brak logo

Mamut sp. z o.o.

Jarocin

Opinie o Mamut sp. z o.o.

ala 2013-05-15 00:32:52
A kogo tu żałować.Były prezes Mamuta 12-lat temu zwolnił z pracy swoich dobrych przyjaciół i kolegów tylko za to że mieli czelność mieć trochę inne zdanie w zarządzaniu firmą/byli kierownikami i członkami zarządu/a potem zrobił z firmą to co teraz jest.a ludzie byli tak zastraszeni że na nasz widok przechodzili na drugą stronę ulicy albo udawali że nie znają w obawie przed zwolnieniem więc nic dziwnego że ludzie którzy dalej pracują tak się zachowują -jego szkoła
Kajtek 2013-05-15 14:21:57
Nikt nie był zastraszany,ale cwani. Wiedzieli,że jak W. się dowie to wiadomo.Mieli kontakt ze zwolnionymi ludzmi i donosili co jest grane. Powiem więcej szukali sposobów,żeby ich załatwić,ale wiedzieli,że ta banda ma za kasę swoich ludzi tam gdzie sprawiedliwość wymierzają. Tak jest prezesie twoja osobista ,której tak pchałeś i jej obecny przydupas ,któremu tak ufałeś sprzedali cię za darmo.Teraz też nic nie robią .
Nemo 2013-05-15 14:51:03
Kajtek przetłumacz co Ty napisałeś bo ja z tego nic nie kumam.
Przeczytaj to co napisałeś i wyprostuj,bo czytam czwarty raz i nie wiem o co chodzi
Do AH 2013-05-15 19:00:27
(usunięte przez administratora) nigdy nie umiałeś ani czytać ani pisać,a co gorsze nigdy się nie nauczysz bo jesteś za mało rozgarnięty.
Teraz jesteś przeciw (usunięte przez administratora) i przeciw (usunięte przez administratora).Piszesz na dziewczynę a jaki ty jesteś?Nie masz nic na sumieniu?A ja myślę,że cie powinni na taczce wywieźć z zakladu.
Zdrajca i d...właz.
zainteresowana 2013-07-02 15:47:02
Hej, mam pytanie-słyszałam że szukaja PH do mamuta na 2 region. Czy ktoś może mi coś wiecej napisac o firmie niż tu wyczytalam. Jaki jest kierownik czy kierowniczka, jacy sa ludzie na regionie?? Jakie jest wynagrodzenie. I czemu szukaja PH?? Dodatkowa praca, osoba czy kogoś zwolnili. Czy mozna popracowac dluzej niz 6 miesiecy?? Zobaczylam na mapce ze 2 region jest dosc duzy, na jakie dokladnie woj. szukaja?? Dzieki z gory za odpowedzi. Pozdrawam:)
Maćkofan 2013-07-03 09:53:34
Kierownik (usunięte przez administratora) jest bardzo miłym i fajnym człowiekiem.
zainteresowana 2013-07-03 22:03:55
-dzieki (usunięte przez administratora):))) A cosik wiecej napiszesz?? Masz może jakieś informacje dotyczące moich pytań. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrowionka.
pracownicy 2013-07-05 10:30:10
...jeżeli Chcesz pracować w obozie pracy to zapraszamy...
była 2013-07-05 18:03:16
Jak masz za dużo pieniędzy to idż tam pracować, (usunięte przez administratora)
zainteresowana 2013-07-08 14:41:50
ooo... mało odpowiedzi!!! Szkoda.... zastanawiam się czy jechac na rozmowe do Wrocławia. Duzo kilometrow!! Moze ktos cos jeszcze napisze-dzieki:))
Mam 2013-07-09 09:20:36
O widzę tu narzekających na Mamuta, a fakt jest taki, że praca tutaj jest bardzo, ale to bardzo w porządku. Pensje nie są może za duże, ale nie jest to żaden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Od pewnego czasu przykręcono nieco śrubę, ale i tak jest lepiej niż gdzie indziej. To, że tak narzekają to dlatego, że im było za dobrze. Zero nadgodzin, wypłaty na czas, mobing żaden, przerwy zgodnie z kodeksem itd. Ci co piszą głupoty o złej pracy, chyba nie widzieli innych firm.
Druga kobieta 2013-08-01 19:31:42
Brawo P.(usunięte przez administratora),wreszcie ktoś się odważył napisać prawdę o naszej wszechmocnej trójcy.Jest dokładnie tak jak Pani napisała.To towarzystwo zmarnowało życie wielu,wielu ludziom i nie ponieśli konsekwencji.Te udawane zawieszenia lub odwołania nie robią wrażenia,to ucieczka od odpowiedzialności!Ci ludzie są codziennie przeklinani przez setki pracowników MAMUTA.Pracowników,którzy kochali swoją pracę!
PIEKARZ 2013-08-04 21:04:02
Mam prośbę---proszę nas nie obrażać!
Obserwator 2013-08-05 16:52:17
Szanowny Piekarzu ,to są opinie osób,które pracowały i jak widać teraz opisują atmosferę i niekompetentne osoby, które nie powinny zajmować nigdy stanowisk jakie zajmowały.Z relacji teraz wiemy jakie osoby tam pozostały. Wyrazy współczucia dla Pana (usunięte przez administratora).Ta obecna P.(usunięte przez administratora) to jakieś nieporozumienie,a z-ca tym bardziej. Osoby te nie mają pojęcia o produkcji.Potrafią tylko upadlać ludzi.Jak widać podoba się to nowemu zarządowi.Przykre bardzo.
znawca tematu 2013-08-05 18:06:37
Oj,tak,tak dobrze piszecie Pan (usunięte przez administratora).to ani pisać,ani czytać, ani liczyć nie umie, a jego mózgiem był Pan (usunięte przez administratora), którego iloraz inteligencji można przyrównać do najgłupszej kury w kurniku
pracownik 2013-08-05 22:31:53
Znawca tematu to raczej nie w temacie.Jaki z niego mózg. Po prostu (usunięte przez administratora).Jak widać udało mu się troszkę pobyć dłużej z nami,ale już niedługo dołączy do ekipy.Nie bądzcie tacy hej,bo teraz włazicie tym bez mydła.(usunięte przez administratora) i nadal jesteśmy darmowymi parobkami, zasilą nieco przed świętami i będzie cacy.
Góral 2013-08-08 08:51:12
Wszystkich "starych" się pozbędą.Mam nadzieję,że tego śmiesznego bajkopisarza z logistyki też!
Sędzina 2013-08-17 08:15:24
Co za kraj! Dlaczego nikogo nie zainteresują takie osoby ja(usunięte przez administratora) Zniszczyli Mamuta,wyprzedali wszystkie zakłady,pozbawili setki ludzi dochodów i co? NIC !
Sucharek 2013-08-20 09:30:25
To Mamut jeszcze istnieje?
Myślałam,że już koniec z nim a towar,który jest w sklepach to jest wyprzedawany.Suchary w (usunięte przez administratora) ponad 2 zł a bułka tarta to już totalna kicha.Fajnie sprzedają Ci handlowcy!
pracownik 2013-08-20 11:26:22
Istnieje,istnieje.Co prawda co drugi to dyrektor no ale co zrobić.Może jeden umie czytać a drugi pisać.
najemca 2013-08-20 22:30:11
Fajnie jest w tym mamucie,my przychodzimy i dostajemy 10zł/h,a te z mamuta jęczą,że mają 8,50zł/h .Taka jedna to lata jak porąbana.Ponoć jest najlepsza,chyba za to bieganie.Większość z nich to fałszywe i zakłamane (usunięte przez administratora).Obgadują się wzajemnie,a jak się spotkają to wazelinują sobie ile wlezie.Komedia, po kilkutygodniowej pracy można by zwariować.
2
Ala 2013-08-21 11:41:35
Związki psia(usunięte przez administratora)... trzydzieści lat pracy i nie mogę nic znaleźć. Ten mały pajacyk mówi, że nic więcej nie mógł wywalczyć. To na co składki moje szły...yy.......
2
groszek 2013-08-21 23:36:07
od (usunięte przez administratora)to sie odczepcie.....to nie nasza wina ze w (usunięte przez administratora)sa takie ceny. Czepcie sie marketingu ze tak planuje plany sprzedazowe!!! Kierownicy nas tylko gonia jak (usunięte przez administratora) Mozemy sie zamienic. Myslicie ze na smyczy pod okiem wielkiego braka Gps-a fajnie sie pracuje za 1.845zł z premia 180zł?????? Pomyslcie ze to my mamy plany po 300tys na miesiac ktore trzeba wykonac!!!! A NIE JEST LATWO!!!!!!!!!!! Milej pracy!!!!
1
Planista 2013-08-23 09:05:38
Pracy dla przedstawicieli handlowych jest mnóstwo,to po co siedzisz,jak tak ci źle.A co to jest 300 tys? Ale jeżeli towar jest taki tani,to jest trudniej z wykonaniem planu.Suchary czy będą kosztować 2 zł czy 4-y zł,to sprzeda ich się tyle samo,bo kupuje się je tylko wtedy jak boli brzuch a nie do smakowania.
Gps 2013-08-23 16:25:23
Ja was znam przedstawiciele-cwaniaki.I co z tego,że macie gps-y.
Podjezdżacie pod sklep i wcale do niego nie wchodzicie.Tylko żarcie i esemesiki. Taka jest wasza praca!
2013-08-23 16:40:47
Gps ja też tak uważam! Kiepsko pracują,bo nikt ich nie kontroluje.
1
chętny 2013-09-16 09:52:58
Witam,
Czy istnieją u was związki zawodowe? Czy poprawnie chronią pracowników?
2013-09-17 08:53:58
Oczywiście że istnieją ,ale niestety niepomagają pracownikowi,wręcz szkodzą,ale dolnośląska pseudo solidarność o tym wie i nic z tym nierobi najwidoczniej im to pasuje bo też nic nierobią tylko dla pokazu chodzą jak małpy w Warszawie!!
2
Jola 2013-10-26 19:38:31
Wcale nie masz na imię Jola.
Skoro chcesz wyrazić swoją opinię to miej śmiałość powiedzieć to w swoim imieniu i nie podszywaj się pod kogoś.
Imiona pisze się z dużej litery chociażby z szacunku dla samej siebie!
6
kontroler 2013-11-18 12:28:35
A skad ty wiesz czy siedzimy w samochodach czy wychodzimy z nich??? Plany zrobione to co sie czepiasz zazdroscisz czy co??? Dopoki plany w regio nach sa wykonywane to nikt nam nie podskoczy i taka jest prawda. Kierownicy trzymaja sie w sztamie ze swoimi ph oni pomagaja my im pomagamy i interes sie kreci!!!! BRAWO!!!!!!!!!
Gps 2013-11-20 10:03:21
Trzeba było czekać aż do listopada na odpowiedz,bo co jeden m-c się udało-zobaczymy w tym czy będziesz taki butny?
1
nick 2013-12-04 21:57:37
Plany zrobione.? Nie widać entuzjazmu za listopad.
3
Gps 2013-12-05 08:16:49
Ha ha ,a co (usunięte przez administratora) znowu się rozmarzył,że wchodzi na wyżyny polskiego przemysłu?
Oj szaraczku,szaraczku,przejrzyj na oczy!
2
kontroler 2014-01-07 14:05:11
Zmiany, oj szykuja sie zmiany......
1
shark 2014-01-08 11:44:50
Jakie zmiany?
kontroler 2014-01-13 14:21:29
W D.Handlowym Polska!!!! BEDZIE , BEDZIE SIE DZIALO..... LA LA LA NA NA NA
2
Logistyk 2014-01-13 15:19:09
Psi,myślałam,że wreszcie zrobią porządek z tym fantastą!
2
kontroler 2014-01-15 00:01:38
no i zrobili ale nie z tym!!!!
3
Logistyk 2014-01-15 11:15:45
A z którym? No trochę zmian by się przydało?
6
klijent 2014-02-08 17:39:10
...co się stało z tą bułką tartą co za dziadostwo teraz robicie i z sucharami to samo , a byliście jedną z najlepszych firm w Polsce ...
mamutek 2014-02-20 22:54:22
Anioła też zwolnili???
1
.... 2014-02-24 13:07:08
ym... ten entuzjazm, skad ja to znam!?
mamutek 2014-03-04 19:08:17
No aniola tez wywalili!!!!!
Zebi 2014-04-09 20:03:15
A gdzie podział się szaraczek? Znowu go boli kolanko?
1
Szr 2014-04-29 11:12:10
Szary sobie siedzi na zwolnionku i bierze pieniążki a ty na to płącisz
2
biszkopcik 2014-05-15 00:12:04
Ej mamutki zyjecie??
Mamudek 2014-08-15 18:20:00
Mamudy nie żyją
olo 2014-09-08 21:37:37
jakie auta? jaka kasa dla PH?
1
LASY 2015-01-18 22:01:08
Bardzo słaby producent maszyn leśnych nie polecam nikomu kupna tego sprzętu poznieważa nie wywiązują się z umów gwarancji
okij 2016-05-07 14:08:01
no wiesz premie to raczej beda chociaz moga to byc tez takie uznazniowe lub zalezne od wynikow @henks no i tez nie jest powiedizane ze one beda na samym poczatku mozliwe ze dopiero dostanie siee je po jakism tam odpiwiednim czasie pracy na przyklad :)
Zostaw swoją opinię o Mamut sp. z o.o. - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mamut sp. z o.o.