brak logo

Konsumex Eugeniusz Guzik

Stara Białka

Opinie o Konsumex Eugeniusz Guzik

Przyjaciel ludzi 2014-05-31 13:58:59
Nie wiem dlaczego nikt nie zamieścił opinię do tej pory o tej firmie.Zdecydowanie odradzam pracę w tej instytucji.Dlaczego ?-Zero szacunku do pracowników (już przy pierwszej rozmowie)-totalny wyzysk pracowników-8-śmio godzinny dzień to fikcja (np kierowca niby pracuje od 4 rano-12 tak naprawdę już przed 3 rano musi załadowywać auto za free.Pracownicy sklepów zmieniają się jak w kalejdoskopie-dlaczego ?-sami sobie odpowiedzcie w dobie bezrobocia-zobaczcie na ogłoszenia w PUP -ciągle potrzebują ludzi-dlaczego ?
Zresztą opinię w PUP też mają "odpowiednią"-resztę bez komentarza bo jest wiele rzeczy na nie ale nie warto więcej poświęcać czasu tej firmie.
Anna 2014-05-31 14:35:47
Masz rację-widziałam ogłoszenia w internecie na stronie Urzędu Pracy, tu koło ratusza ciągle potrzebują ludzi,no i nawet byłam jakiś czas temu w Jeleniej Górze i też widziałam na sklepie na ich sklepie ogłoszenie,że potrzebują pracownice bo podobno jak się dowiedziałam pani po jednym dniu miała dość i zrezygnowała.Tak ludzie sobie z byle powodu nie rezygnują bo na rynku pracy jest jak jest.Tak naprawdę taki pracodawca nigdy nie będzie miał rzetelnych,oddanych pracowników ale sam się musi o tym przekonać.Może musi te opinie przeczytać i z pokorą przemyśleć to co piszą i myślą ludzie.
1
jola 2014-12-09 07:40:29
Wlasciciel HAM przez duze H i bydlak proponuje 5zl za godz,bez umowy jest opryskliwy wyzywa ludzi co chwile szuka bo nikt nie chce pracowac .
Trauma szczeze nie polecam bez roznicy w jakim miescie ma sklepy w j.gorze,k.gorze,karpaczu,walbrzychu,swiebodzicach,swidnicy.
3
tragedia 2015-01-19 13:12:30
Tam jest masakra 10 szefów co jeden to mądrzejszy... nie polecam!!!
3
katastrofa 2015-02-18 13:54:04
wszystko ja wyzej. wlasciciel wymaga cudow, wymysla stawki w wysokosci 5 zl/h i oczywiscie pierwsze 5 dni za darmo jako nauka co wcale nie motywuje. falszywy i dwulicowy. szkoda tracic czasu. cala jego rodzina probuje zadzic a nie maja ani wyksztalcenia ani odpowiedniego podejscia do pracownika.
2
tragiczne_warunki 2015-03-27 14:13:32
Witam
Miałam tą "przyjemność" pracować u Pana Eugeniusza Guzika. Szczerze mówiąc były to 2 najgorsze miesiące w moim życiu. Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Utargi wiecznie małe, czepianie się dosłownie o wszystko. Zero kultury, a relacja pracownik-szef naprawdę pozostawia wiele do życzenia. Tyle łez ile przelałam przez tego Pana to tylko ja wiem. Praca po 12 godzin dziennie od poniedziałku do piątku. Do tego pracujące wszystkie soboty i jedna niedziela w miesiącu wolna. ŚMIESZNA stawka godzinowa. Z początku umowa była inna natomiast przy wypłacie stawka została zmniejszona...praca oczywiście bez umowy bo jakże by inaczej. Ogólnie zostało mi wypłacone okolo 400 zł za mało, za przepracowane 260 godzin. Głupia byłam, że nie wierzyłam w opinie krążące po internecie na temat tego Pana. TRAGEDIA, KATASTROFA.
2
magdalena 2016-04-22 23:02:53
dziękuje za informacje.
A miałam u tego pracodawcy zacząć prace :)
Ozyrys 2016-11-27 14:58:35
Konsumex s. c., a zwłaszcza Eugeniusz Guzik to kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co prawda nie miałem okazji faktycznie u niego pracować, coć dwukrotnie byłem kierowany przez PUP do pracy, za każdym razem nasze spotkania kończyły się kłótnią dosłownie, bo ubzdurał sobie koleś niewiadomo co i w ogóle nie dawal sobie przetłumaczyć, że nie jest wclae tak jak on uważa. Druga sprawa. Koleżanka siostry pracowała przez pewien czas w jednym z jego sklepów. Podobno synus czasami przyjeżdżał, brał ci chciał, nie płacił, a kopnięty Guzik czepiał się do ekspedientek, że kradną i potrącał im z pensji. Kolejny przykład. Któregoś dnia będąc w Kamiennej Górze, szedłem juz powoli na PKS na autobus. Przechodziłem obok jego sklepu naprzeciwko urzędu miasta. Na jedną z ekspedientek krzyczał, tak, że aż się popłakała. Zamiast wziąć ją chociaż na zaplecze to nie. Przy klientach wszystko sie odbywal oraz przechodniach. Był wówczas gorący dzień, drzwi od sklepu otwarte na oścież. Krzyczał na nią, ponadto wyzywał od najgorszych i w ogóle, a to tylko dlatego, że upuściła tace z dwiema kawami na posadzke i narobiło się troche bałaganu. No kurde, każdemu się może zdarzyć, a to nie było na pewno celowe. Kolega swego czasu pracował u niego jako cukiernik i nie przepracował nawet 2 tygodni. Po prostu się zwolnił ze wzgłedu, jak to określił "trudne warunki pracy oraz brak możliwości sensownej współpracy z innymi pracownikami oraz szefem". Chodzi po prostu o wyzysk i inne tym podobne kwestie. Masakra.
1
Zostaw swoją opinię o Konsumex Eugeniusz Guzik - Stara Białka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsumex Eugeniusz Guzik