Mamut sp. z o.o.

Jarocin

Opinie o Mamut sp. z o.o.

Druga kobieta 2013-08-01 19:31:42
Brawo P.(usunięte przez administratora),wreszcie ktoś się odważył napisać prawdę o naszej wszechmocnej trójcy.Jest dokładnie tak jak Pani napisała.To towarzystwo zmarnowało życie wielu,wielu ludziom i nie ponieśli konsekwencji.Te udawane zawieszenia lub odwołania nie robią wrażenia,to ucieczka od odpowiedzialności!Ci ludzie są codziennie przeklinani przez setki pracowników MAMUTA.Pracowników,którzy kochali swoją pracę!
0
PIEKARZ 2013-08-04 21:04:02
Mam prośbę---proszę nas nie obrażać!
0
Obserwator 2013-08-05 16:52:17
Szanowny Piekarzu ,to są opinie osób,które pracowały i jak widać teraz opisują atmosferę i niekompetentne osoby, które nie powinny zajmować nigdy stanowisk jakie zajmowały.Z relacji teraz wiemy jakie osoby tam pozostały. Wyrazy współczucia dla Pana (usunięte przez administratora).Ta obecna P.(usunięte przez administratora) to jakieś nieporozumienie,a z-ca tym bardziej. Osoby te nie mają pojęcia o produkcji.Potrafią tylko upadlać ludzi.Jak widać podoba się to nowemu zarządowi.Przykre bardzo.
0
znawca tematu 2013-08-05 18:06:37
Oj,tak,tak dobrze piszecie Pan (usunięte przez administratora).to ani pisać,ani czytać, ani liczyć nie umie, a jego mózgiem był Pan (usunięte przez administratora), którego iloraz inteligencji można przyrównać do najgłupszej kury w kurniku
0
pracownik 2013-08-05 22:31:53
Znawca tematu to raczej nie w temacie.Jaki z niego mózg. Po prostu (usunięte przez administratora).Jak widać udało mu się troszkę pobyć dłużej z nami,ale już niedługo dołączy do ekipy.Nie bądzcie tacy hej,bo teraz włazicie tym bez mydła.(usunięte przez administratora) i nadal jesteśmy darmowymi parobkami, zasilą nieco przed świętami i będzie cacy.
0
Góral 2013-08-08 08:51:12
Wszystkich "starych" się pozbędą.Mam nadzieję,że tego śmiesznego bajkopisarza z logistyki też!
0
Sędzina 2013-08-17 08:15:24
Co za kraj! Dlaczego nikogo nie zainteresują takie osoby ja(usunięte przez administratora) Zniszczyli Mamuta,wyprzedali wszystkie zakłady,pozbawili setki ludzi dochodów i co? NIC !
0
Sucharek 2013-08-20 09:30:25
To Mamut jeszcze istnieje?
Myślałam,że już koniec z nim a towar,który jest w sklepach to jest wyprzedawany.Suchary w (usunięte przez administratora) ponad 2 zł a bułka tarta to już totalna kicha.Fajnie sprzedają Ci handlowcy!
0
pracownik 2013-08-20 11:26:22
Istnieje,istnieje.Co prawda co drugi to dyrektor no ale co zrobić.Może jeden umie czytać a drugi pisać.
0
najemca 2013-08-20 22:30:11
Fajnie jest w tym mamucie,my przychodzimy i dostajemy 10zł/h,a te z mamuta jęczą,że mają 8,50zł/h .Taka jedna to lata jak porąbana.Ponoć jest najlepsza,chyba za to bieganie.Większość z nich to fałszywe i zakłamane (usunięte przez administratora).Obgadują się wzajemnie,a jak się spotkają to wazelinują sobie ile wlezie.Komedia, po kilkutygodniowej pracy można by zwariować.
2
Ala 2013-08-21 11:41:35
Związki psia(usunięte przez administratora)... trzydzieści lat pracy i nie mogę nic znaleźć. Ten mały pajacyk mówi, że nic więcej nie mógł wywalczyć. To na co składki moje szły...yy.......
2
groszek 2013-08-21 23:36:07
od (usunięte przez administratora)to sie odczepcie.....to nie nasza wina ze w (usunięte przez administratora)sa takie ceny. Czepcie sie marketingu ze tak planuje plany sprzedazowe!!! Kierownicy nas tylko gonia jak (usunięte przez administratora) Mozemy sie zamienic. Myslicie ze na smyczy pod okiem wielkiego braka Gps-a fajnie sie pracuje za 1.845zł z premia 180zł?????? Pomyslcie ze to my mamy plany po 300tys na miesiac ktore trzeba wykonac!!!! A NIE JEST LATWO!!!!!!!!!!! Milej pracy!!!!
