Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-04-20 15:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę jest fajnie :) ze współpracownikami (nawet tymi najstarszymi) można pogadać o wszystkim- od wypadów w góry na nowych aktualizacjach w World of Tanks kończąc :D a awans jest, nie trzeba się wyróżniać- wystarczy robić swoje, nie opierdzielać się ;)
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-04-22 00:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, to najniższa krajowa już w Sente nie rządzi :)
zdjecie uzytkownika
Humae - 2014-04-22 08:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A rządziła? Do tej pory myślałem, że w SENTE da się zarobić poważne pieniądze, a najniższą krajową zarabiają pracownicy bez żadnego doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-04-27 16:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra, czyli jak ktos nie ma doświadczenia, to sente da najniższa, a jak ktos się szybko uczy, to może szybko liczyć na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
tiri - 2014-05-05 11:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a był tam ktoś na płatnych praktykach? ktoś wie ile płacą?
zdjecie uzytkownika
Pio-TR - 2014-07-24 14:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie było czegos takiego jak praca za najniższą krajowa, szok (kto to wymyslił..??) Nawet dla osób, które dopiero studiują i zaczynają pracę. Starsi stażem pracownicy budują domy i kupują mieszkania, więc chyba na kwoty nie narzekają. Poza tym ostatnio wracają dawni pracownicy, ktorzy kiedys pracowali u nas a potem przeszli do innych firm (wiadomo, że w Sente najlepiej... ;)
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-07-25 21:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, zwłaszcza, że starsi stażem juz kupuja mieszkania i buduja domy. Bo przypominam, że Firma Sente została założona w 2000 roku przez czterech przyjaciół, pasjonatów technologii informatycznych. Czyli przez 14 lat zarobić na mieszkanie, czy dom - ładnie. Aczkolwiek fakt, maja ambitne projekty, rozwijają się, certyfikat rzetelności i tym podobne. Mnie zaskoczyło, że ich systemy sa stosowane np. w mennicy Wrocławskiej. Może to jednak dobra firma, a szukają własnie do pracy w Wrocławiu na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Współpracy z Klientami. Oferta nawet fajna, wazne dla mnie, że mają system kafeteryjny, który obejmuje m.in. kartę Multisport Benefit, prywatną opiekę medyczną, ubezpieczenie na życie, bilety do kina. To wazne, bo nie sama praca człowiek żyje. Oczywiście to nie wszystko co oferują.
zdjecie uzytkownika
buehehe - 2014-08-30 13:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan (usunięte przez administratora)jak widzę jest jednym z tych 4ech przyjaciół. Było kilka takich firm IT które robily juz takie numery na gowork z pseudoreklama, niby wypowiedziami pracowników i kiszka. juz ich nie ma i na go i na rynku. Co do sente. w firmie slabo i oprogramowanie slabe. Wielokrotne bluzgi klientów. warto bylo sie pozegnac. spokoj ducha i mniej wstydu
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2014-09-08 00:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile netto zarabia początkujący programista baz danych w sente? 2300 wyciąga?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-09 14:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak, spokojnie.
zdjecie uzytkownika
kristof - 2014-09-09 19:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@up Taki bez doświadczenia też?
I drugie pytanko czy po przedłużeniu umowy tzn następna po probnej 3 miesięcznej.
zdjecie uzytkownika
kristof - 2014-09-10 00:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kristof - 2014-09-09 19:44:27]:
Chodziło mi o to czy wraz z nowa umowa dostqje się podwyżkę.
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-09-24 00:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sente wspiera firmy zorientowane na rozwój i poprawę efektywności dostarczając im najbardziej zaawansowanych narzędzi informatycznych wspierając je w prowadzeniu biznesu. Konsekwentnie dążą do tego, by Sente było najlepszym partnerem dla firm, które szukają elastycznych rozwiązań informatycznych wspierających wzrost efektywności i oczekują od partnera wdrożeniowego, że będzie w stanie wspierać ich w dostarczeniu najlepszych rozwiązań w obszarze IT. Nie wiem ile w tym prawdy, ale tak o sobie piszą.
zdjecie uzytkownika
Talib - 2014-11-07 13:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zostałem w Sente po stazu. Selekcja ostra, bo haerka mowi, ze mieli prawie 140 zgłoszeń, a dostało się tylko kilkanaście osób ( w tym oczeywiscie ja ...yeah :P). Ale fajnie, bo prawie wszystkim stazystom zaproponowali po stazu prace, zostal tez moj kolega. Poki co mi sie podoba, zobaczymy jak bedzie dalej, niedlugo zaczynam swoje pierwsze wdrozenie.
zdjecie uzytkownika
manieq - 2014-11-19 13:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam wszystkim rozmowę kwalifikacyjną w SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o., nie ma się czym stresować bo rekruterka z którą miałem spotkanie potrafi rozładować błyskawicznie napięcie i ma indywidualne podejście do każdego kandydata.
Test z C++, SQL. Rozmowa o aspiracjach kandydata z przedstawicielką HR. Rozmowa z dyrektorem działu na temat naszych projektów uczelnianych, z popr...
zdjecie uzytkownika
Immabe - 2014-11-28 18:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rzeczywiście wygląda to obiecująco :) Tylko nie wiem czy rekrutacja jest i będzie odzwierciedleniem warunków pracy tak na co dzień... Powiedzcie mi chociaż na jakie wynagrodzenie można liczyć w SENTE, bo w branży informatycznej chyba trzeba oczekiwać konkretnego wynagrodzenia i konkretnego poziomu i atmosfery pracy.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-01-28 14:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no zawsze jest tak, ze niepewnie jest jeśli chodzi o tą prace, ale w końcu do odważnych świat należy, niczym się przecież w tym przypadku nie ryzykuje tak naprawdę, więc nie mam pojęcia czego tutaj się bać, no albo Cię zatrudnią albo nie, ale sadze, że warto się do nich zgłosić osobiście też inaczej na to spojrzą.
zdjecie uzytkownika
santino - 2015-02-12 16:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale chyba nie o to chodzi, zeby w pracy ryzykować, tylko, zeby mieć stałe zatrudenie u nich w pracy tak naprawde, a nie, żeby teraz kombinowac czyu nich jest bezpiecznie czy nei za bardzo czy jak to wygląda, ja chce jasne informacje jaką oni dają umowe w tej firmie informatycznej i jakie są konkretnie zarobki.
zdjecie uzytkownika
GTA - 2015-02-16 10:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa na czas nieokreślony po 2-3 miesięcznym okresie próbnym, chyba, że sam preferujesz inne formy współpracy, to "według życzenia". Jakie są konkretne zarobki ? Napisz co potrafisz, bo jak ocenić inaczej???? Różnią się w zależności, ile masz lat doświadczenia, jak dobry jesteś w tym co robisz. Jesteś studentem czy masz 10 letnie doświadczenie, certyfikaty i jesteś masterem? Wtedy dostaniesz zupełnie inne $$. Wklej CV, to będzie wiadomo ;) Ile zarabiam to nie napisze, bo mam tajemnice poufnosci, ale powiem tylko, że oferta była lepsza niż z Nokii, a co najwazniejsze- mam duzo wieksza swobode ;)
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-03-07 12:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [manieq - 2014-11-19 13:08:27]:
"cyt.: rekruterka z którą miałem spotkanie potrafi rozładować błyskawicznie napięcie i ma indywidualne podejście do każdego kandydata"- cokolwiek to znaczy...
Swego czasu byłam na spotkaniu rekrutacyjny do działu kadr.-płac. , a wśród pytań pojawiło się m.in pyt. o urlop, czy czas pracy pielęgniarek-czyżby jakąś na etacie mieli?
zdjecie uzytkownika
ante - 2015-03-16 19:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2015-03-07 12:02:04]:
Skoro byłaś na spotkaniu rekrutacyjnym do działu kadr i płac, to powinnaś takie rzeczy wiedzieć.
zdjecie uzytkownika
.............. - 2015-03-25 09:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [buehehe - 2014-08-30 13:46:25]:
Widać, że właściciele sami piszą pozytywne opinie. Często mają nabory na informatyków, teraz tez. Tylko czego to dowodzi? Duża rotacje nigdy nie świadczy dobrze o firmie.
zdjecie uzytkownika
krotko tam bylem i ucieklem - 2015-04-01 00:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Mnie tam kiedys dali na start pensje glodowa prawie jak na goscia ktory mial juz pare lat dorobku i to mocnego dorobku w kazdej dziedzinie IT ale bylem ciekaw innych wyzwan, wytrzymalem 2 tyg i poszedlem do konkurencji gdzie wyciagalem pare srednich krajowych w krotkim okresie.
Uwazam ze za malo placa jak dla konsultantow ERP, wrecz tak malo ze pracownik nie jest w stanie godnie reprezentowac firmy u klienta. Pracownik reprezentuje firme i trzeba sie tez sensownie z klasa ubrac, a tam sie tego nie da zrobic, nie wazne jak mili sa i jaka atmosfera pracy panuje.
a to z kolei implikuje ze jaka firma/placa tacy pracownicy, trzeba spojrzec na to obiektywnie i taki niestety software beda tez dostarczac. Taka jest juz kolej rzeczy.
Aczkolwiek zycze im jak najlepiej na przyszlosc bo to nieliczna firma ktora stoi na rynku z wlasnym polskim pisanym softem od podstaw.
zdjecie uzytkownika
Stawka większa niż życie - 2015-04-13 16:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krotko tam bylem i ucieklem - 2015-04-01 00:23:30]:
Ile moge oczekiwać z 2letnim doswiadczeniem?
A podałeś wyższą oczekiwaną stawkę i dali Ci mniej, czy po prostu powiedziałeś, że chcesz mało i dali Ci tyle, ile powiedziałeś?
Dziwne, że sie zgodziles na propozycję, która Ci nie pasowała, bez sensu?


zdjecie uzytkownika
wzorowa Firma - 2015-04-23 12:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracę w Sente wspominam bardzo pozytywnie.
Poważne podejście do Klienta i zadań.
Wartościowe szkolenia z budowania relacji z Klientem
- TAK WŁAŚNIE powinna wyglądać praktyczna realizacja Customer Service...
wiem, co mówię :)
Elastyczne godziny pracy.
Życzliwa i przyjazna atmosfera.
Przejrzysty proces wdrożenia - dostajesz zagadnienia w formie check-listy
i stopniowo jesteś w nie wdrażany. Jak dla mnie wdrożenie-marzenie.
Brak spychologii,
brak karmienia procesu,
brak okadzania się akceptacjami i przywilejami ze strachu
przed tym, że "ktoś się może przyczepić".
Minusem może być konieczność raportowania niemal każdej godziny pracy, ale na obecnym etapie poczytuję to jako wyzwanie pozwalające bardziej odpowiedzialnie spojrzeć na czas spędzany w biurze.
zdjecie uzytkownika
tomaszek - 2015-04-23 14:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedziano mi dzisiaj rano że w tej fiormie podobno są oferowane praktyki letnie w branży IT, to dla mnie byłaby większa szansa, napiszcie jednak ile są płatne takie praktyki
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2015-05-17 14:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Słaba firma. Pamiętam jak zatrudnionych zostało 8 nowych osób. Po 2 miesiącach zostały 2 osoby. Nie, że zostali zwolnieni tylko po prostu odeszli, bo w Sente panuje Polska szkoła zarządzania i Polska anarchia. Wieczne problemy z okablowaniem. Stacjonarny komputer służył jako laptop. Jak trzeba było posiedzieć na innym piętrze to znosiłeś kable, monitory i pudło. Klienci maksymalnie niezadowoleni a Impel, żeby nie bluzgać mocno zirytowany. Współczuję siedzącym na supporcie, czyli całej firmie :)
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-06-10 14:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciężko się zorientować jak jest naprawdę w tej firmie, gdyż zdania są podzielone, od jednych słyszę, że nie ma co narzekać a inni mocno krytykują firmę. Według mnie warto się samemu zainteresować jak tam wygląda praca, a z tego co mi wiadomo w tym momencie oferują miejsca pracy jako programista aplikacji biznesowych, młodszy programista aplikacji biznesowych oraz młodszy programista C#.NET ze znajomościa baz danych
zdjecie uzytkownika
Michal - 2015-11-05 11:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w Sente ponad 2 lata, a teraz niecaly rok jestem w Nokii. Sente to moja pierwsza praca w IT, wspominam z sentymentem bo duzo sie nauczylem a po 3 miesiacach juz tak wymiatalem w bazach ze do dzisiaj mnie malo kto zagnie. Ekipa przyjemna, mogliby tylko czesciej robic imprezy, ale moze cos sie zmienilo.
zdjecie uzytkownika
chodizk - 2015-11-09 15:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe imprezy to chyba mniej wazne, no chyba zeby sie bardziej zaprzyjaznic z pracownikami. a teraz widze ze do Sente Systemy Informatyczne Sp. z o.o. poszukuja osob na stanowisko Programista C# / .net szukający wyzwań, gdzie oferuja duza samodizelnosc działania, stabilne zatrudnienie. to wszystko wydaje sie w porzadku. ale jakies zarobki sa konkretne?
zdjecie uzytkownika
Barnaba - 2015-11-10 13:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktosiek - 2015-05-17 14:05:25]:
A ja mialem staz 2 miesiace, ale ci nie pomoge bo to bylo w rtamach projektu unijnego w 2014, u mnie to byly 3000 na miesiac.
zdjecie uzytkownika
min - 2015-11-11 18:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że 3000 tysiące na miesiąc to niezłe zarobki, zwłaszcza, że chyba dochodzą do tego jakieś prowizje
zdjecie uzytkownika
kondzi - 2015-11-13 22:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to przeciez nie jest mało na miesiac, można pożyc nawet jak sie ma rodzine, a moze i wiecej mozna wyciagnac jak sie postarasz
zdjecie uzytkownika
Barnaba - 2015-11-14 00:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Super Praca, 3000 tyś dostałam na stażu unijnym (od EU, od Sente wtedy nic nie dostałam). Po stażu dostałam propozycję przedłużenia umowy z Sente, 2200 zł na rękę. Podziękowałam bo konkurencja płaci znacznie lepiej. Nie tylko ja. Praktycznie wszyscy stażyści zrezygnowali, dużo stresu, pracownicy słabo opłacani, przez to sfrustrowani, trudno się tak pracuje.
zdjecie uzytkownika
kilo - 2015-11-16 01:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też gdzieś słyszałem, że praca u nich może być strzałem w dziesiątkę. Super, że teraz tyle ogłoszeń wisi
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-18 21:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Słaba firma, pozytywne komentarze piszą chyba prezesi. Jeszcze tutaj pracuję ale nie potrwa to już długo.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-12-19 00:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pracownik może napisałbyś dlaczego chcesz stamtąd uciekać? Czytam oferty od nich i dość poważnie zastanawiam się nad młodszym programistą aplikacji biznesowych.
zdjecie uzytkownika
rfrg - 2016-01-09 01:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest teraz szansa na to zeby dostac u nich prace miedzy innymi jako programsita do zepsolu rozwoju oprogramowania i programsita aplikacji biznesowych..
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2016-01-15 21:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dziękuję, nie skorzystam.
zdjecie uzytkownika
broda - 2016-01-18 14:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bym chętnie skorzystał @buhaha, bo oferty wyglądają bardzo cieekawie. Firma w dziale IT działa bardzo prężnie, zatrudniają wielu programistów od aplikacji internetowych czy baz danych
zdjecie uzytkownika
broda - 2016-01-18 20:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
..ale nie skorzystam bo już pracuję w dziale HR.
zdjecie uzytkownika
wisiek - 2016-01-20 19:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@boda no i jak podoba Ci się w dziale HR? Wydaje mi się, ze jako młodszy specjalista ds. testwoania oprogramowania też mozesz zarobić dobrze, na pewno ponad 3 tys.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2016-01-28 15:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja własnie podobnie jak kolega zastanawiam się nad aplikacją jako specjalista ds testowania. Napisali, że dają dobre benefity - kartę Multisport Benefit, prywatną opiekę medyczną, bilety do kina. Brzmi ok.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2016-01-30 17:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2016-01-28 15:50:48]:
to ciekawa opcja przyznam szczerze, ale wydaje mi się że jeszcze ciekawszą byłoby aplikowanie jako Młodszy Programista Aplikacji Biznesowych. Kasa wyższa
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2016-02-01 14:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda tam praca w administracji? Czego można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej?
zdjecie uzytkownika
Kx - 2016-02-01 19:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No taka oferta na młodszego programistę aplikacji biznesowych to niezła fucha, fakt. No a szukają teraz takich ludzi w Rzeszowie, Poznaniu i Wrocławiu. Ale żeby przyjęli to trzeba być absolwentem / studentem ostatnich lat studiów i bardzo dobrze znać relacyjne bazy danych oraz SQL.
zdjecie uzytkownika
piksel - 2016-02-03 21:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jak na młodszego programistę, to i tak mają dość okrojone wymagania @Kx. SQL poznajesz w trakcie nauki, nie musisz mieć specjalnego doświadczenia w temacie.
zdjecie uzytkownika
Opin - 2016-02-09 12:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Moja przygoda z tą firmą rozpoczęła się i zakończyła w poprzednim roku (staż). Na początku zapowiadało się fajnie, ale już po jakimś czasie zaczęła mnie irytować nijaka atmosfera, a przede wszystkim brak odpowiedniej organizacji (nie do końca przygotowane stanowisko, brak zaangażowania w pomoc stażyście podczas pracy indywidualnej). Nawet niektórzy pracownicy udawali sympatycznych, a w praktyce pokazywali, że mają gdzieś jakąś tam osobę, bo tylko na praktykach była, a ich to wręcz bawiło. Nie polecam takich "niby małych firm, niekorporacyjnych", które zaraz staną się wielkimi korporacjami. Jakie widzę plusy? Doświadczenie, że mała firma i ciekawa oferta to może być jedno wielkie naciąganie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon z zaproszeniem na spotkanie, na spotkanie rozmowa z HR + test na kompie. Potem za 2 dni info, że dobrze mi poszło i zaproszenie na rozmowę z kierownikiem mojego zespołu. Potem tydzien czekania i oferta pracy
Pytania: Techniczne + pytania, czy sie orientuje, co mam robic
zdjecie uzytkownika
Celinka - 2016-02-09 20:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że firma nie dba o organizację pracy pracowników, a co ważniejsze- stażystów. Jednak fakt, iż zatrudniają na staż, świadczy o nich dobrze. Inwestują w młodych ludzi.
zdjecie uzytkownika
Strzeż się tych miejsc - 2016-02-09 22:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Owszem zatrudniają, ale za wynagrodzenie na stażu płaciła Unia Europejska, wiec o żadnym inwestowaniu nie ma tu mowy. Po zakończonym stażu firma proponowała przedłużenie umowy ale na żałosnych warunkach. Z kilkunastu osób (około 16) przyjętych na staż, zdecydowało się zostać 3-4 osoby. Po roku pozostała już tylko jedna. Ta firma nie dba o szeregowych pracowników ani o swoich klientów. Nie warto wiązać się z tym miejscem.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert