Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o.

sente 2016-09-17 00:08
@Rozsądek Dobrze? 4 - 5 brutto dla programisty z dwuletnim doświadczeniem to jest dobrze? Nie rozśmieszaj mnie.

@kondzi te 3 ogłoszenia to wszystkie stanowiska we wdrożeniach na jakich pracują ludzie w sente. Ogłoszenia są trzy, miejsc dużo więcej.
11
P 2016-09-17 20:43
Szukaliście go już w poście w lipcu
I nadal nikogo nie macie ? S.Z.O.K.
Widocznie na architekcie też jest głodowa pensja...
19
Akai 2016-09-18 07:38
Na fejsie już 3 generacja rekruterów poszukuje pracowników do Sente. Rozmawiałem z jedną z nich i mówiła, że nikt nie chce już pracować za 3-4 brutto ale zarząd firmy tego nie rozumie. I tak szukają i szukają. Trochę to smutne, bo firma 100% polska.
25
asz 2016-09-19 11:24
Po co komu "wyższe stanowisko" skoro pieniądze dalej jak na kasie w lidlu?

@Rozsądek: około 3-4 brutto.
16
tom 2016-09-19 11:53
Szkoda że firma nie zabiega o kandydatów i nikt nie odpowiada tu na nasze pytania i zarzuty niektórych osób.
16
kondzi 2016-09-20 11:41
Znajoma tam pracuje i jest zadowolona z wynagrodzenia więc przesadzacie że jest tak źle.
4
ktosław 2016-09-26 11:20
Przestań naganiać. Nie znajoma tylko Ty tam siedzisz. Chyba na 1 piętrze w dziale everest czy coś podobnego.
19
ya 2016-09-27 07:25
3-3.5 brutto. Góra 4 jak masz parę lat doświadczenia.
15
DK 2016-09-27 07:26
3000-3200 brutto
18
ktosław 2016-09-27 11:07
3-4 brutto
18
bern 2016-09-27 20:20
3000-3300.
Po roku 3500, po dwoch 3800 i tak dalej
tak bylo u mnie
19
ya 2016-09-28 08:29
Nie ma żadnych premii. Te kwoty o których wszyscy piszą są ostateczne.
20
wisiek 2016-10-01 18:33
Nie, nie masz. Ludzi z doświadczeniem nie biorą, bo są "drodzy". Zatrudnia się żółtodziobów i dla nich stawka jest zawsze taka sama.
21
Byly 2016-10-06 23:19
W tej firmie nie ceni sie doswiadczenia i wiedzy.
19
romek 2016-10-07 09:38
Wydaje mi się, że akurat u nich to jest dobra praca na stanowisku jako Młodszy Specjalista ds. Aplikacji Biznesowych i też wydaje mi się, że spokojnie zarobki są tutaj dobre tak naparwde tylko nie wiem jak z podwyżkami sparwa wygląda, dajcie znać jak wiecie coś.
Braknicku 2016-10-30 13:01
A jak wygląda praca w HR?
Szukają kogoś i zastanawiam się czy nie aplikować, ale szukam poważnego pracodawcy, nie chce za pół roku szukać czegoś innego... jakie są zarobki, atmosfera itd.? Jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna?
Darek 2016-10-31 21:59
Na ile praca dala wam umiejetnosci do pracy jako konsultant SAP? Gdzie mozna po niej przejsc?
1
Kondzi 2016-11-02 13:17
Sapa to Ty tu nie poznasz. Inna bajka, inne technologie.
1
Jorg 2016-12-23 01:11
Ostatni gasi światło... ;-)

.... ile płacicie za mozliwość usunięcia komentarzy?
21
Jorg1 2017-01-14 12:29
A co zle sie dzieje ?
12
Oświecony 2017-01-15 11:15
Co się dzieje? Jest olbrzymia cenzura na tym forum, to już trzecia generacja cenzorów. Czy jest możliwe, aby na tak dużą firmę było tylko tyle komentarzy?
16
Kandydat 2017-01-15 19:28
Witam
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda kwestia zarobków programistów z rocznym doświadczeniem ?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
1
Yorg 2017-01-18 22:13
Osiem netto plus premie
1
Bidak 2017-01-19 17:23
LOL Ty chyba z innej firmy

To ide po 200% podwyżki bo ja mam ledwie 1/3 tej kasy a staz dluzszy
17
Yorg2 2017-01-19 23:50
Bo w zlym zespole jestes.
1
Nornik 2017-01-20 15:21
W zarządzie nie było miejsc xD
19
Moralista 2017-01-20 17:40
No cóż firma duża i dobra trzyma standardy. Jak załoga jest prawidłowo z rekrutowana wie jakie są wymagania i stara się je realizować! Wniosek prosty, jak w firmie jest dobrze poukładane to nie ma większych problemów. Tylko trzeba pracować i cieszyć się.
Kandydat 2017-01-21 10:02
3000 netto ? Czy to raczej mrzonka
Kandydat 2017-01-21 11:23
3000 zł netto na start w tej firmie ? Jest to możliwe czy raczej mrzonka ? Mając roczne doświadczenie z ERP'ami
kondzi 2017-01-21 16:26
Ale co to ma do Sente?
Seba 2017-01-24 09:00
Sente to duża firma i dobra firma. Jestem zainteresowany pracą i chcę wiedzieć jakie ludzie maja zarobki jako programiści?
1
no_name 2017-01-28 09:35
Podzielcie się opinią ludzie pracujący w tej firmie , warto tutaj pracować ? Jakie największe zalety, a jakie wady ?
Pracownik 2017-01-29 21:33
Wady: Niskie zarobki, zła atmosfera, duży stres, niezadowolenie klientów, przestarzałe oprogramowanie
Zalety: Polska firma.
23
PC 2017-02-03 10:22
Mam zgłosić się na rozmowę w związku z tym mam pytanko, jak przebiega rozmowa?, o co pytają? Bardzo się cieszę.
Do PC 2017-02-04 14:44
@PC jeżeli starasz się o posadę programisty to nie musisz się przygotowywać. Mało kto chce tam pracować, więc jak jesteś zainteresowany i rokujesz na takiego który szybko się nie zwolni to na zapewne Cię przyjmą. Ale szczerze nie życzę Ci być się dostał, dla Twojego dobra. Pozdrawiam i przemyśl to jeszcze raz!
20
Older 2017-02-13 20:21
To już nie jest ta sama firma co kiedyś. Kiedyś była fajna atmosfera, koleżeństwo, ludzie pracowali tu długo, a nawet za free w wolnym czasie malowaliśmy nowo wynajęte pokoje w firmie, bo nie było kasy na malarza, był szacunek do każdego, a to teraz to byle kasa się zgadzała i patrzenie z góry, nikogo twoje problemy nie obcho0dza. Żal patrzeć, bo to kiedyś naprawdę fajna firma była. A i motywować swój zespol w takich warunkach trudno, bo to się czuje.
22
Molenda 2017-02-14 14:41
Nawet najlepsza firma może mieć gorszy okres w swojej karierze. Są różne powody tego ale od pracowników też dużo zależy.
Były 2017-02-14 20:53
To prawda @Molenda od pracowników dużo zależy. Niestety z Sente szybko odchodzą Ci pracownicy którzy coś potrafią i nie chcę pracować za grosze bez perspektyw i bez słowa dziękuję. Nic dziwnego, że Ci którzy zostają są sfrustrowani a to odbija się na atmosferze. A prezesi...szkoda mówić.
22
Tomasz 2017-02-18 16:25
Czemu szkoda gadać. Panowie są cenieni i nominowani do nagród. Jeden z nich ma bardzo dobrą opinię na rynku wrocławskim i jest zapraszany do wyglaszania wykładów. Wyształceniem i wiedzą nie tylko z obszaru informatyki nie odbiegają od managerów wielkich korporacji. Nigdy się wszstkim nie dogodzi a w pracy ma być atmosfera pracy a nie urlopu.
2
Mewa 2017-02-19 10:22
Sente bardzo mi się podoba, to profesjonalista na rynku .
1
Lidia 2017-03-01 12:35
Czy widzieliście już, że firma poszukuje ProgramistyC#? Zapoznaj się z zakładka "Praca w Sente" i złóż swoją aplikację! :)
2
Taki 2017-04-14 11:04
Nie polecam, szkoda czasu. A czas to pieniądz. A bardziej merytorycznie: wszystko już zostało napisane, patrz wyżej i patrz na kciuki.
10
Jerzy 2017-04-23 11:02
Mam chęć złożyć cv do firmy ale po lekturze wpisów mam bardzo mieszane uczucia. Tak skrajne wpisy, gdzie jest prawda?
Do Jerzego 2017-04-24 20:20
Szukasz prawdy? Poświęć pół dnia na założenie konta na linkedinie/goldenline, i wyślij pare zapytań do byłych pracowników. W ten sposób stracisz parę godzin, zamiast paru miesięcy w sente.
9
Jerzy Niewierzy 2017-04-24 23:07
A czego tu nie czaisz?
Pozytywne wpisy robią kadrowe i gumuja wpisy co wszyscy w Sente wiedza...

Wyciągnij sobie wnioski ze przez 2 miesiące pozytywny post zebrał tylko 1 like, a negatywny z tego samego tygodnia - 17. Coś Ci to mówi?

A co do postu "Tomasza" z 18.02 to ten Pan nie jest zapraszany tylko się sam wpycha.
11
Leon 2017-04-29 15:45
Słyszałem , że to dobra firma a po lekturze wpisów nie wiem co myśleć.
Nowicujesz 2017-05-25 11:13
Witam
Na jakie zarobki może liczyć programista posiadający 1,5 roczne doświadczenie w zawodzie ?
Pozdrawiam
Zarobki 2017-05-25 19:56
2300 - 2800 netto
3
Moralista 2017-05-25 23:19
Żeby wyrobić sobie opinie o firmie trzeba niestety dowiadywać się poza forum. Tu są czasami tak skrajnie różne opinie.
Nowicujesz 2017-05-26 12:46
Moralista, mogę prosić się o kontakt ?
Zostaw swoją opinię o Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o.