Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-09 14:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak, spokojnie.
zdjecie uzytkownika
kristof - 2014-09-09 19:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@up Taki bez doświadczenia też?
I drugie pytanko czy po przedłużeniu umowy tzn następna po probnej 3 miesięcznej.
zdjecie uzytkownika
kristof - 2014-09-10 00:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kristof - 2014-09-09 19:44:27]:
Chodziło mi o to czy wraz z nowa umowa dostqje się podwyżkę.
zdjecie uzytkownika
manieq - 2014-11-19 13:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam wszystkim rozmowę kwalifikacyjną w SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o., nie ma się czym stresować bo rekruterka z którą miałem spotkanie potrafi rozładować błyskawicznie napięcie i ma indywidualne podejście do każdego kandydata.
Test z C++, SQL. Rozmowa o aspiracjach kandydata z przedstawicielką HR. Rozmowa z dyrektorem działu na temat naszych projektów uczelnianych, z popr...
zdjecie uzytkownika
Immabe - 2014-11-28 18:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rzeczywiście wygląda to obiecująco :) Tylko nie wiem czy rekrutacja jest i będzie odzwierciedleniem warunków pracy tak na co dzień... Powiedzcie mi chociaż na jakie wynagrodzenie można liczyć w SENTE, bo w branży informatycznej chyba trzeba oczekiwać konkretnego wynagrodzenia i konkretnego poziomu i atmosfery pracy.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-01-28 14:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no zawsze jest tak, ze niepewnie jest jeśli chodzi o tą prace, ale w końcu do odważnych świat należy, niczym się przecież w tym przypadku nie ryzykuje tak naprawdę, więc nie mam pojęcia czego tutaj się bać, no albo Cię zatrudnią albo nie, ale sadze, że warto się do nich zgłosić osobiście też inaczej na to spojrzą.
zdjecie uzytkownika
santino - 2015-02-12 16:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale chyba nie o to chodzi, zeby w pracy ryzykować, tylko, zeby mieć stałe zatrudenie u nich w pracy tak naprawde, a nie, żeby teraz kombinowac czyu nich jest bezpiecznie czy nei za bardzo czy jak to wygląda, ja chce jasne informacje jaką oni dają umowe w tej firmie informatycznej i jakie są konkretnie zarobki.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-03-07 12:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [manieq - 2014-11-19 13:08:27]:
"cyt.: rekruterka z którą miałem spotkanie potrafi rozładować błyskawicznie napięcie i ma indywidualne podejście do każdego kandydata"- cokolwiek to znaczy...
Swego czasu byłam na spotkaniu rekrutacyjny do działu kadr.-płac. , a wśród pytań pojawiło się m.in pyt. o urlop, czy czas pracy pielęgniarek-czyżby jakąś na etacie mieli?
zdjecie uzytkownika
ante - 2015-03-16 19:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hehe - 2015-03-07 12:02:04]:
Skoro byłaś na spotkaniu rekrutacyjnym do działu kadr i płac, to powinnaś takie rzeczy wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
.............. - 2015-03-25 09:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Widać, że właściciele sami piszą pozytywne opinie. Często mają nabory na informatyków, teraz tez. Tylko czego to dowodzi? Duża rotacje nigdy nie świadczy dobrze o firmie.
zdjecie uzytkownika
krotko tam bylem i ucieklem - 2015-04-01 00:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
Mnie tam kiedys dali na start pensje glodowa prawie jak na goscia ktory mial juz pare lat dorobku i to mocnego dorobku w kazdej dziedzinie IT ale bylem ciekaw innych wyzwan, wytrzymalem 2 tyg i poszedlem do konkurencji gdzie wyciagalem pare srednich krajowych w krotkim okresie.
Uwazam ze za malo placa jak dla konsultantow ERP, wrecz tak malo ze pracownik nie jest w stanie godnie reprezentowac firmy u klienta. Pracownik reprezentuje firme i trzeba sie tez sensownie z klasa ubrac, a tam sie tego nie da zrobic, nie wazne jak mili sa i jaka atmosfera pracy panuje.
a to z kolei implikuje ze jaka firma/placa tacy pracownicy, trzeba spojrzec na to obiektywnie i taki niestety software beda tez dostarczac. Taka jest juz kolej rzeczy.
Aczkolwiek zycze im jak najlepiej na przyszlosc bo to nieliczna firma ktora stoi na rynku z wlasnym polskim pisanym softem od podstaw.
zdjecie uzytkownika
Stawka większa niż życie - 2015-04-13 16:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krotko tam bylem i ucieklem - 2015-04-01 00:23:30]:
Ile moge oczekiwać z 2letnim doswiadczeniem?
A podałeś wyższą oczekiwaną stawkę i dali Ci mniej, czy po prostu powiedziałeś, że chcesz mało i dali Ci tyle, ile powiedziałeś?
Dziwne, że sie zgodziles na propozycję, która Ci nie pasowała, bez sensu?


zdjecie uzytkownika
wzorowa Firma - 2015-04-23 12:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracę w Sente wspominam bardzo pozytywnie.
Poważne podejście do Klienta i zadań.
Wartościowe szkolenia z budowania relacji z Klientem
- TAK WŁAŚNIE powinna wyglądać praktyczna realizacja Customer Service...
wiem, co mówię :)
Elastyczne godziny pracy.
Życzliwa i przyjazna atmosfera.
Przejrzysty proces wdrożenia - dostajesz zagadnienia w formie check-listy
i stopniowo jesteś w nie wdrażany. Jak dla mnie wdrożenie-marzenie.
Brak spychologii,
brak karmienia procesu,
brak okadzania się akceptacjami i przywilejami ze strachu
przed tym, że "ktoś się może przyczepić".
Minusem może być konieczność raportowania niemal każdej godziny pracy, ale na obecnym etapie poczytuję to jako wyzwanie pozwalające bardziej odpowiedzialnie spojrzeć na czas spędzany w biurze.
zdjecie uzytkownika
tomaszek - 2015-04-23 14:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedziano mi dzisiaj rano że w tej fiormie podobno są oferowane praktyki letnie w branży IT, to dla mnie byłaby większa szansa, napiszcie jednak ile są płatne takie praktyki
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-06-10 14:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciężko się zorientować jak jest naprawdę w tej firmie, gdyż zdania są podzielone, od jednych słyszę, że nie ma co narzekać a inni mocno krytykują firmę. Według mnie warto się samemu zainteresować jak tam wygląda praca, a z tego co mi wiadomo w tym momencie oferują miejsca pracy jako programista aplikacji biznesowych, młodszy programista aplikacji biznesowych oraz młodszy programista C#.NET ze znajomościa baz danych
zdjecie uzytkownika
Michal - 2015-11-05 11:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w Sente ponad 2 lata, a teraz niecaly rok jestem w Nokii. Sente to moja pierwsza praca w IT, wspominam z sentymentem bo duzo sie nauczylem a po 3 miesiacach juz tak wymiatalem w bazach ze do dzisiaj mnie malo kto zagnie. Ekipa przyjemna, mogliby tylko czesciej robic imprezy, ale moze cos sie zmienilo.
zdjecie uzytkownika
chodizk - 2015-11-09 15:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe imprezy to chyba mniej wazne, no chyba zeby sie bardziej zaprzyjaznic z pracownikami. a teraz widze ze do Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o. poszukuja osob na stanowisko Programista C# / .net szukający wyzwań, gdzie oferuja duza samodizelnosc działania, stabilne zatrudnienie. to wszystko wydaje sie w porzadku. ale jakies zarobki sa konkretne?
zdjecie uzytkownika
Barnaba - 2015-11-10 13:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mialem staz 2 miesiace, ale ci nie pomoge bo to bylo w rtamach projektu unijnego w 2014, u mnie to byly 3000 na miesiac.
zdjecie uzytkownika
min - 2015-11-11 18:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się, że 3000 tysiące na miesiąc to niezłe zarobki, zwłaszcza, że chyba dochodzą do tego jakieś prowizje
zdjecie uzytkownika
kondzi - 2015-11-13 22:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to przeciez nie jest mało na miesiac, można pożyc nawet jak sie ma rodzine, a moze i wiecej mozna wyciagnac jak sie postarasz
zdjecie uzytkownika
kilo - 2015-11-16 01:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też gdzieś słyszałem, że praca u nich może być strzałem w dziesiątkę. Super, że teraz tyle ogłoszeń wisi
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-18 21:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Słaba firma, (usunięte przez administratora) Jeszcze tutaj pracuję ale nie potrwa to już długo.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-12-19 00:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pracownik może napisałbyś dlaczego chcesz stamtąd uciekać? Czytam oferty od nich i dość poważnie zastanawiam się nad młodszym programistą aplikacji biznesowych.
zdjecie uzytkownika
rfrg - 2016-01-09 01:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest teraz szansa na to zeby dostac u nich prace miedzy innymi jako programsita do zepsolu rozwoju oprogramowania i programsita aplikacji biznesowych..
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2016-01-15 21:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Dziękuję, nie skorzystam.
zdjecie uzytkownika
broda - 2016-01-18 14:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bym chętnie skorzystał @buhaha, bo oferty wyglądają bardzo cieekawie. Firma w dziale IT działa bardzo prężnie, zatrudniają wielu programistów od aplikacji internetowych czy baz danych
zdjecie uzytkownika
broda - 2016-01-18 20:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
..ale nie skorzystam bo już pracuję w dziale HR.
zdjecie uzytkownika
wisiek - 2016-01-20 19:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@boda no i jak podoba Ci się w dziale HR? Wydaje mi się, ze jako młodszy specjalista ds. testwoania oprogramowania też mozesz zarobić dobrze, na pewno ponad 3 tys.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2016-01-28 15:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja własnie podobnie jak kolega zastanawiam się nad aplikacją jako specjalista ds testowania. Napisali, że dają dobre benefity - kartę Multisport Benefit, prywatną opiekę medyczną, bilety do kina. Brzmi ok.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2016-01-30 17:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2016-01-28 15:50:48]:
to ciekawa opcja przyznam szczerze, ale wydaje mi się że jeszcze ciekawszą byłoby aplikowanie jako Młodszy Programista Aplikacji Biznesowych. Kasa wyższa
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2016-02-01 14:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda tam praca w administracji? Czego można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej?
zdjecie uzytkownika
Kx - 2016-02-01 19:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No taka oferta na młodszego programistę aplikacji biznesowych to niezła fucha, fakt. No a szukają teraz takich ludzi w Rzeszowie, Poznaniu i Wrocławiu. Ale żeby przyjęli to trzeba być absolwentem / studentem ostatnich lat studiów i bardzo dobrze znać relacyjne bazy danych oraz SQL.
zdjecie uzytkownika
piksel - 2016-02-03 21:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jak na młodszego programistę, to i tak mają dość okrojone wymagania @Kx. SQL poznajesz w trakcie nauki, nie musisz mieć specjalnego doświadczenia w temacie.
zdjecie uzytkownika
Celinka - 2016-02-09 20:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że firma nie dba o organizację pracy pracowników, a co ważniejsze- stażystów. Jednak fakt, iż zatrudniają na staż, świadczy o nich dobrze. Inwestują w młodych ludzi.
