Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mamut sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Mamut sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maćkofan - 2013-07-03 09:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik (usunięte przez administratora) jest bardzo miłym i fajnym człowiekiem.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2013-07-03 22:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-dzieki (usunięte przez administratora):))) A cosik wiecej napiszesz?? Masz może jakieś informacje dotyczące moich pytań. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrowionka.
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2013-07-05 10:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...jeżeli Chcesz pracować w obozie pracy to zapraszamy...
zdjecie uzytkownika
była - 2013-07-05 18:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz za dużo pieniędzy to idż tam pracować, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-06 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają w Mamut sp. z o.o. Wrocław umową o pracę?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2013-07-08 14:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo... mało odpowiedzi!!! Szkoda.... zastanawiam się czy jechac na rozmowe do Wrocławia. Duzo kilometrow!! Moze ktos cos jeszcze napisze-dzieki:))
zdjecie uzytkownika
Mam - 2013-07-09 09:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O widzę tu narzekających na Mamuta, a fakt jest taki, że praca tutaj jest bardzo, ale to bardzo w porządku. Pensje nie są może za duże, ale nie jest to żaden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Od pewnego czasu przykręcono nieco śrubę, ale i tak jest lepiej niż gdzie indziej. To, że tak narzekają to dlatego, że im było za dobrze. Zero nadgodzin, wypłaty na czas, mobing żaden, przerwy zgodnie z kodeksem itd. Ci co piszą głupoty o złej pracy, chyba nie widzieli innych firm.
zdjecie uzytkownika
Druga kobieta - 2013-08-01 19:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo P.(usunięte przez administratora),wreszcie ktoś się odważył napisać prawdę o naszej wszechmocnej trójcy.Jest dokładnie tak jak Pani napisała.To towarzystwo zmarnowało życie wielu,wielu ludziom i nie ponieśli konsekwencji.Te udawane zawieszenia lub odwołania nie robią wrażenia,to ucieczka od odpowiedzialności!Ci ludzie są codziennie przeklinani przez setki pracowników MAMUTA.Pracowników,którzy kochali swoją pracę!
zdjecie uzytkownika
PIEKARZ - 2013-08-04 21:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam prośbę---proszę nas nie obrażać!
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-08-05 16:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Piekarzu ,to są opinie osób,które pracowały i jak widać teraz opisują atmosferę i niekompetentne osoby, które nie powinny zajmować nigdy stanowisk jakie zajmowały.Z relacji teraz wiemy jakie osoby tam pozostały. Wyrazy współczucia dla Pana (usunięte przez administratora).Ta obecna P.(usunięte przez administratora) to jakieś nieporozumienie,a z-ca tym bardziej. Osoby te nie mają pojęcia o produkcji.Potrafią tylko upadlać ludzi.Jak widać podoba się to nowemu zarządowi.Przykre bardzo.
zdjecie uzytkownika
znawca tematu - 2013-08-05 18:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj,tak,tak dobrze piszecie Pan (usunięte przez administratora).to ani pisać,ani czytać, ani liczyć nie umie, a jego mózgiem był Pan (usunięte przez administratora), którego iloraz inteligencji można przyrównać do najgłupszej kury w kurniku
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-05 22:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znawca tematu to raczej nie w temacie.Jaki z niego mózg. Po prostu (usunięte przez administratora).Jak widać udało mu się troszkę pobyć dłużej z nami,ale już niedługo dołączy do ekipy.Nie bądzcie tacy hej,bo teraz włazicie tym bez mydła.(usunięte przez administratora) i nadal jesteśmy darmowymi parobkami, zasilą nieco przed świętami i będzie cacy.
zdjecie uzytkownika
Góral - 2013-08-08 08:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkich "starych" się pozbędą.Mam nadzieję,że tego śmiesznego bajkopisarza z logistyki też!
zdjecie uzytkownika
Sędzina - 2013-08-17 08:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za kraj! Dlaczego nikogo nie zainteresują takie osoby ja(usunięte przez administratora) Zniszczyli Mamuta,wyprzedali wszystkie zakłady,pozbawili setki ludzi dochodów i co? NIC !
zdjecie uzytkownika
Sucharek - 2013-08-20 09:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Mamut jeszcze istnieje?
Myślałam,że już koniec z nim a towar,który jest w sklepach to jest wyprzedawany.Suchary w (usunięte przez administratora) ponad 2 zł a bułka tarta to już totalna kicha.Fajnie sprzedają Ci handlowcy!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-20 11:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Istnieje,istnieje.Co prawda co drugi to dyrektor no ale co zrobić.Może jeden umie czytać a drugi pisać.
zdjecie uzytkownika
najemca - 2013-08-20 22:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fajnie jest w tym mamucie,my przychodzimy i dostajemy 10zł/h,a te z mamuta jęczą,że mają 8,50zł/h .Taka jedna to lata jak porąbana.Ponoć jest najlepsza,chyba za to bieganie.Większość z nich to fałszywe i zakłamane (usunięte przez administratora).Obgadują się wzajemnie,a jak się spotkają to wazelinują sobie ile wlezie.Komedia, po kilkutygodniowej pracy można by zwariować.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2013-08-21 11:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Związki psia(usunięte przez administratora)... trzydzieści lat pracy i nie mogę nic znaleźć. Ten mały pajacyk mówi, że nic więcej nie mógł wywalczyć. To na co składki moje szły...yy.......
zdjecie uzytkownika
groszek - 2013-08-21 23:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od (usunięte przez administratora)to sie odczepcie.....to nie nasza wina ze w (usunięte przez administratora)sa takie ceny. Czepcie sie marketingu ze tak planuje plany sprzedazowe!!! Kierownicy nas tylko gonia jak (usunięte przez administratora) Mozemy sie zamienic. Myslicie ze na smyczy pod okiem wielkiego braka Gps-a fajnie sie pracuje za 1.845zł z premia 180zł?????? Pomyslcie ze to my mamy plany po 300tys na miesiac ktore trzeba wykonac!!!! A NIE JEST LATWO!!!!!!!!!!! Milej pracy!!!!
zdjecie uzytkownika
Planista - 2013-08-23 09:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy dla przedstawicieli handlowych jest mnóstwo,to po co siedzisz,jak tak ci źle.A co to jest 300 tys? Ale jeżeli towar jest taki tani,to jest trudniej z wykonaniem planu.Suchary czy będą kosztować 2 zł czy 4-y zł,to sprzeda ich się tyle samo,bo kupuje się je tylko wtedy jak boli brzuch a nie do smakowania.
zdjecie uzytkownika
Gps - 2013-08-23 16:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja was znam przedstawiciele-cwaniaki.I co z tego,że macie gps-y.
Podjezdżacie pod sklep i wcale do niego nie wchodzicie.Tylko żarcie i esemesiki. Taka jest wasza praca!
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-23 16:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gps ja też tak uważam! Kiepsko pracują,bo nikt ich nie kontroluje.
zdjecie uzytkownika
chętny - 2013-09-16 09:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy istnieją u was związki zawodowe? Czy poprawnie chronią pracowników?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 08:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oczywiście że istnieją ,ale niestety niepomagają pracownikowi,wręcz szkodzą,ale dolnośląska pseudo solidarność o tym wie i nic z tym nierobi najwidoczniej im to pasuje bo też nic nierobią tylko dla pokazu chodzą jak małpy w Warszawie!!
zdjecie uzytkownika
Jola - 2013-10-26 19:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Wcale nie masz na imię Jola.
Skoro chcesz wyrazić swoją opinię to miej śmiałość powiedzieć to w swoim imieniu i nie podszywaj się pod kogoś.
Imiona pisze się z dużej litery chociażby z szacunku dla samej siebie!
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2013-11-18 12:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad ty wiesz czy siedzimy w samochodach czy wychodzimy z nich??? Plany zrobione to co sie czepiasz zazdroscisz czy co??? Dopoki plany w regio nach sa wykonywane to nikt nam nie podskoczy i taka jest prawda. Kierownicy trzymaja sie w sztamie ze swoimi ph oni pomagaja my im pomagamy i interes sie kreci!!!! BRAWO!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gps - 2013-11-20 10:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba było czekać aż do listopada na odpowiedz,bo co jeden m-c się udało-zobaczymy w tym czy będziesz taki butny?
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-12-04 21:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kontroler - 2013-11-18 12:28:35]:
Plany zrobione.? Nie widać entuzjazmu za listopad.
zdjecie uzytkownika
Gps - 2013-12-05 08:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ha ha ,a co (usunięte przez administratora) znowu się rozmarzył,że wchodzi na wyżyny polskiego przemysłu?
Oj szaraczku,szaraczku,przejrzyj na oczy!
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2014-01-07 14:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmiany, oj szykuja sie zmiany......
zdjecie uzytkownika
shark - 2014-01-08 11:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zmiany?
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2014-01-13 14:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W D.Handlowym Polska!!!! BEDZIE , BEDZIE SIE DZIALO..... LA LA LA NA NA NA
zdjecie uzytkownika
Logistyk - 2014-01-13 15:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Psi,myślałam,że wreszcie zrobią porządek z tym fantastą!
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2014-01-15 00:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no i zrobili ale nie z tym!!!!
zdjecie uzytkownika
Logistyk - 2014-01-15 11:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
A z którym? No trochę zmian by się przydało?
zdjecie uzytkownika
klijent - 2014-02-08 17:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...co się stało z tą bułką tartą co za dziadostwo teraz robicie i z sucharami to samo , a byliście jedną z najlepszych firm w Polsce ...
zdjecie uzytkownika
mamutek - 2014-02-20 22:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anioła też zwolnili???
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-02-24 13:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2013-12-04 21:57:37]:
ym... ten entuzjazm, skad ja to znam!?
zdjecie uzytkownika
mamutek - 2014-03-04 19:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No aniola tez wywalili!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zebi - 2014-04-09 20:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie podział się szaraczek? Znowu go boli kolanko?
zdjecie uzytkownika
Szr - 2014-04-29 11:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szary sobie siedzi na zwolnionku i bierze pieniążki a ty na to płącisz
zdjecie uzytkownika
biszkopcik - 2014-05-15 00:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej mamutki zyjecie??
zdjecie uzytkownika
Mamudek - 2014-08-15 18:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamudy nie żyją
zdjecie uzytkownika
pan_bułeczka - 2014-08-18 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakaś możliwość zatrudnienia dla technika technologii żywienia? Mam doświadczenie jako pizzerman. Znalazłem gdzieś w Internecie ogłoszenie dla piekarza, ale chyba nie aktualne... Gdzie można się coś dowiedzieć o firmie i o formach zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-08 21:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie auta? jaka kasa dla PH?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-11 13:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie widzę żadnych ogłoszeń na piekarza...z resztą w ogóle nie widzę ogłoszeń, więc to też inna sprawa, a nie rozumiem co z tymi autami ma być konkretnie @olo? O zarobkach to mało kto chce napisać, bo to czasami nie są to jawne informacje, zależy od umowy jaką kto ma tak naprawdę, więc tutaj już nie wiem jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
LASY - 2015-01-18 22:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo słaby producent maszyn leśnych nie polecam nikomu kupna tego sprzętu poznieważa nie wywiązują się z umów gwarancji
zdjecie uzytkownika
rastuch - 2015-02-26 00:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [LASY - 2015-01-18 22:01:08]:
Firma MAMUT jest jednym największych producentów piekarsko-ciastkarskich na Dolnym Śląsku i jedynym w Polsce o tak zróżnicowanym asortymencie , takze @LASY chyba pomyliłeś kolego troszeczkę tematy firm ( a jeśli to był trolling to nieudany) . Ja osobiście pracę lubię i mogę ją polecić innym jak najbardziej
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-03-25 03:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze, czym zajmuje się firma Mamut to chyba wszyscy tutaj wiemy, to jednak forum pracy to pytanie jak traktowani są tutaj pracownicy? Macie tutaj jakiś cudowny system socjalny, czy super benefity ekstra do pensji jak karty na siłownie, opiekę medyczną? Może są dofinansowania do wczasów pod gruszą?
zdjecie uzytkownika
wers - 2015-04-14 20:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o atmosferę to pracownicy w Mamucie lekko nie mają. Można się wyniszczyć nerwowe jeśli ktoś jest słaby psychicznie. Ale niektórym atmosfera w firmie nie przeszkadza.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Mamut sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mamut sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert