brak logo

PPHU SAWEL WACŁAWA SARZYŃSKA

Rzeszów

Opinie o PPHU SAWEL WACŁAWA SARZYŃSKA

jefrej 2015-05-05 20:38:37
nie polecam w trakcie rozmowy obiecanki a jak się zatrudnisz to się zaczyna rozliczanie i próba uzależnieni pracownika lojalkami . kasa na czas ale szukanie za co by tu obcioł
8
dza 2015-06-09 15:52:42
Witam. Jak wyglądają warunki pracy w tej firmie ? Interesuje mnie posada informatyka. Jeśli ktoś wie coś na temat tego stanowiska byłbym wdzięczny :)
skubi 2015-08-10 18:40:34
Jak się znasz na tym co masz robić to nawet sie nie zastanawiaj. Ludzie pracują tam przez wiele lat. Mam tam kolege i też bym chciał ale nie mam właściwej szkoły. Z tego co słyszałem możesz mieć dobrą kasę. Szef podobno ok ale tępi leserów.
3
RAFI 2015-08-17 11:59:57
Pracowałem tam krótko ( na szczęście ) . Masakra . Kasa porażka ( chociaż na czas ewentualnie bardzo drobny poślizg )Inwigilacja , podglądanie , podsłuchiwanie , GPS w samochodach - jakby ktoś chciał użyć w celu prywatnym seicenta ( śmiechu warte ) pracowników - premie za donoszenie . Szef cienki bolek - trochę słoma wystaje mu z butów prostak fałszywy chodziarz na pierwszy rzut oka sympatyczny - szefowa dużo bardziej konkretna i z klasą - fajna babka i to jest chyba jedyna normalna osoba w tej firmie . Synek ( prawie właściciel ) - bez komentarza . Wiadomo prywatna firma patrzy zeby cię wycisnąć nie ma poszanowania dla czasu pracownika - o nadgodzinach dowiadujesz się w ostatniej chwili - nie wana jakie masz plany , co chwilę szuka ludzi z branży i oczywiście po jakimś czasie nikt im nie pasuje . Kazdy mądry zaraz odchodzi - chyba ze nie ma poszanowania dla swojej osoby. Ludzie z branży mają wyrobioną opinię o tej firmie i nawet podań nie składają . Jeżeli chodzi o starych pracowników to co mają robić - siedzą jak myszy pod miotłą - chociaż jak by się trafiła okazja CHĘTNIE by zmienili - Zero rozwoju , lizanie ..... i stres . Dobra praca dla poznania branży która jest bardzo ciekawa . Kokosów żaden prywaciarz nie nawali ( zwłaszcza jak ma dorosłych synów z wielkimi potrzebami ) ale chociaż atmosfera powinna być przynajmniej dobra .Ogólnie omijac szerokim łukiem .
10
Sta 2015-09-01 09:58:07
Bzdury pleciesz ciekawe który to kolega . Szef hahaha
1
RAFI 2015-09-09 11:40:23
DO SZEFA ,,Sta'':
Prawda w oczy kole . Wszystko co napisane jest prawdą . - Koszmar za najniższą krajową ....
2
sta 2015-09-10 19:30:30
rafi sorki to nie do ciebie moja opinia tylko do skubiego bo to na pewno ktoś z rodzinki "s"
niko 2015-09-11 19:37:46
Również popieram wypowiedzi poprzedników atmosfera w tej firmie to koszmar bo stres to za mało powiedziane. Ta firma przoduje ale w rotacji pracowników ponieważ nikt tam dłużej psychicznie nie wytrzyma. Rodzinny biznesik kosztem ludzi którzy szukają normalnej godziwej pracy.
1
niko 2015-09-22 17:56:21
Rafi a ile tam pracowałeś?
Były 2016-07-03 21:24:21
Szambo i tyle (; z resztą jak większość firm z tej branży w pl.
1
Rottan 2016-09-16 13:01:51
Omijaj szerokim łukiem !
2
gh 2016-09-16 22:22:53
Hej, wiecie czy do produkcji i pakowania w fabryce słodyczy można się wciaż załapać? Nie ukrywam, że byłoby to dla mnie bardzo dobra opcja, bo i premie się trafiają do zarobków, więc jest o co walczyć.
Zostaw swoją opinię o PPHU SAWEL WACŁAWA SARZYŃSKA - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU SAWEL WACŁAWA SARZYŃSKA