brak logo

P.P.H.U. Maszyny i Przetwórstwo Nasion Oleistych OL'VITA

Mysłaków

Opinie o P.P.H.U. Maszyny i Przetwórstwo Nasion Oleistych OL'VITA

była pracownica 2014-05-26 19:26:09
Firma beznadziejna (usunięte przez administratora). Niemiły pracodawca nie potrafi precyzować pytań. Nikomu nie polecam tej firmy.
17
sary, dobry były pracownik 2015-02-05 13:03:31
Nie zawracajcie sobie głowy firmą Olvita , to jest farsa !!!
Wszystko wskazuje na to że jest pięknie ... a to kłamstwo .
Współczuję ludziom którzy muszą pracować tam w takiej atmosferze i z takimi szefami :(
Widzę usunięte wcześniejsze wpisy ... co mnie dziwi ... pewnie któryś z szefów zadzwonił i krzyczał na administratora ..... a gdzie ten obiektywizm :(
3
mały 2015-02-11 19:08:32
Brak słów na temat pracodawców .Masakra.Zero organizacji pracy i stanowisk.Wyzysk i obiecanki .Nie polecam !!!!!
3
pracownica zwana chłopką z pola 2015-02-17 17:44:49
Jeśli chcesz pracować w atmosferze chaosu,lubisz brać na siebie odpowiedzialność za złe decyzje swoich szefów i zwracać pieniądze za kuriera zwrotnego od reklamującego towar klienta - to ta praca jest dla Ciebie!!! :) nie wahaj się, zadzwoń - wspomnienia na całe życie! Po pracy w Olvicie docenisz każdego innego pracodawcę :) (ps. a gdzie poprzednie opinie? usunięte przez Operatora?)
4
Waluś 2015-03-08 12:33:59
Widzę że znów usunięty wpis co do polityki w Olvicie kiedyś pracowałem i to co tam się dzieje to koszmar donosy Pani I i reszty żadnej z Pan nic nie pasuje każda chciała by rządzić.
1
pracownik 2015-04-13 18:11:16
Co za firma skoro tam ludzie zmieniają się jak na dworcu PKP ???? Pracownice wredne,zero zgrania w pracy i jeszcze "uprzejmie donoszę " bałagan i ....... brak słów.
1
pracownik 2015-05-20 13:16:08
od jakiegoś czasu wstaję i nawet jak mam zły dzień uśmiecham się bo wiem , że nie idę do Olvity tylko do normalnego pracodawcy :) :) :)
Właścicielom życzę aby karma nie wróciła ( bo wraca) , a pracownikom ... aby jak najszybciej znaleźli inną pracę - w końcu się uda !!!!
3
hmmm 2015-08-05 09:59:49
no cóż ... tak czytam wątki i.... na takich portalach jak ten pisze się tylko złe opinie ... są firmy których tu nie znajdziecie ale nie są na tak niskim poziomie zarządzania .
Powyższe opinie bardzo mi pomogły w podjęciu decyzji :)

Dziękuję wszystkim
1
maly 2015-08-10 19:13:53
Kto pracował ten wie co tam się działo ..... dalej taka rotacja????
Ola 2015-08-30 11:14:08
Czytam i nie wierzę, pracuję w Olvicie kilka lat i jestem zadowolona, każdy z pracowników ma własne stanowisko pracy w dziale sprzedaży i na produkcji.
Atmosfera jest dobra w końcu sami ją tworzymy. Firma dobrze się rozwija bo jest dobrze zarządzana. Praca 8-16 mam kiedy oddać dzieci do przedszkola i odebrać. Jak komuś nie pasują takie warunki to niech idzie pracować do sklepu lub na budowie to zrozumie wtedy czy te warunki są złe. Wypłata na czas i do tego cały czas rośnie. Ten kto pracuje rzetelnie na pewno zostanie tu doceniony. Pisząc nieprawdę o złej atmosferze i chaosie oczerniasz nie tylko firmę ale i nas pracowników którzy tu pracują. Nie potrafisz pogodzić się z utratą dobrej pracy możesz mieć pretensje tylko do siebie mogłaś dobrze pracować.
Antek 2015-09-01 18:54:24
Właśnie dostałem pracę w Olvicie, rozmowa kwalifikacyjna była krótka może 7 minut z właścicielem firmy. Kilka pytań i już. Dobrze że poszedłem bo po przeczytaniu negatywnych wpisów miałem wątpliwości. W dziale sprzedaży każdy z pracowników ma swoje biurko z komputerem i telefonem. Poprosiłem o pokazanie mi stanowiska pracy i oto stoi biurko z gotowym już wyposażeniem. Już na pierwszy rzut oka widać ład i porządek, pracownicy firmy dzwonią i przyjnują zlecenia. Ludzie pamiętajcie że dużo osób takich jak ja szuka pracy, często czytają opinie w internecie jednak to co zobaczyłem i usłyszałem w firmie nie pokrywa się z negatywnymi opiniami. Teraz już wiem że zamieszczone tu negatywne opinie to ściema.
Aniuszka 2015-09-01 20:47:51
@Antek ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz...najpierw popracuj dopiero później pisz swoje opinie.Firma z wierzchu piękne opakowanie,a w środku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] syf.Rozmowa 7 minut akurat....bzdura...firma od 5 lat, a przewinęło się przez nią już dobrych kilkanaście osób...bardzo dziwne każdy swoją opinię wyssał sobie z palca.Nikogo to nie zastanawia,że ogłoszenie o pracę jest cały czas na stronie????gdyby było fajnie nikt, nie rzucałby wypowiedzeniem,logiczne.Ale każdy ma swoje 5 min,oby twoje Antek trwało nawet 10 tego ci życzę.
1
ktosik 2015-09-02 12:50:05
A to że w sądzie pracy mają sprawy to o tym nie wiecie ?
1
Michał 2015-09-02 14:46:45
Ty Antek chyba na głowę upadłeś...wow własne biurko!!!z wyposażeniem!!!z telefonem!!!a co myślałeś,że dział sprzedaży to 7 osób do jednego biurka, komputera i telefonu????No fakt w innych firmach pracownik wszystko przynosi na plecach z domu...ha ha
2
cosik 2015-09-02 14:50:15
słyszałem,że dwie już przegrali...boli wypłata odszkodowania co???
1
Marysia 2015-09-13 18:32:07
Dwie pozytywne opinie które się pojawiły o tej firmie w ostatnim czasie bez wątpienia zostały napisane przez szefostwo. Być może spowodowane odejściem z pracy w jednym dniu 3 pracowników i rozpaczliwej próbie szukania kogoś na szybko.
Ol'Vita to jedno wielkie nieporozumienie. Początkowo jest ok, bo szefostwo stara tworzyć pozory, później można być świadkiem wielu awantur między członkami rodziny przy pracownikach. Tak samo od humoru szefa zależy czy ten dzień będzie spokojny(a mało takich) czy ten nerwowy. Wypłaty niskie, bardzo źle zarządzana firma, żaden pracownik nie jest doceniony sprawiają że gorąco nie polecam.
2
uśka 2015-09-15 10:51:21
tak :(
A opinia pracownika co pisze wyżej o przedszkolu i dzieciach to dziewczyna z którą pracowałam ... taaak pracuje parę lat ale już z 4 razy dawała wypowiedzenie ... i wraca - przykre !!!!!
@@@@ 2015-09-15 19:48:52
Ale ludzie się rozpisali czyli dalej nic w tej firmie się nie zmieniło i jak czytam nie zmienia ludzie pracują tam nie dłużej jak rok i uciekają bo cyrk
cosik 2015-09-24 08:34:30
Ta dziewczyna co pisze tą pozytywną opinie o dzieciach które odprowadza do przedszkola też już tam nie pracuje, ja też tam pracowałam i jak zmieniłam pracę to jestem o wiele spokojniejsza i szczęśliwsza i naprawdę nikomu nie polecam tej firmy. A jak dasz im wypowiedzenie to jeszcze z wielką łaską ci podpisują i straszą. Tam panuje chaos i zero jakiegokolwiek zorganizowania. Jak ktoś chce to może spróbować ale gwarantuje że na początku będzie wszystko ładnie pięknie a dopiero pod koniec okresu próbnego zaczynają pokazywać różki! NIE POLECAM TEJ FIRMY!
Byla_Robotnica 2015-10-04 16:31:34
Ciekawe miałam wątpliwą przyjemność pracować w Olvicie i o żadnej Oli nie słyszałam... Panie Rafale chociaż raz by się Pan podpisał swoim imieniem przecież to nie wstyd, że jestvPan zadowolony ze swojego miejsca pracy.
1
JA 2015-11-09 12:22:32
wyślij cv ... a zadzwonią i dostaniesz tą pracę .... a po chwili odejdziesz bo będziesz miał dosyć tej obłudy , chamstwa i kłamstwa prosto w oczy .
Ale możesz się poświęcić i przepracować rok aby dostać zasiłek .... ale nie wiem czy dasz radę - zawsze jeszcze chorobowe zostaje :)
1
YHYMYHY 2016-04-15 12:32:47
Proszę Was !!!
Jakie szkolenia !!!! jakie możliwości !!! pracowałem wiem !!!
jesteś jak małpa w cyrku i już żadnej decyzji nie możesz sam podjąć , szkoleń brak :( zapach lub smak jak chcesz poznać to musisz sobie kupić produkt , więc jeszcze raz Was proszę nie piszcie głupstw !!!! Cyrk bajzel kłamstwo i chamstwo !!!!!!!
1
WWW 2016-04-25 18:05:15
Człowieku popieram Cię w 100% z tego co piszesz dalej firma bez zmian a jak tam tzw.Pakowaczki?
YHYMYHY 2016-05-17 10:17:26
WYZEJ .... TRAGEDIA - W SENSIE ZE W DZIALE HANDLOWYM :)
1
hhh 2016-06-30 16:18:51
@YHYMYHY a może powiesz coś wiecej w temacie?????
3
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. Maszyny i Przetwórstwo Nasion Oleistych OL'VITA - Mysłaków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. Maszyny i Przetwórstwo Nasion Oleistych OL'VITA