logo ORTCARE sp. z o.o.

ORTCARE sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ORTCARE sp. z o.o.

BYŁY PRACOWNIK 2011-03-23 08:33:23
Firma Ort-Care Damiana Putona, pracowałem tam do zeszłego miesiąca przez 3 lata, firma ok, z szefem można się dogadać (jeśli się chce) gdyby nie fakt znalezienia pracy w koncernie, pewnie w dalszym ciągu bym pracował, jak chcesz pracować, to dadzą i zarobić niezłą kasę
11
anonim 2011-03-23 08:42:57
Pracowałem w tej firmie przez 3 lata, było ok, z damianem można się dogadać jeśli tylko się chce a i zarobić można nieźle , gdyby nie fakt znalezienia pracy w koncernie na wyższym stanowisku to pewnie dalej bym tam pracował, jest ok
3
anonim 2011-03-23 19:23:17
HEJKA, ja też pracowałam w tej firmie, było całkiem fajnie i czasem żałuję, że skusiła mnie perspektywa awansu i wiekszego wynagrodzenia, bo nic z tego nie wyszło a tam już zrezygnowałam ( usunięte przez administratora ) prosic o ponowne przyjecie, ale polecam
1
zadowolona 2011-03-24 09:59:02
HEJ , NIE MOGĘ SKOJARZYĆ KIM JESTEŚ, ALE JA TEŻ PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE OK.3 LATA TEMU , SAMA ODESZŁAM I POWIEM CI ŻE BEZ ŻADNEGO PROBLEMU PO PARU MIESIĄCACH WRÓCIŁAM , WIĘC JEŚLI SZUKASZ PRACY MYŚLĘ ŻE BEZ OPORÓW POWINNAŚ SIĘ SPYTAĆ .JA NA TEN TEMAT NIC NIE PODPOWIEM BOWIEM SAMA OD PONAD ROKU JUŻ NIESTETY NIE PRACUJĘ W ORT-CARE ( ZE WZGLĘDU NA NAGŁĄ ZMIANĘ MIEJSCA ZAMIESZKANIA ). NATOMIAST INNYM ŚMIAŁO MOGĘ POLECIĆ TEGO PRACODAWCĘ !
3
LOLA 2011-04-07 21:02:06
Ja pracuje w Ort-Care już 4 lata i muszę powiedzieć że jak na nasze reali Jest to praca i pracodawca OK! Waynagrodzenie ok,stosunki pracownik pracodawca ok tak więc Polecam!
rachel 2014-03-21 15:31:58
te konkretne komentarze były sprzed chyba 3 lat. Napiszcie więc jak obecnie wygląda sytuacja w firmie ORTCARE
5
kara 2015-07-26 17:48:19
Witam. Podpinam się pod rozmówców powyżej i proszę o opinię jakiegoś teraźniejszego pracownika, oczywiście obiektywną :) Jak widzę oferty pracy w tej firmie pojawiają się w różnych miastach więc na pewno nie jedna osoba skorzysta, pozdrawiam.
1
była pr. 2015-08-03 16:08:08
Nie polecam
xxx 2015-08-04 16:34:39
trzymaj się z daleka , a opinii nowszych nie ma bo są systematycznie kasowane
1
klijent 2015-09-10 11:04:31
witam a jak można się skontaktować z jakimś pracownikiem lub z firmą???
1
maria 2015-10-08 10:12:28
A ja zwracam się z wielką prośba do wszystkich ,którzy mogą pomóc w kontakcie z tą firmą gdyż załatwiamy wózek dla 4 letniego dziecka od maja tego roku i jesteśmy zwodzeni do dziś-wszystkie dostępne telefony nie odpowiadają.Dzwonię po wszystkich miastach i głucho po prostu jakaś paranoja.Zastanawiam się jak taka firma podobno wiodąca na rynku może tak traktować klienta.Jestem zdesperowana babcią,która w czasie pracy obdzwania wszystkie możliwe telefony.Apeluję i proszę o pomoc
4
józef 2015-11-06 12:47:49
A o szefie właścicielu coś wiadomo ?
1
KAMIL 2015-11-20 08:39:10
< do Karola> Co to znaczy że oszukał ? Brat był pacjentem czy pracownikiem ?
Ewa 2016-02-06 11:55:35
A ile osob podpisalo wniosek zanim odebralo sprzet?
Ewa 2016-03-10 10:23:53
Jestem ciekawa gdzie sie podzialo wiekszosc komentarzy.
xyz 2016-03-22 09:19:51
to ja proponuje tobie jednak złożyć to cv, przecież nie musisz sie sugerować opinia ogółu, może tobie taka praca przypadnie do gustu
ziuta 2016-05-17 18:48:10
Z tego co wiem to firma kompletnie niewiarygodna, mają filie w całej POlsce i naciągają ludzi, oszukują, wyłudzają pieniądze z NFZ, ale już się za nich wzięli.
1
takietamĄĘ 2016-05-19 11:10:06
No no tak się biorą od kilku lat że się wziąć nie mogą...
ona 2016-06-22 11:06:46
ale tu nie ma co pisać,,,, firma nie istnieje
ona 2016-06-23 10:34:59
Szanowny Pani Cza.. no ma Pan racje że bardzo przykra sytuacja spotkała zarówno pracowników którzy tam pracowali , pacjentów którzy byli przez nich obsługiwani no i innych których w sumie mi nie szkoda... Natomiast mówi Pan że pół Pana rodziny tam pracowało? no powiem że nie kojarzę....a że wyjechali to chyba dobrze ?
madefrompoland 2016-09-21 10:15:39
Szef siedzi tylko że chyba zagranicą ..
asxdf 2016-10-07 19:53:57
hej a nie wiecie może czy jest szansa na to żeby w najbliszym czasie u nich pojawila się na przykład od nich oferta na stanowisko przedstawiciela handlowego?
Zostaw swoją opinię o ORTCARE sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ORTCARE sp. z o.o.