brak logo

P.P.H "PAPIRUS II " Sp. z o.o. ZPChr

Stargard Szczeciński

Opinie o P.P.H "PAPIRUS II " Sp. z o.o. ZPChr

nmk 2015-03-13 16:43:57
Są niewypłacalni. Przez cały czas wypłata się opóźnia a Dyrekcja robi wielkie oczy nigdy nikomu nie polecam pracy w tym zakładzie!!!
3
xx 2015-09-21 10:57:43
Są nie wypłacalni i jeden dyrektor zgania na drugiego że to nie on jest od decyzjii. A jak upomnisz się o swoje ciężko zarobione pieniądze to twierdzą że zakładowe konta są puste. Śmiech na sali
3
BELLA 2015-09-22 20:38:38
Papirus II- TO DNO, okradają właścicieli apartamentowca LIDO w Sarbinowie- wynajmują ich apartamenty nie płacąc im czynszu- ZŁODZIEJE !!!
5
G.K. 2015-09-25 21:50:41
Są BANKRUTAMI- mieli ogłaszać upadłość, czy już to zrobili?
4
Dyzio 2015-10-29 17:23:45
Pracowałem w Papirusie 7 lat od 2005 do 2012, prawda jest, że w ostatnim okresie kiedy jeszcze pracowałem, były spore problemy i opóźnienia z wypłacaniem wynagrodzeń. To bezczelne kierownictwo i zarząd firmy tylko żeruje na niepełnosprawnych pracownikach. Pamiętam jak mieli zakupić busy dla dowozu pracowników do zakładu z pieniędzy PFRON, a busów jak nie było tak nie ma, ale za to zakupili sobie samochody np. dla firmy Domy Nad Morzem. Zakład Pracy Chronionej? Chyba tylko z nazwy, nie ma tam stanowisk dostosowanych do potrzeb osób pokrzywdzonych przez los, tacy ludzie muszą na równi pracować z innymi, niezależnymi pracownikami. Zostałem z tej "firmy" zwolniony z powodu nie wyrażenia zgody na pracę w wymiarze 8 godzin dziennie, ponieważ dostarczyłem im orzeczenie lekarskie o wskazanym skróconym, czyli 7-godzinnym wymiarze czasu pracy. Tą postawą chcieli pokazać bat innym pracownikom, aby nie posunęli się do tego samego kroku. Zatem nie polecam nikomu tej "firmy", kto by zechciał tam pracować.
3
Gall 2015-10-29 17:46:01
Pracowałem w Papirusie II Stargard przez siedem lat od 2005 do 2012 roku. Prawdą jest, iż w ostatnim okresie, kiedy jeszcze tam pracowałem, były problemy z wypłacalnością wynagrodzeń, były opóźnienia. Firma ta jest już praktycznie bankrutem, jeden dyrektor zwala winę na drugiego i tak ludzie żyją w niepewnej dobie. Bezczelne kierownictwo i zarząd tylko żerują na osobach niepełnosprawnych. Pamiętam jak swego czasu miał być dokonany zakup nowych busów do podwózki pracowników do pracy ze środków przyznanych z PFRON-u, a tychże busów jak nie było tak i nie ma, zamiast tego zakupili samochody dostawcze dla firmy Domy Nad Morzem. Zakład Pracy Chronionej? To chyba żart albo kpina, tylko w nazwie figuruje. Brak jest tam stanowisk dostosowanych dla osób niepełnosprawnych, przeważnie praca stojąca, zapylenie i uciążliwy hałas. Ludzie dotknięci przez los muszą pracować na równi z osobami niezależnymi, "zdrowymi". Ja zostałem zwolniony z powodu odmowy podjęcia pracy w wymiarze ośmiogodzinnym, kiedy dostarczyłem do Działu Kadr orzeczenie lekarskie o wskazanym skróconym, czyli 7-godzinnym czasie pracy. Zatem nikomu nie polecam tej "firmy", kto by tam zainteresowany był pracą.
2
Dyzio 2015-10-29 18:11:43 [użytkownik zarejestrowany]
Pracowałem w Papirusie II Stargard przez siedem lat od 2005 do 2012 roku. Prawdą jest, iż w ostatnim okresie, kiedy jeszcze tam pracowałem, były problemy z wypłacalnością wynagrodzeń, były opóźnienia. Firma ta jest już praktycznie bankrutem, jeden dyrektor zwala winę na drugiego i tak ludzie żyją w niepewnej dobie. Bezczelne kierownictwo i zarząd tylko żerują na osobach niepełnosprawnych. Pamiętam jak swego czasu miał być dokonany zakup nowych busów do podwózki pracowników do pracy ze środków przyznanych z PFRON-u, a tychże busów jak nie było tak i nie ma, zamiast tego zakupili samochody dostawcze dla firmy Domy Nad Morzem. Zakład Pracy Chronionej? To chyba żart albo kpina, tylko w nazwie figuruje. Brak jest tam stanowisk dostosowanych dla osób niepełnosprawnych, przeważnie praca stojąca, zapylenie i uciążliwy hałas. Ludzie dotknięci przez los muszą pracować na równi z osobami niezależnymi, "zdrowymi". Ja zostałem zwolniony z powodu odmowy podjęcia pracy w wymiarze ośmiogodzinnym, kiedy dostarczyłem do Działu Kadr orzeczenie lekarskie o wskazanym skróconym, czyli 7-godzinnym czasie pracy. Zatem nikomu nie polecam tej "firmy", kto by tam zainteresowany był pracą.
2
ja 2015-12-23 17:26:13
Faktycznie jeżeli chodzi o apartamenty Lido to oszukali właścicieli lokali.Apartamenty są przez Papirus wynajmowane a pieniędzy właściciele dawno nie widzieli. Czyżby podobna sytuacja miała spotkać apartamenty Baltic Cliff. Właściciele obu firm mocno ze sobą powiązanych to osoby nigodne zufania i często obiecujące nierealne
1
BELLA 2016-01-14 20:35:08
Mnie ta firma zalega za cały 2015r- za operatorkę LIDO. PAPIRUS II to firma niewypłacalna, a jej zarząd to oszuści i krętacze.
PRACOWNIK 2016-03-11 10:27:34
pracowałem tam i wszystkie wyżej napisane opinie są prawda - nigdy nie płacili na czas...zalegają z wypłatami i odprawami.Doprowadzili apartamentowiec Lido w SARBINOWIE do upadku i cała firmę sprzedali innej osobie a teraz chcą ogłosić upadłość aby nie spłacać wierzycieli..
wiwa 2016-04-24 20:36:00
To wszystko co powyżej to tylko delikatne muśnięcie problemu. Opóźnienia w wypłatach pensji przez cały 2015. Lekceważenie i okłamywanie pracowników dopominających się o wypłatę pensji. Snucie wizji wielkich zmian w momencie kiedy już zapadła formalna decyzja o ogłoszeniu upadłości. Z tego co wiem to do tej pory pracownicy Lido nie otrzymali pensji za okres wypowiedzenia.
3
David 2016-05-17 10:16:39
Czy wiecie coś o ST Investments? Jestem właścicielem jednego z apartamentów w Baltic Cliff. Nie jestem w stanie się skontaktować z nikim z firmy ST Investments. Telefony albo nie są odbierane albo są wyłączone (komórki).
Monika 2016-05-17 10:58:21
David, mamy ten sam problem jesli chodzi o Baltic Cliff. Mozemy sie jakos skontaktowac z Toba zeby pogadac?
Pzdr.
David 2016-05-17 12:01:31
Monika, pisz na elpolacco76@o2.pl. Bardziej szczegółowy kontakt na priv.
Artur 2016-09-12 15:36:52
Ja też mam tam apartament . Zawsze z opóźenieniami I to dużymi ale do tej pory płacili, natomiast nie wydaje mi sie aby było dobrze, ciągle trzeba ich ponaglać, kłamią, potem nie odbierają telefonów. Traktują włacicieli apartmentów jak zbędne zło a przecież wszyscy mamy umowę , kasę wzieli a apartamenty wynajmują. HJest po dobrym sezonie na Bałtyku a ja od 20 dni nie mogę się doprosić o płatność swoją!
3
sophie 2016-09-12 17:24:52
A jak wygląda u nich rozmowa rekrutacyjna teraz? Dzięki
Zostaw swoją opinię o P.P.H "PAPIRUS II " Sp. z o.o. ZPChr - Stargard Szczeciński
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H "PAPIRUS II " Sp. z o.o. ZPChr