Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mamut sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Mamut sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kontroler - 2013-11-18 12:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad ty wiesz czy siedzimy w samochodach czy wychodzimy z nich??? Plany zrobione to co sie czepiasz zazdroscisz czy co??? Dopoki plany w regio nach sa wykonywane to nikt nam nie podskoczy i taka jest prawda. Kierownicy trzymaja sie w sztamie ze swoimi ph oni pomagaja my im pomagamy i interes sie kreci!!!! BRAWO!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gps - 2013-11-20 10:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba było czekać aż do listopada na odpowiedz,bo co jeden m-c się udało-zobaczymy w tym czy będziesz taki butny?
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-12-04 21:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kontroler - 2013-11-18 12:28:35]:
Plany zrobione.? Nie widać entuzjazmu za listopad.
zdjecie uzytkownika
Gps - 2013-12-05 08:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ha ha ,a co (usunięte przez administratora) znowu się rozmarzył,że wchodzi na wyżyny polskiego przemysłu?
Oj szaraczku,szaraczku,przejrzyj na oczy!
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2014-01-07 14:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmiany, oj szykuja sie zmiany......
zdjecie uzytkownika
shark - 2014-01-08 11:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zmiany?
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2014-01-13 14:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W D.Handlowym Polska!!!! BEDZIE , BEDZIE SIE DZIALO..... LA LA LA NA NA NA
zdjecie uzytkownika
Logistyk - 2014-01-13 15:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Psi,myślałam,że wreszcie zrobią porządek z tym fantastą!
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2014-01-15 00:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no i zrobili ale nie z tym!!!!
zdjecie uzytkownika
Logistyk - 2014-01-15 11:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
A z którym? No trochę zmian by się przydało?
zdjecie uzytkownika
klijent - 2014-02-08 17:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...co się stało z tą bułką tartą co za dziadostwo teraz robicie i z sucharami to samo , a byliście jedną z najlepszych firm w Polsce ...
zdjecie uzytkownika
mamutek - 2014-02-20 22:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anioła też zwolnili???
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-02-24 13:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2013-12-04 21:57:37]:
ym... ten entuzjazm, skad ja to znam!?
zdjecie uzytkownika
mamutek - 2014-03-04 19:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No aniola tez wywalili!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zebi - 2014-04-09 20:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie podział się szaraczek? Znowu go boli kolanko?
zdjecie uzytkownika
Szr - 2014-04-29 11:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szary sobie siedzi na zwolnionku i bierze pieniążki a ty na to płącisz
zdjecie uzytkownika
biszkopcik - 2014-05-15 00:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej mamutki zyjecie??
zdjecie uzytkownika
Mamudek - 2014-08-15 18:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamudy nie żyją
zdjecie uzytkownika
pan_bułeczka - 2014-08-18 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakaś możliwość zatrudnienia dla technika technologii żywienia? Mam doświadczenie jako pizzerman. Znalazłem gdzieś w Internecie ogłoszenie dla piekarza, ale chyba nie aktualne... Gdzie można się coś dowiedzieć o firmie i o formach zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-09-08 21:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-08 21:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie auta? jaka kasa dla PH?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-11 13:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie widzę żadnych ogłoszeń na piekarza...z resztą w ogóle nie widzę ogłoszeń, więc to też inna sprawa, a nie rozumiem co z tymi autami ma być konkretnie @olo? O zarobkach to mało kto chce napisać, bo to czasami nie są to jawne informacje, zależy od umowy jaką kto ma tak naprawdę, więc tutaj już nie wiem jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
LASY - 2015-01-18 22:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo słaby producent maszyn leśnych nie polecam nikomu kupna tego sprzętu poznieważa nie wywiązują się z umów gwarancji
zdjecie uzytkownika
rastuch - 2015-02-26 00:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [LASY - 2015-01-18 22:01:08]:
Firma MAMUT jest jednym największych producentów piekarsko-ciastkarskich na Dolnym Śląsku i jedynym w Polsce o tak zróżnicowanym asortymencie , takze @LASY chyba pomyliłeś kolego troszeczkę tematy firm ( a jeśli to był trolling to nieudany) . Ja osobiście pracę lubię i mogę ją polecić innym jak najbardziej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-25 03:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-03-25 03:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze, czym zajmuje się firma Mamut to chyba wszyscy tutaj wiemy, to jednak forum pracy to pytanie jak traktowani są tutaj pracownicy? Macie tutaj jakiś cudowny system socjalny, czy super benefity ekstra do pensji jak karty na siłownie, opiekę medyczną? Może są dofinansowania do wczasów pod gruszą?
zdjecie uzytkownika
wers - 2015-04-14 20:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o atmosferę to pracownicy w Mamucie lekko nie mają. Można się wyniszczyć nerwowe jeśli ktoś jest słaby psychicznie. Ale niektórym atmosfera w firmie nie przeszkadza.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mamut sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mamut sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert