logo anixe Polska sp. z o.o.

anixe Polska sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o anixe Polska sp. z o.o.

pracownik7lat 2014-06-12 14:39:58
@ pilny student - jakie stanowisko Cię interesuje?
były 2014-06-12 14:41:08
jakie stanowisko rozważasz?
Luzak 2014-06-12 19:07:21
wspólne granie na xbox-ie
cykliczne spotkania przy pizzy dot. technologii
udział programistów w konferencjach ( wrocloverb, geecon itp. )
scrum
no i jeszcze płatki i mleko jak nie zjesz śniadania w domu, albo jesteś głodny
rozrywki - wyjazdy zimowe i letnie, statek, wypady na 'górkę' - pełna integracja ;)
D 2014-06-12 19:25:16
Dobra lokalizacja - łatwy dojazd; ciekawe projekty, zagraniczni klienci;
z głodu nie zginiesz jest zaraz obok lidl, gdzie możesz iść w czasie pracy kupić jedzenie; jak chcesz możesz zamówić z innymi dobry obiad. A na urodziny każdy przynosi coś smacznego ;)

2
D 2014-06-16 10:02:54
każdy przynosi co chce/lubi.
Słodycze ( cukierki, czekoladę, ciacha, itp. ), ciasto, owoce, itd.
sol 2014-06-23 17:00:31
Ho, ho widać że się chyba aktywowali propagandyści firmowi skoro nagle tak posypało pozytywnymi komentarzami....
DREk 2014-07-16 13:58:59
Firma OK, programowanie w roznych technologiach. Liderzy zespolow z baaardzo duza wiedza techniczna oraz znajomoscia branzy. Zdobedziesz doswiadczenie pracujac w zespolach agile/scrum.
Firma caly czas sie rozwija - nowi klienci oraz produkty

Zalety:
- elastyczny czas pracy
- brak formalnej struktury
- latwy dojazd
- karta benefit
- w pelni wyposazona kuchnia + kanapki 2 razy w tygodniu i owoce
- xbox (jezeli ktos lubi)
- blisko lidl
1
pzol 2014-07-16 19:40:47
Kolejne Kobiety w naszym zespole beda bardzo mile widziane
1
były 2014-07-17 10:19:13
Zanim podejmiesz decyzję, wiedz, że liczba bajerów to nie wszystko. musisz zważyć te "zalety" i wady.
kanapki, owoce, płatki, pizza, xbox... duużo tego (woow), ale brzmi jak czarowanie 2-latka lizakami. zastanów się ile czasu w ciągu dnia będzie ci dane cieszyć się tymi "cukierkami"... 0.5h? reszta to praca (i nie łudź się, że tylko 7.5h). powinieneś zatem skupić się na opiniach dot. pracy - to jej poświęcisz najwięcej czasu.
były 2014-07-17 13:38:35
możesz być spokojny. jest taka rotacja pracowników, że rekrutacja jest permanentna.
sasik 2014-07-18 08:07:19
@były - nie wiem, skąd twoja opinia o czasie pracy, mam zgoła inną. Jeśli jednego dnia posiedzisz dłużej, innego jesteś krócej, grunt, żeby bilans na koniec miesiąca się zgadzał - jak w wielu innych firmach IT. Mnie się udało dostać "ochrzan" tak samo za bycie na zbyt dużym minusie, jak i na za dużym plusie - dla mnie bardzo fair.
1
sasik 2014-07-18 11:35:52
Wprawdzie sasik to nie jest skrót od "obecny pracownik", ale od 2 lat pracuję w anixe i nie wiem, o czym piszesz, serio.(usunięte przez administratora)
1
były 2014-07-18 12:15:28
"ale poza tym nie jest też faktem, jest po prostu bzdurą i kłamstwem" - no już dobrze, nie rozpaczaj tak.
w sumie co tu polemizować... masz rację, przekonałeś mnie. anixe to świetna firma. wyjątkowa atmosfera - dosłownie! nie spotykana w innych firmach. no, i tyle zalet: te kanapki, xbox...
rekrutacja 2014-07-25 16:00:52
Jesli macie ochotę na udziału w rekrutacji na wirtualne stanowisko koniecznie aplikujcie do Anixe - własnie otrzymałam informację o wstrzymaniu rekrutacji na okres wakacji (do września lub października) Dodam, że na spotkaniu byłam 10 dni temu.
Zachecam osoby, które miały cos wspólnego z ta firmą do umieszczania opinii na ich temat.
Ja robie to pierwszy raz - może oszczędze czas innym.
Oczywiście za chwilę odezwie się " obrońca" ....z cała litania na temat procesu rekrutacji itd...jesli firma poszukuje pracownika od listopada to chyba wypada o tym poinformować w ogłoszeniu lub na spotkaniu!
Czytałm, że firma bawi sie w rekrutowanie dla "zabawy" ale wydawało mi sie to niedorzeczne- no cóż nie ma to jak wyszukane hobby! Może czas zacząć szanować ludzi!
były 2014-07-29 12:06:23
Nie ma większego sensu dodawać tutaj opinii, bo niektóre negatywne (acz prawdziwe i _zgodne_ z regulaminem) są usuwane. Na wniosek anixe? - Nie wiem. Portal gowork na moje zapytanie dot. przyczyny usunięcia nie raczył w ogóle odpowiedzieć. Ten komentarz pewnie też zaraz zniknie...
1
AS 2014-07-31 22:16:25
Firma dla ludzi, którzy nie boją się wyzwań i chcą się dużo nauczyć. Duzo nowych i innowacyjnych technologii. Fajna atmosfera wsród pracowników. Do plusów koniecznie trzeba zaliczyc imprezy integracyjne a do minusów humorki "góry".
Reasumujac jeżeli chcesz pracowac to dobra firma, ale jezeli chcesz miec spokój idź do korpo.
1
VC 2014-08-01 15:31:13
W sumie to zgadzam się z przedmówcą. Spędziłem tam nieco ponad półtora roku i jestem bardzo zadowolony z wyboru. W firmie panuje świetna atmosfera (może poza krótkimi okresami kiedy coś się wymyka spod kontroli i trzeba spinać dupę). Traktują Cię jak człowieka i są elastyczni w wielu kwestiach. Jest kilka osób o szerokich horyzontach i dużej wiedzy od których można się uczyć. Ogólnie praktycznie wszyscy są kumaci i do pogadania, raczej nie ma aspołecznych jednostek z aspergerem, których zwykle nie brakuje wśród programistów:P Dzieje się dużo i dzieje się szybko więc trzeba to lubić - IMO raczej dla młodych (umysłem!) ludzi. W każdym razie sprzyjające środowisko do rozwoju jeżeli Ci na tym zależy. Nie ma możliwości żeby się zamknąć w wąskiej specjalizacji, bo trzeba ogarniać mniej więcej wszystko.
Ja polecam. Na ocenę nie zwracaj uwagi, bo nie odzwierciedla rzeczywistości. Pewnie dlatego, że niezadowoleni zawsze znajdą motywację żeby bezinteresownie wylać tu swoje żale i frustracje.
Taka sytuacja...
1
rekrutacja 2014-08-06 09:16:55
Dokładnie - masz rację!!!
A za dodanie pozytywnych opinii pracownicy dostaja chyba darmowe cukierki!
Ogłoszenia na stanowisko, na które jest wstrzymana rekrutacja do października wciąż sie ukazują!!!
Lola 2014-08-19 08:51:56
Ironia, sarkazm, czy może emanującą złość, żal ?

Takie zachowania nigdzie nie są mile widziane.
I ja osobiście nie chcę mieć do czynienia z takimi ludźmi.

Czytając to postanowiłam napisać więcej ...

Co lubię w anixe ?
Postęp, lekkie napięcie, szerokie horyzonty, poszukiwania,
ludzi - zorientowanych na pracę zespołową, otwartych, niezakompleksionych, pomocnych, o różnym poczuciu humoru :D Pewnie dlatego nie każdy się tu odnajdzie ...

A ze spraw przyziemnych:
elastyczny czas pracy ( raz przychodzę na 6, raz na 10, a jak potrzeba to ustalam i późniejszą ),
szerokie pole działania ( uczestnictwo we wszystkie cyklach życia systemów ),
samodzielność w tworzeniu i odpowiedzialność ( nie każdy to udźwignie ),
brak biurokracji, papierkologii,
integrację ( wyjazdy zimowe, letnie, wspólne wypady na górkę, piwo, disco, itd. ),
ludzkie podejście współpracowników ( jak masz problem, poprosisz o wsparcie to je dostaniesz, jak nie umiesz prosić, cwaniakujesz, ukrywasz porażki nie dziw się, że spotkasz się z krytyką ).

Są sprawy nad którymi trzeba jeszcze popracować, ale firma cały czas ewoluuje.

Są sprawy, które ciężko będzie zmienić, ale tak jest wszędzie :)
2
Lola 2014-08-26 15:24:14
Nie ma klasycznych szkoleń trwających tygodniami - każdy nowy programista od razu dostaje zadania (które nie są krytyczne i nie zepsujesz niczego produkcyjnego).
Przez cały czas możesz liczyć na pomoc reszty zespołu.
1
slabo 2014-08-27 12:05:58
dobra praca na okres przejsciowy, zle opinie o firmie sa prawdziwe
viper 2014-11-16 03:00:39
skoro opinie negatywne o Anixe są prawdziwe to czemu na okres przejściowy mieliby się niby nadawać ? żeby zamęczyć człowieka ? co to to nie . Ja już mam dość stanowisk w firmach które przysparzały mi tylko bólu głowy. Znajomy tu ostatnio aplikował i mam nadzieję , że jednak nie będzie miał takiego pecha jak ja ostatnio
Buka 2015-01-01 19:15:26
Nie zgadzam się ze spiskową teorią jakoby robili rekrutacje "dla fanu" Ja również byłam na rozmowie na stanowisko Specjalista ds. Komunikacji i HR i również otrzymałam telefon, ze rekrutacja została wstrzymana do "po wakacjach". Potem już nikt się nie odezwał, ale to ich święte prawo. Może nie znaleźli odpowiedniej osoby i dlatego dali sobie więcej czasu zamieszczając kolejne ogłoszenia? Może po kilku tygodniach zrezygnowali z tego stanowiska?Sam fakt, że zadzwonili świadczy o nich b. dobrze - zazwyczaj pozostaje tylko głucha cisza. To prywatna firma mogą sobie postępować jak chcą w kwestii szukania pracownika. Potencjalna "strata czasu" wpisana jest po prostu w chodzenie na rozmowy. Sama rozmowa była bardzo miła, na luzie, bez "spiny", była też szansa zadania wielu pytań na które padły szczere w mojej opinii odpowiedzi.Atmosfera w firmie wydała mi się bardzo sympatyczna.
sol 2015-01-09 16:53:24
Krótko i na temat - anixe jako firma dla programisty:
1. Jeśli chcesz mieć fajnych team leaderów - spoko ludzi z ogromnym doświadczeniem i chcących przekazać najlepsze praktyki - przyjdź do anixe
2. Jeśli chcesz poznać proces tworzenia oprogramowania od początku do końca - uzgadnianie kształtu aplikacji, zbieranie wymagań klienta, projektowanie UI'a, itd. - przyjdź do anixe
3. Jeśli chcesz pracować z fantastycznymi ludźmi - programistami i resztą ekpiy - przyjdź do anixe
4. Jeśli chcesz dostawać darmowe kanapki - przyjdź do anixe
5. Jeśli lubisz być traktowany jak gówno przy każdej najmniejszej pomyłce, lubisz jak cała sala słucha że nie jesteś zbyt inteligentny, albo lubisz słuchać jak inni są mieszani błotem - przyjdź do anixe, jest tu wysoko postawiony człowiek który Ci zapewni takie warunki.

5
gość 2015-01-12 16:21:53
To chyba akurat dobrze - gorzej by było, gdyby większość czasu spędzało się na rozrywkach - dobrze by to nie wróżyło:-) No ale 8h mile widziane w pracy, nie więcej - chyba że oficjalne nadgodziny.
aspergerLike 2015-01-12 17:04:05
"...Jest kilka osób o szerokich horyzontach i dużej wiedzy od których można się uczyć. Ogólnie praktycznie wszyscy są kumaci i do pogadania, raczej nie ma aspołecznych jednostek z aspergerem, których zwykle nie brakuje wśród programistów:P ..."

Aspergerowcy to całkiem mili ludzie - przede wszystkim dobrze pracują, bo nie lubią pogaduszek i nic nie robienia. Nie obrażają się itd. Same pozytywne cechy, jeśli chodzi o pracę:-) A człowiek "o szerokich horyzontach" - to przecież ich zrozumie;-)
były 2015-01-27 12:44:19
zdaje się, że chciałeś odpowiedzieć na mojego posta, a nie na volverine...
domyślałem się, że może być problem z wychwyceniem jego sedna. chodziło w nim o to, żeby nie zwracać uwagi na podawane tutaj zalety typu: xbox, darmowe kanapki itd, ale na kwestie dotyczące przede wszystkim PRACY. to w końcu jest praca, a nie centrum rozrywki, więc nad opiniami dotyczącymi samej PRACY należy się skupić.
nie powinna budzić podejrzeń tak duża liczba atrakcji NIE ZWIĄZANYCH z pracą? owszem powinna, bo kiedy pracownik ma dobrze w swojej firmie (spokojnie! nie mam tu na myśli laby), to tak na prawdę nie potrzebuje żadnych innych bajerów. no, ale jeżeli ogólnie pojęta atmosfera pracy kuleje, to pracodawca musi czymś innym nadrabiać, żeby zminimalizować rotację pracowników - człowiek swojej mentalności nie zmieni, ale za to może trochę poczarować. pracowałem już w kilku firmach po kilka lat, także w anixe - z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że jest to wyjątkowa firma i choć sporo się tutaj nauczyłem (do czasu), wyjątkowo nie wspominam tego okresu zbyt przyjemnie...
z drugiej strony są tutaj tacy, którzy zapuścili spore korzenie i jest im b.dobrze... pozdrawiam i gratuluję!
ktoś pisał, że to dobra praca na okres przejściowy - zgadzam sie. jak potrzebujesz się gdziekolwiek zaczepić i nie masz już innej opcji, a kasa potrzebna - wal tutaj. kto wie, może nawet ci się spodoba - w totolotka ludzie też wygrywają...
3
ex 2015-04-02 18:35:14
Trzy rzeczy, które mi się kojarzą z pracą w tej firmie:

1. Większość ludzi jest bardzo fajna,
2. Projekty nie fajne,
3. Warunki zatrudnienia kiepskie

Gdyby nie fajni ludzie to ta praca byłaby koszmarem. Jeśli nie jesteś zmuszony to nie przychodź do Anixe, bo fajnych ludzi znajdziesz wszędzie.
anixe 2015-04-02 20:06:26
Witam, deceniam szczerą opinie na Nasz temat, przykro mi usłyszeć, ze się rozczarowałeś pracą u nas, chcialabym uslyszec daczego uważasz, że warunki pracy są u nas kiepskie i które projekty są niefajne.
Dzięki za szczery feedback.
Pozdrawiam
2
semi 2015-04-07 21:13:07
Z tą firmą coś jest nie tak. Rekrutację na to samo stanowisko prowadzą 4 miesiąc. Pewnie chodzi o reklamę, szkoda tylko że nie szanują czyjegoś czasu.
anixe 2015-04-08 14:13:58
Witam,
prowadzimy rekrutację cały rok. Stale wzrasta ilość projektów, którymi się zajmujemy. Jest to niewątpliwie związane z rosnącą liczbą klientów anixe. (W ostatnim roku liczba ta wzrosła dwukrotnie). W chwili obecnej poszukujemy ok. 10 osób. Głównym powodem jest uruchomienie nowego projektu dla znanej linii lotniczej. Gwarantuję, że spotkanie rekrutacyjne nie będzie stratą czasu dla osoby, która wyśle swoją aplikację i wzbudzi nasze zainteresowanie.
2
zemzaja 2015-04-14 21:55:14
Witam,
przepracowałem w tej firmie 2 lata i już jakiś czas nie pracuje myślę więc że moja opinia będzie obiektywna.
Muszę przyznać że firma jest niebanalna, praktycznie wszystko ją wyróżnia zarówno na plus jak i minus.

Plusy:
- dużo się nauczyłem mając niewielkie doświadczenie, przykłada się tam dużą wagę do jakości kodu i procesu wytwarzania softu
- sprzęt był dobry
- podobała mi się osobna grupa osób do spraw baz danych
- open space dobrze się tam sprawdzał, specjalistyczne salki też
- lokalizacja, benefity, ubezpieczenia, wyjazdy, dodatki, lekcje konsole etc. Jak na taką małą, polską firmę, aż tyle benefitów to rzadkość, nawet korpo tyle nie dają. Walające się wszędzie książki o programowaniu po ang to też plus
- sekretarki i kadrowa były naprawdę spoko
- przemyślany team supportu i monitoringu
- elastyczny czas pracy, brak nadgodzin

Minusy:
- o technologiach się bardzo dużo mówiło, wewnętrzne panele dyskusyjne, bombardowanie mejlami etc ale wpływ na cokolwiek się miało niewielki. Decyzje były narzucane odgórnie przez właściciela. Generalnie to jego firma i nawet mu się nie dziwię ale dla pracowników to minus
- nieformalna (aż nadto) atmosfera co niektórych zespołów (no tak połowy żeby było dokładniej), brak kultury osobistej, chamskie odzywki starszych pracowników którzy wykorzystując swoją pewność siebie i pozycje pozwalali sobie na zdecydowanie za dużo. Na prawdę nie przesadzę jeśli powiem że gimnazjum się lepiej zachowuje niż co niektórzy. Próbowano coś z tym zrobić ale bez skutku

Neutralne
- projekty, jak wszędzie, ani za fajne ani za super
- szef - specyficzny, bezpośredni, niebanalny, ale też bezdyskusyjny. Ci którzy go znają lepiej pewnie go lubią, dla innych jest to osoba 'ciężka' ale raczej w tym negatywnym kontekście
- pieniądze - każdy wie na co się piszę więc nie może narzekać. Niezaprzeczalny jest jednak fakt że we Wrocławiu są duże korpa płacące sporo, sporo , sporo, sporo więcej, przebijąjące Team Leadów w tej firmie 2,3 krotnie.

Zrezygnowałem przede wszystkim dlatego że strasznie się tam wypaliłem mentalnie, atmosfera nie była dla mnie, ludzie nie byli tam traktowani na równi. Miałem wrażenie że robię produkt dla szefa i tyle, nie czułem satysfakcji z pisania tam kodu pomimo że był dobry.
Zarobki które dostałem na początku były ok ale rosły za wolno wraz ze zdobywaniem doświadczenia i nieadekwatnie do rynku.
od-mzaja 2015-04-14 22:06:35
Dodam jeszcze tylko tyle do poprzedniej opinii że jak ktoś się waha to polecam. Okres próbny jest dla obydwu stron a trzy miesiące to dużo żeby zweryfikować czy negatywne aspekty będą komuś przeszkadzać czy nie. Zwłaszcza niech spróbują osoby mocne psychicznie które chcą się czegoś nauczyć. Firma reklamuje się hasłem "u nas w ciągu paru lat nauczysz się tyle, ile inni programiści uczą się przez całe życie". To oczywiście gruba przesada ale z firm w których pracowałem tam się nauczyłem najwięcej.

Odeszłem w złej atmosferze z tej firmy ale nie jest to powód aby nie wydać im DOBREJ opinii.
Ania 2015-09-08 14:53:54
W firmie jestem już od roku i szczerze mówiąc nie mogłam trafić lepiej. Zaczynałam jako osoba tuż po studiach i z zerowym doświadczeniem, ale w anixe liczy się to, czy chcesz się uczyć i rozwijać. W ciągu minionego roku zdobyłam ogrom nowej wiedzy, zyskałam doświadczenie i nadal stale się uczę i rozwijam. Bo prawdą jest, że w anixe nie ma czasu na nudę i stagnację. Dużo się dzieje, więc trzeba nadążać :)

W firmie panuje naprawdę fajna, koleżeńska atmosfera. Warunki pracy są bardzo dobre, jest dużo imprez i integracji :) A jak coś komuś nie pasuje, to zawsze można problem przedyskutować i wspólnie poszukać rozwiązania.

Jeżeli komuś zależy na wpisaniu czegoś sensownego w CV i zdobyciu naprawdę cennego doświadczenia, to anixe jest świetnym miejscem, od którego warto zacząć.
1
jw 2015-11-08 03:08:25
W anixe spędziłem dwa lata. Bardzo dużo się przez ten czas nauczyłem. Nie tylko z programowania, ale i zarządzania projektem, gdyż każdy brał aktywny udział w szacowaniu i planowaniu zadań. Bardzo fajną rzeczą jest to, że jest się w bezpośrednim kontakcie z klientem.

Mój team zawsze był otwarty na wszelkie propozycje zarówno, jeśli chodzi o kwestie programistyczne, jak i te dotyczące organizacji zespołu.

Moje ogólne odczucie jest takie, że ta firma nie jest obozem koncentracyjnym i jeśli praca, którą wykonujemy jest w porządku to znajdziemy czas na chwilę odpoczynku, posiłek, tego typu sprawy. Zdecydowanie nikt nie stoi nam za plecami i nie dyszy ;) Zdarzają się oczywiście sytuacje, gdy pojawia się większa spina, gdy coś się pali i wali, ale to jest nieuniknione i zrekompensowane przez świetne imprezy/wyjazdy integracyjne ;)

Dla mnie bardzo dobrą sprawą były elastyczne godziny pracy, gdyż są naprawdę elastyczne. Jeśli mamy coś do załatwienia to, poza krytycznymi sytuacjami, nie ma problemu z tym, żeby wyjść na jakiś czas.

Generalnie do firmy trafiłem po studiach, a właściwie pod ich koniec. Na rozmowach kwalfikacyjnych prawdopodobnie było widać, że coś wiem, ale ja sam do końca nie widziałem, co wiem. Teraz robię własny projekt korzystając z wielu narzędzi, których nauczyłem się właśnie w anixe i myślę, że mogę o sobie powiedzieć profesjonalista. Uważam, że jest to dobra rekomendacja dla jeszcze zastanawiających się ;)
1
anixe 2016-02-15 13:27:29
Fajnie, że zwróciła Twoją uwagę nasza oferta! Zachęcamy od razu do podesłania swojego CV (lub linku do jakiegoś profilu zawodowego) na praca@anixe.pl, a my chętnie zwrotnie opowiemy Ci więcej o tym, w otoczeniu kogo i czego pracuje się i rozwija w anixe:)
1
Kanapka 2016-02-25 10:23:59
Kanapkami nie rozwiążecie niemiłej atmosfery, ciągłego użerania się z kierownictwem, braku w zrozumieniu i paru osób które blokują wszystkie pomysły.
1
po rozmowie 2016-03-10 16:48:49
rekrutacja jest wielka ściemą - strata czasu- nie szukają nikogo
sasik 2016-03-10 20:11:46
@po rozmowie: mój zespół rozszerza się w przyszłym tygodniu, nie wiem, skąd te rewelacje.
2
Pracownik anixe 2016-03-11 22:44:35
Jakie stanowisko Cię interesuje? Zapraszamy do kontaktu telefonicznego np. z działem HR. Wszystkie aktualne wakaty, wymogi, czy inne interesujące informacje można otrzymać mailowo, telefonicznie lub osobiście - niezobowiązująco i u źródła. Aktualnie poszukujemy programistów (C# i Ruby) oraz administratora sieci i systemów.
1
michał 2016-03-20 13:16:11
@Do wszystkich tych co piszą, że rekrutacja jest ściemą.

Witam, startowałem kiedyś do tej firmy, nie pracuję w Anixe, bo pracy nie podjąłem (z przyczyn osobistych), ale jeżeli chodzi o rekrutację to mogę napisać jak to wygląda. Wygląda bardzo dobrze, przybyłem, dostałem test sprawdzający znajomość podstaw języka C# (można też wybrać ruby). Następnie rozmawiałem z 2 panami - wywnioskowałem, że starsi programiści. Całość rozmowy w pełni profesjonalna, z tego co pamiętam do duża część była o MVC i SOA.

