brak logo

PPHU SAWEL WACŁAWA SARZYŃSKA

Rzeszów

Opinie o PPHU SAWEL WACŁAWA SARZYŃSKA

jefrej 2015-05-05 20:38
nie polecam w trakcie rozmowy obiecanki a jak się zatrudnisz to się zaczyna rozliczanie i próba uzależnieni pracownika lojalkami . kasa na czas ale szukanie za co by tu obcioł
11
dza 2015-06-09 15:52
Witam. Jak wyglądają warunki pracy w tej firmie ? Interesuje mnie posada informatyka. Jeśli ktoś wie coś na temat tego stanowiska byłbym wdzięczny :)
1
skubi 2015-08-10 18:40
Jak się znasz na tym co masz robić to nawet sie nie zastanawiaj. Ludzie pracują tam przez wiele lat. Mam tam kolege i też bym chciał ale nie mam właściwej szkoły. Z tego co słyszałem możesz mieć dobrą kasę. Szef podobno ok ale tępi leserów.
5
RAFI 2015-08-17 11:59
Pracowałem tam krótko ( na szczęście ) . Masakra . Kasa porażka ( chociaż na czas ewentualnie bardzo drobny poślizg )Inwigilacja , podglądanie , podsłuchiwanie , GPS w samochodach - jakby ktoś chciał użyć w celu prywatnym seicenta ( śmiechu warte ) pracowników - premie za donoszenie . Szef cienki bolek - trochę słoma wystaje mu z butów prostak fałszywy chodziarz na pierwszy rzut oka sympatyczny - szefowa dużo bardziej konkretna i z klasą - fajna babka i to jest chyba jedyna normalna osoba w tej firmie . Synek ( prawie właściciel ) - bez komentarza . Wiadomo prywatna firma patrzy zeby cię wycisnąć nie ma poszanowania dla czasu pracownika - o nadgodzinach dowiadujesz się w ostatniej chwili - nie wana jakie masz plany , co chwilę szuka ludzi z branży i oczywiście po jakimś czasie nikt im nie pasuje . Kazdy mądry zaraz odchodzi - chyba ze nie ma poszanowania dla swojej osoby. Ludzie z branży mają wyrobioną opinię o tej firmie i nawet podań nie składają . Jeżeli chodzi o starych pracowników to co mają robić - siedzą jak myszy pod miotłą - chociaż jak by się trafiła okazja CHĘTNIE by zmienili - Zero rozwoju , lizanie ..... i stres . Dobra praca dla poznania branży która jest bardzo ciekawa . Kokosów żaden prywaciarz nie nawali ( zwłaszcza jak ma dorosłych synów z wielkimi potrzebami ) ale chociaż atmosfera powinna być przynajmniej dobra .Ogólnie omijac szerokim łukiem .
14
Sta 2015-09-01 09:58
Bzdury pleciesz ciekawe który to kolega . Szef hahaha
2
RAFI 2015-09-09 11:40
DO SZEFA ,,Sta'':
Prawda w oczy kole . Wszystko co napisane jest prawdą . - Koszmar za najniższą krajową ....
4
sta 2015-09-10 19:30
rafi sorki to nie do ciebie moja opinia tylko do skubiego bo to na pewno ktoś z rodzinki "s"
niko 2015-09-11 19:37
Również popieram wypowiedzi poprzedników atmosfera w tej firmie to koszmar bo stres to za mało powiedziane. Ta firma przoduje ale w rotacji pracowników ponieważ nikt tam dłużej psychicznie nie wytrzyma. Rodzinny biznesik kosztem ludzi którzy szukają normalnej godziwej pracy.
2
niko 2015-09-22 17:56
Rafi a ile tam pracowałeś?
Były 2016-07-03 21:24
Szambo i tyle (; z resztą jak większość firm z tej branży w pl.
2
Rottan 2016-09-16 13:01
Omijaj szerokim łukiem !
3
gh 2016-09-16 22:22
Hej\, wiecie czy do produkcji i pakowania w fabryce słodyczy można się wciaż załapać? Nie ukrywam, że byłoby to dla mnie bardzo dobra opcja, bo i premie się trafiają do zarobków, więc jest o co walczyć.
stachu 2017-04-07 21:52
Tam nie potrza informatyka - szef wszystko ogarnia :) po angielsku - Nie widziałem żeby informatyka szukali . Bardziej od ciągnięcia druta ( kabla ) po 12 godzin bez premii - lub handlowiec do seicenta ( chociaż to teraz to modne auto )
2
Iza 2017-08-09 16:35
Jak wygląda obecnie sytuacja z zatrudnieniem w PPHU SAWEL? Czy prowadzą procesy rekrutacyjne na stanowiska? Dla osób poszukujących pracy w Rzeszowie będzie to ważna informacja.
Nicki 2017-08-29 14:06
idealna praca jak szukasz kopania rowów ;)
Iza 2017-09-07 12:01
@Nicki - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w PPHU SAWEL WACŁAWA SARZYŃSKA? Jakie są Twoje doświadczenia związane z firmą? Z Twojego wpisu wynika, że nie są one pozytywne - czy możesz zatem wyjaśnić, co sprawiło, że masz negatywną opinię o PPHU SAWEL?
Zostaw swoją opinię o PPHU SAWEL WACŁAWA SARZYŃSKA - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU SAWEL WACŁAWA SARZYŃSKA