brak logo

Krebo sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Krebo sp. z o.o.

anonim 2009-02-11 12:08:15
[usunięte przez admina], zarobki słabe
1
anonim 2009-04-11 16:40:41
Nie jestem zwiazany z firma ale czytam opinie. jedno moge powiedziec. Jak bylo Ci zle to po co pracowalem w tej firmie. trzeba bylo isc pracowac w innym fachu lub isc do szkoly aby pozniej nie nazekac ze jestes ROBOLEM.
Jednak wszyscy nazekaja a robic nikomu sie nie chce....
Andy 2009-04-11 16:43:53
Po co tam tak dlugo pracowales jak bylo Ci zle. 5 lat to kawalek czasu wiec cos Cie tam trzymalo ze taki czas tam siedziales. Nikt nikogo nie zmusza do pracy i rynek jest wolny. Ja nie jestem zwiazany z Krebo i ich nie znam ale dla mnie to idiotyzm- tyle lat jak tam tak zle. Ale to juz jest w naszej polskiej naturze- wszyscy nazekamy jak nie jest cos po naszej mysli. Pozdrawiam i mam nadziejej ze teraz masz prace z ktorej jestes bardzo zadowolony i zakochany
anonim 2009-04-12 13:46:39
Praca jak w kazdy zakladzie pracy. Wiadomo ze czesc ludzi nie jest zadowolona bo przecierz to wszedzie tak jest. ja pracuje i nie nazekam. Nie zgadzam sie z czescia tych wypowiedzi co przeczytalam wczesniej. (usunięte przez administratora)
anonim 2009-04-12 21:57:12
Ktoś kto pisze z takimi bykami musi być zadowolony...
anonim 2009-04-24 12:25:46
SIWA!!!!!Ja pracowałam w tej firmie i zostałam właśnie jedną na milion pokazałam na co mnie stać i mam z tego satysfakcję bardzo dużą a wy żale piszecie-jesteście śmieszni!!!Jak się komuś nie podoba to zmiencie branże bo to Wam nic nie da a większość ludzi jest tam zacofanych ,i konfidentow którzy myślą że coś przez to uzyskają buha ha.sami sobie robicie na złość co chcecie zostać prezesami najpierw trzeba mieć swoje zdanie i umieć psychologicznie zadziałać w tym kierunku....a nie gadać bzdur bo niestety w tej firmie jesteście niezorganizowani i stąd macie problemy ale sami sobie stwarzacie he he he mogę coś na ten temat powiedzieć a kołkoz robicie sami sobie nawzajem i dlatego taki efekt.
2
Anonim 2009-04-24 18:02:01
To że zarobki słabe, warunki trudne, trzeba zapieprzac, brud to jeszcze jest normalne w kapitaliźmie - przecież nikt nie musi tam pracowac jak nie chce.


W tej firmie jednak panują bardzo niezdrowe stosunki między starą ekipą a zarządem, który by się ich najchętniej pozbył, tylko nie chce płacic odpraw i próbuje ich jak najmocniej "zachęcic", żeby się sami zwolnili.
anonim 2009-04-28 22:40:45
co ty (usunięte przez administratora) jeden z druga tam jest zajebiscie
1
anonim 2009-05-13 16:32:04
Chyba straciliśmy wątek...
anonim 2009-05-14 13:00:39
to miało być chyba forum o firmie a nie o samozwańczej "gwieździe" ? a tak na marginesie o inteligencji czlowieka swiadczy jego skromnośc a nie to że chichra sie po każdym zdaniu swoich oponentów
anonim 2009-05-16 16:22:56
Kiepska firma ale nikt nie kogo nie trzyma każdy ma wybór ja pracowałam zostałam zwolniona teraz mam swoja mała firmę i pracuje dla siebie jedynie co mogę wam doradzić zawsze prace można zmienić powodzenia
Anka 2009-05-23 12:24:43
Firma jak firma i wszedzie trzeba pracowac. Kazek robi swoja robote i wcale mu sie dni dziwie. Nie moze sobie pozowlic aby ludzie mu chodzili po glowie i rozwalili firme. Dlatego co niektorzy go nie lubia i pisza to co pisza, Wszedzie sa niezadowloneni i tak tez jest w Krebo. Ja osobiscie nie nazekam i dalej tam pracuje. Jednak zawsze mam ta mozliwosc ze moge odejsc i pracowac w innej firmie co z gory wiem ze i tam tez ludzie beda nazekali- TO JEST NORMALNE,
Pozdrawiam wszystich z Krebo
anonim 2009-05-29 16:48:01
Pracowałem w tej firmie i muszę przyznać ,że firma ta to jakieś wielkie nieporozumienie.Pracownik jest tam wykorzystywany za marną kasę.!!!!!!!
W tej firmie doceniani są kablarze,matoły i nieroby!!!!!!!!!!!!!
Tomek 2009-05-31 22:52:28
Jak to w Kiepskich kiedys uslyszalem " W [usunięte przez admina] sie wam poprzewracalo a robic sie nie chce" Ludzie zabierzcie sie do pracy a nie do komentarzy. Jezeli w Krebo wam zle to po co tam siedzicie. Jest otwarty rynek i mozecie pracowac gdzie chcecie. A jeszcze Irlandia otwarta.... Teraz juz od kilku miesiecy tez i Kanada otwarta wiec jedzie poza granice kraju i zobaczcie jak sie tam pracuje i bedziecie mieli porownanie. Pozdrawiam wszystkich pracownikow Krebo
1
anonim 2009-05-31 23:08:10
Ale o czym Wy wogóle piszecie. Ludzie pracujący w Krebo są w różnym przedziale wiekowym. Pracują tam kobiety młode i w starszym wieku, które potrzebują stałego dochodu aby wyżywić dzieci. Jak mają zrezygnować z pracy w Krebo kiedy nie wiedzą czy znajdą sobie szybko jakąś inną pracę i będą w stanie wyżywić swoje dzieci. Te które sobie coś innego znalazły to już nie pracują w tej firmie i dlatego prezes ma taki problem teraz z pracownikami, przecież ogłoszenia o przyjęciu do pracy w Krebo są wszędzie na prawie każdym portalu o pracy i w krakowskim urzędzie pracy. Ludzie tam pracują tylko dlatego że ciężko jest teraz o pracę. Kto może to wyjeżdża za granicę ale nie każdy może sobie na to pozwolić. Myślę że gdyby szefostwo tej firmy bardziej szanowało się z ludźmi to ludzie odwdzięczaliby się im dobrą pracą bo ogólnie praca jest spoko tylko psychiczne wykańczaja tam człowieka.
Viniana 2010-01-11 16:27:58
Pracowalam w firmie Krebo kilka ladnych lat..od ok 4 lat mieszkam i pracuje za granica ,rozumiem wasze frustracje ,zwiazane z tematem pracy w Krebo..choc nie do konca moge sie z tym zgodzic..bywalo roznie,prezes firmy Krebo zawsze byl w porzadku wobec mnie..mozna bylo sie do niego zglosic w przypadku ewentualnych problemow,czy to prywatnych czy zawodowych..mysle ze dobrze traktowal pracownikow..co do wynagrodzen..nigdy nie narzekalam,zawsze docieraly na konto na czas..i jak na tamte czasy to nie byly to znow takie male pieniadze..chociaz pieniedzy nigdy dosc i zawsze chcialoby sie miec ich wiecej..;).Jesli ktos pracowal i przestrzegal zasad firmy to raczej nie mial problemow z szefostwem.Jedynym problemem wedlug mnie byl pan [usunięte przez administratora],ktory wzbudzal respekt ..nie mial on niestety dobrych stosunkow z pracownikami,co powodowalo iz znaczna wiekszosc miala o nim zle zdanie..a co za tym idzie rowniez i o firmie.To prawda ze bardzo czesto zdarzalo sie mu uniesc glos na pracownikow..i zalezalo to glownie od jego humoru,przy tym przeklinal..czego nie powinien robic,bo to jest nie dopuszczalne.Uwazam ze rozmowa mozna wiecej zdzialac ..niz krzykiem i zastraszaniem,no coz rozni sa ludzie.Ogulnie nie mam zlych wspomnien zwiazanych z ta firma..choc wiele widzialam..te przykre incydenty nie dotknely mnie bezposrednio..no moze raz..ale jak juz wczesniej wspomnialam rozmowa mozna wiele zdzialac..i mysle ze zdzialalam :) Za granica wcale nie ma takich duzych pieniedzy jakby sie wydawalo, a pracowac trzeba wszedzie gdziekolwiekby sie nie mieszkalo..i tu zdarzaja sie nieuczciwi pracodawcy,a jesli chodzi o wyksztalcenie to mysle ze ..aby zdobyc dobra prace , czy to w polsce czy za granica..to trzeba miec duzo szczescia,albo dobre znajomosci..a wyksztalcenie moze byc pomocne,choc nie koniecznie za granica. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie..z gory przepraszam za bledy..nie jestem dobra z gramatyki niestety..;)
1
anonim 2010-03-02 19:33:37
witajcie. Z Waszych wpisów wygląda na to, że ta firma to istne przytulisko dla frustratów... choć rzeczowe opinie pokazują obraz zdecydowanie normalny. pozdrawiam pracowników.
ala 2010-03-09 17:20:05
WŁAŚNIE ZAKOŃCZYŁAM KARIERE W KREBO I JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZYM CZŁOWIEKIEM POD SŁOŃCEM JAKA ULGA PSYCHICZNA ZE NIE TRZEBA TAM JUŻ WIĘCEJ IŚC
były niewolnik 2010-04-11 16:56:49
Prawda o Firmie:Jest to firma bazujaca na desperatach którzy nie moga znalesc innej pracy.Omijajcie to miejsce szerokim łukiem.Tym zakładem pracy powiniem sie zajac URZAD SKARBOWY I POLICJA.Urzad skarbowy poniewaz przez lata wlasciciel firmy placil pracownikom czesc pieniedzy wplacajac na konto bankowe [usunięte przez administratora].wysylal ludzi na urlopy bezplatne - gdy w tym czasie pracowali i pobierali za ten okres pieniadze,[usunięte przez administratora].Polecam wiec ten zakład wyżej wymienionym organom i gratuluje włascicielowi i jego bratu tak długiego unikania sprawiedliwości.
1
były pracownik 2010-08-04 12:06:38
zgadzam się z wami całkowicie ludziska krebo to dno z każdym dniem ztacza się coraz bardziej,nie rozumiem tylko ludzi kturzy tam jeszcze pracują i dorabiają Bączkom pozdrawiam wszystkich wyzwolonych
baba 2010-08-23 11:42:57
wszyscy po trochu macie racje.Nikt nikogo nie zmusza do pracy w krebo ale inna trudno znalesc wiec ludzie narzekaja i pracuja. W krebo bylo super na samym poczatku . Jak zaczela rzadzic Krakowiak i jej donosiciele to jest jak jest.Poza tym ludzie duzo gadaja miedzy soba a nikt nie ma odwagi glosno sie odezwac. jak np trzeba bylo zostawac to miedzy soba narzekaly a jak przyszla Krakowiak to bylo; dobrze pani Malgosiu, rozumiem pani malgosiu itp.Nikt nie zapytal ile zaplaca za nadliczbowe i czy wogole zaplaca. Wiem co mowie bo dlugo tam pracowalam. Czasem zapytalam o nadliczbowe i inne takie wiec mi podziekowali i nie pracuje w krebo
anonim 2010-12-05 17:51:26
czy Krebo jeszcze istnieje?
anonim 2010-12-20 21:42:15
krebo jedzie na ostatnich oparach ale już niedługo
anonim 2011-03-26 14:09:52
Co slychac w Krebo ? Dziala jeszcze?
www 2014-05-25 16:54:37
a czy w krebo pracuje jeszcze mechanik Przemek K.
1
gruzin 2015-01-26 13:40:11
Krebo jest producentem i eksporterem wyrobów pończoszniczych prężnie działającym na rynku europejskim od 1994 roku z siedzibą główną w Krakowie.Firma specjalizuje się w produkcji skarpet, podkolanówek oraz rajstop dla niemowląt, dzieci, kobiet oraz mężczyzn w różnorodnej gamie wzorów i kolorów, bazującej na najnowszych trendach kolorystycznych i wzorniczych mody światowej
1
Ząbek 2015-02-15 23:00:17
nie ma już Przemka z mechaników jest Palonek i Darek Bochenek
kiolo 2015-03-06 11:06:00
Napiszcie ile płacą w krebo na produkcji
ząbek 2015-05-21 16:35:02
tylko jak dostać się do krebo teraz? człowieku ludzi zwalniają a ty myślisz dostać się do KREBO,mętne tłumaczenie że pan PREZES typuje najsłabszych, to nie zna swoich pracowników zwalniając dziewczynę która robiła półtorej normy za 8 godzin pracy
Noname 2015-09-01 11:44:41
Ta firma to tylko wyzysk... za minimalna płacę, do tego traktują cie jak "konieczne zło". Harujesz dla nich jak wół, a nikt Cie nie doceni, a przy byle okazji, albo i bez niej zostaniesz wykopany! Mega niestabilni, jeszcze nie było w moim doswiadczeniu tak niestabilnego zatrudniania jak w Krebo - rotacja płynna jak mało gdzie, a atmosfera... koszmarna. Przyjmuja osoby bez umów a później tylko przeciągają, żeby żadnej nie dać.
aa 2016-05-08 18:48:32
Tam nie trzeba nic złego robić, wystarczy że nie donosisz na koleżanki i nie trzymasz z "lizusami"!!!
j,g 2016-07-11 23:21:07
ciesz się cieciu że są robole ,bo by twoje własne łajno wypływało z kibla ,gdyby nie było tych którzy je utylizują ,ja mam kasy w cholerę ale żeby dobrze żyć i czysto to dzięki właśnie takim ludziom ,dla ciebie robolom ,szanuj ich bo to też ludzie i ciesz się że nie wszyscy są bogaci bo kto by robił jak by wszyscy byli bogaci
dla mnie jestem zerem
szacun dla tych którzy pracują ciężko na chleb
tiki 2016-10-03 09:37:54
Jak wyglada praca operatora maszyn czy na tym stanowisku pracuja kobiety? I czy praca jest od pon.do piatku?
Lysy 2016-10-25 02:08:26
Ja tam nie narzekalem pracowalem na produkcji w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nockach walilem skarpety wynosilem I dalej zyje nie bylo tak zle do ujebania bylo paru dupelizow I pyton tak po za tym ok do baru ewa sie maszerowalo po pracy piekne czasy
Doris 2016-10-30 10:44:34
Ja pracowałam w Krebo dobrych pare lat temu na metkowaniu,ale mi pracowało się dobrze.Wiadomo ,były gorsze dni i lepsze ale na ogół było ok.Nie wiem jak teraz ,ale wtedy zarobki nie były takie złe.Teraz mieszkam i pracuję w Łodzi,zgadnijcie przy czym,szyję rajstopy.
Zostaw swoją opinię o Krebo sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krebo sp. z o.o.