brak logo

Bringmore Advertising Włodzimierz Rajczyk

Chorzów

Opinie o Bringmore Advertising Włodzimierz Rajczyk

zadowolona 2014-11-08 14:29:08
miałam staż w tej firmie (jakaś pomyłka) ludzie się zmieniają ciężko zapamiętać twarze. Koszmar
4
zadowolona 2014-11-08 14:31:33
brak umów, średniowiecze, wyzysk.NIGDY WIĘCEJ.
2
karol 2014-12-14 21:06:49
aż tak źle? myślałem o tej firmie jako dobrym miejscu do zaliczenia praktyk studenckich za kilka miesięcy.
kolega 2015-01-14 01:43:54
Pracowałem w tej firmie. Brak koncepcji firmy, pomysłu na nią. Ludzie sfrustrowani, szefa (właściciela) to nie obchodzi. Dziwne miejsce. Osobiście nie polecam.
1
pracownik 2015-03-18 21:35:04
Dziwne miejsce, to dobre określenie. myślę, że chodzi o właściciela, dziwny facet, nie ma w tej firmie jasnych standardów i zasad.
ja 2015-05-21 10:45:00
A ja pracuję tu już kilka lat i nigdy nie odczułam, że ludzie są traktowani w zły sposób. Przeciwnie! Myślę, że trzeba brać poprawkę, że każdy kto skończył karierę w tej firmie tak szybko jak zaczął, będzie rozgoryczony i będzie chciał, żeby wszyscy się o tym dowiedzieli. Ludzie odchodzą czasem tak szybko tylko i wyłącznie na własne życzenie. Jak się komuś nie chce robić to nie czemu się dziwi? Sorry, ale wymagania ma każdy wielkie, ale dać od siebie więcej niż minimum, to już gorzej...
Super agencja, ze wspaniałymi pracownikami z pasją. Kto ma o tym wiedzieć, ten wie. Dziękuję za uwagę.
1
koleżanka ja 2015-05-21 13:39:11
Jako pracownik firmy bringMore advertising mogę z całym sercem polecić naszą agencję jako miejsce pracy.
Czytając wcześniejsze opinie jestem w szoku, ponieważ nigdy nie było sytuacji, żeby ktokolwiek wykonywał pracę bez umowy lub za wynagrodzenie, na które by się nie zgodził.
Praca w agencji nie jest łatwa ale daje nam ogrom satysfakcji
Pracują tu ludzie, którzy kochają to co robią i oddają się temu bezgranicznie.
Od wielu lat mamy stały zespół - a osoby, które pojawiają się tu na "chwilę" często mają problem z tym, ze trzeba tu pracować, a nie siedzieć 8 godz. z myślą o tym co będzie jutro.
Przykro się czyta, że ktoś komu się nie chciało się dać czegokolwiek od siebie i traktować nasza agencję jako wpis do swojego CV.
1
Lena 2015-06-26 22:37:37
Kiepska praca i kiepska płaca, a przy tym właściciel ma bardzo niewybredne "poczucie humoru".
ok 2015-08-21 20:19:06
koszmar, świnie podsyłane (to dla tej osoby najlepsza praca przez 8 godzin pracy), właściciel jakiś dziwny, niekomunikatywny, nie liczy się człowiek liczy się pieniądz. Konie praktyki. Teraz jest normalność. I praca w korporacji też normalna.
ok 2015-08-21 20:26:08
czyżby to pisał właściciel, albo jego córka:(
Pracownik 2015-10-27 19:01:20
Dziwią mnie te negatywne wpisy, jak dla mnie firma bardzo ok.
1
adsam 2016-05-12 13:20:39
spotkałem ofertę pracy w Bringmore Advertising, ale niestety mało szczegółów zawiera. Może napiszesz coś o warunkach zatrudnienia @456
Zostaw swoją opinię o Bringmore Advertising Włodzimierz Rajczyk - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bringmore Advertising Włodzimierz Rajczyk