brak logo

wasbruk

Warszawa

Opinie o wasbruk

kkkk 2013-01-23 21:15:07
Czytać umiem lepiej niż Ty...GOŚCIU. No to skoro nie można dogadać się z kierownictwem, skoro to takie chamstwo, to trzeba zadzwonić po policję, bo taki pracownik stwarza realne zagrożenie i tyle. Albo jak ktoś się mocno uprze, niech poszuka numer telefonu do biura Wasbruk...Ci, którzy pracują od kilku albo kilkunastu lat mają układy z kierownikami i robią co chcą, razem robią przekręty...więc kierownik g...o im może zrobić...moim zdaniem tutaj poskutkowałaby tylko policja, albo nasłanie jakiejś kontroli...Kilka razy już słyszałem o takich przypadkach jak ten, w Zakliczynie...i słyszałem również, że przyjeżdżała policja, która zwijała "wzorowego" pracownika i tyle....
hahhahah 2013-01-30 12:31:24
Ale jesteście daremni czepiacie się nie wiadomo czego może chcecie kogoś pozbyć się z pracowników i zająć jego miejsce, ja tam nie narzekam na stacje Wasbruk :) Mają duże lepsze paliwa niż nie jedna markowa stacja. PS. A choćby nawet jakiś pracownik był na kacu to co czym Wam zaszkodził wydał źle czy co bo jedynie to zresztą liczy się bo tylko mógł sobie zaszkodzić podpinając pistolet o gazu i poparzyć ręce.Zresztą czytając wszystkie opinie o Wasbruk to nie zarabiają krocie. Jaka płaca taka praca i tyle. Zal mi Was.Ktoś dobrze napisał ormo hhahahhah lepiej bym nie wymyślił. pozdro
Robol 2013-02-09 07:47:08
Chcecie znac całą prawdę. Proszę bardzo.
Jako pracownik W firmie wasbruk zarabia się od 4,2 do 5zl na godzinę.
W miesiącu robisz godzin 240. Zmiana to 24h. Gdzie moze cos tam uda kimnac w nocy. Stażowe to 20zl ( smiechu warte ) razy ilosc lat przepracowanych. Plus premia 100 zl jesli nie byles na zadnym zwolnieniu. Za sklep cala ekipa dostaje 2% od kwoty obrotu.
Za butle 1zl zysku dla ekipy od sprzedanej sztuki.
Jesli przy stacji znajduje sie parking czy myjnia jest dodatkowo parę groszy.
Srednio podliczajac to wszytko w miesiacu dostaję do ręki cirka 1600zl za 240 godzin pracy odliczajac dojazd 200~~250 zl w miesiacu zostaje na zycie 1350 zl. Ale za kazdy brak na sklepie kaze ci wylozyc z wlasnej kieszeni za klientow ktorzy spie...lą ze stacjji nie placac jesli nie zglosisz osobiscie na policje masz po kieszeni. Same rarytasy tyle wam powiem zycze wam tylu godzin pracy za taka pensje i z taka odpowiedzialnoscia...
Lolo Bolo 2013-02-26 14:14:29
No właśnie wszyscy wszystko słyszą, coś nie do końca usłyszą, coś przekręcą a "gadać" lubią zwłaszcza kierownicy, kierowcy... ludzie zajmijcie się innymi sprawami niż opowiadanie głupot kto co je. Jak lubi kanapki to niech je sobie zjada. Każdy przecież co innego ma ulubionego. hahaha. Załoga Wasbruka WSTYD, WSTYD, WSTYD. "Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego"
1
rObOL 2013-03-01 17:48:08
Gdyby się normalnie odnosili do ludzi i normalnie ich traktowali to wszystko by było ok. A co do tego że można mieć gorszego pewnie, że można ale q_r_wa ja nie pracuje charytatywnie !! tylko po to żeby coś z tego mieć. Jak takiś mądry idź robić charytatywnie nikt Ci nie broni.
A tym bardziej jeżeli właściwie nie można z nikim normalnie porozmawiać na temat pieniędzy. Nie będę Ci tłumaczył jakie wały robią na pracownikach i w ogóle na uposażeniu stacji !!
pracownik 2013-03-04 19:11:01
Czy może ktoś się orientuje jakie są stawki za pracę na stacjach Wasbruku za dobę?
Robol 2013-03-04 20:29:38
Tak jak pisałem wyżej . 4-5zl w biedniejszych rejonach plus ewentualne dodatki. Nastaw się na pracę po 240 godzin w miesiącu. Również wiele zależy od samego kierownika co potrafi załatwić.
pablooo 2013-03-04 20:38:55
Wiecie dlaczego do zbiornika 30 l wchodzi 45l i przejeżdzasz mniej km, no właśnie bo panowie z obsłógi porobili sobie swoje zbiorniki i spuszczają sobie z instalacji to jest pewnie z 6 literków.Podjeżdza następny zanim się nabije ciśnienie w instalce to już jesteś zarobiony nooooo i taniej.Robili to na oczach klientów, taka to była stacja pod Piasecznem zamkneli pewnie brak chętnych frajerów spowodował to.
pracownik 2013-03-05 12:49:05
Robol - 2013-03-04 20:29:38

Tak jak pisałem wyżej . 4-5zl w biedniejszych rejonach plus ewentualne dodatki. Nastaw się na pracę po 240 godzin w miesiącu. Również wiele zależy od samego kierownika co potrafi załatwić.
Dzięki kolego za informację, chodziło mi o stacje auto-gazu, oferują 110 zł/ dobę, nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać...
A2 2013-04-07 00:29:35
właściciel niesłowny wszystko zwala na kierownika stacji a obrywa pracownik. Na rawie może właściciele czekoś się naucza. Tam kierownik był "fajniejszy" a własciciel teraz w skarbowkach się tłumaczy i to nie koniec sprawy.
ROBol 2013-05-14 00:51:00
A bo to dlatego że jak chce się tanio to właśnie takto wygląda :). Były kierownik już raz im podpadł na grubą kaskę, to myśleli że będzie im odrabiał pracując nie wiem czy za darmo czy inaczej szczerze mam to w d..pie. Zrobił to jeszcze raz albo pracownicy i poszło na jego konto. Ja dokładnie nie wiem. Wiem że afera jest niezła. (usunięte przez administratora) to powinni się cieszyć że na innych stacjach jest w miarę spokój bo jakby pracownicy chcieli to wyj..li by ich bez mydła. Z resztą jak płacą pracownikom tak pracownicy dbają o ich interes. Niewielu tego w tym kraju się nauczyło zadbaj o pracowników, a pracownicy będą dbać o twój interes.
Marzę o dniu w którym będę mógł pięknie podziękować za takie traktowanie.
eM. 2013-05-17 21:24:35
witam. jestem od niedawna pracownikiem stacji i wiedziałam na co sie pisze, mama tam pracuje już bardzo długo, pracowałam w konkurencji i mimo tego że była ochrona i byliśmy bezpieczni to nic tego nie zmieni że zarobki miałam niższe o 600 zł ! jestem zadowolona z płacy a kierownik jest naprawdę wporzadku, na BP zapierniczalam jak ośiolek za grosze ! poza tym na BP pracownicy tankuja bez uprawnień lpg a na wasbruku każdy zrobił uprawnienia. a klienci do nas wracają i są zadowoleni z obsługi :) nikt mi nie płaci za ten komentarz, praca jest fajna, bo nikt nie krytykuje twojej pracy tak jak to się dzieje w sieciowkach :) P. suchon wcale nie jest taki zły, a to że mial swoje kanapki to może jest ich tradycją a waszych tradycji nikt nie komentuje, a na odpoczynek w nocy każdy zasługuje :)
1
HEHEE 2013-05-20 20:20:43
He He oj Kobietko mało jeszcze wiesz. Zastanów się jak powinno być a nie jest. To że wychodzi Ci 5 zł na godz i 240 h w miesiącu i proszenie się o wszystko to jest ok? TO gratuluje celów i wymagań od pracodawcy.pozdr
mandey1 2013-06-14 17:39:30
Sam jesteś prostakiem , nie masz bladego pojęcia o czym piszesz , brak znajomości przepisów regulujących sprawy budowlane w tym separatory stawia Cię jako MATOŁA , człowieka który nie wie co pisze ....
1
2013-08-24 10:41:48
może i mało wiem, ale to nie jest moja pierwsza praca i ani razu się nie spotkałam z praca w której się przestrzega kodeks pracy i w tym kraju ti jest nierealne.
1
niko 2014-01-06 14:49:05
Facet co ty za glupoty opowiadasz!? Na zbiornik 30l weszlo 45litrow!? Jakie sobie zbiorniki lewe mogli porobić!? Co to za glupoty!!! Zebys mial odrobine pojęcia o gazach dystrybutorach i instalacjach,to moglbys wogole cos powiedzieć! A tak to jest,jak sie ma gowniany samochod,i instalacje gazowa domowej produkcji :D:D:D
luka 2014-01-18 21:18:14
Ha ha....ale się uśmiałem...niektórzy mają takie pojęcie o zbiornikach i instalacjach, że szok. Celowo uszkadzają wielozawory, żeby więcej do zbiornika wchodziło. Albo wielozawór nie działa prawidłowo, przez co może wejść więcej gazu. Ale durne gadanie, że weszło 15 litrów więcej do zbiornika, to już przegięcie. Widocznie ktoś ze stacji podpadł i tu się postanowił zemścić.
luka 2014-02-19 15:40:20
Kolego a gdzie pracujesz, to powiem czy warto....Praca w Wasbruku, nie jest szczytem marzeń...i kokosów nie zarobisz...tylko pytanie, gdzie dzisiaj można zarobić...i myślisz o pracy na stacjach, czy na innym stanowisku?
luka 2014-03-06 13:15:36
Co nie co wiem;)
luka 2014-03-18 22:04:42
Masz to napisane wyżej..."Jako pracownik W firmie wasbruk zarabia się od 4,2 do 5zl na godzinę.
W miesiącu robisz godzin 240. Zmiana to 24h. Gdzie moze cos tam uda kimnac w nocy. Stażowe to 20zl ( smiechu warte ) razy ilosc lat przepracowanych. Plus premia 100 zl jesli nie byles na zadnym zwolnieniu. Za sklep cala ekipa dostaje 2% od kwoty obrotu.
Za butle 1zl zysku dla ekipy od sprzedanej sztuki.
Jesli przy stacji znajduje sie parking czy myjnia jest dodatkowo parę groszy". Tak jest naprawdę. Chyba że nie chodzi o pracę na stacjach...
Pracownik 2014-03-20 11:13:55
Witam wszystkich wypowiadających się byłych pracowników firmy Wasbruk którzy pewnie wylecieli z firmy za mega kombinacje. Prawda jest taka że stawki w Polsce pozostawiają wiele do życzenia, i dotyczy to nie tylko tej firmy ale i większych koncernów, ten wie co gdzie indziej pracował. Wszyscy którzy obecnie pracują jakoś nie narzekają i nie znam osób które by w między czasie szukały innego źródła dochodu Stawki faktycznie zaczynają się od 4zł ale suma-sumarum na stacjach paliwowych minimalna pensja to 2000 netto, i to nie za 240h. Może 6 lat temu na stacjach gazowych było inaczej ale to już przeszłość. Ważne jest to że umowy są na stałe i pensje zawsze na czas ( a to różnie z tym bywa w prywatnych firmach ). Jeśli chodzi o jakość paliw to dodam tylko że 2-3 razy w tygodniu są one sprawdzane pod kątem jakości, bo niestety certyfikaty które dostaje firma z baz paliw czasami mijają się z prawdą, a takie paliwo jest przez Prezesa z automatu wycofane ze sprzedaży.
Co do wypowiedzi forumowicza pablooo - jeśli uda ci się spuścić 6 litrów gazu z dystrybutora na moich oczach bez uruchomienia licznika to stawiam ci kratę piwa.
....
Czy rozliczenie utargu ,odśnieżanie i utrzymanie czystości w miejscu pracy to jakaś nowość dla pracowników? to pozostawiam bez komentarza.
1
Też pracownik 2014-03-24 14:06:39
@do poprzedniego komentarza ....

Kolego pokaż mi gdzie masz te 2000 zł netto ?????
bo ja tyle nie mam a nasza stacja jest jedną z lepszych jakie szefostwo ma !!!!!
więc nie wciskaj kitu !!
ja mam łącznie 1700 zł jeśli wszystko działa.
Bo jeśli pracujesz to wież że np od myjni która stoi obok naszej stacji mamy jakiś tam procent. Wysiada wrzutnik monet na jednym ze stanowisk. Człowiek który konserwuje myjnie nie ma wrzutnika przez 3 tygodnie bo szef skąpi pieniędzy. Kto dostanie bardziej po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prezes czy ty nie wspominając że np za obsługę myjni miesięcznie nie osobę wychodzi zawrotna suma nawet nie 50 zł za osobę !!??
Tak jest z każdym dodatkiem.
Zastanów się nad swoją wypowiedzią !! i nie chrzań bzdur !!
Gdyby nie biznes który doskonale wszyscy znają którzy pracują na stacjach to praca by się nie opłacała. Bo obowiązków multum a płaca jak dla sprzątaczki a o odpowiedzialności nie wspomnę. Fakt, że przyzwyczaiłem się do tego trybu pracy
i ciężko mi pomyśleć, że miałbym się przestawić na inny tryb i dlatego utkwiłem na tym padole.
A co do pieniędzy to z wypłatami nie mogą być spóźnieni bo i tak pracujesz przy pieniądzach. Więc na upartego można wykonać samowolę i wziąć należną pensję.
Po za tym nie płacą na konto bo można by ich było łatwo oskarżyć o płacenie pod stołem. Bo na pasku jak zwykle co innego.
1
Też pracownik 2014-04-03 01:39:24
We wpisach wyżej pisałem z resztą kilka postów wyżej mnie cytował.
Cirka po 8 latach pracy mam tyle ile napisałem.
1200 zł za 240 godzin, 320 zł łącznie staż + premia ( to niby pieniądze za nadgodziny )100 zł około z wielu innych rzeczy które dzielimy na całą ekipę czyli za butle itp.
To widzicie same kokosy !!
W tym roku po 8 latach pracy doczekaliśmy się kurtek i polarów. Lepiej późno niż później...
Też pracownik 2014-04-23 18:24:51
To nie wierz. Ostatnio mieliśmy 240h x 5,3 + wspomniane 320 + 80. Łącznie 1672 zł za 240 godzin pracy.
1
ass 2014-08-23 05:44:29
A gdzie są wszystkie urzędy, inspekcje w Polsce sprawdzające takie wykorzystywanie pracowników, na dodatek z taką odpowiedzialnością. Nie ma nawet najniższej krajowej. Dorabiania się na krzywdzie ludzi gratulacje.
Do rzeczy 2014-08-28 01:40:06
A co to ma za związek z forum o zarobkach i pracodawcy ??
Mają stronę na której każdy może się dowiedzieć co za działalność prowadzi firma wasbruk. A teraz właściwie wasbruknowa sp z o.o.
Jeżeli reklamujesz firmę miło z twojej strony, ale to forum dla pracowników o pracodawcy.
FFFFF 2014-10-31 19:45:40
Omijaj szerokim łukiem.Dorobisz się chyba garba i tyle.
1
lm 2014-11-03 23:26:59
a skąd kolego takie złe zdanie o tej firmie? pracowałeś tam? jeżeli tak, to podziel się z wszystkimi doświadczeniami.
FFFFF 2014-11-10 18:24:58
a masz jakąś dobrą opinie? To już zastanawia. A wiem jak jest bo po prostu wiem. A nie chce mi się pisać bo po co i tak masz wszystko napisane we wcześniejszych postach tylko poczytać.
pracuś 2014-11-17 00:59:10
kolego studencie jeśli lubisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 240 h w miesiącu za 1500 zł na początek to polecam ;). Umowa jest na 4 zł na godzinę brutto + nagrody według uznania pracodawcy. Prawnie wychodzi tak że mniej niż minimalnej krajowej brutto dać niby nie może. A prawo sobie a życie sobie !
Po za tym to zależy od kadry jak zapatrywać się będzie na twoją naukę (jeśli oczywiście się uczysz) bo tutaj nie ma że potrzebujesz wolny weekend, więc albo ktoś się z tobą z twojej placówki zamieni albo staniesz przed wyborem ;).
Pomimo lat tu przepracowanych p. Arkadiusz zaskakuje zawsze swoim zachowaniem.
OLA 2014-11-17 15:08:30
ZGADZAM SIĘ W 100 % Ale Ja dodam jedno NIE WARTO TAM IŚĆ PRACOWAĆ NIE WARTO!!!!
2
były pracownik 2014-11-24 20:31:40
Pracownik w tej firmie jest traktowany jak przysłowiowy murzynek. Tania siła robocza. Zdrowie pracownika nie ma żadnego znaczenia. Warunki BHP to fikcja. Jeśli ktoś chce pracować regulaminowo to lepszym rozwiązaniem będzie np.praca na kasie w biedronce. Jak ktoś lubi adrenalinę i pracuje w dobrym punkcie to jest w stanie wyciągnąć 2500-3000 na rękę. Sochonie z góry zakładają że pracownik sam sobie dorobi i dlatego dają takie śmieszne stawki. Zanim "nowy" zauważy że robią go w wała to i tak są do przodu . Pozdro
3
mmmmmmmmmm 2014-11-30 16:09:17
śmieszny jestes jak myślisz ze tyle zarobisz chyba ze za 500 godz bedziesz w pracy
1
pracuś 2014-12-01 10:30:31
Tyle NIE zarobisz legalnie. To mogę Ci powiedzieć. Jeśli wiesz o co chodzi w tym fachu to może tyle uzbierasz.
lolo 2015-01-30 20:47:08
I tak najlepiej mają kierownicy. Prezesi im ufają,dobrze płacą i myślą że plomby gwarantują im niemożność kombinacji.He he. Po takich przejściach powinni chcieć rozmawiać z pracownikami to by się dowiedzieli co kiero robią. Ale nie oni wolą usłyszeć że wszystko jest w porządku
1
pracuś 2015-02-11 23:55:21
Jest w tym ziarnko prawdy co piszesz. Niestety zachowanie Pana Arkadiusza nie przystoi na prezesa takiej firmy o czym nie raz się przekonałem.
Gdyby żył dobrze z pracownikami a nie traktował ich jak hołotę to pewnie uratowali by mu te bańkę którą kierownicy ( w przeszłości ) mu przepuścili.
Niestety tutaj jest miejsce dla lekarza specjalisty, albo i może nawet i już na takiego za późno. Jak się słucha że on jest szczęśliwy jak kogoś przyłapie na spaniu lub innym kombinowaniu to jest strasznie szczęśliwy, ale jak on kombinuje zamiast płacić uczciwie to jest dobrze. Nigdy nie będzie normalnie w tej firmie, z resztą w kraju też nie jest, więc nie ma co się dziwić.
Trzeba żyć każdemu w tej firmie i w innych życzę godziwej wypłaty aby nie trzeba było się zastanawiać "jak przeżyć od 10 do 10 ".
nikl 2015-06-23 11:41:12
firma jak wszystkie
roBol 2015-09-28 01:27:02
ja nie uogólniam na tle innych firm zarobki marne, tylko tyle że zależnie od kierownika może być spokój a może być ciągły stres.Czas pracy rozliczany na kartkach papieru nijak do rzeczywistości. Dużo zależy z kim będziesz pracował na stacji, jacy współpracownicy Ci się trafią. Jeżeli zgracie się jako ekipa na stacji to jest duża szansa na wyrwanie "kawałka tortu" który się należy jak psu zupa. Np pieniędzy za urlop gdzie podpisujesz kartkę, że byłeś cały miesiąc od razu i za to dostajesz 600 zł, a powinieneś dostać przynajmniej wynagrodzenie minimalnej krajowej. Teraz zaczynają się kombinacje z czytnikami które będą rejestrować czas pracy i pewnie myślą że będziemy się podbijać za kogoś tak żeby oni mieli czyste papiery. Bardzo się zdziwią jak każdy będzie nosił swoją kartę przy tyłku. Także jeśli masz nóż na gardle próbuj i najlepiej jakby to była paliwowo gazowa. Bo jak trafisz na gazową to zarobisz 1300 zł za 240 godzin pracy.
1
poMOCNY 2015-10-18 22:44:31
za 2 miesiące nowa stacja na Kauflandzie w Konstantynowie łódzkim. będzie potrzeba 2-3 osób.
sebekas 2015-12-13 06:09:08
ta parka baranow z kutna znowu szuka parobka na stacje hehe
1
poMocny 2015-12-14 23:06:24
Kurde czy ja za mało postów napisałem ??? robię 240 godzin miesięcznie. Nie chcesz to nie wierz. To o jakiej normie 168 godzin ty tu się pytasz ? Przecież możesz spróbować tylko nie wiem jak na to zapatrywać się będzie reszta współpracowników łącznie z kierownikiem bo ktoś musi te resztę godzin wyrobić.
przy 168 godzinach na początek tak orientacyjnie ostatni miesiąc stawka 6zł z małym hakiem i dodatek 350 zł ( a tyle raczej na wejściu nie dostaniesz).
Liczymy 168 x 6 = 1008 zł + 350 zł = 1358 zł ? + ewentualnie sprzedacie na stacji 200 butli miesięcznie po 1 zł co daje 200 zł na 4 czyli po 50 zł
Zadowala Cię taka wypłata z odpowiedzialnością za pieniądze ?
Tak co do urlopu to tak ja pisałem wyżej nie zmieniam tego co napisałem
wygląda to następująco idziesz na urlop po powrocie podpisujesz pasek że pieniądze dostałeś a realnie liczysz ręcznie ile godzin przerobiłeś.
Więc np jeśli idziesz od 1 do 14 wypada zależenie od ułożenia twoich zmian 5 lub 6 czyli 120 lub 144 godziny. To jeśli przerobisz jeszcze 4 zmiany to dostaniesz 96 x 6 = 576 zł + 350 zł = 926 zł a te 600 czy 800 może da pod koniec roku zależnie jakie ma imć prezes widzi-misie.

Jestem ciekaw komu przeszkadzał mój wcześniejszy komentarz...

Co do ostatniego komentarza to fakt ktoś tam podobno odszedł ;)
poMocny 2015-12-20 21:32:57
co do awansów to nie ma takowych. Chyba, że albo jesteś konfident albo długo pracujesz i kierownik się sam zwolni to wtedy można liczyć na jakiś awans ale to też trzeba popracować jakiś czas. Ten który jest obecnie kierownikiem został nim z polecenia swoich kolegów i tymczasowego kierownika a pracował ponad 5 lat jako pracownik stacji.
Sam kierownik też nie ma kokosów tym bardziej jeśli nie będzie wyrabiał godzin stojąc na stacji..
Jedyny plus pracy tutaj to musisz sporo na broić aby sami chcieli zwolnić więc na stabilność zatrudnienia można liczyć (przynajmniej na razie).
poMocny 2015-12-20 21:38:56
jeśli pracowałeś w sieciówce typu orlen, lotos, shell, bp (czytaj normalniejszej firmie) to pensja na pewno cię nie będzie satysfakcjonować
poMocny 2016-04-19 01:44:58
Wiesz ten co nie mógł znaleźć pracy albo ten co krótko pracuje może i będzie uśmiechnięty. Ja powiem tak w tej firmie szefostwo nic ... dosłownie nic dla pracownika nie zrobi. Już nie mówiąc o wyposażeniu,remoncie swojego biznesu...
Ja też pomimo swoich zarobków staram się być miły na tyle na ile wystarcza mi cierpliwości. Są tacy klienci co raz się krzywo na nich spojrzysz albo będzie miał gorszy dzień i coś odburkniesz to od razu już podpie.... mają z tego chyba satysfakcje. Ostatnio byłem w toalecie, kolega został sam już ludzie chcieli dzwonić bo czemu jeden pracownik na stacji. Nosz kur.. jakie to polskie !!
Jakbym mógł nie jeden by dostał w zęby za wygląd ...
A po 12 godzinie pracy rzygać mi się chce jak słyszę pewne słowa.
Z jednej strony dobrze że chociaż pracuję gdzieś gdzie pracuje się we dwoje.
Jest do kogoś możliwość do kogoś się odezwać i zawsze trochę raźniej.
Niemalże 10 lat pracy a pieniądz gówniany, żadnych perspektyw, świątek piątek i niedziela, nie wybrzydzając że muszę pracować w święto. Niemalże nie chorując. Ostatni raz na zwolnieniu byłem w 2013 ?
Tak panowie i panie tak mamy poszanowanie siebie na wzajem.
Nauczyłem się dzięki tej pracy szanować pracę innych chociaż czasem brak mi zrozumienia dla innych to staram się zrozumieć dla czego tego czy tego nie można, nie da się.
Inni mają to w du..pie.
Miłego dnia.
1
poMocny 2016-04-19 01:51:42
Ps. I żeby było śmieszniej dotyczy to osób (klientów) którzy są stałą klientelą
a na tej stacji względem systemu pracy nic od 5 lat się nie zmieniło.
nie wierzący 2016-05-13 01:28:43
zadam Ci proste pytanie ? Ile zarabia człowiek opiekujący się myjnią bezobsługową
i czy robi za mechanika-technika, kanalarza ? To ja Ci odpowiem za miesiąc opieki ja mam dla siebie 20 zł z tego tytułu na zmianę wychodzi 2 zł. I wysłuchiwanie klienteli - panie to nie działa,tamto nie działa - tylko że instrukcji obsługi to nie raczył przeczytać. Inna sytuacja następuje awaria dzwonię na "serwis" mówię że klienci zgłaszają że ciśnienie za małe, a on do mnie to zobacz tam i tam pogrzeb tylko klientela na gazie stoi i się denerwuje.
Jeszcze jedna sytuacja część do wymiany ponieważ nie nadaję się do naprawy/regeneracji przez to brak należytego ciśnienia do mycia auta, a prezes na to ale jeszcze działa ? jak działa to wystarczy.
Kolejna słyszałeś kiedyś o naprawianiu węża do LPG ( tak między dystrybutorem a pistoletem) taśmą izolacyjną ja słyszałem od prezesa (ciśnienie robocze około 10-12 BAR) a węża zapasowego na stacji brak.
Schowaj swój wywód głęboko......
Poznaniak 2016-06-03 16:34:14
Dzisiaj ta firma zafndowała nam w Poznaniu niezłe utrudnienia bo jej pracownik albo właściciel ma w (usunięte przez administratora) przepisy:
(usunięte przez administratora)
Adamm 2016-10-12 21:55:41
Jestem pracownikiem na stacji Wasbruk w Warszawie . Polecam każdemu , kto chce zarobić uczciwe pieniądze
Adamm 2016-10-12 21:56:35
Super firma
pazerny 2016-10-22 01:25:31
Nie pitol. pochwał się na której stacji w W-wie takie kokosy zarabiasz. ? Już słychać że A.S. się boi ustawy o minimalnym wynagrodzeniu na przyszły rok. Jak by takie kokosy zarabiali ludzie w tej firmie to by Pan S nie drapal się w głowę jak tu obejść Nowe przepisy.
Zostaw swoją opinię o wasbruk - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wasbruk