logo NAVO Orbico

NAVO Orbico

Tychy

Opinie o NAVO Orbico

typ 2015-05-16 16:30:33
Navo,a czym jest??? ,zarząd który ma w tyłku Swoich pracowników wykonujących ciężką pracę,....gdzie podwyżki przez tyle lat,.......o warunkach socjalnych nie wspomnę,żal ,.....brak słów,....a oni jeszcze dostali nagrodę dla Solidnego pracodawcy 2015,.....to jest po prostu jakiś żart,hahhha. Drogi"biedny" Zarządzie weźcie się za docenienie ludzi???,od podstaw do centrali włącznie....A i jeszcze jedno słowo na koniec dla pseudo menagerów,...wy też jesteście winni całej tej sytuacji,......żyjcie i pozwólcie żyć innym,.....ależ oczywiście punkt widzenia zmienia się od punktu zarobienia:),dlatego zmieńcie się,...a jeśli nie to dla Was pseudo menagerowie pokazuję środkowy palec .....wskazujący.Pzdr.
5
typ 2015-05-16 16:30:33
Navo,a czym jest??? ,zarząd który ma w tyłku Swoich pracowników wykonujących ciężką pracę,....gdzie podwyżki przez tyle lat,.......o warunkach socjalnych nie wspomnę,żal ,.....brak słów,....a oni jeszcze dostali nagrodę dla Solidnego pracodawcy 2015,.....to jest po prostu jakiś żart,hahhha. Drogi"biedny" Zarządzie weźcie się za docenienie ludzi???,od podstaw do centrali włącznie....A i jeszcze jedno słowo na koniec dla pseudo menagerów,...wy też jesteście winni całej tej sytuacji,......żyjcie i pozwólcie żyć innym,.....ależ oczywiście punkt widzenia zmienia się od punktu zarobienia:),dlatego zmieńcie się,...a jeśli nie to dla Was pseudo menagerowie pokazuję środkowy palec .....wskazujący.Pzdr.
3
typ 2015-05-16 17:20:10
Zgadzam się z Tobą,...w 100%,.....na wariograf powinni zabrać przede wszystkim dyrektora i menagerów,....bo mają swoje za uszami,a NAS szmacą.........,a sami są łajdakami,....oczywisćie o dowody jest ciężko,dlatego wariograf by się przydał, i niech od nich zaczną:))),by było zabawnie,...wyszło by wszystko jaw,.....ale to temat science-fiction,......bo na to ich niestać.,.....biednego Zarządu,.....a temat molestowania pomijam ,to już odrębna część,......trylogii:(,.....niech piszą same zainteresowane,.....ale się normalnie boją i nie piszą
2
adams 2015-05-17 00:44:06
Witam
Z tym wariografem to prawda chciał mnie i czterech inych kolegow podpiać pan szef ochrony . Ale z tego co teraz robia to niewiem czy sie śmiać czy płakać. Tylko że to są koledzy i jeden drugiemudupe bedzie ratował
Pozdrawiam
Krzysztof
3
typ 2015-05-17 08:11:06
Z tego co się orientuje,....badanie wariografem jest dobrowolne,....nikt nie mógł Ciebie,Was ,zmusić,......widocznie szef ochrony słabo zna prawo???,....i chciał Was podpuścić,....wariograf tak jak pisałem wyżej powinni użyć wobec samych siebie,i sztabu osób wyżej postawionych???,tylko by wyszła z Tego niezła "gruba impra z Rysiem":))),...czyli temat science-fiction. ....Adams trzym się,chociaż Ciebie nie znam.Jak to mówili Nasi Dziadowie ,to są "ciuliki" ja do tego dodam słowo- gumowe ,....czyli to są "gumowe ciuliki" brzmi śmieszniej,......nieprawdaż:))))
3
Gądki 2015-05-30 11:48:38
Z jednym zgadzam się w 100% pan Jacek nie dopuścił by do tego żeby pan J.S. został KZ przecież to nie ma racji bytu. Wcześniej pisaliśmy że będziemy odchodzić - szefostwo to olało a pierwsze wypowiedzenia już dostali. Inni są w opcji" intensywnie szukam pracy". Dla jasności nikt z nas nie narzeka na prace!
wystarczy jedna osoba ( j.s.) który jest hamski zwykły prostak dodzisiaj nie wie jak się pracuje w magazynie, ludzi ma za nic. nie mamy gdzie się poskarżyć na pana J.( do pana P.N chodziliśmy i nie dało to żadnego rezultatu, w ręcz jest gorzej w końcu to koledzy) więc zostaje nam tylko to forum i nadzieja że ktoś zareaguje na nasze problemy
6
!!!? 2015-06-13 13:59:48
Nooo a teraz p.n idzie na wolne teraz dopiero będzie J szarpać chyba że zrobi tak jak w sobotę zamiast pracować pójdzie sobie pograć w gry do ochrony
3
Obserwator 2015-06-17 20:36:36
I lepiej nie będzie. Parę personalnych skuch zaszło i się nie odkręci łatwo. Jest klika i ma jawne poparcie kg z Tychów.
3
Niedźwiedź pana Adamsa 2015-07-05 10:59:51
Adams.., czy ty nie wiesz, ze szef ochrony to przyd.upas pana romana? On robi tylko to co każe mu prezesik-perwert. A ty mu taka wazeline wciakasz Hahaha i nie wiesz, ze to on o wszystkim decyduje
Marek 2015-07-05 11:15:12
Dobrze to nie będzie ale będzie trochę lepiej kiedy sie zmieni prezes Roman i kadrowa Aneta bo to oni kręcą lody no i kiedy wreszcie właściciel orbico zobaczy to całe zło pana romana???? Przecież juz na niego czas
mamDWIElewe 2015-07-14 22:08:17
Tylu dobrych pracowników z oddz.Gądki już odeszło a dyrekcja nic na to, żadnego zainteresowania? ...ogłoszenie o naborze będzie wisiało non stop jak w Rab..ie.
1
Zainteresowany 2015-07-15 14:43:34
Czy moglby ktos zdradzic chociaz widełki w jakich mieści sie pensja dla przedstawiciela i jakimi autami jezdzicie? Z opini widze ze atmosfera nie za dobra aktualnie w firmie...
nowy 2015-07-18 08:45:30
Nie ma tu fajnych dziewczyn haha
2
młody 2015-07-30 12:46:35
sa tam jakies
Poszukujacy pracy 2015-08-01 13:50:12
Czy moze mi ktos podpowiedziec jakie sa mozliwe zarobki w navo na stanowisku przedstawiciela?
costamcostam 2015-08-07 08:48:34
Jezdzimy oplem corsa, podstawa na poczatek 2800 brutto plus premia na którą sklada sie kilka czynnikow max 2100 brutto do tego prywatna opieka i karta bonus plus na ktora jeszcze zgarniamy w miesiacu od 150 do 500 za tzw drive czyli dodatkowe priorytety. Auto mozna używać prywatnie a w weekendy platne ok 20zl za 100km.
Poszukujacy pracy 2015-08-09 15:17:15
Dzieki bardzo za informacje
1
Zaintetesowany 2015-08-17 21:16:03
Czy aplikowal ktos moze na przedstawiciela na woj swietokrzyskie? Czy odbywaly sie juz rozmowy? Z gory dziekuje za info
Gądki tele ex pres 2015-09-04 04:33:17
Z ostatniej chwili praca w gadkach jest jak w bajce dokładnie bajka o kojocie (kz.J.s) i struś pędziwiatr (czyli my pracownicy) Naraziecały czas udaje nam sie uciec przed tymi planami i pomysłami naszego "kojota" Te jego plany palą " na panewce" ale Dlaczego my tylko to widzimy i naprawiamy te błędy ile czasu będzie mieszał i czarował szefostwo ale jeszcze dzisiaji odpoczniemy weekend
PH 2015-09-07 00:16:03
Na rękę 3000 - 3500 w Navo jako PH zarobisz.
Killbill 2015-10-09 07:50:15
firma jak firma, jak inne tylko pan Roman to wielka gnida a reszta to gumowe ciuliki, widze to codziennie w biurze i dziwne ze Chorwaci tego nie wiedza daremny pan jest panie romanie
asia 2015-11-02 07:26:50
Haha! Większej bzdury nie słyszałam! Mam nadzieję, że ktoś ma poczuci humoru, bo chyba niemożliwe, aby być takim tę****em?
1
jabol 2015-11-11 06:56:16
Chcialbym sie dowiedziec jakie sa zarobki jako magazynier w tej firmie
Aaaa 2015-11-19 18:27:12
Czy Ty masz doświadczenie w pracy na stanowisku kama, skoro nie wiesz, na jakiej zasadzie sa udostepniane w takich firmach i stanowiskach samochody?
padlina 2015-12-07 22:25:48
Mam pytanie do pracownikow o socjal.Np czy sa tzw.wczasy pod grusza, ile sie dostaje i co jaki czas? Czy wiadomo cos o przejeciu 80% udzialow Grupy Żywiec przez Navo? Beda likwidowac magazyny czy zostawia?
efwefv 2015-12-15 12:43:54
Dostałam telefon na rozmowe o prace na swietokrzyskie? Prosze powiedz mi jaka umowa? Mniej wiecej zarobki? Czy auto daja sluzbowe? Jakie rozliczenia za paliwo itd? Jakie wymagania?
8
ali 2015-12-15 21:50:57
Hej, czy ktoś aplikował na stanowisko młodszy spec.ds. personalnych? Jeśli tak to jak wyglądała rekrutacja, czy były pytania po angielsku i jaki jest przedział płacowy na tym stanowisku?
13
Distr 2016-01-01 16:35:26
Czy mówi się coś wewnątrz orbico o przejęciu spółki distribev.
ph 2016-01-12 14:28:01
Gola pensja raczej w gre nie wchodzi. To juz trzeba naprawdę nic nie robic
Gądki 2016-02-09 14:38:41
Mistrzu zdrowiej i wracaj bo sam kz W.S nie da rady a pracy tyle że szok. Dobrze że chociaż tego drugiego K.Z nie ma wiemy co robić
OliwkaSprawiedliwka 2016-03-12 17:46:40
No to pokazała Pani swoje sku...synstwo, DNO CZŁOWIECZEŃSTWA-ZERO SKRUPUŁÓW!!!
Wielka SPECJALISTKA DS. REKLAMACJI z Magazynu TYCHY.Zaliczyć taką wtopę a póżniej w mailach wypisywać takie bzdury!? NO ALE NIE KAŻDY MA WPŁYW NA TO CO ROBI- szkoda że nie uwzględnia tego pani przy rozpatrzeniu protokołu obciążając pomyłką pracownika magazynu za wyłączeniem rodziny. Myślę że ze zmianą fryzury zmieni pani podejście do LUDZI!! bo jak na razie fryzura KAKADU zobowiązuje, a mianowicie na dole podsłuchać a u góry (w 19) powtórzyć jak papuga. Zapraszam Panią do odsłuchania kawałka grupy KULT: Jak bardzo możesz zmienić się by sprzedać swą muzykę?
Ten utwór odzwierciedla mi Pani postać w 1000%
PS. Mam nadzieja że zostanie pani pociągnięta do odpowiedzialności za swoją pomyłkę i nie obarczy nią pani DOZ albo Magazyn za podrzucanie papierów do podp.
5
Magazyn 2016-03-13 17:24:05
Hahaha Kakadu!!! Nigdy pod tym kontem na tą fryzurę nie patrzyłem:) ale coś w tym w 100% prawdy jest:))))
Pracownik 2016-03-18 21:39:37
Na tym forum powinno się pisać opinie o PRACODAWCY. Przykro czytać takie rzeczy, ale skoro poziom Pani inteligencji jest niższy od przeciętnej i postanowiła Pani w taki, a nie w inny sposób rozwiązać swoje problemy emocjonalne to trudno. Problemy powinno się rozwiązywać w cztery oczy, a internet służy do innych rzeczy, ale widocznie z domu Pani dobrych manier i zachowania przystającego dorosłej osobie nie wyniosła. Dziecinada. Życzę powodzenia w życiu i więcej odwagi na przyszłość. Tchorzo Fretko.
adams 2016-04-06 17:12:24
Witam
Widzę że poznajemy się na ludziach fałszywych i wrednych jest ich dużo na magazynie w Tychach.Jeszcze się przekonacie z kim pracujecie i kto wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia.
pozdrawiam
nick 2016-04-18 21:37:57
ile zarobię??
DjTiesto 2016-04-24 00:26:24
Na poczatek 2400 brutto a po okresie próbnym 2600 chociaz pewnosci nie ma. Jesli chodzi o atmosfere to szalu nie ma i chyba bedzie tylko gorzej ale za krotko firma tu dziala zeby powiedziec cos wiecej. socjal slaby. firma raczej skapa. kierownicy strasza ze beda zwalniac. stare rozwalajace sie wozki i paleciaki.
2
zawiedziona 2016-05-16 19:41:56
No to nieźle nas urządzili na magazynie w Tychach... Ale popatrzcie jacy dobrzy, rekomendacje nam napiszą.
roman 2016-05-17 13:47:54
Od wczoraj Navo przestaje istnieć, zostaje tylko Orbico. Połączenie, które miało postawić na nogi firmę to wielka klapa!Zamykają magazyn w Tychach i przenoszą do Sochaczewa gdzie 90% pracowników to nowy nabytek. Następny w kolejce będzie magazyn w Gądkach więc lepiej zaczynajcie się rozglądać za pracą. A tak swoją drogą ciekawe czy już była wizyta uspakajająca w Gądkach i zapewnienia że mogą spać spokojnie. Mieliśmy też takie zapewnienia i przedstawioną przez zarząd Navo, różową wizję z połączenia Navo i Orbico. Pewnie okres ochronny się kończy i Orbico robi porządki. Tak naprawdę Navo przestało istnieć po sprzedaży udziałów!!!!!
1
roman 2016-05-17 14:07:55
Ile? jak piszesz to pisz prawdę, 1800zl brutto +premia uznaniowa, która raz jest cała a drugi raz jej nie ma, tam jest większa rotacja niż w burdelu a tak w ogóle to burdel pasuje do określenia tego oddziału! i tam przenoszą Tyski magazyn, to się w głowie nie mieści, no chyba że chodzi o puszczenie z torbami Navo! Magazyn w Tychach był od początku istnienia firmy, jak trzeba było pracowników bo w innych oddziałach źle się działo to jechała ekipa z Tychów z pomocą. Dobra organizacja pracy w Tychach i pracownicy z długoletnim doświadczeniem jak widać się nie liczy. Pan Roman już chyba nie ma nic do powiedzenia w tej firmie!
3
Już nikt dno 2016-05-17 16:52:45
Popieram wyrąbali nas bez mydła zostawili na lodzie dno dno dno obiecali góry doliny człowiek poświęcił się i po h.......... Atmosfera było ok ludzie częściowo również a teraz gów...... Zostało porażka dzięki za zniszczenie części żucia jeszcze posprzątać musimy i tyle!!!!!!!!!!!!!!!! DNO... ...
3
adams 2016-06-01 11:57:47
Dlaczego moje wpisy są usuwane
1
Ktosik 2016-06-07 16:57:22
No niestety firma nigdy nie liczyła się z człowiekiem, dziś robią tylko lizusy i poodpoerdalacze
Pracownik Sochaczew 2016-08-16 20:09:14
W Sochaczewie też już lipa. Zmuszają nas codziennie do nadgodzin,za ktòre nigdy nie jesteśmy w 100% rozliczeni. Sobota 100%ale obowiązkowa,już nie będą się pytać kto chętny przyjść w sobotę,tylko wszyscy muszą przyjść. Handel na magazynie nie z tej ziemi Kierownik w kółko szuka winy w pracownikach czemu nie zdążymy na czas,a nie przyjrzy się kierownik im,moze to w nich leży wina,dużo problemów im zgłaszamy,ale mają na to Wy...bane jak wszyscy w tym magazynie.
Bvby 2016-08-16 20:20:41
Tu też płatne nadgodziny. Ale nigdy przy wypłacie nam się nie zgadza. I ciągle tylko, bo w Nadarzynie to to.... bo w Nadarzynie to tamto tam pracownicy sami pytali czy moga zostac,nie trzeba było sie prosić pracownika.
Pablo.Fajdek 2016-08-17 17:24:59
ile można zarobić na stanowisku magazyniera? Dostałem zaproszenie na rozmowę , ale po komentarzach waham się czy pójść na to? Z góry dzięki
Pablo.Fajdek 2016-08-17 19:49:59
musze wziąć wolne w robocie 80 zł w plecy hehe stąd to pytanie
Pracownik 2016-08-18 06:38:19
A u nas w Tychach nie mamy nadmiaru pracy, wyrabiamy sie przed czasem:) Nawet firma u nas z nocki zrezygnowała! A wszystko to może być przyczyną, że nasz oddział w Tychach likwidują;)
Poirytowany 2016-08-22 19:11:53
Dajcie spokój. W Sochaczewie zero szacunku dla pracownika. Na rozmowie wszystko ładnie pięknie, a teraz wychodzi. Zmuszaja na zostawanie na nadgodziny i przychodzenie w soboty. Mowia jacy to w Nadarzynie nie byli chętni do pracy. Nie wiem kto ich tak rozpiescił i byl na każde skinienie. A teraz płaczą bo ludzie maja swoje życie i nie zamierzaja go spędzić w navo. A w biurze to wszystko po rodzinie czy znajomosci więc brak szans żeby sie gdzieś wybic.
Nie polecam.
Niesmak 2016-10-18 11:30:31
Witam, nie pozostaje mi nic innego jak zabrać głos na forum, bo chyba tylko to pozostało jako byłemu pracownikowi magazynu Tychy, ponieważ rozmowy telefoniczne z działem personalno-kadrowym są bezproduktywne. A do rzeczy, temat odpraw dla pracowników magazyny Tychy, nie powinno się tego pisać na forum ale wyjścia innego nie widzę. Umowa ustna pomiędzy dyrektor działu personalnego, dyrektorem operacyjnym, dyrektorem magazynu a pracownikami magazynu w Tychach: okres wypowiedzenia w zależności od stażu pracy, odprawa dla pracowników w zależności od umowy 1-3miesięczna, premia lojalnościowa dla pracowników, którzy zostaną do końca (co pozwoliło firmie wywiązywać się z realizacji zamówień) PREMIA TA ZOSTANIE WLICZONA DO ODPRAWY, no i w końcu miesiące za jakie zostanie naliczona odprawa 6miesięcy. Co się okazuje po paru dniach jednak nie z 6miesięcy a ma być wypłacana z trzech, których trzech a no wersja pierwsza: czerwiec, lipiec, sierpień, druga: maj, czerwiec, lipiec. Nikt do końca nie umie odpowiedzieć pracownikom, czeski film. Ale premia lojalnościowa będzie brana pod uwagę do odprawy!! Co się okazuje po wypłaceniu odprawy i telefonach do działu płac, odprawa naliczana za miesiące kwiecień, maj, czerwiec premia lojalnościowa wypłacona w sierpniu nie wzięta pod uwagę do odprawy. Moje pytanie, czy to jest według firmy pożegnanie pracowników zgodnie z umową i szacunkiem dla pracowników, którzy przez okres 3miesięcznego wypowiedzenia zostawali nawet na nadgodziny?! Chciałbym żeby któraś z tych trzech wyżej wymienionych osób wyższego szczebla miała na tyle przyzwoitości i odpowiedziała na mój wpis. Umieściłem to na forum ponieważ dział płac nie kwapił się z wyjaśnieniem tej sprawy do dnia dzisiejszego, żaden z pracowników magazynu w Tychach nie dostał informacji zwrotnej czemu nie została dotrzymana umowa, choć Panie miały to rzekomo skonsultować z Panią dyrektor działu personalnego. Tylko przez grzeczność nie wymieniam nazwisk tych osób.
4
kamil 2016-10-18 11:35:44
Asystent Działu Sprzedaży jest u nich potrzebny teraz.
Zostaw swoją opinię o NAVO Orbico - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NAVO Orbico