Uważam, że pisanie, że rekrutacja jest ściemą jest nieprawdą, widać, że firma szuka osób znających się na programowaniu, a nie dzieci do niańczenia, jeżeli nie masz co wpisać do CV ani czym się pochwalić na rozmowie to firma na WWW udostępnia zestaw 5 albo 6 zadań do rozwiązania. Zadania są typowo na myślenie. Wydaje mi się, że gdybyś rozwiązał chociaż 1 albo 2 zadania to z pewnością miałbyś większe szanse.

Pozdrawiam.
1
anonim 2016-04-10 22:43:41
judasze biznesu
3
ciekawy 2016-04-13 14:56:26
A jak to jest z zarobkami ?
Ile mozne dostac osoba na stanowisku wsparcie techniczne it a ile programista ruby? (na start)
2
anixe 2016-04-20 08:40:16
W kwestii stawek, ale też formy zatrudnienia i wymagań/oczekiwań jesteśmy nawet bardziej elastyczni, niż zostało tu napisane :) Oprócz zatrudnienia na umowę o pracę proponujemy również umowy o współpracy (wedle preferencji danej osoby) i nie jesteśmy schematyczni w patrzeniu na CV - wykształcenie wyższe naprawdę nie jest najważniejsze, a już na pewno jego brak nie jest zaporą. Wartościowych pracowników nie opisują tylko cyfry w indeksie. To otwiera drzwi wielu osobom z pozytywnym nastawieniem i "głową na karku" :)
1
Wojtek 2016-10-07 22:14:21
Polecam pracę w supporcie wszystkim którzy mają podstawową wiedzę z szeroko pojętego IT i chcieliby się rozwijać. Dużo nauki i dużo odpowiedzialności, częsta współpraca z programistami i z administratorami, zróżnicowane zadania.

Atmosfera świetna, luźna, nikt nie stoi nad Tobą i nie patrzy Ci na ręce, szefowa wyrozumiała, pod tym względem nic nie można zarzucić.

Jedynym problemem są nocki - 5,6 w miesiącu. Męczące i dłużą się strasznie ale jak nie ma zleconych żadnych zadań to spokojnie można zająć się swoimi sprawami.
1
Konso 2016-10-16 22:40:00
Projekty: trudne,
Atmosfera: dobra,
Zarobki: przeciętne,
Ludzie: raczej w porządku,
Tempo nauki: bardzo wysokie
Posumowanie: Nie polecam nie ogarniętym z doświadczeniem komercyjnym poniżej 3 lat.
1
Konso 2016-10-17 08:25:44
Czyli w sumie nie warto polecić wcale. Lepsze zarobki i podobne projekty znajdzie się w innych firmach.
Szefostwo nie każdemu się spodoba.
pc 2016-10-19 13:21:34
@ maciek

wspierasz klientów z różnych stref czasowych
ANIXE 2016-10-19 21:00:29
Pojęcie "nocki" odnosi się do (jasno opisanych i podkreślanych w ogłoszeniu, na rozmowach rekrutacyjnych, w mailingu do kandydatów) wymogów pracy w jednym zespole w naszej firmie. Jest to zespół Technical Support 1st level, który pracuje zmianowo, zapewniając naszym klientom ze wszystkich stref czasowych wsparcie 24/7. Nasze systemy i nasi Klienci nigdy nie śpią ;)
ANIXE 2016-10-19 21:12:58
Na szczęście te dobre rekomendacje też się zdarzają, choć wiadomo, że takie rzadziej się pisze :) Co do szans na przyjęcia - na naszej stronie www.anixe.pl/jobs/ znajdziesz oferty do wyboru, do koloru. Także te dla ludzi młodych z doświadczeniem komercyjnym poniżej 3 lat (a nawet bez doświadczenia). Łatwo to zweryfikować i znaleźć dowody wśród wielu ludzi w naszej firmie, którzy tak właśnie u nas zaczynali. Jak większość firm - faktycznie nie przyjmujemy każdego; stawiamy na łatwość i chęć uczenia się, umiejętność radzenia sobie, frajdę z rozwiązywania problemów. W tej nauce wspieramy i wiedzy wiele dostarczamy.
Dlatego zachęcam do aplikowania na wybrane, preferowane stanowisko w ANIXE.
Zostaw swoją opinię o anixe Polska sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie anixe Polska sp. z o.o.