Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2010-02-19 15:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
luźna atmosfera, mozna sie duzo nauczyc, jak dla absolwenta to super
zdjecie uzytkownika
dante - 2010-05-05 12:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazda firma ktora inwestuje w pracownika jest dobra.
zdjecie uzytkownika
vector - 2012-07-12 00:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko, że ta firma nie inwestuje w pracownika. Zatrudniają niedoświadczonych absolwentów/studentów w myśl zasady: każdego specjalstę można zastąpić skończoną liczbą studentów - zwykle jednym.
Na początek ok.: można się nauczyć podstaw z wielu dziedzin (C++, SQL, wdrożenia itd.). Ale po roku zero dalszego rozwoju a kasa tak nędzna jak na początku. Dobra praca jeżeli ktoś to traktuje jako nieco pepiej płatne praktyki. Polecam na początek a później coś innego.
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-10-19 12:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:)
zdjecie uzytkownika
iti - 2012-11-09 11:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Luźna atmosfera - to powód dla którego w ogóle jeszcze tam ktoś pracuje. Wynagrodzenie - pół pod stołem, pół na umowie. Bez wielu nadgodzin trudno dobić do 2500 zł. Szefostwo siedzi i myśli jak dać awans czyt \"przykręcić śrubę\" bo masz stówę więcej a pracy ogrom. I jeszcze ten ich taskman...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-04-04 21:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A była koperta na wigilię?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 23:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy coś się zmieniło w kwestii umów i czy można liczyć na lepsze wynagrodzenie, nie czuję się specjalistą, ale kilka lat pracowałem w tym zawodzie i szukam stałego zatrudnienia na rozsądnych warunkach.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-24 14:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem tam 4 lata i troche zaluje ze odeszlem (w sumie troche z glupoty a troche z namowy zony). Jakby zarobki byly takie cienkie, to ludzie by tam nie pracowali po tyle albo i wiecej lat. A pracuja. Proste, no nie? Teraz tkwie w korpo i mam dosyc bycia wyrobnikiem, a stawke jak sobie policzylem to mam taka sama jak w sente, bo teraz nie mam premii :/ Tzn niby mam, ale nie do wyrobienia...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-25 22:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ anonim - a czemu żona namawiała Cie do odejścia? :) w sensie byłeś wyniszczony psychicznie czy może z jakiegoś innego powodu?
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2013-11-29 17:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gorąco polecam. Wydaje mi się, że dużo (zwłaszcza na początku) zależy od zespołu do którego się trafi, oraz od własnego podejścia- ale praca naprawdę fajna. Sporo można się nauczyć, jeśli chodzi o SQL, C++ oraz ogólnie pojętą papierkologię w praktycznie każdej dziedzinie (finanse, personel, produkcja). Klimat fajny, bardzo szybko w swoim zespole przeszedłem z stosunków pracowniczych na koleżeńskie. Wszystko można załatwić- jeśli potrzebowałem skoczyć do lekarza, czy załatwić jakieś osobiste sprawy, nigdy nie było z tym problemu, byle potem kiedyś odpracować. Wypłata zawsze w terminie, pracy sporo, ale zawsze jest czas na wyjście na herbatę czy kawę. Jako pierwsza praca po studiach- strzał w dziesiątkę.
zdjecie uzytkownika
DTN23 - 2013-12-17 12:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie 2500? Chyba sie sekretarka wypowiedziala :D Studiuje jeszcze wiec wzialem umowe zlecenie i po roku pracy wychodzi mi razem z premiami spoko ze 4000 na reke. Zaczynalem od stawki nizszej, ale jestem ZAJEdobry i docenili ;-) Kto mi wiecej we Wro da??
zdjecie uzytkownika
radek - 2013-12-18 10:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do DTN23,to ile miesięcznie moze zrobić zwykły pracownik w SENTE ?? a dają te premie takie same wszystkim czy to też zależy od stanowiska?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-24 13:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie zależne od tego jak zespół wypadł- na start koło 3000 brutto, po pół roku pierwszy awans (pensja znacznie w górę), a po około roku kolejny.
zdjecie uzytkownika
riddick - 2014-03-21 16:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jest aż taka prawidłowość w tych awansach. Czy trzeba się naprawdę jakoś szczególnie wyróżniać w Sente, żeby na nie zasłużyć?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-03-23 23:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sente na swojej stronie ma 9 ofert pracy, na rózne miasta, myśle, że da radę znaleźć coś dla siebie, jeśli oczywiście zna się na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
zero - 2014-04-10 10:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dość odważnie piszą w swoich ofertach o "fantastycznej atmosferze". Rzeczywiście jest tak fajnie w tej pracy w Sente?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: pracuj.pl
Wrocław
(dolnośląskie Zobacz lokalizację na mapie »)
MŁODSZY SPECJALISTA DS. WSPÓŁPRACY Z KLIENTAMIMiejsce pracy: Wrocław                   Zakres działań na tym stanowisku będzie obejmował:Budowę i aktualizację baz danych potencjalnych Klientów.Zarządzanie bazą danych potencjalnych Klientów w systemie CRM.Współudział w tworzeniu materiałów marketingowych i sprzedażowych.Kontakt z wytypowanymi Klientami i przedstawienie im naszej oferty (mail, telefon).Udział w działaniach marketingowych i sprzeda
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-04-20 15:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę jest fajnie :) ze współpracownikami (nawet tymi najstarszymi) można pogadać o wszystkim- od wypadów w góry na nowych aktualizacjach w World of Tanks kończąc :D a awans jest, nie trzeba się wyróżniać- wystarczy robić swoje, nie opierdzielać się ;)
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-04-22 00:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, to najniższa krajowa już w Sente nie rządzi :)
zdjecie uzytkownika
Humae - 2014-04-22 08:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A rządziła? Do tej pory myślałem, że w SENTE da się zarobić poważne pieniądze, a najniższą krajową zarabiają pracownicy bez żadnego doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-04-27 16:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, czyli jak ktos nie ma doświadczenia, to sente da najniższa, a jak ktos się szybko uczy, to może szybko liczyć na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
tiri - 2014-05-05 11:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a był tam ktoś na płatnych praktykach? ktoś wie ile płacą?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SENTE Systemy Informatyczne Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x