brak logo

Datum Logistic

Piotrków Trybunalski

Opinie o Datum Logistic

wojtek 2016-04-27 14:34
Rotacja nie rotacja, znam właścicieli, nie przyjmują byle kogo po prostu.
4
byłem tam 2016-06-08 14:42
"Pacz Pan" znów szukają. Ale lustra nie lubią, bo lustro wymaga spojrzenia sobie w oczy, a oni nie chcą spojrzeć prawdzie w oczy.
9
bełchatowiak 2017-03-01 14:53
Owszem rotacja jest. Podstawą wynagrodzenia jest najniższa krajowa + delegacje za granicą ok. 3500.
2
lulek 2017-03-26 10:15
pracowałem tam niby jest ok ale......... ( usunięte przez administratora )konfliktowy realna pensja 3tys fakt wałsciciel nie ma pojęcia o autach
1
janas 2017-04-18 10:14
Pracuje w tej firmie od początku jak tylko mają auta, i nie ma sprawy której nie da sie załatwić bez sporu, ale jak widzę jacy kierowcy przychodzą, " na chwile" - a połowa z nich nie umię nawet odpalić Mercedesa to pozniej piszą takie głupoty. Pracuje tu kilka lat i nigdy nic mi nikt nie zabrał z pensji jesli sie nie zgodziłem na to, a co bylo z mojej winy. Pensje - zawsze na czas i napewno wiecej niż to co piszą u góry.
romek 2017-04-19 14:56
Witam. Dzisiaj własnie byłem podpisać umowę, wydaję mi się wszystko ok. Widziałem ich nową bazę nawet - utwardzony teren wygląda normalnie. Pojazdy są ok - kilka osob w biurze. Podejmuje z nimi wspópracę - zacznam od 4 maja. Podoba mi sie że nie płaca mandatów kierowcą - powiedzieli że ma być pełen legal. parkingi płatne - kase zwracają za parkingi. Widzę ze mają mega program do tacho taki jak BAG czy nasze polskie ITD - sprawdzili mi karte co i jak. Mam nadziej że będzie ok - rozmawiałem z jednym kierowcą mówi ze kasa zawsze na czas ja umowiłem sie na stawkę z km .
driver 2017-04-20 09:27
nie wiem jak teraz jest. Ja odszedłem jakiś czas temu juz, ale dlatego, że mają cykl na 2 tygodnie, a ja muszę być co tydzien w domu. Takto było ok wszystko dla mnie tam. Kasa okolo 5500-6000 mniej wiecej wychodziłem.
Robert 2017-04-20 13:30
Driver czyli piszesz ze jest ok i warto tam iść,ja byłem tam pytać co i jak, widzę żę mają pojęcie o pracy - proponują albo stałą albo z km. Pytanie ile robią km, z przebiegów które mi pokazywali to od 10 500 najmniej do 13.500 i co najważniejsze pełen legal. Umówiony jestem na kolejne spotkanie bo faktycznie tak z buta to nie chcą przyjąć.
Wojas 2017-04-22 07:52
Panowie dziś rozmawiałem z jednym z kierowców na parkingu . Mówi ze Ok zrobił u nich już ponad 150 tys. Km i nigdy nic mu nie zabrali nie odciągnęli z kasy . Jeździ na stałej kasie , mówi czy zrobi 9000 tys czy 12000 kasa ta sama. Na święta zawsze w domu . Pieniądze są zawsze na czas. Pytałem czy potrzebują mówił ze nie wie.
1
Luki 2017-04-23 07:10
jezdze u nich i powiem wam tak. Robota ułożona generalnie płaca stała kasę jak ktoś chce to może na km pewnię więcej bym zarabiał ale wole mieć luz i stała kasę. Zjeżdżam co drugi weekend na 3 pełne dni. Wychodzi mi tak 11-12 dni w drodze. Jazda legal tutaj to maja fioła bo można by czasemcos dociągnąć. Parkingi płatne. Widziałem się ostatnio z kimś co od nich odszedł i teraz widzę jak jeździ trupem na lorach. Myśle ze powrotów nie ma u nich tutaj wydają się bardziej stanowczy nic w innych kwestiach. Jeżdżę tu prawie 2 lata
1
Adam 2017-05-03 18:11
Panowie i panie powiem tak ... auta Ok mercedesy i scanie ja mam mercedesa. Jeśli chodzi o kasę to na to co się umówiłem to mam. Terminowo płaca a teraz to ważne. Pracuje niedługo. Ogólnie całkiem Ok. Przydałaby im się jakaś hala do drobnych napraw. Fajnie ze maja opłaty w automatach to nie trzeba latać i płacić. Ja mam Mietka 200 tys km. ma przejechane. Z tego co mówią inni kierowcy to podobno 10 nowych ma być na sierpień. Szefa widziałem raz kontakt ze spedytorka Ok.
Pracownik 2017-05-07 07:43
Witam zainteresowanych. Trochę czasu minęło jak zaglądałem tutaj na forum. Pracuje już kawałek u nich . Praca Ok jeżdżą po zachodniej Europie od czas do czasu jakaś Hiszpanie robię. Umówiłem się km i jestem zadowolony najmniej jak zrobiłem to ponad 11 tys. Za paliwa brak obciążeń są jakieś dodatki za eko jazdę . Firma w porządku atmosfera Ok . Ogólnie polecam.
1
j. 2017-05-08 14:47
pracuje tutaj od jakiegoś czasu. firma ogólnie ok, zarobki jak zarobki jak wszędzie. płacą terminowo zawsze na czas, oprócz tego nie było sytuacji, żeby mi nie pomogli, mimo moich osobistych problemów, dla mnie to mega ważne.
praca zorganizowana i zazwyczaj zawsze zjeżdzam do domu tak jak jestem umówiony, a właściciele ok.
Zyx 2017-05-08 15:24
A czas legalnie ? W jakych cyklach jeździcie ?
j. 2017-05-08 22:08
ja jezdze na 2 tygodnie- 3 dni wolnego, tzn mniej wiecej z 10-11 dni w trasie i 3 dni wolnego zawsze pełne, zazwyczaj wychodzi zawsze troche więcej.
Czas legalnie, nie ma przeciągania żadnego u nich, żadnych magnesów itp.
Jaro 2017-05-12 23:16
Napisze tak. Szeryf jest normalny można załatwić każdy temat zwraca uwagę na dbanie o sprzęt i wyposażenie aby było na aucie to co ma być. Jazda 100 procent legal z tego co wiem to teraz wywalili jednego typa co bawił się czasem. No co robota jak każda cześć stałych wyjazdów cześć innych ja powiem ze wole ładować w Niemcu czy u francuza. Woza jakieś towary w kółkach czasem coś zabieram. Brak obciążeń za paliwa. Ogólnie praca normalna na wesoło . Spedytorka fajna . maja swoją spedycję i ładunki. Trasy planowane rozsądnie bez napinki. Robi się od 11 do 13 tys. Ja latam stałej kasie bo jak mam za 500 zł się szarpać bo zrobię km czy nie to wole mieć stała kasę i spokojna głowę.
yeti 2017-05-19 22:32
idę do nich do roboty, zobaczymy
idek 2017-05-19 22:34
a czemu szukają aż tylu keirowców?
3
yeti 2017-05-19 22:35
podobno kupuje nowe auta teraz
1
Jaki 2017-05-28 07:45
Jak dużo szukają ? nie ma żadnego ogłoszenia. Z tego co wiem to wywalili 2 typków co trochę za mądrzy byli. Sam ich nie lubiłem a tego jednego z nich to już dawno powinni wywalić. Coś tam słyszałem o jakimś kursie eko jazdy. Praca jest normalna bez cudów. Kasiora na czas zawsze.
yeti 2017-05-31 10:17
było ogłoszenie na bazie wywieszone, ale teraz chyba juz zdjęte, bo podobno mają juz pełną obsadę. podobno wywalili 2, ale to oszołomy były
2
nello 2017-06-12 09:17
ogólnie firma ok, jak wszedzie można i do nich się o coś doczepic. Najlepsza jest pani Ula, zarąbisty spedytor jak dla mnie. Kasa też ok na czas
2
dick 2017-07-11 14:55
to zmień robotę :)
1
Dick 2017-07-26 22:54
A co nie tak ? Wybierałem sie do nich na rozmowę ?
Xyz 2017-07-28 21:48
Proponuje iść pojeździć i zobaczyć jak jest. Jest jak wszędzie ja jeżdżę jakiś czas. Kontakt ze spedytorkami wporzadku. Wypłata na czas.
1
xxx 2017-07-31 13:40
Pisząc ponosisz odpowiedzialności za treść zamieszczanych tutaj ofert, postów i wątków. Osoby zamieszczające treści naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Powyższy adres IP będzie przekazany uprawnionym organom Państwa w przypadku naruszenia prawa.
dick2 2017-08-25 16:04
masz racjie, rzeciwiscie kasuja te wpisy negatywne, wiadomo o co chodzi, ale i tak fama jest na lodzkie, duzo kierowcow odeszlo i kazdy przekazuje, daj cynka kiedy wracasz z wakacji to piwko zrobimy
4
Ccc 2017-08-26 12:22
Jak jest teraz ? Jakie zarobki ?
tober 2017-09-02 22:41
od 5000 do 7500 i zgodnie z czasem
1
Michał 2017-09-02 23:02
To ja teraz opisze moją przygode z nimi, pracowałem u nich prawie 1,5 roku, było całkiem ok, normlanie - ale jak to kierowca szukałem wiecej lepiej łatwiej, i odszedłem od nich, normlanie podając sobie ręke, zmieniłem kilka firm, a to auta złom, a to 2 karty a to paliwa a to brak kasy za prace, to ktos zusu nie płacił za mnie. Zmeczony tymi przygodami wpałem na pomysł i kupiłem jeden zestaw, było fajnie kupiłem drugi - i musialem zatrudnic jednego z nas czy was, i to najgorsza rzecz, cigle cos nie tak, pretensje a to do domu a to ktos chory a to wesele, nie ma nic gorszego jak zatrudniac kierowców, teraz patrze na to z innej strony, szukacie nie wiem czego, nie wiem po co. nigy w zyciu nie chce juz prawadzic tego biznesu a naprwno nie zatrudniach jednego z was - czyli ciagłych poszukiwacze nie wiadomo czego. Z perspektywy załuje mogłem jezdzić sobie spokojnie a miec wieksze pieniądze. Jesli nie wierzycie wezcie samochody zatrudnijcie jednego z nas i zobaczcie jak cudownie. teraz marze aby pozbyc sie tego złomu zmienic branże - robic cokolwiek ale nie miec nic wspolnego z kierowcami. Dlatego jak czytam opinie o róznych firmach i widze tych mądrali których niedawno popierłaem to chce mi sie żygać .... jak nie pasuje praca zmienicie, podajcie reke i idzcie dalej. Wydawało mi sie ze bedą kierowcą zrozumię to zakładajac firmę transportową - wg mnie ich tabor i ich spedycja to działa naprawde dobrze .... tak ze Panowie dajcie sobie na luz - nie podoba sie odejdzcie ale z honorem - czasy zapotrzebowania na kierowce kiedys miną i co wtedy ? W polscie to chyba nie ma dobrej firmy tranposrotwej jak sie czyta opinie .... załóżcie swoje i powodzenia. Tą firme uznaje za jedna z porządniejszych z naszego bliskiego rejonu.
3
h2o 2017-09-07 17:48
Michał widmo
13
michal widmo 2017-09-07 18:11
Chhhhhhhh, ja tes mnialem transport i odeslem z datumm , lec mi transport nie wysiettt i wruucileem da datum bo tam fajnie a bum bum sprzedalem
12
niemcy polska drewno niemcy 2017-09-07 18:39
michal a ty mi napiszerz jakies opowiadanie typu avatar, fajnie by bylo
12
niemcy chiny w 3 h godziny 2017-09-07 19:42
Nie wyrobie, Panie michale zygac panu sie chce bo kierowca chce do domu bo na wesele, a to ma pan go za paroba za sabake, no tak jest pan na swoim i trzeba dojechac kierowce by krecil sie biznes, a kierowca to h.... wruc pan do datum, tam bedziesz mial lepiej, za urlopy nie placa, kazdy kierowca ktory odchodzi to jest na kase dymany, z reszta pana wpis nie ma juz znaczenia choc troche wpienia gdyrz juz maja taka opinie ze poraszka z dania 0-4 to przytum pikus
6
Kinio 2017-09-07 19:50
Nie czaje tego... każdy kto odszedł z tej firmy jest zadowolony choć żaden nie rozstał sie w zgodzie... te miłe komentarze to jednak jacyś kierowcy widmo wypisują bo to aż niemożliwe...
6
lubie robic za darmo 2017-09-07 19:54
Kto napisal zarobki od 5 do 7,5 , to fajnie jeden zarobi od drugiego 2,5 kafla wiecej, to co przerzuty po niemczech od km, smieszne , diety i podstawa to tak a za km po 250km od zaladunku do roz. To za km placa 1zl? Ale bajdy pisza, widac ze to ktos od nich,
7
ide na smerfy bo juz 19.30 2017-09-07 19:57
Kinio to jak to jest kazdy kto odchodzi z firmy do zadowolony jest? To co odprawy daja jak pkn orlen, chaaa bo ja wie ze za wszystko obi. z kasa
6
W sumie nic ciekawego 2017-09-13 20:51
Gadalem z ich kierowcą jeździ za km 6-6,5 na miech wychodzi
4
krzysio 2017-09-15 19:38
To slabo 6tys. Ja jerzdze za 245zl dniowka i podstawa 1850zl netto i mam 7300zl a to juz ruznica kosztow jedzenia piwka itd, 10 dni w trasie i okolo 3-4dni w domu, a tak sciekawosci to ile maja za km? Bo ja zrobie max 9000tys km , jak musza zrobic z 13 tys by tyle zarobic to ktos tu nie wziol lekow, za nic bym nie jezdzil za km na przerzutach, tam warten, tam towar nie gotowy, ale takie firmy to juz dinozaury
6
Elo 2017-09-16 08:10
Jakie wy tu bzdury piszecie za km to tu jeździ może 2 kierowców reszta na stałej kasie.
janko 2017-09-16 10:40
Wlasnie szukam pracy, to ile jest tej stalej? I czy jak ide na wolne to tez mam stala? Albo swieta? Ktos wie, prosze o odp. Pozdrawiam
1
Driver 2017-09-16 10:45
Zarobki na stałej 5000-5400 za urlopy potrącane ze stałej czyli nie opłaca się chodzić na urlopy ????
7
janko 2017-09-16 11:02
Zartujesz 5000 za przerzuty? i za urlop zamiast placic to zabieraja?!!! to jako wozkowy w kauflandzie zarobie tyle, ale doja kierowcow, ok dzienki za info
6
shrek 2017-09-16 12:05
Jest tak dobrze w datum iz nonstop wisi szyld praca dla fra... sorki kierowcow , i wszystko jasne , idzcie i probujcie a bedzie wam zabrane... sorki dane , ach ta klawiatura
7
Jaro 2017-09-17 00:07
Ile ta firma ma aut ?
Bo wpisów jakby było z 500 z tego co widać to pisze ciagle ta sama osoba 10 minut po sobie.
1
jato2 2017-09-17 09:22
Panie Jaro Nie 500 aut tylko 10 aut a 500 kierowcow sie przewinelo
6
konrad wallenrod 2017-09-17 09:38
Trzeba tez wiedziec ze kierowca nie zadowolony przekazuje dalej swoja opinie, po to jest ten portal, ale skandal to jest jak ktos sie podszywa pod kierowce i pisze bzdety by zwabic kierowce niczym leszcza na zanete , kierowcy byli reaguja na to i dzwonia do siebie dlatego jest wpis co 10 min, ale widac tez lapki zaklepane ze jestem za a to juz jedna osoba nie zrobi, zyjemy w kraju wolnyn i demokratycznym i kazdy ma prawo do wypowiedzi oczywiscie w miare kultury slowa wyrazania sie, pozdrawiam bylych z dat...
6
Datum 2017-09-17 17:06
Kolego jesteś taki mocny to napisz swoje imię i nazwisko a zobaczysz jak działa demokracja.
Czekam na twoja odwagę.
Ps. Włącz ukrywanie IP komputera bo z twojego są 34 opinie ze wszystkich.
Do zobaczenia w realu już niebawem.

2
Zostaw swoją opinię o Datum Logistic - Piotrków Trybunalski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Datum Logistic