Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Millennium Travel International Sp. z o.o.

Opinie o Millennium Travel International Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Millennium Travel International Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2015-08-01 06:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wiesz coś na temat firmy Millennium Travel International Sp. z o.o., charakteru i warunków pracy? Napisz nam czy warto podjąć zatrudnienie u tego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
dfgh - 2016-02-08 14:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jezeli ktos ejst zainteresowany praca u nich to maja fajan oferte dla osob kore chce wyjechac za granice jako pomoc rezydenta na lato 2016 np. do Grecji
zdjecie uzytkownika
kami - 2016-02-14 15:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dfgh - 2016-02-08 14:57:00]:
o to wydaje się mega fajna propozycja @dfgh. Ciekawy jestem tylko co takeij osobie zapewniają, bo z tego co wiem to często jest to tylko darmowa podróż
zdjecie uzytkownika
kdsp - 2016-02-18 20:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie tylko @kami jest wynagrodzenie podstawowe + prowizja, dzień wolny, zakwaterowanie i przejazd, ubezpieczenie także wszystko co można tylko chcieć.
zdjecie uzytkownika
lemak - 2016-02-23 14:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kdsp, to faktycznie brzmi dobrze. Mnie za to zadziwiła oferta na specjaliste ds. IT i systemów rezerwacyjnych. Wymagają głównie poprawności językowej w mowie i piśmie i komunikatywnej znajomości j. angielskiego, a wykształcenie kierunkowe (IT) jest dopiero na 3 miejscu.
zdjecie uzytkownika
smile - 2016-02-26 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać nie zalezy im tak bardzo na posiadaniu doświadczeniu @lemak, bo w końcu najważniejsze są umiejętności i kwalifikacje do odpowiedniego zawodu. A są jakieś benefity? Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Ofiszal - 2016-03-09 19:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bardzo dobrze, że nie zależy im tak bardzo na doświadczeniu. Ile to się teraz żartów słyszy, że firmy poszukują osoby 25-letniej z 10-letnim stażem pracy :) No a jeśli chodzi o benefity @smile to ja widzę, że nie mają nic określonego. Wiem tylko o tym, że przeprowadzają szkolenia.
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-04-13 20:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
im chyba zależy na bystrości i kompetencji w sensie podejścia do pracy. Jak widać doświadczenie to obecnie nie wszystko, na szczęście @Ofiszal :) pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Millennium Travel International Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Millennium Travel International Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert