zglosic wypadek, bo moglyby wyleciec z pracy.






Panie motywowane sa przez kierownika, ktory powiedzialbym ma sklonnosci sadystyczne!
A mozna Panie motywowac inaczej, bez teroru. Bylem tam 6 miesiecy,dlatgo wiem
Ulubione powiedzenie kierownika: Chce pani tu pracowac? Tak. To dlaczego pani tak malo robi?









Fajne panie, ale przez tzw.kieronika sa zastraszone.
5
L 2015-12-09 15:43
Kasa na koncie zawsze przed 10-tym
ja 2015-12-14 10:59
krew się w żyłach gotuje,jak się czyta takie komentarze.NIE POZDRAWIAM
1
Wernyhora 2015-12-21 20:20
Ze wszystkich firm, w których pracowałem do tej pory Aneks jest u mnie na pierwszym miejscu jeśli chodzi o komfort i warunki pracy.
mateo 2016-07-11 20:42
jak to praca fizyczna, no chyba przyjacielu się nie spodziewałeś wczasów pod gruszą na produkcji artykułów obuwniczych. ale przecież nawet w tym roku były oferty pracy u nich na kierowników pakowania i magazynów, miałbyś lżej, dlaczego nie spróbowałeś?
mareczek 2016-11-21 23:08
bo Aneks to firma działająca na systemie rodem ze średniowiecza poczytaj sobie Pozdrawiam
6
Młoda 2017-02-01 09:36
Witam Panie mam pytanie czy praca w Aneksie jest praca szkodliwa i czy na wszystkich działach czy halach jest wyczuwalna woń klejów.Bede bardzo wdzięczna za info
4
ADW 2017-02-04 21:00
pracowałam tam jakiś czas temu na stanowisku specjalistycznym - nie na produkcji. Ogólnie tragedia. Zespół zastraszony, słabo wykształcony no i kierownik Jarek - facet ze skłonnościami sadystycznymi, uprawiający mobbing jak ogródek, sytuacji konfliktowe, stresowe - to tam codzienność. Donoszenie, podkładanie świni również. Firma kreująca się na koncern mentalnie ludzie tkwią w garażu. Nie polecam wykształconym, chcącym się rozwijać ludziom z niezłym doświadczeniem, szukajcie w korporacjach lepiej , tam nie ma po co iść.
19
Wrrr 2017-02-08 17:25
1300-1600 to dobra płaca?? Błagam Was ludzie szanujcie się! Podnoscie swoje kwalifikacje i nie dajcie się wyzyskiwac! Tyle to wynajem mieszkania kosztuje :-/
10
tito 2017-02-14 18:35
Szukają pracowników i szukają. Wielu innych pracodawców kusi nie tylko płacą na poziomie 1600-1800 pln. W innych zakładach istnieją dodatki w postaci bonów świątecznych, wyprawek dla dzieci, ubezpieczeń medycznych oraz gwarancja wzrostu pensji. Proszę poczytać. A tu nawet miłej atmosfery nie ma..
6
Praca jak Praca 2017-02-15 11:25
Dziwię się tym wszystkim negatywnym opiniom. Pracuję na produkcji ponad 2 lata, hala przestronna, jasna i raczej czysta, tak samo ubikacje, jadalnie i szatnia. Praca również ok, byłam już na wielu stanowiskach i nie działo się nic strasznego. Wiadomo, że atmosferę tworzą ludzie, nie każdy chce pomóc, jest kilka osób wrogo nastawionych do innych a nawet wrednych ale wystarczy je omijać i robić swoje. Kierownika p. Jarka też nie uważam za jakiegoś tyrana, ma swój specyficzny ton mówienia i czasem powie parę słów za dużo ale to jest praca i kierownik jest kierownikiem. Często nam pomaga, rozwiązuje problemy związane w wykonywanymi przez nas czynnościami i nie raz problemy między pracownikami żeby praca szła dobrze. Dla mnie praca jak praca. Chcielibyśmy większej kasy bo to jednak są kleje, temperatury itd, może w przyszłości jeszcze się coś zmieni. Dla osób, które myślą o przyjęciu się to spróbujcie, umowa o pracę, godziny pracy są w porządku, weekendy dla chętnych (rzadko każą przyjść obowiązkowo), wypłata za miesiąc (u mnie) to 1600-1800 zl. Brakuje tylko niestety pakietu socjalnego
5
miła 2017-02-24 19:39
praca jest w porządku . nie ma co nazekac . pracuje na produkcji .. przyjęcia są . dziewczyny nowe przychodzą , porobia kilka dni i się zwalniają . czemu ? bo to nie praca dla każdego . nie każdemu to spasuje . nie zaszkodzi przyjść i spróbować . korona z głowy nie spadnie .
2
Alicja 2017-03-31 13:27
@miła, czyli polecasz pracę w tym miejscu?
2
ZADOWOLONY 2017-05-13 15:41
Swietna Atmosfera.Pan Jarek konkretny gosciu.Duzo pracy.Produkcja W ANEKSIE TO RAJ DO INNYCH FIRM.POZDRAWIAM
Zostaw swoją opinię o Aneks Polska Sp. z o.o. - Jaworzno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aneks Polska Sp. z o.o.