1
Planista 2013-08-23 09:05:38
Pracy dla przedstawicieli handlowych jest mnóstwo,to po co siedzisz,jak tak ci źle.A co to jest 300 tys? Ale jeżeli towar jest taki tani,to jest trudniej z wykonaniem planu.Suchary czy będą kosztować 2 zł czy 4-y zł,to sprzeda ich się tyle samo,bo kupuje się je tylko wtedy jak boli brzuch a nie do smakowania.
0
Gps 2013-08-23 16:25:23
Ja was znam przedstawiciele-cwaniaki.I co z tego,że macie gps-y.
Podjezdżacie pod sklep i wcale do niego nie wchodzicie.Tylko żarcie i esemesiki. Taka jest wasza praca!
0
2013-08-23 16:40:47
Gps ja też tak uważam! Kiepsko pracują,bo nikt ich nie kontroluje.
1
chętny 2013-09-16 09:52:58
Witam,
Czy istnieją u was związki zawodowe? Czy poprawnie chronią pracowników?
0
2013-09-17 08:53:58
Oczywiście że istnieją ,ale niestety niepomagają pracownikowi,wręcz szkodzą,ale dolnośląska pseudo solidarność o tym wie i nic z tym nierobi najwidoczniej im to pasuje bo też nic nierobią tylko dla pokazu chodzą jak małpy w Warszawie!!
2
Jola 2013-10-26 19:38:31
Wcale nie masz na imię Jola.
Skoro chcesz wyrazić swoją opinię to miej śmiałość powiedzieć to w swoim imieniu i nie podszywaj się pod kogoś.
Imiona pisze się z dużej litery chociażby z szacunku dla samej siebie!
6
kontroler 2013-11-18 12:28:35
A skad ty wiesz czy siedzimy w samochodach czy wychodzimy z nich??? Plany zrobione to co sie czepiasz zazdroscisz czy co??? Dopoki plany w regio nach sa wykonywane to nikt nam nie podskoczy i taka jest prawda. Kierownicy trzymaja sie w sztamie ze swoimi ph oni pomagaja my im pomagamy i interes sie kreci!!!! BRAWO!!!!!!!!!
0
Gps 2013-11-20 10:03:21
Trzeba było czekać aż do listopada na odpowiedz,bo co jeden m-c się udało-zobaczymy w tym czy będziesz taki butny?
1
nick 2013-12-04 21:57:37
Plany zrobione.? Nie widać entuzjazmu za listopad.
3
Gps 2013-12-05 08:16:49
Ha ha ,a co (usunięte przez administratora) znowu się rozmarzył,że wchodzi na wyżyny polskiego przemysłu?
Oj szaraczku,szaraczku,przejrzyj na oczy!
2
kontroler 2014-01-07 14:05:11
Zmiany, oj szykuja sie zmiany......
1
shark 2014-01-08 11:44:50
Jakie zmiany?
0
kontroler 2014-01-13 14:21:29
W D.Handlowym Polska!!!! BEDZIE , BEDZIE SIE DZIALO..... LA LA LA NA NA NA
2
Logistyk 2014-01-13 15:19:09
Psi,myślałam,że wreszcie zrobią porządek z tym fantastą!
2
kontroler 2014-01-15 00:01:38
no i zrobili ale nie z tym!!!!
3
Logistyk 2014-01-15 11:15:45
A z którym? No trochę zmian by się przydało?
6
klijent 2014-02-08 17:39:10
...co się stało z tą bułką tartą co za dziadostwo teraz robicie i z sucharami to samo , a byliście jedną z najlepszych firm w Polsce ...
0
mamutek 2014-02-20 22:54:22
Anioła też zwolnili???
1
.... 2014-02-24 13:07:08
ym... ten entuzjazm, skad ja to znam!?
0
mamutek 2014-03-04 19:08:17
No aniola tez wywalili!!!!!
0
Zebi 2014-04-09 20:03:15
A gdzie podział się szaraczek? Znowu go boli kolanko?
1
Szr 2014-04-29 11:12:10
Szary sobie siedzi na zwolnionku i bierze pieniążki a ty na to płącisz
2
biszkopcik 2014-05-15 00:12:04
Ej mamutki zyjecie??
