brak logo

DUTRON ŚREM Sp. z o.o.

Psarskie

Opinie o DUTRON ŚREM Sp. z o.o.

Gosiaczek121 2016-04-25 13:22
Ta robota jest dla ulągów ja tam pracowałam i nie polecam nikomu wykorzystywać to oni mogą kogoś innego na niższym poziomie ale ja się nie dam ,a pracownice i pracowniki to najgorsze pierdusniki....
5
Marta 2016-04-27 21:33
rotacja w dutronie jest ogromna nikt już nie chce tam pracować, ściągają pracownice z Ukrainy.Biuro jest żałosne, jak nie wyrobisz normy latają jak poparzeni.Dla szefa robole to śmieci, nikt się nie liczy z nikim.Codziennie jedziesz ze strachem gdzie będiesz i co nowego robić..zero stabilizacji.Tam trzeba być aby wiedzieć o co chodzi i samemu mieć wyrobioną opinię. Nie polecam
9
hihi 2016-04-29 16:50
Jo tam nie wiem... czymu tak jest to tez nie wiem. Pozdrowienia dla Dutronuuu!
1
amnezja 2016-05-20 01:18
@df poszukaj a znajdziesz.. prawda jest taka że przez te ciągłe rotacje jest jeden i ciągły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały czas co innego.. ktoś zaczyna jedną pracę bądź produkcje a na drugi dzień jest rzucany na inną produkcję.. totalny marazm tam panuje..
2
hihi 2016-06-08 11:33
a czymu?
1
Sisi 2016-07-28 15:54
Pracowałam tam dość długo. Jeżeli chodzi o prace to nie narzekałam bo ciężko nie było ale najbardziej irytujące było to jak przychodzili patrzeć Ci na ręce co wogole się na produkcji nie znają. Dla nich liczą się tylko cyferki norma musi być bo jak nie to będziesz pod odstrzalem i wylecisz. Umowy dla nowych pracowników tygodniowe zaś miesięczne i na 3 miesiące. Co do wypłaty to nie wiem czy śmiać się czy płakać 1300-1400 zł netto zależy od ilości godzin. Biegasz po hali w pocie czoła żeby zrobić zlecenie w wyznaczonym czasie a zaś i tak twierdzą że czas przekroczony. Chcesz wolne to musisz się prosić brygadzisty dzień w dzień bo jak dużo pracy to nie dostaniesz. Ogólnie rzecz ujmując nie polecam.
8
Aga Z 2016-09-08 12:01
Znowu jest rekrutacja bo robota ruszyła, za chwilę te osoby będą zwolnione,co chwilę tak jest.
Coraz więcej pracowników tych "stałych" idzie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] informatyk, biurowe i te z produkcji chyba widzą że nie można się tu rozwijać, straszne jest to że mają za głupich pracowników produkcyjnych a oślepieni są tymi co wymyślają normy, albo planują pracę bo to planowanie to śmiech na sali..jest zlecenie, nie ma towaru, jest towar nie ma ludzi..biorą z innych produkcji i na dzien dobry najlepiej wyrobić normę..Jeśli chce ktoś dorobić a nie zarobić to polecam!
8
Ania 2016-09-09 10:59
Jakie obrabiarki do drewna? To chyba nie ta firma.
Konrad 2016-10-19 22:23
Praca bardzo fajna, i ten klimat z dziewuszkami.... Coś niesamowitego, pozdrawiam kondziu z amplikatorów ;-)
1
wkurzona 2016-10-21 19:12
Zamienic stare liderki na mlodsze, na niektorych produkcjach sa mlodsze pomocnice i dobrze sobie radza. Te stare wygi to tylko pierdoly robia miedzy soba albo handluja perfumikami.Ale tylko one zbieraja laury
10
Była pracownica 2016-11-09 20:29
Stara hala = stołowka połączona z "magazynem" (bo w magazynie nie ma miejsca na palety z kartonami) na której są 30-letnie stoły z 15-letnimi dziurawymi ceratami. Myte zresztą chyba tylko raz w tygodniu. W kuchni brak wyparzarki (karygodne w zakładach pracy!), kubki myją sprzątaczki w zlewach w których raz na jakiś czas czyszczone są żrącym środkiem jakieś plastikowe klapy od aut pancernych. Ach no i te codzienne romanse w kuchni... aż brzydzi się wypić tam herbatę.
22
My 2016-12-01 19:29
Zbliżają się Święta a nam pracowniką smutno bo jak zawsze szef o nas nie pamięta.!
Dobrzy jesteśmy tylko do ciężkiej pracy a przyjemności nas omijają.
Doceniany człowiek to dobry, rzetelny i sumienny pracownik. W Firmie Dutron pracowników się nie docenia i jest jak jest czyli źle.
A MY chcemy tylko żeby nas traktowano sprawiedliwie. Wigilia dla pracowników powinna być wspólna a nie dla wybranych. Tradycja wigilijna jest taka, że dla każdego znajdzie się miejsce przy stole.
30
paranoja 2016-12-02 00:12
wigilia firmowa... tylko dla biur... opera, restauracja... a pracownicu fizyczni?? moze ubieglorocznego piernika dostana.. albo grzanca z przed 2lat kto nie odebral... ZENADA!!!!
22
pp 2016-12-03 00:03
Pieniądze socjalne należą się wszystkim pracownikom!!!Najwyższa pora z kodeksem się zapoznać!-sknerusie jeden!
22
rrrrr 2016-12-04 16:59
Brygadziści nie powinni na swoja zmianę przyjmować osób z rodziny!!!!!!! Osoby takie robią co chcą a gdy w firmie pojawia się kryzys i nie ma pracy zwyykłe osoby są zwalniane! Nieważne ile pracujesz i co umiesz ale dla rodzinki zawsze jest miejsce !!!
21
ziro 2016-12-05 11:53
W firmie rozwija się tylko dział biur i szkoleń, coraz więcej dokumentów których nikt do końca nie rozumnie i nie umie wypisać. Kryzys był jest i będzie w firmie już zaplanowali na 2017r na pewno. Cześć osób zapiernicza jak g..... (admin by dał cenzurę :) ) a inni pracuję na pół gwizdka bo nikt się nie czepia po prostu olewaj... to nie sprawia że sytuacja jest bardziej nerwowa i stresująca. Przełożeni udaj ze nie widza lub nie chcą widzieć :( a i nic się tak z tym nie robi.
18
olek 2016-12-06 15:47
haha
4
Były PRACOWNIK firmy Srutron 2016-12-07 22:57
Nikomu nie polecam pracy w dutron !!!! Całe miasto już piszczy o tym zakładzie i bardzo dobrze ! Albo zmieni się podejście do pracowników albo marnie to widzę. Najlepsza jest Pani od kalkulacji. Pani M :) wielki kubek na stole z herbata ,jedzenie,telefon,wyzeranie własnych paznokci i beznadziejne patrzenie się przez 10 minut w monitor ! PRACOWNIK ROKU ! Po czym przyjdzie do pracownika będzie zwracać uwagę że robisz źle to i to ,dlaczego tak,"A ja bym chciala żeby to z tego wózka zniklo" A nigdy nawet nie spędziła 2H na produkcji i zielonego pojęcia co się w okol niej dzieje. Kierownik produkcji któremu nic nie pasuje ,brygadzistka ktora wiecznie chce żeby na jej zmianie wszystko wyjechalo choćby się paliło i walilo po trupach do celu,przyjmowaniE całej rodzinki jednej z brygadzistek A później przychodzi co do czego to rodzinka zostaje A my pracownicy agencyjni zostajemy zwolnieni. wszystko za 1360 zł wynagrodzenie godne pożałowania !!!!! Niech każdy się dowie co Pan R ma za firmę !!!!!!!
24
Pracownik produkcyjny :) 2016-12-07 23:04
Najlepszy jest ubiór brygadzistki AN .Odstrzelona jak na impreze do pracy przychodzi. Co do liderek zależy jak się trafi. Niektóre są bardzo w porządku A niektóre to potrafią dopiec bo się czują z tym błękitnym fartuszkiem. Praca sama w sobie nie jest zła Ale presja wywolywana w tym zakładzie przez "góre" to przesada. Osobiście polecam omijać ten zakład pracy aczkolwiek wiadomo mieć te 1300 zł A nie mieć.. haha :)
12
pyzio 2016-12-08 15:55
Tak zgadzam sie powinni wszystkie liderki wymienic!
8
Robert12344 2016-12-08 18:57
Ciężko w tej firmie znaleźć jakiekolwiek zalety. Jako były pracownik niestety nie mam tam czego miłe wspominać. Niektórym osobom z biura wydaje sie, ze sa niewiadomo kim i traktują ludzi przedmiotowo, sami nie robiąc nic oczywiście poza zwracaniem uwagi osobom z produkcji. osoby z produkcji sa niedoceniane i traktowani jako jakies osoby gorszej kategorii co jest po prostu chore. Firma niestety nie potrafi docenić pracownikow którzy naprawdę sie starają nie wspominając oczywiście o śmiesznych wypłatach.
23
Ala 2016-12-17 19:46
To wszystko prawda jest co ludzie tu piszą jeden wielki wyzysk człowieka przez człowieka.Ciągle kryzys brak kasy dla pracowników (dla ludzi z biura jest zawsze wigilia)zwykły pracownik się nie liczy bo co niema kasy dla niego.Pani M. to się kiedyś udłatwi od tego obgryzania paznokci i wielkiego noszenia niech usiądzie na produkcji i pokaże co potrafi.Łysy to poprostu nie kierownik tylko szkoda słów na niczym się nie zna a udaje że jest bystry.A to,że ludzi nieszanuja to widać po tym że nikt już tam nie chce pracować.Jestem szczęśliwa że już tam nie pracuje i znalazlam dużo lepszą pracę gdzie pracownik jest traktowany z godnością oraz Dużo wyższe zarobki.Panie R.obudź się bo będzie źle.
7
Misia 2016-12-17 19:51
To wszystko prawda jest co ludzie tu piszą jeden wielki wyzysk człowieka przez człowieka.Ciągle kryzys brak kasy dla pracowników (dla ludzi z biura jest zawsze wigilia)zwykły pracownik się nie liczy bo co niema kasy dla niego.Pani M. to się kiedyś udłatwi od tego obgryzania paznokci i wielkiego noszenia niech usiądzie na produkcji i pokaże co potrafi.Łysy to poprostu nie kierownik tylko szkoda słów na niczym się nie zna a udaje że jest bystry.A to,że ludzi nieszanuja to widać po tym że nikt już tam nie chce pracować.Jestem szczęśliwa że już tam nie pracuje i znalazlam dużo lepszą pracę gdzie pracownik jest traktowany z godnością oraz Dużo wyższe zarobki.Panie R.obudź się bo będzie źle.A zapomniałam o śmiesznym tłumaczeniu się z chorobowego poprostu żenada główno ich obchodzi czy ktoś z domowników się zarazil i do jakiego lekarza poszedł.
16
Była pracownica 2016-12-29 10:59
Życzę firmie samych sukcesów. Ludzie z produkcji nie martwcie się . Przyjdzie biuro do Was. Pomogą Wam ......są przecież niezastapieni .
Wszystko wiedzą ....dla Pana R. zrobią wszystko.
A jak nie to ich przedzkolicie. Najważniejsze żeby wysyłka poszła .
6
Była pracownica 2016-12-29 11:00
Życzę firmie samych sukcesów. Ludzie z produkcji nie martwcie się . Przyjdzie biuro do Was. Pomogą Wam ......są przecież niezastapieni .
Wszystko wiedzą ....dla Pana R. zrobią wszystko.
A jak nie to ich przedzkolicie. Najważniejsze żeby wysyłka poszła .
4
kurier 2017-01-03 18:50
pracowalem jakis czas temu w Dutron, teraz jestem kurierem. Przytrafila mi sie kiedys taka sytuacj,ze przywiozlem przesylki, dzwonie do drzwi otwiera mi taki ogolony gosc i wyzywa mnie ze dzwonie (╰_╯)#dzwonkiem.Chory jakis. Na drugi raz zostawie pod drzwiami zadzwonie i uciekne.:-)
12
wiolka 2017-01-16 21:25

Ty chyba nie pracowałaś w tej firmie i wogóle nie znasz ludzi tam pracujących. Jak masz problem ze sobą to faktycznie się lecz u tego psychiatry. Ludzie w tej firmie są ok.
5
Magazynier 2017-01-24 10:46
Ja już pracuje w firmie od paru lat i pani też zalecam wizytę u psychiatry, bo jeśli nie widzi się uchybień i nie dopatrzeń to nie jest normalne . Człowieka uważają za nic ważne tylko żeby wysyłka jechała. Tak firma nie ma pieniędzy, a jakoś nowa hale stawia w Gostyniu. Przypadek? Nie sądzę. I wielkie pokazy jaki ład i porządek gdy audyt wielka ŚCIEMA!!!!!!!! Niedługo to bd spać we firmie żeby pan szef pieniążki miał. Pozdrawiam ludzi obludnych z kierownictwa.
12
Była 2017-02-01 22:51
No najlepsze są te ich nadgodziny, rozumiem że człowiekowi przyda się każdy grosz, ale ludzie opamiętajcie się!!! Pracować po 12godzin dziennie tylko po to żeby wysyłka była zrobiona!!! Miejcie jakiś szacunek do siebie!
7
Była 2017-02-20 22:03
Lider Yaskawa zm.Agata....porażka....Współczuje dziewczyną tam pracującym...Najlepiej to maja przyjaciółeczki P.Lider....moze ktos wkoncu z ta sielanka coś tam zrobi!!!!
7
waszakolezanka34 2017-02-21 15:04
Ale na yaskawie jest fajnie do momentu gdy najgorszych produkcji nie dostają jedne i te same osoby . Myślę , że każdy może zostać jak to osoba wyżej nazwała "przyjacioleczka" Pani lider i chociaż tydzień popracować przy jej boku ☺ z pewnością wam nie odmówi. Tak poważnie- ludzie czy Wy nie macie większych problemów. Spedzacie ze sobą sporo czasu a jeden drugiego by w łyżeczce wody utopil! Naprawdę zastanówcie się nad swoim zachowaniem. Pozdrawiam
4
pipipipipi 2017-02-21 15:41
Poważnie ? pracujecie razem ze sobą a robicie take rzeczy ? Tak, w internecie każdy jest anonimowy, brawo, jesteście bardzo odważni, bardzo mi imponujecie. Najgorsze w tej pracy byly pieniądze, ludzie sami to sobie robicie, dzięki miłej atmosferze lepiej się pracuję, ale może sie mylę.
Róbcie sobie wszyscy na złość.

5
Zuza 2017-02-28 12:48
Jest na magazynie taka jedna osoba, która chodzi tylko na jedną zmianę, dlaczego się pytam. My z produkcji musimy zasuwać na dwie zmiany.Ma jakieś względy?
Unomomento 2017-02-28 17:13
Jak wyglądają sprawy z robieniem normy w zakładzie?
Maja 2017-03-16 10:27
@pipipipipi A Ty długo pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w DUTRON ŚREM.
Nowa 2017-04-08 23:15
A co to kogo obchodzi kto jak pracuje czy na dwie zmiany czy na jedna zmianę. Proponuje w końcu zacząć pracować, a nie zajmować sie innymi osobami, bo mogę napisać jak wyglada praca na magazynie, że niby tak uczciwie pracujecie co- jeśli ktoś uczciwie pracuje- to nie zajmuje sie takimi rzeczami, pilnuje siebie i swojej pracy żeby dobrze i uczciwie ją wykonać. I jeszcze podwyżkę pewnie chcecie co ? Jest jedna zasada: jeśli nie umiesz czlowiekowi powiedzieć prosto w oczy to co o nim myslisz - to nie mów nic, a już na pewno nie pisz, bo jesteś żałosny i jeszcze pewnie myślisz, że jesteś w grupie tych najbardziej inteligentnych.

