Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o.

broda 2016-01-18 14:53:17
A ja bym chętnie skorzystał @buhaha, bo oferty wyglądają bardzo cieekawie. Firma w dziale IT działa bardzo prężnie, zatrudniają wielu programistów od aplikacji internetowych czy baz danych
broda 2016-01-18 20:49:54
..ale nie skorzystam bo już pracuję w dziale HR.
9
wisiek 2016-01-20 19:20:51
@boda no i jak podoba Ci się w dziale HR? Wydaje mi się, ze jako młodszy specjalista ds. testwoania oprogramowania też mozesz zarobić dobrze, na pewno ponad 3 tys.
Romek 2016-01-28 15:50:48
No ja własnie podobnie jak kolega zastanawiam się nad aplikacją jako specjalista ds testowania. Napisali, że dają dobre benefity - kartę Multisport Benefit, prywatną opiekę medyczną, bilety do kina. Brzmi ok.
jaro 2016-01-30 17:35:09
to ciekawa opcja przyznam szczerze, ale wydaje mi się że jeszcze ciekawszą byłoby aplikowanie jako Młodszy Programista Aplikacji Biznesowych. Kasa wyższa
Alicja 2016-02-01 14:29:27
A jak wygląda tam praca w administracji? Czego można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej?
Kx 2016-02-01 19:58:30
No taka oferta na młodszego programistę aplikacji biznesowych to niezła fucha, fakt. No a szukają teraz takich ludzi w Rzeszowie, Poznaniu i Wrocławiu. Ale żeby przyjęli to trzeba być absolwentem / studentem ostatnich lat studiów i bardzo dobrze znać relacyjne bazy danych oraz SQL.
piksel 2016-02-03 21:07:31
nawet jak na młodszego programistę, to i tak mają dość okrojone wymagania @Kx. SQL poznajesz w trakcie nauki, nie musisz mieć specjalnego doświadczenia w temacie.
Celinka 2016-02-09 20:22:20
Szkoda, że firma nie dba o organizację pracy pracowników, a co ważniejsze- stażystów. Jednak fakt, iż zatrudniają na staż, świadczy o nich dobrze. Inwestują w młodych ludzi.
Rozsądek 2016-02-12 15:04:27
Ogólnie w Sente są teraz przyjęcia i to na 4-5 stanowisk z tego co mi wiadomo, dlatego chyba nie zostanie nic innego jak składać tam CV, co szczerze polecam
emil 2016-02-16 19:56:41
Jeśli nie jest to firma dobra na stałe, to tak jak @Były, uważam, że chociaż na początek warto. Stawki są podobno niskie, ale to dobre miejsce, by programista zdobył doświadczenie :)
on 2016-03-10 17:59:22
ile zarabia młodszy programista?
ja 2016-03-11 16:06:51
Zależy co potrafi.
my 2016-03-11 20:43:22
Zależy też gdzie pracuje, bo jak w Sente to słabo.
8
paweł 2016-03-11 20:54:19
tu chyba chodziło o konkret, a więc o to, ile zarabia młodszy programista w firmie Sante. Panowie chyba chcieli być zgryźliwi :) @on, wysyłaj CV, dowiesz się na rozmowie, ale próbować warto
Dobra rada 2016-03-13 19:58:57
Zamiast tracić czas na rozmowę kwalifikacyjną w tej firemce, lepiej zapytaj na goldenline czy linkedine byłych pracowników dlaczego nie warto tutaj pracować. Bez problemu kogoś takiego znajdziesz, w ostatnich latach przewinęło przez Sente sporo ludzi.
7
Szerman 2016-03-13 20:59:09
Też mi się wydaje, że próbować warto. Wiadomo, że opinie będą różne, bo wszystkim się nie da dogodzić. W dodatku w ofercie na młodszego programistę aplikacji biznesowych zapewniają umowę o pracę i ciekawe benefity jak kartę multisport.
xxx 2016-03-14 00:32:14
W kwestii benefitów, owszem są ale nie od razu a po okresie próbnym a przez pierwszy rok kwota nie pokryje karty multisport, więc trzeba do niej dopłacić. Jeśli chodzi o samą firmę wszystko zależy od tego do jakiego działu się trafi.
3
t 2016-03-15 09:22:04
Przesadzasz, ciężko pracowała na to żeby zostać Project Managerem, a podczas rekrutacji wewnętrznej decydowało kilka osób.
jjj 2016-03-15 11:50:17
Firma docenia zaangażowanych pracowników, skoro po pół roku pracy(usunięte przez administratora)może zostać Project Managerem i zarządzać zespołem. Nic tylko się cieszyć :)
9
robert58 2016-03-16 08:25:23
a dużo taki project manager zarabia? w sumie ja to bym chciała u nich startowac jako młodszy programista aplikacji biznesowych. ciekawe czy na serio dają te bilety do kina i multisporta
J.U.K. 2016-03-16 23:22:11
o ktos w koncu to powiedzial
5
konik jaś 2016-03-18 08:34:11
@robert skoro jest w ofercie zaznaczone że bilety są to nie moge się wykręcić i na pewno dają, ciekawe jednak jakie trzeba spełnić warunki żeby je dostać, w sumie it to bilety to dla nich betka, kasa jest
3
konrad 2016-03-27 08:13:31
też mi się zdaje, że po co by pisali jakby mieli nie dawać teraz we Wrocławiu szukają też programistów i w sumie oferują podobne warunki, warto spojrzeć
kondzi 2016-05-05 11:57:51
Widzę, że Sente Systemy Informatyczne szukają kilku programistów w różnych miastach w Polsce. Ile można zarobić?
tomcio 2016-06-09 15:31:45
ja też podłaczam się do pytania o zarobki, bo widziałem naparwde ciekawą oferte pracy jako Młodszy Programista Aplikacji Biznesowych, a wiaodmo, ze zarobki w branzy IT sa dosyć wysokie.
zenek 2016-06-13 22:58:35
@tomcio wysokie ale tutaj inna ciekawa kwestia - możesz sam wybrac niby sobie sposób zatrudnienia i wynagrdzania...
ya 2016-06-14 19:50:56
Wpisy znikają..
9
adonis 2016-06-14 20:21:17
@tomcio owszem jak najbardziej jest to interesujące zatrudnienie ale weź powa uwagę jak wysokie sa wymagania - przykładowo musisz się wykazać znakomita znajomością relacyjnych baz danych i języka SQL a sam wiesz że z tym u kandydatów różnie może być.
semop 2016-06-16 18:09:27
@ya jakoś teój wpis nadal; tu jest, nie wymyślaj teorii spiskowych. @adonis owszem są wysokie wymagania - nawet młodszy Programista Aplikacji Biznesowych musi mieć wiedzę z finansów, księgowości itd.
dawid 2016-06-16 19:35:32
Czy ktoś z obecnych albo bylych pracownikow moze sie wypowiedziec o warunkach? Maja dużo ofert pracy i jestem ciekaw czy warto tam aplikowac skoro maja tyle wakatow.
1
fgbh 2016-06-16 21:30:32
widze ze poszukuja teraz na praktyki letnie w branży IT we Wrocławiu moze ktos byłby zianteresowany? mozna zdobyc z cala pewnoscia jakies dosiwadczenie
pracowalem 2016-06-17 21:59:59
@dawid Rotacja powinna dać do myslenia
10
xmen 2016-06-17 22:09:44
dawid' ja na twoim miescu bym sprobował wysłać cv bo co ci szkodzi, jak zaproszą cie na rozmowe to pojdziesz dowiesz sie czegos o wynagrodzeniu czy nawet obowiazkach, ja tez tak zrobilem i pod koniec przyszlego tygodnia ide na rozmowe do nich, zobaczymy
ya 2016-06-23 11:13:37
@xmen jeśli nie masz pracy to nic nie szkodzi. jeśli masz prace i chcesz ja zmienic lepiej dowiedziec sie wczesniej o warunkach w firmie.
2
kondzi 2016-06-23 12:17:19
Czy nadal można aplikować na letnie praktyki w branży IT we Wrocławiu? Ktoś może wie i mógłby dać mi znać? :) Dopiero teraz wpadła mi w oko ta oferta, a jestem bardzo mocno zainteresowany. Z tego, co słyszałem - tutaj można naprawdę sporo się nauczyć, a akurat zaczynam wakacje :)
Bold 2016-06-24 23:13:31
(usunięte przez administratora)
5
hj 2016-06-24 23:27:37
@kondzi tak nadal można aplikowac, choć uważam, ze to dość, dziwne, ze oferta wisi od ponad dwóch i pół miesiąca, nie uważasz? Najświeższa oferta jest na Menedżera HR do Worcławia. Ciekawe ile można zarobić na rękę, ktoś wie może? z góry dzieki za info
k. 2016-06-27 23:41:49
(usunięte przez administratora) atmosfera fajna. Firma dobra na początek dla zdobycia doświadczenia.
1
gomez 2016-06-28 09:43:40
masz rację, w sumie oferują stanowiska dla bardziej początkujących też jak np. Młodszy Programista Aplikacji Biznesowych
Szu 2016-07-14 21:55:35
Ogromny stres w pracy, zla atmosfera, arogancja.
7
kond 2016-07-14 21:56:15
Zastanawia mnie to czy staż wchodzi u nich w rachubę? Jestem na IV roku informatyki i chętnie nauczyłbym się czegoś od fachowców
rfrg 2016-07-16 18:12:01
nie jestem w sumie pewnien dlatego ze nie widzIalem zeby jakies oferty na staz byly ale wiesz co najlpeiej to chyba sie od nich bezposrednio dowiedziec
Awa 2016-07-18 23:15:05
Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o. to chyba całkiem dobra kasa z tego co mi się wydaje, czytałem tutaj wcześniej że ludzie zadowoleni są ze swoich pieniędzy, mnie to cieszy,b o dlaczego niby nie zarabiać, skoro można i jest jak. Pozdrawiam tu pracujących
jj 2016-07-20 07:18:31
@Awa
LOL
8
. 2016-07-20 08:26:58
Tylko Ci się wydaje.
5
romek 2016-07-20 09:21:55
(Młodszy) Specjalista ds. marketingu i sprzedaży jest u nich teraz potrzebny.. zastnawiam się jak konkretnie to wszystko wygląda.. czekam jeszcze na nowe informacje na temat tego stanowiska i pracy też. jak wiecie cos jeszcze to dajcie znać koiecznie, dzięki
wisiek 2016-07-20 14:02:40
słuchajcie, a taki Architekt Rozwiązań Informatycznych dla Biznesu to chyba sporo powinien zarabiać.. nie wiem jak to wygląda tak naparwde, mam nadzieje, ze napiszecie wiecej informacji niż tylko to, ze 3 lata doświadczenia sa potrzebne na tym stanowisku na pewno.
Naarob 2016-07-21 10:40:48
Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o. widzę że radzi sobie całkiem dobrze, mocnozastanawiam się nad tym w jaki sposób się tutaj rozliczają, jest fajnie?
Ktoś 2016-07-21 15:09:16
Jak już się mocno zastanowisz to daj znać.
Zostaw swoją opinię o Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o.