Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mamut sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Mamut sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ala - 2013-08-21 11:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Związki psia(usunięte przez administratora)... trzydzieści lat pracy i nie mogę nic znaleźć. Ten mały pajacyk mówi, że nic więcej nie mógł wywalczyć. To na co składki moje szły...yy.......
zdjecie uzytkownika
groszek - 2013-08-21 23:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od (usunięte przez administratora)to sie odczepcie.....to nie nasza wina ze w (usunięte przez administratora)sa takie ceny. Czepcie sie marketingu ze tak planuje plany sprzedazowe!!! Kierownicy nas tylko gonia jak (usunięte przez administratora) Mozemy sie zamienic. Myslicie ze na smyczy pod okiem wielkiego braka Gps-a fajnie sie pracuje za 1.845zł z premia 180zł?????? Pomyslcie ze to my mamy plany po 300tys na miesiac ktore trzeba wykonac!!!! A NIE JEST LATWO!!!!!!!!!!! Milej pracy!!!!
zdjecie uzytkownika
Planista - 2013-08-23 09:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy dla przedstawicieli handlowych jest mnóstwo,to po co siedzisz,jak tak ci źle.A co to jest 300 tys? Ale jeżeli towar jest taki tani,to jest trudniej z wykonaniem planu.Suchary czy będą kosztować 2 zł czy 4-y zł,to sprzeda ich się tyle samo,bo kupuje się je tylko wtedy jak boli brzuch a nie do smakowania.
zdjecie uzytkownika
Gps - 2013-08-23 16:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja was znam przedstawiciele-cwaniaki.I co z tego,że macie gps-y.
Podjezdżacie pod sklep i wcale do niego nie wchodzicie.Tylko żarcie i esemesiki. Taka jest wasza praca!
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-23 16:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gps ja też tak uważam! Kiepsko pracują,bo nikt ich nie kontroluje.
zdjecie uzytkownika
chętny - 2013-09-16 09:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy istnieją u was związki zawodowe? Czy poprawnie chronią pracowników?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 08:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oczywiście że istnieją ,ale niestety niepomagają pracownikowi,wręcz szkodzą,ale dolnośląska pseudo solidarność o tym wie i nic z tym nierobi najwidoczniej im to pasuje bo też nic nierobią tylko dla pokazu chodzą jak małpy w Warszawie!!
zdjecie uzytkownika
Jola - 2013-10-26 19:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Wcale nie masz na imię Jola.
Skoro chcesz wyrazić swoją opinię to miej śmiałość powiedzieć to w swoim imieniu i nie podszywaj się pod kogoś.
Imiona pisze się z dużej litery chociażby z szacunku dla samej siebie!
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2013-11-18 12:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad ty wiesz czy siedzimy w samochodach czy wychodzimy z nich??? Plany zrobione to co sie czepiasz zazdroscisz czy co??? Dopoki plany w regio nach sa wykonywane to nikt nam nie podskoczy i taka jest prawda. Kierownicy trzymaja sie w sztamie ze swoimi ph oni pomagaja my im pomagamy i interes sie kreci!!!! BRAWO!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gps - 2013-11-20 10:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba było czekać aż do listopada na odpowiedz,bo co jeden m-c się udało-zobaczymy w tym czy będziesz taki butny?
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-12-04 21:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kontroler - 2013-11-18 12:28:35]:
Plany zrobione.? Nie widać entuzjazmu za listopad.
zdjecie uzytkownika
Gps - 2013-12-05 08:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ha ha ,a co (usunięte przez administratora) znowu się rozmarzył,że wchodzi na wyżyny polskiego przemysłu?
Oj szaraczku,szaraczku,przejrzyj na oczy!
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2014-01-07 14:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmiany, oj szykuja sie zmiany......
zdjecie uzytkownika
shark - 2014-01-08 11:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zmiany?
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2014-01-13 14:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W D.Handlowym Polska!!!! BEDZIE , BEDZIE SIE DZIALO..... LA LA LA NA NA NA
zdjecie uzytkownika
Logistyk - 2014-01-13 15:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Psi,myślałam,że wreszcie zrobią porządek z tym fantastą!
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2014-01-15 00:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no i zrobili ale nie z tym!!!!
zdjecie uzytkownika
Logistyk - 2014-01-15 11:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
A z którym? No trochę zmian by się przydało?
zdjecie uzytkownika
klijent - 2014-02-08 17:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...co się stało z tą bułką tartą co za dziadostwo teraz robicie i z sucharami to samo , a byliście jedną z najlepszych firm w Polsce ...
zdjecie uzytkownika
mamutek - 2014-02-20 22:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anioła też zwolnili???
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-02-24 13:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2013-12-04 21:57:37]:
ym... ten entuzjazm, skad ja to znam!?
zdjecie uzytkownika
mamutek - 2014-03-04 19:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No aniola tez wywalili!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zebi - 2014-04-09 20:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie podział się szaraczek? Znowu go boli kolanko?
zdjecie uzytkownika
Szr - 2014-04-29 11:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szary sobie siedzi na zwolnionku i bierze pieniążki a ty na to płącisz
zdjecie uzytkownika
biszkopcik - 2014-05-15 00:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej mamutki zyjecie??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mamut sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski