Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2010-02-19 15:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
luźna atmosfera, mozna sie duzo nauczyc, jak dla absolwenta to super
zdjecie uzytkownika
dante - 2010-05-05 12:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazda firma ktora inwestuje w pracownika jest dobra.
zdjecie uzytkownika
vector - 2012-07-12 00:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko, że ta firma nie inwestuje w pracownika. Zatrudniają niedoświadczonych absolwentów/studentów w myśl zasady: każdego specjalstę można zastąpić skończoną liczbą studentów - zwykle jednym.
Na początek ok.: można się nauczyć podstaw z wielu dziedzin (C++, SQL, wdrożenia itd.). Ale po roku zero dalszego rozwoju a kasa tak nędzna jak na początku. Dobra praca jeżeli ktoś to traktuje jako nieco pepiej płatne praktyki. Polecam na początek a później coś innego.
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-10-19 12:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:)
zdjecie uzytkownika
iti - 2012-11-09 11:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Luźna atmosfera - to powód dla którego w ogóle jeszcze tam ktoś pracuje. Wynagrodzenie - pół pod stołem, pół na umowie. Bez wielu nadgodzin trudno dobić do 2500 zł. Szefostwo siedzi i myśli jak dać awans czyt \"przykręcić śrubę\" bo masz stówę więcej a pracy ogrom. I jeszcze ten ich taskman...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-04-04 21:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A była koperta na wigilię?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 23:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy coś się zmieniło w kwestii umów i czy można liczyć na lepsze wynagrodzenie, nie czuję się specjalistą, ale kilka lat pracowałem w tym zawodzie i szukam stałego zatrudnienia na rozsądnych warunkach.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-24 14:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem tam 4 lata i troche zaluje ze odeszlem (w sumie troche z glupoty a troche z namowy zony). Jakby zarobki byly takie cienkie, to ludzie by tam nie pracowali po tyle albo i wiecej lat. A pracuja. Proste, no nie? Teraz tkwie w korpo i mam dosyc bycia wyrobnikiem, a stawke jak sobie policzylem to mam taka sama jak w sente, bo teraz nie mam premii :/ Tzn niby mam, ale nie do wyrobienia...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-25 22:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ anonim - a czemu żona namawiała Cie do odejścia? :) w sensie byłeś wyniszczony psychicznie czy może z jakiegoś innego powodu?
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2013-11-29 17:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Gorąco polecam. Wydaje mi się, że dużo (zwłaszcza na początku) zależy od zespołu do którego się trafi, oraz od własnego podejścia- ale praca naprawdę fajna. Sporo można się nauczyć, jeśli chodzi o SQL, C++ oraz ogólnie pojętą papierkologię w praktycznie każdej dziedzinie (finanse, personel, produkcja). Klimat fajny, bardzo szybko w swoim zespole przeszedłem z stosunków pracowniczych na koleżeńskie. Wszystko można załatwić- jeśli potrzebowałem skoczyć do lekarza, czy załatwić jakieś osobiste sprawy, nigdy nie było z tym problemu, byle potem kiedyś odpracować. Wypłata zawsze w terminie, pracy sporo, ale zawsze jest czas na wyjście na herbatę czy kawę. Jako pierwsza praca po studiach- strzał w dziesiątkę.
zdjecie uzytkownika
DTN23 - 2013-12-17 12:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie 2500? Chyba sie sekretarka wypowiedziala :D Studiuje jeszcze wiec wzialem umowe zlecenie i po roku pracy wychodzi mi razem z premiami spoko ze 4000 na reke. Zaczynalem od stawki nizszej, ale jestem ZAJEdobry i docenili ;-) Kto mi wiecej we Wro da??
zdjecie uzytkownika
radek - 2013-12-18 10:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do DTN23,to ile miesięcznie moze zrobić zwykły pracownik w SENTE ?? a dają te premie takie same wszystkim czy to też zależy od stanowiska?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-24 13:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie zależne od tego jak zespół wypadł- na start koło 3000 brutto, po pół roku pierwszy awans (pensja znacznie w górę), a po około roku kolejny.
zdjecie uzytkownika
riddick - 2014-03-21 16:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jest aż taka prawidłowość w tych awansach. Czy trzeba się naprawdę jakoś szczególnie wyróżniać w Sente, żeby na nie zasłużyć?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-03-23 23:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sente na swojej stronie ma 9 ofert pracy, na rózne miasta, myśle, że da radę znaleźć coś dla siebie, jeśli oczywiście zna się na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
zero - 2014-04-10 10:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dość odważnie piszą w swoich ofertach o "fantastycznej atmosferze". Rzeczywiście jest tak fajnie w tej pracy w Sente?
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-04-20 15:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę jest fajnie :) ze współpracownikami (nawet tymi najstarszymi) można pogadać o wszystkim- od wypadów w góry na nowych aktualizacjach w World of Tanks kończąc :D a awans jest, nie trzeba się wyróżniać- wystarczy robić swoje, nie opierdzielać się ;)
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-04-22 00:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, to najniższa krajowa już w Sente nie rządzi :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: pracuj.pl
Wrocław
(dolnośląskie Zobacz lokalizację na mapie »)
MŁODSZY SPECJALISTA DS. WSPÓŁPRACY Z KLIENTAMIMiejsce pracy: Wrocław                   Zakres działań na tym stanowisku będzie obejmował:Budowę i aktualizację baz danych potencjalnych Klientów.Zarządzanie bazą danych potencjalnych Klientów w systemie CRM.Współudział w tworzeniu materiałów marketingowych i sprzedażowych.Kontakt z wytypowanymi Klientami i przedstawienie im naszej oferty (mail, telefon).Udział w działaniach marketingowych i sprzeda
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Humae - 2014-04-22 08:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A rządziła? Do tej pory myślałem, że w SENTE da się zarobić poważne pieniądze, a najniższą krajową zarabiają pracownicy bez żadnego doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-04-27 16:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, czyli jak ktos nie ma doświadczenia, to sente da najniższa, a jak ktos się szybko uczy, to może szybko liczyć na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
tiri - 2014-05-05 11:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a był tam ktoś na płatnych praktykach? ktoś wie ile płacą?
zdjecie uzytkownika
Pio-TR - 2014-07-24 14:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie było czegos takiego jak praca za najniższą krajowa, szok (kto to wymyslił..??) Nawet dla osób, które dopiero studiują i zaczynają pracę. Starsi stażem pracownicy budują domy i kupują mieszkania, więc chyba na kwoty nie narzekają. Poza tym ostatnio wracają dawni pracownicy, ktorzy kiedys pracowali u nas a potem przeszli do innych firm (wiadomo, że w Sente najlepiej... ;)
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-07-25 21:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, zwłaszcza, że starsi stażem juz kupuja mieszkania i buduja domy. Bo przypominam, że Firma Sente została założona w 2000 roku przez czterech przyjaciół, pasjonatów technologii informatycznych. Czyli przez 14 lat zarobić na mieszkanie, czy dom - ładnie. Aczkolwiek fakt, maja ambitne projekty, rozwijają się, certyfikat rzetelności i tym podobne. Mnie zaskoczyło, że ich systemy sa stosowane np. w mennicy Wrocławskiej. Może to jednak dobra firma, a szukają własnie do pracy w Wrocławiu na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Współpracy z Klientami. Oferta nawet fajna, wazne dla mnie, że mają system kafeteryjny, który obejmuje m.in. kartę Multisport Benefit, prywatną opiekę medyczną, ubezpieczenie na życie, bilety do kina. To wazne, bo nie sama praca człowiek żyje. Oczywiście to nie wszystko co oferują.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski