brak logo

Dajar Sp. z o.o.

Koszalin

Opinie o Dajar Sp. z o.o.

banka 2010-08-04 22:40:56
To prawda sama rodzinka i krewni, jeden drugiego kryje bo jak by prezes się dowiedział co wyprawiają to wszyscy by polecieli. Dlatego zwalniają niewygodnych co za dużo wiedzą. Spęd [usunięte przez moderatora]
1
Puchatek 2010-10-08 08:30:18
CO DO FIRMY DAJAR ZGADZAM SIE Z OPINIA ZE RZADZI TAM RODZINA I KREWNI [usunięte przez moderatora] !!! LUDZI KTORZY TAM PRACUJA MAJA ZA NIC. OPCINAJA IM STAWKI Z AKORDU I PILNUJA ZEBY ZA DUZO NIE ZAROBILI. CHCESZ TAM PRACOWAC MUSISZ UMIEC ROBIC WSZYSTKO.WIECEJ RZADZACYCH NIZ SZYJACYCH. [usunięte przez moderatora] .SZCZERZE NIE POLECAM!!!!
2
kurkuran 2011-11-16 13:19:38
pracuje w tym dajarze i jest tragedia, podejscie kierownictwa do pracownikow jakie tam panuje jest nie do opisanie [usunięte przez moderatora] i wulgaryzm tak delikatnie mozna to nazwac,a ty wiesz co to [usunięte przez moderatora] ? Moze jestes jednym z tych [usunięte przez moderatora] co tam "zarządzaja".
1
anonim 2011-12-03 09:01:00
Made in China - wszystko (!) Nic dodac nic ujac :((((
kolo 2012-08-27 17:23:24
Witam chce poszukac w tej firmie dajar prace jak tam jest jakie zarobki max czy tam sa placone nadgodziny ???? podobno niezle mozna tam zarobic z tego co wiem prawda to ??
olo 2012-08-27 17:26:04
Witam chce poszukac w tej firmie dajar prace jak tam jest jakie zarobki max czy tam sa placone nadgodziny ???? podobno niezle mozna tam zarobic z tego co wiem prawda to ??
Jarek 2012-09-07 19:33:46
odpusc sobie- to jest cyrk na kółkach
Produkcyjny 2014-01-18 14:01:08
system socjalny w DAJARZE........... bo padnę....., tam człowieku nawet paczek na święta dla dzieci pracowników nie ma... Ale za to raz do roku możesz się n----ć w kowalu do oporu ;) na firmowej imprezie
4
anonim 2014-03-19 21:42:12
zalezy moze co sie wykonuje w tej firmie. jezeli chodzi o PH to w tej branzy lepszych zarobkow nikt nie ma. wlasna dzialalnosc gospodarcza ale dobry PH spokojnie ponad 10tys zarobi.
OMO 2014-04-14 12:26:34
Jedyny plus pracy w Dajar to, ze płacą na czas a to się ostatnio rzadko zdarza. Atmosfera tragiczna, nikt nikomu nie pomaga, każdy chce być najlepszy, kompletny brak integracji między pracownikami nawet dla dobra firmy. Brak socjalu (nie licząc wigilii). Praca dla odpornych na stres związany ze złą atmosferą, ciągłym narzekaniem. Jeżeli dobrze wykonujesz swoją pracę jest ok. Najlepiej z nikim nie rozmawiać, nie spoufalać się bo mogą być z tego kłopoty.
2
Lord 2014-05-26 16:19:49
Wystawiam bardzo negatywny, ponieważ kupujesz coś ze strony internetowej a poźniej okazuje się że tego towaru nie ma a ty czekasz na przesyłkę jak idiota.
Nie polecam i ja już nigdy tam nie kupie !!!!!!!!!!!!!!
1
xxxx 2014-08-04 10:27:04
nie polecam!!duzo obiecuja a co do czego przychodzi to Cie zwolnia. obcinaja za byle co. zarobisz prawie 3tyski a na reke dostaniesz jakies 2113 bo za duzo nadgodzin robisz. a sami kaza przychodzic predzej badz zostac dluzej
2
TheMencja 2014-08-11 14:30:18
Nie polecam nikomu, uklad ukladem uklad uklada ogolnie nie docenniaja tam ludzi ktorzy chca pracowac i zostaja tylko osoby ktore maja tam kontakty. A najlepiej jak jest sie zgrabna laseczka z fajnym biustem wtedy masz szanse zostac.
Jak maja ogien przy tylku to na gwalt zatrudniaja 100 - 200 osob a po miesiacu max dwoch wszyscy leca bo udalo sie zdazyc.
1
ph 2014-08-20 00:36:21
PH zarobi 10 tysiecy zł. Wolne żarty prowizja 1.2% razy 1 milion obrotów oczywiście netto bo firma tak liczy obroty.Daję to pensję netto 12 tysięcy minus Zus około 1100 zł od tego jeszcze podatek dochodowy 300-600 zł czyli razem niespełna 2000 zł.
Faktycznie zostaje 10 tys, zł tylko człowieku zrób w tych czasach bańkę obrotu netto to fikcja. REalne obroty to około 200 tys a najlepsi 400 góra 500 tys zł.
Faktyczne zarobki PH to 1000zł do 3000 góra 4000zł
1
ph 2014-08-20 00:41:57
Czyli dla mnie dobry obrót 250 tys razy 1,2 daje to ponad 3000 zł minus Zus 1100 zł i minus od tego 200 zł podatku zostaje 1700 zł.
Faktycznie zarabiam zaku.wiście dużo po prostu obłęd.
1
Julio 2014-12-19 15:26:07
Zapoznaliście się już z nową ofertą pracy firmy Dajar Sp. z o.o.? Akurat szukam pracy i wydaje się strzałem w dziesiątkę. Ktoś skomentuje sprawę? DAJAR HOME&GARDEN. W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy kandydatów na stanowiska: SPRZEDAWCA; ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5697188?keywords=&region=
oszukany 2015-01-23 16:34:57
Zakupiłem w BIEDRONCE sprowadzany przez was totalny bubel, pod nazwą "Torebki próżniowe na żywność" model 308623. Pomijam cenę, ale chyba z Chin sprowadzacie towary u nich nawet odrzucone? Jeśli takie macie "towary" w swoich hurtowniach, to prawdopodobnie i takich chcecie zatrudniać pracowników.
P.S.
Regulamin akceptuję nie czytając go, bo prawdopodobnie niepochlebne, acz prawdziwe opinie nie są przez Was publikowane.
2
keneso 2015-01-27 00:04:46
Tak najzupełniej szczerze firma nie zapewnia wszystkim samochody firmowe a te które jeszcze sa czyli Pandy z 2004 roku sa już wiekowe.Nowe się pojawily ale nie dla wszystkich.
Szczerze to oplaca się pracować ale pbrot musi oscylować ponad 300-350 tys zl wtedy pensja oscyluje koło 2200-2500 nie jest to firma która docenia PH według mnie uciekać i szukac czegos lepszego.
1
gnitka 2015-02-08 19:05:46
zgadzam się że tam jest bałagan i harówka jak ktoś się odezwie i nie tak powie do szefostwa leci z roboty na pysk wiem bo robiłem w tej firmie.
1
keneso 2015-02-26 23:47:26
Marto musisz wiedzieć parę rzeczy.Pandy doskonale pamiętam bo jedne z pierwszych do mnie trafiły.Samochód w 2004 rewelacyjny dobrze się siedzi w miarę wysoko 4 osoby mogą podróżować przyzwoicie jak na fiata to bardzo dobry silnik i jeszcze parę dobrych ale...No właśnie mamy 2015 te samochody są już zajechane i to konkretnie ewentualnie warto zostawić jedną sztukę jeśli będzie gdzieś dzwon to może funkcjonować jako auto zastępcze.Ta firma nie inwestuje powinna kupić kilka fabii w dobrej wersji z gazem lub diesel dla ph którzy robią sporo km ale nie lepiej się tłuc zajechanymi Pandami. Wreszcie kolejna sprawa kilka osób jeżdzi własnymi samochodami.To już załamka i konkretna porażka te czasy już się skończyły bo nikt nie dostaje dodatku do własnego samochodu a musi on wynosić około minimum 3000 zł rocznie za ubezpieczenia przeglądy nie liczę amortyzacji i zużycia.Ludzie szanujcie się niech Darek Jarosław i Roman pierdolną się w głowę bo za chwilę ph będą jeżdzić rowerami ta firma naprawdę stoi juz na głowie.Po przenosinach z Dajaru znalazłem prace jako ph w kosmetykach i chemii.Do dyspozycji Skoda fabia 2 i opłacany parking free telefon bez limitu i pensja około 1500-2500zł najlepsze miesiace to kwiecień aż do września potem od pażdziernika do marca gorzej czyli tyle co w Dajarze z największym trudem.
W firmie do dyspozycji były też Skoda Fabia 1 i Toyoty Yaris -fajne samochody.
Konkursy 3,4 razy w roku do wygrania 37 cali jvc (nie udało się) ,telefon Nokia (tu jak najbardziej),kilka flaszek 0,5 ( tu też sie udało) no i pendrivy,słuchawki,depilatory itp.
I ta firma trzeba powiedziec też jakoś super nie płaciła.Teraz jesem znów ph ale w mocniejszej firmie kosmetycznej zarobki najsłabszy miesiąc-1900zł
najlepszy miesiąc 3800 oczywiście netto.Jeżdzę nowym Aurisem.I od razu powiem aby dobrze zarobić trzeba się mocno postarać klienci słabo płacą a konkurencja duża każdy chcę swój kawałek ciasta sprzedać.
Ale Dajar w tej chwili to załamka i to poważna sieci czyli hipermarkety tragedia bo wszystko oddają i zwracają i Ciebie ph mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a to co trzeba szykować i zlecić do zwrotu odliczają Makro bankrut sprzedaje tylo co kot zapłakał a trzeba tam jeżdzic co 2 dzień a na detalu 10-12 godzin 5 dni w tygodniu i lajtowa sobota pare godzin po miescie i pensja max do 1800-2200 zł przy własnej działalności i swoim smochodzie w niektórych przypadkach.
Proszę szanujcie się jeśli macie doświadczenie pewność,siebie to Dajar to nawet nie absolutne minimum.
Najlepsi i najmocniejsze firmy płacą Ph naprawdę dobre pieniądzę kolega ma tak stworzony podział ze jesli pohandluje koło wytycznych to zarabia około 4000-6000 zł i to jest do zrobienia a jeśli zrobi plan i go przekroczy o 15-20 % to 10000 netto na rękę dostaję tzn wypisuje fakturę na 13000 tys i zostaje z tego 10tys.
np.zakładam że macie rewelacyjną trasę super najmocniejszych klientów i super teren i obrót miesięczny 400tys. zł (chociaż wiem że to abstrakcja)
to pensja będzie oscylować około 3000-3300 netto.
W mojej firmie przy tym obrocie dostałbym około 7000 netto plus pakiet nagród.
Także Pan Azbest ma racje uciekać nie wchodzić do łajna szukać dobrego pracodawcy.
1
keneso 2015-02-26 23:52:21
Acha opowiedz Panu Bogu o swoich planach i marzeniach w Dajarze a Ciebie wyśmieje.
dajar 2007 2015-03-03 11:55:05
Praca na magazynie na wzorcowni podobna jak w innych hurtowniach zarobki przeciętne i dosyć podobne max do 1800 zl najlepsze pieniądze zarobi kierownik hurtowni. Przedstawiciele mają taki przelicznik ze mogą zarobić 700-20 00 zł więcej to raczej niemożliwe wydaję się że najmniej dajar ma do zaoferowania ph przy słabym miesiącu mniej niż najniższa a przy bardzo dobrym ledwo ponad 2000 zł.
dla erwina 2015-03-11 23:17:03
Erwin dla jednego 700-2000 zł to mało ale zawsze się ktoś znajdzie i jak tylko się pojawi wolne miejsce sporo osób się zgłasza do pracy.
Samochody i komórki dają do wykorzystania no ale teraz za 30-40zł mies. komórke masz swoją bez limitu a samochodem po zakupy nikt Cie nie złapie i nic nie zrobi.
Dziwi mnie jednak że nie ma systemu takiego bardziej agresywniejszego sprawiającego że chce się pohandlować.
Tzn. słaby miesiąc -mizeria kasa i jeszcze 2,3 miesiące takie i aut.
przeciętny miesiąc-również nie za duża kasa
dobry miesiąc-ledwo przeciętne pieniądze
bardzo dobry miesiąc -przyzwoite pieniądze ale nie dobre
i super rewelacyjny miesiąc-dobre pieniądze
powinno być bardzo dobry miesiąc i tak samo z kasą i super rewelacyjny okres np.maj i znowu taka sama kasa
Wtedy chce się działać i być w elicie wyróznianym tak działają dobre firmy zatrudniające bardzo dobrych ph.
Naprawdę to działa bo mnie tak wygradzają zrobiłem w ubiegłym roku rekordowy w Polsce obrót w dobrej firmie i dostałem netto 8500 zł a średnia pensja to 2500 - 3500 .
do serhio 2015-03-24 22:48:16
jeśli będziesz mial kiepski miesic to sam odejdziesz 700 zł to nie jest spory pieniądz ale ponad 2000 jest cieæko zarobic naprawde tak skonstruowany jest plan prowizji niestety.
Zarobki w Dajarze można porównać do kasy w Tesco czyli nie zdechniesz ale tez nie odłożysz dla początkującego ph może ujdzie ale jak masz 30 parę lat i trochę doświadczenia to naprawdę niewarto a to dziwne bo Dajar to potentat na rynku agd Florentyna czy Top Vitro razem nie maja takich obrotów.
Zresztą spobuj jak uznasz ze to nie to szukasz dalej
fero 2015-03-31 19:25:53
keneso a w jakiej firmie ty robisz, że tam chwalisz ? Szukają magazynierów mozę
1
keneso 2015-04-02 16:16:14
Firma w ktorej pracuje jest hermetyczna nikogo raczej nie przyjmuja i od dawna nikt sie nie zwolnil magazynier kumpel moj ma 11 letni staz i zarabia 2400 netto podwyzke mial 2 lata temu w tym roku ma dostac ok 100 podwyzki lepiej tylko zarabia kierownikjego zastepca i szef no i ja. Nie chwale sie zarobki srednio ok.4000 zl netto to nie jest kosmiczna kwota. Zreszta pracuje ok 5 lat tutaj wiec trase sobie wypracowalem aczkolwiek tez duzo dostalem od zera nie zaczynalem.
Ehhh 2015-04-08 09:19:54
bzdury człowieku piszesz, za moich czasów przedstawiciele zarabiaali w okolicach ok 8 tys a było to 10 lat temu, na detalu nie mieli 1 procenta tylko więcej chyba ze sieciówki wtedy mieli 1% ale hipermarkety biorą mnóstwo towaru, żaden PH nie bedzie pracował za 2000
restor 2015-04-10 03:07:14
Jakie firmy polecacie w koszalinie, praca na produkcji, badz na magazynie?
do ehhh 2015-04-19 15:07:15
Panie ehhh 10 lat temu pracowałem i wiem jak zarabiała Warszawa Poznań i Szczecin
8 tysięcy można było zarobic z 3 miesięcy
Krzysztof. 2015-04-25 00:52:05
Warto odnosić się do pewnych spraw szczerze.Pracowałem w kilku firmach większości jako ph.Równo 11 lat temu w Dajarze praca super klienci lepsi i gorsi.Nikt nie zaglądał kiedy jadę do pracy i kiedy wracam.Szef normalny czasem zadzwonił to pogadaliśmy natomiast pensja jak w innych firmach 2,5 tysiąca średnio na działalności na czysto. Wszystko pasowało oprócz dużych pieniędzy a obroty naprawdę duże.Czy ktoś zarabiał 8 -10 tysięcy naprawdę nie sądzę chyba że Ja byłem gorzej opłacany.
A wydaję mi się że byłem po środku zarabiali lepiej ode mnie i gorzej również.
Także prace sobie chwalę z perspektywy czasu ale super kasy nigdy nie było.
Potem obroty systematycznie spadały a na horyzoncie pojawiła się dużo lepiej płatna praca tak o 50-60% i odszedłem.Pensja wyzsza ale bardziej nerwowa i czasochłonna praca no coż coś za coś.
mojra 2015-04-29 18:14:54
błagam co to za oszołom taki banialuki pisze 8 tysięcy chyba pomnożone przez 3 to może i tak choć to i tak zawyżona statystyka nie ma takiego gościa ph ktory wyciągałby 8 nie ma a praca w Dajarze spoko pracowałam w gorszych korpo ale za dużo lepsze pieniądze.
3 w dajarze na mojej trasie to było nie lada osiągniecie a na sieciach i tak zabierali kasę merche bo za darmo nikt towaru nie wykłada pzdr Mojra
dajarek 2015-05-15 10:02:20
8 tysiecy w Dajarze he he dobre
kierownik hurtowni jak sie zepnie to moze zarobi 6-8 tysiecy
ph gora 3,5 tylko dlatego ze jest debesciak i ma dobra trase
Lub-in 2015-05-19 15:11:27
Restor -żyjemy w Polsce kto tutaj zarabia 8 tysięcy?
Zatanów się co Ty piszesz hipermarkety zamawiają dużo i dużo wymagają tzn.merchendasing,liczenie towaru przy inwentaryzacjach,zamównienia,zwroty,rekalmacje,wymiany.Jeśli ktoś miałby pod sobą Makro w Warszawie i jeszcze z 10 dobrych hipermarketów to może i przytuliłby parę kafli z 6-8 tys ale musiałby zatrudnić ze dwie osoby do pomocy :) głupoty głupoty i jezcze raz bzdury.Pracowałem rok 2-2,3 to dobry wynik w Dajarze dostałem lepszą prace i odszedłem. W Dajarze nie ma problemów z przeterminowanym towarem nic się nie popsuję ale towar schodzi za to powoli i dlatego trzeba szukać dużej ilości klientów aby cokolwiek zarobić.Ale sporej kasy się tutaj nie uzyska jak ktoś narzeka niech szuka coś lepszego.Mnie się podobało tylko te zarobki...przeciętne
koszalinek 2015-07-17 00:28:41
zarobki niestety gorzej niż przeciętne ciężko się wybić wyżej chyba że po trupach
raczej nie rozwojowa firma zebrać nauki i doświadczenie i szukać innej pracy
1
Golob 2015-10-06 21:58:43
Dla Erwina - Jeden miesiąc 8000, a reszta 2500? Z konia spadłeś? Wolę regularnie mieć 4000. A Twoje zasady premiowaniaq spowodowałyby tyle, że nikt do takiej firmy by nie przyszedł. 3 miesiące słabe i won? A spadek na rynku to nic? Dlaczego niby PH ma odpowiadać za gorszą koniunkturę? Każdy się stara jak może. Sam układałem systemy premiowe dla Działu Handlowego, ale takiego idiotyzmu jak Twój nie wymyśliłem. Polecam zastosować na sobie w praktyce. Pierwszy wylecisz pacanie.
trend 2015-10-09 15:27:17
Chciałbym zarabiać w Dajarze 8000 zł niestety ta kwota jest nierealna nie w tej firmie. Tyle zarabiają ewentualnie kierownik hurtowni w Warszawie ale nie przedstawiciel. Zejdzie na ziemie naprawdę nie piszcie że w Dajarze ph taką kasę zarabiają bo to bzdura...
ww 2015-11-09 21:42:13
Można się dużo nauczyć i zarobić, ale tylko przy dobrym froncie. Jak masz układ to żyjesz, jak źle coś powiesz na kogoś "zaufanego" to tak obróci sprawę, że lecisz, chwila i już szukają sposobu na dyscyplinarkę. Ale uwaga można legalnie palić marihuanę -wszyscy wiedzą, widzą i można ! W Koszalinie Pani kierownik piwko na magazyn dowozi, więc idzie jakoś przeżyć - dba o dobrą atmosferę pracy, ciekawe co na to BHP-owiec.
Prezesowi mami się oczy, a wałki swoje można robić, tylko potem co niektórzy źle na zdjęciu w gazecie wychodzą.
Może w końcu ktoś przejrzy na oczy... bo aktualnie Dajar cofa się w strategii logistycznej o co najmniej 7 lat...zero fachowców, pełno głupiomądrych
1
do trend 2015-12-14 23:23:50
8 tys to spoko mozna zarobic w Chomiku w Gdowie , tylko trzeba byc z południa bo oni nie sa zainteresowani cała Polską , ale 8 tys .... osusowane!!! jeszcze raz 8 tys ph w chomiku to noc nadzwyczajnego i wszytko.... ozusowane...
Kalisz 2016-01-20 21:57:57
Chomik, Chomikiem. We Florentynie też zarobisz 5 - 6 tyś., tylko właściciele szurnięci i atmosfera schizofreniczna. Jak na dziś w Dajarze, płacą na dziś coś lepiej?
PH'owiec 2016-01-28 22:51:44
Naprawdę w Dajarze są takie słabo zarobi? Pracowałem przez 2,5 roku w Galicji, wszyscy w Dajarze pewnie znają. Umowa o pracę, w zależności od planu zarobki od 4000-5000 dla 200k-250k obrotu netto miesięcznie. Powyżej płacą tyle samo, czyli nie warto robić więcej. Samochody nowe, max 2-letnie nikt już chyba starszymi nie jeździ. Plany realne, prawie cały rok można bez większego problemu wyrobić. Jak się już w droży to można się w 8h dziennie zmieścić. Atomsfera dobra, robisz swoje, nikt się nie wtrąca. Myślałem o pracy w Dajarze, ew. Florentynie albo Altomie. Opinie chodzą, że w Dajarze zarobi się najwięcej i na rynku mają chyba najlepszą ofertę produktów.
Proszę o aktualne info na temat faktycznych zarobków w Dajarze
ph dajarowiec 2016-01-31 00:23:42
Dajar nie przebije 4000 tysięcy oj nie.
Jeśli Galicja tyle płaci nie ruszaj się z tej firmy bo to dobre pieniądze.
Florentyna i Latom no i Topvitro nie przeskoczą takiej pensji.
Musiałbyć szefem wszystkim ph w całym regionie aby podskoczyć ponad 5 tys.
do czaki 2016-02-04 12:41:19
no no tylko 2,5 tys wcale nie tak łatwo tutaj sie zarobi trzeba mocno kombinować.
miejsce do zaczepienia na rok półtora super sporo można się nauczyć
tomuś 2016-02-09 08:12:56
na krawieckiej - patologia, nie polecam. Układy układy układy;) hehe no i gumowe ucha, podpierdalacze u nowego dyrka mają dobrze, pozatym też zatrudnił nieroba synusia i ogólnie atmosfera podła;) sam pan A. to zwykły ściemniacz;)
2
recenzja 2016-02-11 00:04:15
Praca w Dajarze ma swoje plusy
Młoda osoba może się sporo nauczyć
duża szansa rozwoju
w miare dobra atmosfera i elastyczność
A minusy:
jak na takiego potentata niestety mizerne nawet nie przeciętne zarobki
jesli jesteś doświadczonym pracownikiem to w Altomie,Florentynie,Galicji warunki $ o niebo lepsze
małe możliwości dalszego rozwoju ale w tej firmie czyli podszkolić się i uciekać do lepszego
ph.d 2016-02-21 21:48:29
Pracowalem u trzech potentatow jednym znich byl Dajar.
W Dajare bylo sporo dobrego oprocz pieniedzy ktos pisze ze ph zarabiali 8 tys kiedys tam .To bzdura wszedzie dobrze gdzie Nas nie ma.
Zarobki w Dajarze to 2-3 tys.
powyzej 3 to tylko debesciaki .Liczycie na dobre wynagrodzenie tutaj go nie znajdziecie.
batq 2016-04-30 09:57:42
Cześć, też jestem w branży i pracuję ponad 6 lat na stanowisku PH, PH ds. KK, RPH. W branży zawsze mówiło się, że najlepiej zarabia się w Dajarze, a jak znam niektórych PH, to jest to prawda, tylko nikt się tym nie chwali. W Galicji również pracuje się dobrze, ponieważ prezes Rafał traktuje tam pracowników dużo lepiej, niż w Ravi, gdzie na stanowiskach kierowniczych zostali sami psychiczni ludzie - ludzie w temacie wiedzą, o kim mówię. Jeśli chodzi o Altom, to nikomu nie polecam tam pracy - kumpel z branży pracował przez jakiś czas i sytuacja wygląda tak, że samochód z GPS skrupulatnie monitorowanym, ciągłe rotacje, brak wymian, bardzo słaba kasa. Florentyna - długie godziny pracy, duży asortyment, dość duże tereny pracy, ale też i duże zarobki, więc coś za coś. No i to by było chyba na tyle, jeśli chodzi o największe firmy z branży.

P.S - to jest pierwsze forum o firmie z branży, gdzie rozmawia się o KONKRETACH, a opinie wyrażane są w sposób kulturalny i wyważony. Gratuluję wam, bo widać, że są tu inteligentni ludzie. Popatrzcie sobie na GoWork np. Ravi i porównajcie :)

Pozdrawiam :-)
Ja z daleka 2016-06-29 16:46:53
Pracowałam w dajarze jako ph i nie narzekałam super atmosfera zarobki tez okej ludzie pomocni :)także jak ktoś pisała ze atmosfera zła i nikt nikomu nie pomaga hehe to śmiać mo się chce nikt za ciebie nie będzie robił wszystkiego i pokazywał co i jak jak nie jesteś kumaty to wybacz ....
Były Pracownik 2016-07-25 17:04:07
Witam. Byłem pracownikiem tej firmy. Praca na magazynie. Nie polecam. Ludzie są ok. Ale nie kierownictwo, zalamka. Np. pan kierowniczek ciągle to popada w kolejne romanse ze swoimi pracownicami. Jednej nawet za to podobno wpisywal nadgodziny podczas gdy zabawiali sie u niego w domu, a jak jakaś się mu opierała to za chwilę traciła pracę :-). Sodomia i gomoria- jak mawiał klasyk. Nie polecam raz jeszcze
Były Pracownik 2016-07-25 17:04:47
Witam. Byłem pracownikiem tej firmy. Praca na magazynie. Nie polecam. Ludzie są ok. Ale nie kierownictwo, zalamka. Np. pan kierowniczek ciągle to popada w kolejne romanse ze swoimi pracownicami. Jednej nawet za to podobno wpisywal nadgodziny podczas gdy zabawiali sie u niego w domu, a jak jakaś się mu opierała to za chwilę traciła pracę :-). Sodomia i gomoria- jak mawiał klasyk. Nie polecam raz jeszcze
1
ach 2016-07-26 15:27:37
Może wiecie czy oferta pracy na specjalistę ds. maketingu będzie jeszcze dostępna? Sam mam odpowiednie doświadczenie w tym zakresie.
Zostaw swoją opinię o Dajar Sp. z o.o. - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dajar Sp. z o.o.