zdjecie uzytkownika
Rozsądek - 2016-02-12 15:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie w Sente są teraz przyjęcia i to na 4-5 stanowisk z tego co mi wiadomo, dlatego chyba nie zostanie nic innego jak składać tam CV, co szczerze polecam
zdjecie uzytkownika
emil - 2016-02-16 19:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie jest to firma dobra na stałe, to tak jak @Były, uważam, że chociaż na początek warto. Stawki są podobno niskie, ale to dobre miejsce, by programista zdobył doświadczenie :)
zdjecie uzytkownika
on - 2016-03-10 17:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia młodszy programista?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-11 16:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2016-03-10 17:59:22]:
Zależy co potrafi.
zdjecie uzytkownika
my - 2016-03-11 20:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zależy też gdzie pracuje, bo jak w Sente to słabo.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-03-11 20:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu chyba chodziło o konkret, a więc o to, ile zarabia młodszy programista w firmie Sante. Panowie chyba chcieli być zgryźliwi :) @on, wysyłaj CV, dowiesz się na rozmowie, ale próbować warto
zdjecie uzytkownika
Dobra rada - 2016-03-13 19:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zamiast tracić czas na rozmowę kwalifikacyjną w tej firemce, lepiej zapytaj na goldenline czy linkedine byłych pracowników dlaczego nie warto tutaj pracować. Bez problemu kogoś takiego znajdziesz, w ostatnich latach przewinęło przez Sente sporo ludzi.
zdjecie uzytkownika
Szerman - 2016-03-13 20:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mi się wydaje, że próbować warto. Wiadomo, że opinie będą różne, bo wszystkim się nie da dogodzić. W dodatku w ofercie na młodszego programistę aplikacji biznesowych zapewniają umowę o pracę i ciekawe benefity jak kartę multisport.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-14 00:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W kwestii benefitów, owszem są ale nie od razu a po okresie próbnym a przez pierwszy rok kwota nie pokryje karty multisport, więc trzeba do niej dopłacić. Jeśli chodzi o samą firmę wszystko zależy od tego do jakiego działu się trafi.
zdjecie uzytkownika
t - 2016-03-15 09:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przesadzasz, ciężko pracowała na to żeby zostać Project Managerem, a podczas rekrutacji wewnętrznej decydowało kilka osób.
zdjecie uzytkownika
jjj - 2016-03-15 11:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Firma docenia zaangażowanych pracowników, skoro po pół roku pracy(usunięte przez administratora)może zostać Project Managerem i zarządzać zespołem. Nic tylko się cieszyć :)
zdjecie uzytkownika
robert58 - 2016-03-16 08:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dużo taki project manager zarabia? w sumie ja to bym chciała u nich startowac jako młodszy programista aplikacji biznesowych. ciekawe czy na serio dają te bilety do kina i multisporta
zdjecie uzytkownika
J.U.K. - 2016-03-16 23:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
o ktos w koncu to powiedzial
zdjecie uzytkownika
konik jaś - 2016-03-18 08:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@robert skoro jest w ofercie zaznaczone że bilety są to nie moge się wykręcić i na pewno dają, ciekawe jednak jakie trzeba spełnić warunki żeby je dostać, w sumie it to bilety to dla nich betka, kasa jest
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Test z C#, SQL. Rozmowa z Panią z HR odnośnie planów, oczekiwań, aspiracji. Czasowo najwięcej zajął test.
Pytania: Test z C#:
modyfikatory pól, using, StringBuilder vs. string, pytania odnośnie WCF, różnice pomiędzy klasą abstrakcyjną, interfejsem, itp.

Test z SQL:
27 zadań na komputerze z dostępem do internetu. Od prostych zapytań SQL do bardziej złożonych.
zdjecie uzytkownika
konrad - 2016-03-27 08:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mi się zdaje, że po co by pisali jakby mieli nie dawać teraz we Wrocławiu szukają też programistów i w sumie oferują podobne warunki, warto spojrzeć
zdjecie uzytkownika
kondzi - 2016-05-05 11:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że Sente Systemy Informatyczne szukają kilku programistów w różnych miastach w Polsce. Ile można zarobić?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert