brak logo

Bank Citi Handlowy

Katowice

Opinie o Bank Citi Handlowy

anonim 2009-05-31 19:32:05
Słowa kojarzące się z Bank Citi Handlowy solidna, rozwojowa.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobry
Atmosfera i ludzie tam pracujący są doświadczeni, atmosfera bardzo dobra
Od jakiej stawki można negocjować pensję? od 1000 netto
Najbardziej podobało mi się w Bank Citi Handlowy: warunki pracy, płacy,
Najbardziej nie podobało mi się w Bank Citi Handlowy:
1
klient 2014-03-16 12:29:45
NAJGORSZY BANK!!!!!!! NIE BRAC TAM KREDYTOW!!!!!!!! OGROMNE ODSETKI!!!!!!! BEZ POINFORMOWANIA!!!!!!!!
Patka 2014-08-12 11:54:18
Słowo kojarzące się z Citi Bank Handlowy? Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing! Pracowałam tam rok, skończyło się lekami uspakajającymi. Wiadomo, że dużo zależy od kierownika, moja kierowniczka pastwiła się nad nami strasznie, zmuszała nas (zespół) do NIEPŁATNYCH nadgodzin i obowiązkowych sobót, krzyczała, zastraszała, ubliżała, zdarzyło się, że odmierzała czas spędzony w toalecie (4 minuty to zdecydowanie za dużo ;)) Dyrekcja była przez pracowników informowana na bieżąco o zaistniałej sytuacji, a mimo wszystko nie zrobili nic. Jeśli chodzi o zarobki - tutaj narzekać nie mogę, przy realizacji (ogromnego) planu, wypłaty rzędu 7-10 tysięcy. To jest jeden, jedyny plus, pozostaje tylko ocenić czy pieniądze są tego wszystkiego warte.
1
anonim 2014-11-28 16:34:21
nie polecam pracy citi handlowy w Katowicach robią ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Najpierw dają ogłoszenie o pracy a potem jej nie ma. Opowiem od początku. miałam pracowałam w tym banku. Byłam jeden dzień w ,,pracy,, miałam być rozliczana z kwoty jaką weźmie potencjalny klient miałam zaakceptowany jeden wniosek a pan A... powiedział że Warszawa nie chce podpisać mojej umowy i miałam czekać 2-3 dni a czekam już 2 m-sce a dodam że nie zostały mi wypłacone pieniądze z procenta jaki miałam ustalony. Mam nadzieję że ten pan to przeczyta bo nie zostawię tak tego
2
rozmowa 2015-02-13 14:13:53
Rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie to żenada, PIP powinien się tym zainteresować, tą panią, która prowadzi rekrutacje.
Chęć poniżenia kandydata, wyśmiania go, zrobienia z niego debila.

Przykładowe pytania:
- ile jest 7X8?
- Stolica Słowcaji?
- Przeliteruj CITI BANK HANDLOWY
- Jesteś osobą kreatywną? Jeśli tak, wskaż kilka innych zastosowań nogi od stołu
- CO OZNACZA SŁOWO ELOKWENCJA? (na pewno nie ma nic wspólnego z tą panią, która prowadzi rekrutacje)

Wciska ludziom kit, że w call center citi banku zarabia się 10 tysięcy...
Poza tym jej postawa na rekrutacji jest odrzucająca. Stara się zastraszyć i wyśmiać kandydata. Mobbing już na rozmowie rekrutacyjnej, nie chcę myśleć jaka panuje atmosfera w tej firmie gdy się tam pracuje.
loooolo 2015-04-18 23:04:09
o shit... gdzie takie pytania dostałeś??????
juby 2015-07-09 10:29:42
sama prawda, pytania z du.y a postawa tej Panienki też pozostawia dużo do życzenia, nadęta do granic możliwości baba nie mająca pojęcia o rekrutacji. W żadnym innym call center nie dostałem takich pytań jak tu.
1
pracownica 2015-08-25 14:00:02
dlaczego moja opinia się nie pojawiła ????
1
pracownica 2015-08-25 14:07:44
ostrzegam przed podjęciem pracy w Citi handlowym w Gdańsku !!! kołchoz pracy wyzysk , mobing itp. przede wszystkim atmosfera jest mega żałosna , każdy patrzy na ciebie jak na wroga. najlepsze że obiecują złote Góry , a to mija się z rzeczywistością !!! chodziłam po stacji benzynowej aby sprzedawać karty kredytowe - typowa akwizycja ! Ludzie mnie wyśmiewali co to za bank że każ pracownikowi pracować w terenie , nabijanie klientów w butelkę !!!!
Dalszy scenariusz i dramat tej firmy opisze niebawem i jedną a może pare osób które tam pracója 1 i mam nadzieje ze zarząd tej Firmy a przedewszystkim nowa dyrekcja to przeczyta i pożegna tą Osobę jak ona to robi w stosunku do nowych pracowników !!! nigdy wcześniej podczas mojego " młodego " życia nie spotkałam tak paskudnej , fałszywej , bezczelnej i obłudnej osoby i aroganckiej pewnej siebie . Modlę się do Boga żeby gorzko tego pożałowała !!!!!!!
1
anonim'ka 2015-09-28 20:47:53
pracowałam w citi przez niecały rok i byłam bardzo zadowolona głównie z zarobków. Nie ukrywam, że praca była bardzo wymagająca i czasem pod dużym ciśnieniem, ale za pieniądze na poziomie 6-11 tysięcy na miesiąc to nic dziwnego. Gorzej jak obniżysz loty i przestaniesz wyrabiać cele, wtedy możesz szybko zostać zastąpionym. Choć nie u każdego kierownika tak jest. Co do wszelkich konkursów i wyjazdów integracyjnych to jak najbardziej na plus, najlepsi wyjeżdżali nawet do Tajlandii. Ogólnie polecam, ale łatwo nie jest:D
Paulo 2015-10-12 22:36:05
Hej, mój kolega pracuje w citi w katowicach i ogólnie jest zadowolony z pracy. Sam próbuję się tam dostać, bo podobno można dużo zarobić. Rozmowę mam w przyszłym miesiącu, bo jestem na wypowiedzeniu w swojej firmie, ale z tego co wiem to bez problemu się dostanę, bo potrzebują teraz pracowników. Podobno plany są wysokie i czasem trzeba zostać dłużej, ale jak zobaczyłem jego wypłaty (i wcale nie jest najlepszy w swoim zespole) to są 3-4 razy wyższe niż w Orange i 2 razy wyższe niż np UPC, gdzie fajnie płacą na działalności przez pierwszy rok.
1
paranoja 2015-11-05 16:28:18
co jak co ale tu powinna byc normalna rozmowa o prace a nie bawienie sie w nauczyciela.
szczerze wybiore sie tam i jej sie zapytam " a co Pani nie wie że sie pyta?" i jestem ciekawa czy przyjmie mnie do pracy bo chamstwo za chamstwo
sory ale mimo ze przyjecia sa tam nie oznacza ze mamy dawac sie poniżać tylko dlatego ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dala i szkoly nie skonczyla
pikolo 2016-01-13 22:03:22
Hahaha... Poziom niczym pani kierownik Martyny sz. Z Warszawy. Nie wiem skąd takie miernoty się biorą. To była moja najgorsza rozmowa w życiu, tak bezczelnej, nadetej baby w życiu nie spotkałen.
tomo 2016-02-15 14:39:54
Koleżanki pracują na Sokolskiej w CITI i są bardzo zadowolone póki co. Sprzedają przez telefon kredyty i średnio mają po 5tys na rękę. Do tego pakiet medyczny, multisport i jakiś tam socjal. Nic nie wiem na temat rozmów kwalifikacyjnych, bo nie pytałem, ale z tego co wiem to na atmosferę w pracy nie narzekają. Ogólnie jest OK.
mfenci 2016-02-23 08:41:28
Te opinie są spoko o tych oferty pracy nauczyciel niemiecki w Katowice polecam je z Preply (usunięte przez administratora)
obecny pracownik 2016-03-22 16:09:32
z tego co wiem :) to ta pani juz całe szczęście u nas nie pracuje a wiem to doskonale bo przeszedłem kiedyś te dziwne pytania również ;) Mamy nowego bardzo fajnego managera. Jeżeli ktoś szuka dobrze płatnej pracy pracy pełnej wyzwań to zapraszam do naszego nowego teamu. Wymagajaca praca ale warto!
zniesmaczona 2016-04-17 19:35:17
ja pracowałam w tym banku w Katowicach. mobbing to niezły eufemizm, bo niestety z tą Panią od tych pytań rekrutacyjnych chyba miałam do czynienia, chyba że liczenie czasu w toalecie ma każdy menager. obrażanie, rzucanie rzeczami w swoich doradców, zero pomocy i zabranianie pomocy mniej doświadczonym pracownikom przez starszych doradców jest karygodne. Finansowo żaden bank nie dorówna citi, ale wierzcie mi że ta praca nie jest warta tych pieniędzy. jako praca na słuchawce dostaniecie obdzwonioną baze sprzed kilku godzin, klienci rozdrażnieni i zaskoczeni mówią, że przed chwilą ktoś dzwonił. A ty? masz tablice na których widnieja wszycy pracownicy z lepszą baza i dziesiątki tysięcy w ciągu kilku godzin - a ty zero. po pracy zostajesz za darmo i tłumaczysz się dlaczego jest zero. i masz powiedzieć , że jestes beznadziejny, że to twoja wina, i nigdy się to nie powtórzy , bo inaczej polecisz...naszczęście wątpię by ktoś kto się stara do pracy w citi akurat trafił tam gdzie ja, ale jeśli trafisz do Pani A. to wiej stamtąd !!! a reszty jest nawet spoko
2
xyz 2016-06-15 10:16:55
to TY chyba nigdy w orange nie pracowałaś ;) ... pracuje dla Citi długo, praca bardzo wymagająca to fakt ale zdecydowanie powyżej średniej, podstawy też są teraz niezłe. Lepsze bazy owszem, mam i ja ale mam tez wyższy target, jeżeli miałaś standard to pewnie byłaś słaba albo nowa. Wybacz ale to praca dla najlepszych.
2
lukasz 2016-07-13 13:28:28
Nie wiem jak w Citi Handlowym, ale w Stefczyku premie są realnie do wyrobienia, sama pracuję i co miesiąc coś tam wpada.
kamil 2016-10-07 12:18:52
Wszędzie gdzie są podstawy to prowizje mają ograniczony pułap. Są natomiast miejsca w Polskich realiach bankowych gdzie praca w znanej renomowanej firmie może przynieść zarobki kilkukrotnie wyższe za sprzedaż tych samych wolumenów co w konkurencyjnej firmie.
Jedna z tych instytucji jest DB - zainteresowanych zapraszam do kontaktu: (usunięte przez administratora)
czery 2016-10-09 15:08:10
Zapewniam cię @kamil, że tutaj jeśli znasz się na temacie to też można nieźle zarobić z samych premii
Zostaw swoją opinię o Bank Citi Handlowy - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bank Citi Handlowy