brak logo

E-Joyyo Laboratories Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o E-Joyyo Laboratories Sp. z o.o.

334 2013-08-13 15:25:07
proponuję od zaraz -
334 2013-08-14 16:56:00
skąd tam! - wchodzisz do biura, mówisz że się znasz na handlu i już pracujesz - musisz tylko mieć własny komputer, telefon i najlepiej jak wyjazd na targi też sobie sfinansujesz bo firmę nie stać.. - a i najlepiej za darmo na okresie próbnym - cud malina - polecam . zasuwaj szybko, bo ktoś Cię ubiegnie..........
jola 2013-08-17 07:46:38
nie zwracają za telefon, za benzynę a flotę to prędzej zobaczysz na Bałtyku he he he.............o czym marzysz człowieku - przecież upały ustąpiły...........a Ty takie naiwne pytania zadajesz. nie szkoda czasu? lepiej poszukaj normalnej firmy. tutaj nawet nie mają szefa sprzedaży to o czym gadamy???
.K. 2013-09-04 15:34:45
tak wiem - rzut monetą buhhhhaaaaaa!!!!!!!!!! - już więcej nie zabieram głosu na tym forum bo jaki jest sens pisać o trupie.

powodzenia wszystkim
mewka 2013-09-06 16:41:31
marzy Ci się praca cud - to omijaj swarog trup - i tym stwierdzeniem żegnam się z radością udając się na weekend.

p.s - K. - udało Ci się z tą nazwą trup - dobre
Holmes 2013-09-26 10:10:06
Potwierdzam poprzedni wpis w 100% !!!
Marcin 2013-09-26 15:29:17
Nikt taki nie pracuje, opisuja to pracownicy zwolnieni z pracy. Wypisuja glupoty za ktore juz jak wiem beda odpowiadac.
2013-09-28 09:28:37
Taka strona to dobra rzecz. Jak dzwoni ktoś z zapytaniem ofertowym to wystarczy podać mu linka na tę stronę. I wszystko jest jasne. Już raz tak miałem. Potencjalny klient oddzwonił i podziękował.
John Doe 2013-09-28 18:40:01
Ummba to tani energetyk. Regg to był izotonik który juz w tej chwili nie istnieje. To jest ich produkt którego rozlew zlecają na Węgrzech. Są właścicielem marki i maja prawo do decydowania o nim. W Polsce ilości śladowe. W Europie zresztą tez nic nie znaczy, ale fakt to ich produkt.
John Doe 2013-09-30 12:32:32
Jeżeli nie potrafisz wywnioskować sytuacji z poniższych wpisów ja skwituje sytuacje tej firmy artystycznie... kliknij link: (usunięte przez administratora)
John Doe 2013-09-30 12:33:42
Link jest do piosenk ELektrycznych Gitar "To juz jest koniec" :D
2013-09-30 14:00:24
Jezu jak się cieszę że już w tej firmie nie pracuję. Ale jest jeden pozytyw - już żaden pracodawca nie będzie mnie w stanie niczym zaskoczyć. Jednak nie ma tego złego co by na ......................Gonią równo w piętkę.
Tomek 2013-10-04 14:18:26
Ja właśnie miesiące temu przyszedłem do pracy. Ci co zostali zwolnieni lub odeszli nie nadawali się to pracy. Te wpisy to bzdura chociażby iż firma była na targach, dostała dotację w EU, i po za tym miała kiepskich ludzi do sprzedaży i planowania produkcji.
Tomek 2013-10-04 17:26:26
Z tego co wiem dostala targi pokazna kwote. Teraz co miesiac sa na targach, polagra, anuga itp.
Poza tym dotacja obejmuje tez stanowiska pracy.
Poza tym produkt super rotuje, atmosfera jest fajna.
Z tego co wie to byli pracownicy nic nie sprzedawali.
Polecam kazdemu.

2013-10-10 13:45:31
Wróciłem właśnie z targów z Anugi. Stoisk z napojami energetycznymi od pyty. Coraz ich więcej i coraz bardziej są tanie.
2013-10-13 07:12:15
zadzwoń i porozmawiaj z panem k. albo r. w tym języku - koszmarne dukanie usłyszysz. Zadzwoń
olo 2013-11-27 15:57:58
za własne pieniądze to i z 4 tygodnie
olo 2014-02-04 12:02:19
z choinki się urwałeś? Głupi jesteś czy udajesz....
budy 2014-02-17 10:42:12
A po co więcej? Przecież opinia z wcześniejszych postów jest raczej jednoznaczna - firma nie zasługuje na czyjekolwiek zaufanie a szukający pracy dobrze już o tym wiedzą. I mam nadzieję, że będą się trzymać z daleka, żeby nie psuć sobie CV. Chociażby z tego powodu. NIE ZAWRAZAJCIE SOBIE GŁOWY TĄ FIRMĄ - NIEWARTO!!!!!!! ( usunięte przez administratora )
fix 2014-02-25 07:46:20
zgadza się - 150% prawdy
kate 2014-10-17 06:47:07
Witam, szukam informacji o firmie swarog, piszę artykuł do uczelni o firmach z tej branży i liczę na Waszą pomoc. Chodzi przede wszystkim o podejście pracodawcy do pracownika, zarobki (czy dają minimum - średnia krajowa), rodzaje stanowisk i sama umowa (czy jest możliwość zatrudnienia na stałe). Czy jest ktoś kto umiałby mi odpowiedzieć na takie pytania?
Buddy 2014-10-30 07:42:08
(usunięte przez administratora) jak kazdy z wykształceniem czy doswiadczeniem wieje z tego miejsca do lepszej pracy.
xxl 2014-11-03 09:18:19
(usunięte przez administratora) I jeszcze jedno - z tej firmy nikt nigdy nie został zwolniony tylko wszyscy sami pouciekali - jedni szybciej inni wolniej.Tu jest i będzie wieczna rotacja - póki to się nie rozpadnie.
Buddy 2014-11-04 10:23:23
Rzeczywiście tak jest - potwierdzam w 100%
Maciek 2014-11-07 17:21:21
Witam,
działa i to bardzo dobrze. Zatrudnili Dyrektora ds. Sprzedaży z korporacji i postawił wszystko na nogi. Poza tym firma za granicą jest w czołówce energetyków. z tego co wiem w Polsce podsiali już umowy z sieciami. Widać poprzedni pracownicy ds. sprzedaży nic nie robili i nie potrafili. Płace poszły go góry, są plany sprzedaży itp. Wiem bo tu pracuję. Wiem jaka była opinia ale teraz to naprawdę inna firma.
Nawet samochody firmowe są..Dajemy rade.
Ania 2014-11-07 17:26:01
hej Macku. Widzę właśnie ogłoszenia o pracę na stanowisko ds. eksportu. Możesz mi powiedzieć jakie są warunki zatrudnienia ? jaka pensja, prowizja. Czy są częste wyjazdy ? będę wdzięczna za inf.
lolitka 2014-11-10 09:09:00
a to ciekawe? - pracuję tutaj i żadnego dyr. z "korporacji" nie uświadczysz - chyba że wolontariat.(usunięte przez administratora)
xxl 2014-11-21 09:14:40
bo to taka (usunięte przez administratora) firma właśnie.
niemamwas 2014-11-27 11:37:58
a mało masz informacji z postów?
buddy 2014-12-01 12:59:19
dokładnie - jakiś przymuł
bolo 2015-01-20 06:58:55
ależ ta firma ma wiele negatywnych ocen - jak żadna inna - musi coś w tym być
bolo 2015-01-20 16:34:26
ja tu na szczęście nie pracuję - po prostu szukam dostawcy energetyków i szlajam się po necie analizując potencjalnych dostawców. zawsze czytam o nich opinie, które też są różne. Ale tylu negatywnych wpisów nie znalazłem nigdzie. Przynajmniej wiem, gdzie już nie dzwonić. To są plusy netu.
xl 2015-01-22 12:27:26
przecież to bankruci
Xl 2015-02-06 21:05:52
Sprzedaja napewno duzo bo widac ich w wielu krajach. Samak napoju bardzo dobry,
leon 2015-02-09 11:08:26
w wielu krajach.........ciekawe - mogę poprosić o link do strony jakiegoś sklepu, firmy zagranicznej która ma swoim portfolio UMMBĘ? wtedy uwierzę
buddy 2015-03-04 07:11:57
czy oni są już wpisani na CZARNĄ LISTĘ PRACODAWCÓW na FACEBOOKU?
łoś 2015-04-14 19:02:07
czegoś równie tragicznego i beznadziejnego nie da się znależć
alik 2015-04-18 09:16:48
Żadna inna firma chyba nie jest tak zjechana w internecie jak ta. Nawet jeżeli część postów jest trochę przesadzona w swoich komentarzach to jednak coś w tym musi być bo prawda leży najczęściej gdzieś po środku. Dla tej firmy to bardzo niewygodna sytuacja bo opinia idzie w świat.
fan 2015-04-26 11:36:16
Opinia to już poszła w Świat alik. Kilka miesięcy temu zadzwoniła do mnie agencja headhunterska z propozycją spotkania. Chodziło o pracę u producenta napojów. Na moje pytanie - czy nie jest to aby SW? padła odpowiedz - nie proszę Pana, słyszeliśmy o tej firmie - proszę się nie obawiać - chodzi o zupełnie kogoś innego. NO COMMENT!!!
swan 2015-05-05 07:58:35
niech lepiej zmienią nazwę bo ich zahejtują na śmierć - opinię na rynku mają bardzo złą
jamnik 2015-05-14 09:44:32
o widzę, że ostatni post szybko wykasowali - prawda boli co...
OLO 2015-06-03 14:04:01
SWAROG GROUP -(usunięte przez administratora) - TAK CZARNY PR TEJ FIRMY JEST MOCNO ZASTANAWIAJĄCY
boni 2015-06-09 12:28:46
Wcale nie jest zastanawiający - TO PROSTE - jaka firma taki PR
xxl 2015-08-12 11:16:39
jak Ciebie mało interesuje opinia o firmie w której ewentualnie zamierzasz pracować to gratuluję. Zadzwoń do nich to się dowiesz co "oferują" - podpowiadać trzeba?????
Budy 2015-11-09 13:08:35
Nie zauważyłem żeby ktoś na kogoś się tutaj wściekał bo niby dlaczego? Rzeczywiście w poprzednich postach aż roi sie od opinii i tzeba tylko kursorem pojechać wyżej a nie czepiać się, że ktoś nic konkretnego teraz nie napisał. Ile razy można to robić....
Budy 2015-11-10 12:38:01
Oj tzw dociekliwa - nie rób juz z siebie dalej przygłupa
alik 2015-11-20 09:33:26
Dobre!
Umba Umba 2016-01-03 09:06:16
o widzę, ze mój post o wizycie u nich komornika szybko usunęli - ciekawe ile ten post przetrwa - zakładam, że 2 dni! buhaaaaaa!!!!!!!!!!!
józek 2016-01-07 15:21:23
a co? nie dostałeś??? - cholera jasna - no widać zapomnieli...ojo joj
olek 2016-05-13 20:18:54
dokładnie tak! ja jestem zdania, że na premię trzeba sobie zasłużyć.. nie pracuję tu, żeby nie było, dopiero chcę słać CV. Jednak nie chciałbym na starcie zarabiać nie wiadomo ile, motywacja się przydaje i to normalne.
Zostaw swoją opinię o E-Joyyo Laboratories Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E-Joyyo Laboratories Sp. z o.o.