brak logo

Kompania Piwowarska

Warszawa

Opinie o Kompania Piwowarska

dziki 2012-11-24 22:19
Zarząd jak zarząd moim zdaniem ROB wie co robi, kwestia tego żeby cwaniaczków kierowników złapał za morde i pokazał co to cieżka praca. Piwowarami produkcji są osoby bez wykształcenia - i to sie nazywa spełnienie wymogów SABmiller, mistarzami produkcji doświadczeni ludzie - no prócz (usunięte przez administratora)"kruszynki" bo ta nie trybi kompletnie nic - potem wszyscy za głowe sie łąpią skąd jest zakażenie jak nie myje sie instalacji przez 9 dni, dział HR - czyli panie NIE WIEM i purystki językowe, które nie wiedzą kompletnie nic, prócz tego banda bhpowców i ich nieskalany wiedzą dyplomatołkowaty kierownik, który dorobił się służbowej fury za wycieranie i lizanie klamek VIP personalnego. Dziekitakim ludziom ta firma sie stoczy
5 lat w KP PH 2012-12-13 13:49
Praca jak praca trzeba robić swoje,ale wszystko z głową.Ale największym problemem w tej firmie są pseudo asm z którym miałem ostatnimi czasy do czynienia.Ostrzegam przed takimi nieudacznikami jak ten mój.Niekompetentny nieposiadający żadnych kwalifikacji na objęcie takiego stanowiska,a co najważniejsze żadnych odruchów ludzkich.Zakłamany i zapatrzony w siebie amator To chyba prawda że taki sposób pracy przynoszą ludzie z cc.Najgorsze ze ten ktoś nadal tam pracuje.Trzymajcie się Panowie PH.
nowy w KP 2013-02-11 08:03
Ja dopiero od kilku miesięcy pracuję w tej firmie, ale niestety muszę się zgodzić z większością negatywnych opinii. Sam już też patrzę jak się wynieść z tego co tam panuje. Dno i wodorosty to najłagodniejsze co mi przychodzi do głowy. Mój asm toleruje tylko lizusów. Wyszedł ze świetnego założenia, że najłatwiej manipuluje się ludźmi, którzy się nie do końca lubią. Fałsz i obłuda wychodzi z każdego kąta. Zostałem przyjęty bardzo chłodno. Na rozmowie kwalifikacyjnej słyszałem etyka, uczciwość, lojalność to jest to na co zwracamy uwagę. Po zaledwie kilku miesiącach mam propozycję dla wszystkich od stanowiska asm w górę. zajrzyjcie do słowników i sprawdźcie znaczenie tych słów, bo w tej firmie etyka i uczciwość to jest ostatnia rzecz jaką wy sami pokazujecie. Trzymajcie się koledzy PH, ja się stąd ewakuuję
przyszły pracownik 2013-04-29 13:19
Witam serdecznie!
Otrzymałam właśnie telefon od kadr i mam się zgłosić na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko merchandisera, do Pruszcza Gdańskiego. w jedną stronę mam 120 km. Babka która do mnie dzwoniła mówiła mi że ma umowę o pracę i 1600 brutto plus premia 1200 zł, samochód służbowy i palmtop. Ale po waszych wypowiedziach zastanawiam się czy wogole jechać i tracić forsę na paliwo. Doradźcie proszę
znawca 2013-05-03 16:35
Od 1 kwietnia wszyscy pracują na nowym systemie. Sczerze mowiąc nigdy wcześniej nie pracowałem w takim bałaganie jak jest teraz. Z pracy wychodze jak po ciężkich robotach. Naprawde jeszcze przed kwietniem myslałem żeby zostac, teraz marzę o odejściu i jakiejkolwiek innej pracy....
1
PH 2013-05-15 22:15
W pełni zgadzam się z przedmówcą. W firmie panuje chaos, ilość pracy i zadań powoduje, że tak naprawdę niczego nie można wykonać dobrze. Mamy coraz mniej czasu dla klientów i jakość obsługi systematycznie spada a mieliśmy być piwnymi ambasadorami i doradcami. Zamiast skoncentrować się na tym aby faktycznie zdobywać udziały i zwiększać sprzedaż to zajmujemy się żenującymi akcjami w stylu urn z kapslami. Zwiększona ilość zadań powoduje że coraz trudniej wykonać te, które liczą się do premii efekt jest taki że im więcej pracy tym mniejszy zarobek. Jeszcze niedawno byłem w jakimś stopniu dumny z tego, że pracowałem dla tej firmy, jednak teraz nikomu bym jej nie polecił.
Kp to najgorsze zło 2013-08-04 09:30
Witam wszystkich, na wstępie pragne nadmienić iż przeczytałem wszystkie wasze opinie i z przykrością zgadzam się z wami. Pracuję ok roku na stanowisku ph. Z początku byłem dumny że udało mi się rozpocząć pracę w tej firmie niestety z biegiem czasu wszystko zaczęło się zmieniać i dotarło do mnie że jest to po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a my jesteśmy białymi murzynami którzy mają robić 24h co jest niewykonalne. Dlaczego? Otóż już wam tłumaczę na dzień dzisiejszy samych ankiet do wypełnienia już jest ok 10 oprócz tego nie masz prawa wyjść ze sklepu jak nie ma standardu półka, lodówka, ekspozycja. Ponadto kilka akcji do wprowadzenia naraz. Najgorsze jest to, że w tej firmie wszyscy siedzą cicho i udają że nie ma problemu. Kierownicy w tej firmie są tacy ze jak wykonujesz wszystkie polecenia pracujesz po kilkanaście h na dobę i nie dyskutujesz to jest ok ale jeśli cokolwiek i kiedykolwiek zakwestionujesz w sposób zrównoważonyto licz się z tym ze właśnie wydałeś sam na siebie wyrok i jesteś pierwszy do zwolnienia i zaczyna się nagonka na Ciebie. Zwykli ph są w tej firmie zastraszani a związki zawodowe nic z tym nie robią. Ostatnio mieliśmy spotkanie z panią dyrektor i dotarło do mnie że w tej firmie też mieszają pracowników z gownemtyle tylko ze robią to w sposób bardzo elegancki i kulturalny. Szczerze nie wiem co zrobić mam rodzinę zarabiam 2000 zł i tylko praca. Przeraża mnie ta cała sytuacja ale z drugiej strony jeśli w takim koncernie traktują ludzi jak bydło to przestałem wierzyć że gdziekolwiek w innej dużej firmie w tym kraju jest lepiej.
1
2013-09-17 14:57
Te wszystkie opinie są bardzo marne, żałosne i godne politowania.
A co ma powiedzieć ktoś kto jest w sile wieku, mieszka w rejonie totalnego bezrobocia, siedzi całymi dniami w domu i tylko czasami uda mu się dorobić przy zbiorach wiśni lub jabłek. On to pewnie może sobie ponarzekać na pracodawców bo to przecież nie jego wina że na jedno stanowisko jest 100 chętnych a robotę i tak wychaczy ten kto ma lepsze znajomości.
Dla KP 10 a dla żałosnych pracusiów 1!
heh 2013-10-05 20:57
Jezeli tak mowisz ze dla kp 10 a dla pracusiow 1 to ja ci zycze abys zaczol pracowac w kp i zeby dali ci taki wycisk jak teraz daja w dupe powiem ci szczerze ze daje ci jeden rok i popelnisz samobojstwo sam znam jeden taki przypadek po pracy w KP koles sie powiesil no ale jak kto sie mowi wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma. A w korporacjach nie liczy sie czlowiek tylko zysk.