A tej dziewczynie chcę powiedzieć: nie przejmuj się osobami, które plotkują za Twoimi plecami.Tam jest ich miejsce. Zawsze trzy kroki za Tobą.
6
Maja 2017-04-10 10:29
@Nowa a co Ty możesz powiedzieć o tym jak wygląda praca w DUTRON ŚREM? Co możesz wskazać jako jej największe plusy?
Maja 2017-04-24 13:12
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień. Zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUTRON ŚREM dzięki Waszym merytorycznym opiniom.
4
syfon 2017-06-15 16:31
Może byłoby więcej chętnych do pracy w magazynie gdyby był inny kierownik
Maja 2017-06-21 14:22
@syfon a jak obecnie wygląda sytuacja na magazynie? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca w tym dziale firmy? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy właśnie w Dutron.
Pracownica 2017-08-14 08:14
Po otwarciu "nowej bramy" (bo niby kradniemy) nastała kompletna dezorganizacja. Zarówno pracownikom produkcyjnym, jak i ochroniarzom, przydałoby się zebranie odnośnie wjazdowek, otwierania bagaznikow i tego, którędy można na ten parking chodzić.
6
Zirro 2017-08-21 17:19
"Nowa Brama" nowe problemy. Droga nie równa jak popada to błotko jest a zimą to będzie masakra. Chcesz wyjechać a tu wszyscy idą drogą bo chodnika brak, jak i wieczorem dobrego oświetlenia. Oby nikt na tej drodze nie skręcił sobie nogi lub coś innego się nie stało. Trzymajcie się twardo i maszerujcie wyjścia nie ma.
8
Wściekła! 2017-09-01 11:26
Szef niech sobie sam chodzi z parkingu po ciemku w tym błocie slalomem między kałużami i samochodami w deszczu!!! Chore!!!
7
Maja 2017-09-04 11:07
A czy nie można porozmawiać z szefem na temat tej bramy skoro ona powoduje tyle problemów? Ktoś próbował? Czy oprócz tej bramy są jeszcze jakieś problemy w pracy w DUTRON ŚREM? Polecacie czy nie aplikację do firmy? Teraz jest dużo ofert, więc to ważne (http://www.dutron.nl/pl/praca_w_dutron/).
cytrynówka 2017-09-06 17:05
Witam serdecznie. Rozmawiać zawsze można ale decyzje są i tak nie odwołalne chyba że coś się stanie wówczas będzie na bank spotkanie na stołówce. Kiedyś wszyscy wsiadali i wysiadali na parkingu można było bez problemu wjechać główna bramą. Zimą wszyscy skrobali szyby w autach i się wzajemnie wypychało auta. Teraz powiedzmy lepiej nie jest. Rotacja ludzi powoduje duże zamieszania w firmie. Pozdrawiam
2
Gosc 2017-09-14 18:42
Co za kretyńskie pytania.... są same problemy . Tak jakby ludzie kradli kable w osobówkach- totalne kretyństwo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na magazynie i w logistyce -porażka !!!!!
1
Gosc 2017-09-14 18:49
Najlepsza jest stronka internetowa na fejsie, na której na sile pokazuje sie jaka to cudowna i ciepła firma jest Dutron. To co widzicie na tej stronce to stek bzdur........... nie maja o czym pisać to piszą o nietoperzach i gołębiach. Żal
4
Maja 2017-09-20 11:09
@Gosc czyli jak jest naprawdę? Możesz napisać co Ty uważasz o pracy w DUTRON ŚREM Sp. z o.o.? Każda opinia może wnieść coś ciekawego i pożytecznego do dyskusji.
1
qwerty 2017-10-11 17:24
interesuje mnie praca w Gostyniu, ktoś ma może pojęcie jak to wygląda?
Gosc 2017-10-18 11:34
Zapraszamy do kontaktu w sprawie pracy.

Tel. 061/28 33 120 lub kariera@dutron.pl
Zostaw swoją opinię o DUTRON ŚREM Sp. z o.o. - Psarskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUTRON ŚREM Sp. z o.o.