0
Mamudek 2014-08-15 18:20:00
Mamudy nie żyją
0
pan_bułeczka 2014-08-18 19:31:38
Jest jakaś możliwość zatrudnienia dla technika technologii żywienia? Mam doświadczenie jako pizzerman. Znalazłem gdzieś w Internecie ogłoszenie dla piekarza, ale chyba nie aktualne... Gdzie można się coś dowiedzieć o firmie i o formach zatrudnienia?
0
olo 2014-09-08 21:37:37
jakie auta? jaka kasa dla PH?
1
radek 2014-09-11 13:24:43
ja nie widzę żadnych ogłoszeń na piekarza...z resztą w ogóle nie widzę ogłoszeń, więc to też inna sprawa, a nie rozumiem co z tymi autami ma być konkretnie @olo? O zarobkach to mało kto chce napisać, bo to czasami nie są to jawne informacje, zależy od umowy jaką kto ma tak naprawdę, więc tutaj już nie wiem jak to wygląda
0
LASY 2015-01-18 22:01:08
Bardzo słaby producent maszyn leśnych nie polecam nikomu kupna tego sprzętu poznieważa nie wywiązują się z umów gwarancji
0
rastuch 2015-02-26 00:45:19
Firma MAMUT jest jednym największych producentów piekarsko-ciastkarskich na Dolnym Śląsku i jedynym w Polsce o tak zróżnicowanym asortymencie , takze @LASY chyba pomyliłeś kolego troszeczkę tematy firm ( a jeśli to był trolling to nieudany) . Ja osobiście pracę lubię i mogę ją polecić innym jak najbardziej
1
Patryk 2015-03-25 03:26:47
No dobrze, czym zajmuje się firma Mamut to chyba wszyscy tutaj wiemy, to jednak forum pracy to pytanie jak traktowani są tutaj pracownicy? Macie tutaj jakiś cudowny system socjalny, czy super benefity ekstra do pensji jak karty na siłownie, opiekę medyczną? Może są dofinansowania do wczasów pod gruszą?
0
wers 2015-04-14 20:44:30
Jeśli chodzi o atmosferę to pracownicy w Mamucie lekko nie mają. Można się wyniszczyć nerwowe jeśli ktoś jest słaby psychicznie. Ale niektórym atmosfera w firmie nie przeszkadza.
0
aneczka90 2016-03-09 20:16:38
ja tam sądzę, że atmosfera w firmie jest jakoś spoecjalnie ważne. idę do was do pracy (mam nadzieję) bo widzę że macie dotacje z unii europejskiej, a ja lubię stabilnych i bogatych pracodawców
1
gimx 2016-03-11 20:41:00
aneczka, a powiesz mi czy dowiadywałaś isę czegokolwiek o zarobkach? Ostatnio widziałem że regionalnego ędą poszukiwać - może to szansa dla mnie .. Podobno u nich wszystko jest możliwe.
0
piza 2016-03-13 20:44:00
Takie ogłoszenie pracy na regionalnego koordynatora sprzedaży wydaje się być dość opłacalne, bo można liczyć na umowy o pracę i nawet na wynagrodzenie podstawowe i doliczane do tego odpowiednie premie.
0
miron 2016-03-15 20:45:11
to naprawdę fajne warunki finansowe, do tego oczywiście potrzebne jest jednak doświadczenie na podobnym stanowisku, nie ma co ukrywać, co jednak daje również umiejętność koordynowania sprzedażą i podnoszenia samej sprzedaży w firmie
0
jamajkagirl 2016-03-17 21:03:55
tak jak wspomniałeś @miron oferują atrakcyjny system wynagradzania – wynagrodzenie podstawowe + system motywacyjny uzależniony od wyników pracy - czyli jakie wynagrodzenie? :)
0
henks 2016-03-20 12:54:53
@jamajkagril a pracowałaś kiedyś na takim stanowisku? Wydaje mi się, że można spodziewać się dość dobrych wyników sprzedażowych, więc prawdopodobnie i premie (tak naprawdę "prowizję" od sprzedaży) też mogą być niezłe.
0
okij 2016-05-07 14:08:01
no wiesz premie to raczej beda chociaz moga to byc tez takie uznazniowe lub zalezne od wynikow @henks no i tez nie jest powiedizane ze one beda na samym poczatku mozliwe ze dopiero dostanie siee je po jakism tam odpiwiednim czasie pracy na przyklad :)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mamut sp. z o.o.