1
2013-10-10 08:46
Rekrutacje do KP zostały wstrzymane do odwołania. Firma na obecną chwilę zwalnia ponad 100 osób by zaoszczędzić. Tylko nie rozumiem jednego jak można oszczędzać na ludziach którzy zarabiają dla tej firmy ? Rozumiem że gość pracujący za 1100zł podstawy to koszt a prezes zarabiający 200tys miesięcznie to inwestycja !? Materiały POS które wyrzuca się do kosza bo jest ich produkowana tak ogromna ilość że nikt w świecie nie jest tego w stanie wykorzystać to również jest inwestycja? Służbowe VW Jetta dla asm którzy przychodzą o 9 do pracy po opierdalają się do 17 to też jest inwestycja? Panowie hallo ? O co tu chodzi ? Dlaczego ph jeżdżą VW caddy za gruba kasę a preseller złomem a wykonują ta sama prace i po wynikach widać ze nawet lepiej.Kto jest winny spadkowi sprzedaży zespól sprzedażowy? Czy grupa zarządzająca ? Właśnie na wysokich stanowiskach siedzą aparaty które nic nie robią zbierają za to kasę i ja jako ph muszę słuchać takiego delikatna i jego herezji. Jak można kogoś uczyć handlu jak się w życiu nie sprzedawało po sklepach albo lata temu? Powiem krótko to co się dzieje w kompani piwowarskiej to jest chore po prostu. Firma uduś pierdolnąłem papierami i ciesze się że nie straciłem tam jak inni 10 lat, teraz się budzą z ręką w nocniku. A co do Roba to zapraszam go na sklepy na rok jak ma jaja, po tych śmierdzących sklepach majac nad głową jakiegoś palanta który ciśnie ci farmazony daje mu 2 miesiące.
Co do ludzi z marketingu hmm jedyne co mi przychodzi do głowy to słowo usless.
NIE POLECAM KOMPANI PIWOWARSKIEJ JEŚLI CHCESZ BYĆ SZANOWANY JAKO PRACOWNIK I ZARABIAĆ ADEKWATNIE DO WYKONYWANEJ PRACY.
Jeśli szukasz pracy tymczasowo to jak najbardziej
Grzesiek to buc 2013-10-10 08:55
KP nie porównuj do Coca Coli bo to by obraziło tą drugą firmę. Jak ja przyszedłem do tej pracy miałem identycznie zero przeszkolenia jeździłem z ph który z 18 wizyt zaplanowanych zrobił 18 ale realnych było 5 hehe. Firma jest zacofana a tego Grześka to przesra zobaczysz.
2
stary kompan piwowarski 2013-10-13 18:36
Marian
w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłeś i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziałeś .....jeszcze nigdy się nie spóźnili z kasą,płacą nawet wcześniej,kasa na poziomie średniej krajowej dla najniższych stanowisk,masz auto,komórke i deputat co miesiąc,pakiet multi sport z szerokim dostępem za 30zł/miesięcznie,dostęp do prywatnej opieki medycznej,szkolenia,związki zawodowe :-) a praca....jest jak każda inna tylko trzeba chcieć.Program motywacyjny ....jak grupa wygra i jedzie np na 2 tygodnie do Miami,Meksyku itp to już jest cacy....co?Fakt że ostatnie dwa lata to trochę dziwne ruchy zarządu ale patrząc z perspektywy czasu (a KP to niecałe 15 lat) to pewnie dni tej władzy są już policzone.
3
Ziom 2014-03-09 20:24
Paweł. Dużo zalezy od Twojego szefa i szefa Twojego szefa. Jesli na tych stanowiskach sa osoby ukierunkowane na wynik( po trupach ) to nie będziesz miał komfortu pracy , nawet jeśli będziesz miał poukładane na rejonie.

Za niedługo kolejna opinia pracownicza w której KP będzie chciała byc preferowanym partnerem w handlu i pro rozwojową firmą ukierunkowaną na pracownika. Ciekaw jestem jakie opinie zbierze :) napewno ilość pracowników w firmie będzie mniejsza ze względu na zwolnienia:)
m 2014-03-13 22:18
Witam. Czy znajdzie sie ktos zadowolony z pracy w KP ?
gość 2014-03-17 13:21
w fazie zwolnień grupowych i braku stabilności zatrudnienia (a może przy kolejnej fali zwolnień i na mnie trafi) raczej będzie ciężko :(
m 2014-06-11 10:47
Za niedługo będą przyjęcia na południu PL. Z tego co widzę to miłe Panie zarządzające właśnie tym rejonem robią taki popłoch, że niektórzy już przymierzają się do rezygnacji. Praca PH to orka na ugorze, nikomu nie życzę takich warunków jak są tutaj. Może jakiś świeżak będzie gwiazdorzył, ale daję mu góra przez pół roku, potem, albo żona od niego odejdzie, albo sam zwariuje. Powodzenia zatem napaleńcy!
m 2014-06-11 15:33
Praca PH w KP to tylko w niewielkim stopniu sprzedaż. Masz dziesiątki akcji, wstawiania lodówek, podpisywania zagmatwanych, wielo-stronicowych umów, załatwiania zwrotów przeterminowanego towaru, ciągłe telefony, po trasie masa maili, tabelki, upomnienia itp. itd. Kierownicy potrafią w niedzielę o 22:00 wysłać maile. Ogólna masakra!
1
PI 2014-09-14 17:58
Żle sie dzieje w tej firmie. Pracownicy to już dla niech (zarząd itp) nie ludzie ale numerki które łatwo można skasować. Kadra managerska często niekompetentna. Jej cel to zduszenie pracownika.
14lat w Kp 2014-09-16 20:38
Witam zgadzam się z wami masakra się dzieje w tej firmie faktycznie jest wypłata na czas jest multisport jest opieka medyczna lecz to samo jest w innych firmach . Kp zmienia socjal z bonów na święta na bony do empiku i innych sklepów co dla menadzerów których jest w firmie przepraszam są sami menadzerowie i asystenci asystenta pełno , kompania żyje z sprzedaży piwa zyła z sprzedaźy teraz KP to firma produkujaca mnadzerów
1
10lat w KP 2014-09-18 21:48
rusza kolejna fala zwolnień, na razie deklarują 112 osób a do nowego roku finansowego pewnie padnie ze 300. otwiera się w krk nowe centrum usług i posuną pewnie finanse, informatykę i coś tam jeszcze. co roku jest gorzej, już nie wspominam o marnej podwyżce(48 brutto), teraz jeszcze rąbneli bony na święta a w zamian oferują nic nie warty "mybenefit". ale najważniejsze żeby cyferki w tabelkach i tendencje na wykresach miały odpowiednie wartości i kierunki...
1
gość 2014-11-04 15:06
kolejnych 100 ph do zwolnienia, nie ma co liczyć na przyjęcia, ta firma stacza się na dno.
1
gość2 2014-11-05 10:19
Witam
KP jest fajna tylko osoby które nią zarządzają masakra jak ludzi traktują i zamieniają osoby z długim doświadczeniem na swoich znajomych z lewym doświadczeniem ???ale znajomości to znajomości .
Aż mi piwko nie smakuje .
Pozdrawiam;
manik 2014-11-05 15:09
Masakra! Zwolnienia lecą hurtowo. Firma tak odczuwa napór konkurencji czy o czy koniec sezonu letniego? 200 ph poleci...
ja 2014-11-24 21:38
ile można zarobić w centrum obsługi klienta w poznaniu?
1
mr.p 2015-01-14 19:20
i jak tam panowie i panie? znow mega ruchy w firmie co?:-)
szara strefa 2015-01-15 14:23
znowu kolejne zwolnienia polecialy?
ciekawy 2015-01-18 12:06
Witam,
Byłem w Pabianicach na pierwszej rozmowie i zostałem zaproszony na drugą w najbliższą środę.Czy ktoś może konkretnie powiedzieć jak wygląda ten drugi etap?Proszę o konkretne opinie,bo jestem poważnie zainteresowany pracą w KP.pozdrawiam
3
anonimusPH 2015-01-19 08:07
Praca w KP to tylko praca na tzw tabelkach tylko to się liczy same cyferki żeby były, chodzi pogłoska że do listopada wszyscy Ph mają przejść do zewnętrznej firmy co za tym idzie nie będzie już wynagrodzenia takiego jakie jest oraz narzędzia tj. samochód będą dużo słabsze i znając KP to będzie firma ta do której poszli serwisanci gastronomiczni czyli PMI Combera, auto 2 osobowe i zakaz jazdy prywatnej!!!Szanowni ASM-owie mówią do PH to co by PH chciał usłyszeć nie ma możliwości na żaden rozwój bo po co kogoś rozwijać jak jest dobrze i nikt się nie czepia do nich.Ta firma stacza się na dno,możesz być najlepszym PH a jak będziesz odchodził sam lub cię zwolnią to zrobią z ciebie najgorszego jakiego kiedykolwiek zatrudnili.
1
raf 2015-01-28 22:46
Odnośnie firmy zewnętrznej PMI Combera i aut. Pracowałem tam jako PH przez pół roku dla jednej z korporacji na zasadzie pracownika zewnętrznego i wg. umowy nie mogliśmy korzystać z samochodu prywatnego ale w praktyce robiło się z 1500 kilometrów prywatnie miesięcznie a nawet i trasy po 300 kilosów w jedną strone. O tankowania na weekendach w soboty o 1 w nocy na flote też się nikt nie czepiał. I mieliśmy Yariski 3 generacji 5 osobowe.
3
anonimusPH 2015-01-29 08:18
Też pracowałem jako preseler w PMI Combera dla KP przez ok pół roku i samochód był Citroen Nemo 2 osobowy bez GPS-u ale za to musieliśmy na specjalnej stronie raportować stan licznika,dla przykładu chciałem legalnie pojechać na weekend nad morze i zapytałem się PMI a on na to że nie ma takiej możliwości mówiąc im że pokryje koszty paliwa itp... straszyli że jak coś się stanie poza godzinami pracy z samochodem to będziemy musieli pokryć szkody z własnej kieszeni.
raf 2015-01-29 19:10
Też raportowaliśmy, ale nikt nic nigdy nie powiedział jak czasem trzeba było wpisywać w raportach przez tydzien przebieg dzienny po 450 kilosów zawyżając dwukrotnie liczbę kilometrów rzeczywiście zrobionych w danym dniu bo na weekendzie było się w Zakopanem ;D
noooowww 2015-02-08 13:45
Hej powiedzcie mi czy jest sens składać aplikacje do KP - jako preseller. Zatrudnienie prze firmę zewnętrzną. Jakie są zarobki, czy dużo obowiązków i jakie godziny pracy. I czy to jest tylko praca sezonowa. Aktulanie pracuję jako PH mam umowę na czas nieokreślony, ale niestety dużo obowiązów, ciągła presja i praca po 10 -12h dziennie.
2
pehowy 2015-02-09 20:43
Hmm... z deszczu pod rynnę-tak to chyba leciało a więc parafrazując będziesz miał ciągłą presję, dużo obowiązków i pracę po 10-12 godzin dziennie, z tym że na umowę na czas określony. Nie polecam nikomu absolutnie...
Sołtys 2015-03-05 07:00
Kompania jest the best firma która nie patrz z czego żyje a kim żyje , firma produkująca menadzerów to od ciepłej wody to od zimnej asystent asystenta , kierownik kierownika struktura co najmniej śmieszna tylko każdy zapomina ze firma żyje z produkcji sprzedaży piwa a nie z produkcji menadzerów asystentów kiedyś 1 prac fizyczny robił na 1 menadzera teraz 1 pracownik robi na 20 . Czasy kryzysu ponoć zwolnienia na dole u góry przyjęcia na dole scinają co mogą zamraźaja podwyżki chcą zabrać premię odprawy u góry podwyżki każdy zadowolony , czy polecił bym KP nawet najgorszemu wrogowi nie
mała 2015-06-18 16:50
hej mam pytanie czy ktoś był na świętokrzyskim jako ph do spraw gastronomi?? Jak to wygląda? Czy jest aż tak źle jak piszecie?? Oraz jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna??
Znajomy ph 2015-07-05 22:12
Ogarnij się jaka prowizja w KP podstawa + premia jak lizak przez szybę zrobisz jedną składową to na innej dostaniesz po dupie na premie to mogą liczyć Dsm jak wamowie wpompują odpowiednia ilość towaru do hurtu, Ph maja składową selin i warunki z mesa + priorytety na poszczególne miesiące wszystko tak ze jak jeno zrobisz to 2 połozysz
alwaro 2015-11-06 22:37
Szukają wózkowych we Wrocławiu, warto? I za ile?
MAŁY 2016-01-13 22:52
Witam,wszyscy mówią o tym darmowym deputacie/ Jaki darmowy??? Ludzie za wszystko odtrącają. Wystarczy zobaczyć pasek.
Pozdrawiam
haha 2016-01-15 22:29
To chyba coś znaczy raczej żadnego rozwoju i rozbudowy nie ma wiec albo pozwalniali albo ludzie sami odeszli bo mieli dość ciśnienia i wyścigu szczurów
anonim 2016-02-11 11:34
Dla sprostowania deputat piwny przysługuje każdemu pracownikowi który jest zatrudniony na umowę o pracę oczywiście deputat piwny jest potrącany z pensji tak samo jak użytkowania samochodu do celów prywatnych,opieka medyczna. Co do pracy jest dużo ogłoszeń ponieważ część osób została zwolniona (to jeszcze nie koniec zwolnień) lub sami odeszli do innych firm.Praca taka sama jak w innych korporacjach wyścig szczurów itp. nikt nie zna dnia ani godziny kiedy się z nim rozstaną.
anonim 2016-02-19 23:18
co do stażu to nie wiem jak to wygląda ale sam osobiście znam osoby które kiedyś były na stażu a teraz są nawet brand manager-ami lub też na stanowiskach specjalistycznych
Merchandiser 2016-03-19 11:23
A wiecie coś na temat pracy Merchandisera Mobilnego? Jakie warunki oraz narzędzia?
edward 2016-03-21 11:58
wszystko zależy przez którą firmę zewnętrzną bedziesz zatrudniony z tego co wiem to jeżeli przez PMI to dostajesz Citroena Nemo,fiata fiorino oczywiście są to auta 2-osobowe a jak przez inna to citroen C1, fiat panda, ford KA, normalnie już osobowe.
HHHH 2016-03-24 18:53
ŚMIECH NA SALI-SZUKAJĄ JELENI

PMICombera prowadzi rekrutację do projektu – preseller/przedstawiciel handlowy dla Kompanii Piwowarskiej.
Start pracy od zaraz

Wynagrodzenie: 1 800zł (podstawa) 600zł (premia) netto
Forma zatrudnienia – umowa zlecenia. Dla najlepszych możliwość pracy w Kompani Piwowarskiej.
Wyposażenie: samochód, telefon.
Jeśli jesteś zainteresowany- wyślij sms o treści TAK pod numer 661 333 107

Mile widziane doświadczenie w branży FMCG.
Rafał 2016-03-30 22:03
Merchandiser to bardzo dobre stanowisko dla studenta. Umowa zlecenia + premia uznaniowa pozwala zarobić na rękę podobną kwotę jaką ma PH, mający dużo więcej obowiązków. Ważne, żeby nie robić fikcji. Jak jesteś w porządku, to dla Ciebie wszyscy będą w porządku.
3
w 2016-05-13 10:28
no to masz szansę, składaj papiery bo sa miejsca
haha 2016-07-04 23:00
Stary co ty bierzesz mercz w kp robi odpady te sklepy co ich nie chcą odwiedzać PH ,a oni premie to widza na papierze nigdy pełnej nie zrobisz za wiele składowych i zawsze cos w plecy ,a miejsc wolnych będzie i więcej na ph, bo ludzie odchodzą jeden za drugim. A bez fikcji to chłopie popracujesz może okres próbny ,tam liczą się tabelki a nie rzeczywistość
Miriam 2016-07-09 11:52
Co ja mogę powiedzieć, moim zdaniem nie ma nad czym się rozckliwiać, praca jest dobra i wartościowa.
xyz 2016-10-25 11:54
Cześć
Właśnie będe ruszał niedługo na rozmowę o prace w kp na ph ds. Detalu umowa o prace zatrudnienie przez kp. Moje pytanko na jakie wynagrodzenie mogę liczyć? Jaka podstaw? Jaka prowizja? Jakie szanse na długoletnią prace przy rzetelnym podejściu z mojej strony?
..... 2016-10-25 20:11
Cóż, czy praca długoletnia? Sam się zastanawiam, co wydarzy się na przestrzeni kilku miesięcy. KP wystawione jest na sprzedaż i czeka na oferentów. Także nikt raczej nie zapewni Cię, że możesz wiązać się z tą pracą lata.
Targuj się jeśli wypadniesz bardzo dobrze, a im będzie zależało to sypną $. Premia max 55% podstawy (max nie jest łatwo, ale średnio licz na przedział 20-35%, żeby dostać 0% to musisz się postarać :)
Jeśli chodzi o auto to VW Caddy, bądź Peugeot Partner.
1
Zostaw swoją opinię o Kompania Piwowarska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kompania Piwowarska