Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-30 21:06:41 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Piekarnia Krys-And - Bydgoszcz. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
michał - 2010-01-11 12:49:54 odpowiedz | cytuj
kto wie kto tam na rynkowskiej jest tera kierownikiem ? :)
czarna dupa - 2010-02-24 20:19:39 odpowiedz | cytuj
spadaj krowo w tym zakładzie jest super extra fajnie kasa niezła a premie co miesiąć .
MARCIN - 2010-02-25 13:20:51 odpowiedz | cytuj
CO WY GADACIE O PREMII .JAKA PREMIA WY MACIE CHYBA COŚ Z GŁOWA ŻADNEJ PREMII NIE MA A ZAROBKI DO KITU.SAM SIĘ PRZEKONAŁEM .POZDRO :-)
kot - 2010-02-27 10:04:01 odpowiedz | cytuj
Jak byla Hania to bylo ok ale teraz to syf taki nikt nie trzyma z pracownikami na nikogo liczyc nie mozna i za te grosze;/
marcin - 2010-02-28 16:36:30 odpowiedz | cytuj
szkoda gadać
FASOLA - 2010-03-03 20:00:18 odpowiedz | cytuj
hi hi hi pozdrawiam wszystkich pracowników,
Paja :):) - 2010-03-05 17:32:20 odpowiedz | cytuj
no prosze jak kolezanki i koledzy sie rozpisali. A jak pieknie na zakladzie gadaja to tutaj to PIKUŚ. WSZYSCY TO CZYTACIE ALE BOICIE SIE ODEZWAC, jednak w robocie na uszko do znajomych obrabiacie i siebie nawzajem też ( ta wie to, tamta tamto, ta jest taka, a tamten taki - spojrzcie na siebie wy stare ramole - wam juz dziekujemy) wiadomo kogo tak bardzo denerwuje to ze jest na tym stanowisku co jest - te stare wygi, ktore siedza w krysie powyzej 10 lat i juz tak w piorka obrosly ze szok!!! jada na , jazde chcialy z nia z robic. a ta az sie boi odezwac na co niektórych sklepach, chociaż wie lub domysla sie kto jej obrabia ( bo sa takie co nie dadza sobie, mysla ze maja racje chociaz prawda jest taka ze kreca boki i juz dawno nie powinno ich byc na w tej firmie) i tu ukłon wstrone pań i panow ze stażem 15 lat i więcej, bo to ich najbardziej boli, ale jak dostaja darmowy chlebek na sklep i do domku, oraz inne " boczki" to jest ok? a z młodą nawet bułką sie nie podzielą! wiemy wiemy o pelnych koszach co nie jada na sklep tylko do domku, albo o torcikach 5 dniowychi kostkach, no i nasi kochani kierowcy - boze mniej nas w swojej opiece- i ci wiecznie śpiący magazynierzy, nie wspominajac juz o jakosci produktów Bravo Bravo!! Kiedy dyro przejrzy, że stara zaloga to same cwaniaczki? tu sie niby usmiechaja, a za plecami kobieto zrob cos!! zobacz jaki masz personel na sklepach! 50 % to samą estetyką straszy!! Kierowcy -30 % nigdy mydla nie widzialo, magazynierzy - 60 % nie potrafi sie wypowiadac ani zapamietac waznych rzeczy, produkcja - 40 % robi, reszta jara faje albo zalewa robaka. i taka jest prawda o mojej kochanej firmie i na szczescie juz bylej firmie. A jak bedzie sie towarzystwo jeszcze rozkrecalo na . i inne fajne dziewczyny te nie pracujace juz ( podkreślam dziewczyny a nie straszydła) i to ja sie rozkrece i popiszemy o Was :)
MARAS - 2010-03-05 18:50:23 odpowiedz | cytuj
H. to ty? baaaardzo dobrze pojechalas
LOL - 2010-03-05 20:53:39 odpowiedz | cytuj
Kto tam wie co sie dzieje w firmie, ale jednooo jest wiadomo Pani sobie nieradzi..................
tom - 2010-03-06 15:46:56 odpowiedz | cytuj
Nie radzi sobie, bo robia jej pod górke te cwaniary i cwaniaki co pracuja po kilkanascie lat. Zapytajcie sie osoby z mniejszym stazem to maja inne zdanie na temat pracy M. To jest w koncu matka i zona ona ma tez inne zajecia niz zajmowanie sie pierdolami, a te pierdoly wymyslaja te stare babsztyle, ktore nagle nie wiedza co maja zrobic, albo na piekarni kierownik jak sie odzywa - czlowieku troche kultury! zapomnial wół jak bydlęciem był?! Szefostwo jest spoko, dyrektor tez, jedynie co zraża do pracy w tej firmie to male zarobki i podejscie innych wspolpracownikow z baardzo dlugim stazem - WYWALIC ICH BO PSUJA REPUTACJE I OPINIE TEJ FIRMIE
anonim - 2010-03-06 19:41:18 odpowiedz | cytuj
Jaka kasa zarabiamy grosze.Moze ten kto donosi ma wiecej
anonim - 2010-03-06 19:47:13 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-03-07 14:50:49 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-03-06 19:47:13Pensje w firmie są nierówne. Dziewczyny na sklepach robiąc to samo zarabiają różnie. Ciekawe od czego to zależy. Co do Pani Kobiety w firmie też mają dzieci i jakoś sobie radzą nikt ich nie żałuje.WITAM TAKIE PISANIE NA FORUM NIC NIE DA A PRAWDA JEST TAKA ZE TAM ROBIA SAME JEDEN NA DRUGIEGO JEDZIE A MAJA DOPISYWANE GODZINY ROBIA PO 6 GODZ. A WPISANE MAJA 8 A INNI ZANICH ROBIA PO 10 12 GODZ I GDZIE TU SPRAWIEDLIWOSC JAK NIE WYMIENIA STAREJ EKIPY TO NIC SIE NIE POLEPSZY TYLKO POGORSZY DOBRZE ZE JUZ TAM NIE PRACUJE ALE CHLOPAKI JAK WAM SIĘ KIEROWNICY NIE ZMIENIĄ TO BĘDZIE CORAZ GORZEJ.POZDRAWIAM WSZYSTKICH
xyz - 2010-03-15 16:39:02 odpowiedz | cytuj
PAJA NIE MASZ LEPSZEGO ZAJECIA JAK SIANIE FERMENTU I DEFETYZMU NAPISZ DO ZIARNA ALBO PRZYJEDZ NA RYNKOWSKA II WYLEJ SWOJE ZALE I BOL PROSTO DO NAPEWNO DOCENIATWOJE ZDANIE JAK ICH ZNAM FAJNIE JEST ANONIMOWO NAWRZUCAC KOMUS LUDZIA TU PRACUJACYM ALE MOZE LUBISZ SIE BRANDZLOWAC PRZED KOMPEM WSZECHWIEDZACA SKARBNICO WIEDZY O FIRMIE KRYS AND
prezes - 2010-03-15 19:50:22 odpowiedz | cytuj
Sklepowe to same pierdoły robią a chcą zarabiać po 3000. weście się za robotę a piszecie farmazony obrażające samych sibie.myślcie co robicie. PAGAJE
czerwony mundurek :) - 2010-03-16 08:33:46 odpowiedz | cytuj
sklepowe? hihihihi z jakiej wsi jesteś? nie rób nam wstydu!! nie dość, że robisz w tej firmie - i to się czuje!! to jeszcze piszesz jak chłopiec ze wsi :)
anonim - 2010-03-16 19:43:38 odpowiedz | cytuj
No tak sklepowe jak bylo ujete w tych wypowiedziach to nic nie robia ... co ty czlowieku mozesz wiedziec robia po nie wiadomo ile godzin az sily nie maja a co kierowcy sie pewnie tak ciezko napracuja??? pare godzin i do domu a ktos to musi sprzedac i uzerac sie z klientami...Sklepowe to pewnie same ku... jak ktos nas predzej obrazil WSTYD!!!
jery - 2010-03-16 21:37:49 odpowiedz | cytuj
faktycznie sił brakuje przykładem tego był przypadek nie dawno na s18
osłabla z zmeczenia he he
anonim - 2010-03-16 21:41:23 odpowiedz | cytuj
ej no co wy przeciez lepiej zarabiaja a nie te grosze co nam placa ha ha ha
xxx - 2010-03-17 10:28:53 odpowiedz | cytuj
co ty sobie myslisz ze kazda jest taka jak na s18 przejedz sie po sklepach to zobaczysz jeden
KIEROWCA - 2010-03-17 19:17:11 odpowiedz | cytuj
żenujące są niektóre wypowiedzi i uwłaczające takich prostackich sloganów i słówek nie słyszałem i nie czytałem nigdy i nigdzie zachowujecie się niektórzy jak by was wykopano z pod palisady biskupińskiej a jeżeli macie jakiekolwiek obiekcje co do pracy niektórych osób to proponuję umówić się w jakimś fajnym miejscu '' w lesie '' i dać sobie upust pary oczernianiem innych osób według mojej opinii zajmują się tylko ludzie co w życiu nic nie robili tylko myśleli jak odbębnić swój kawałek byle jakiej roboty i wyrwać do domu.Myślę że na drugi raz zanim napisze jeden z drugim cokolwiek o kimś to najpierw będzie miał odwagę powiedzieć coś o sobie z POWAŻANIEM kolega z piekarni POMYŚLCIE NAD TYM
anonim - 2010-03-17 20:27:35 odpowiedz | cytuj
kurcze mogles wcale nie pisac ze jestes kierowca, mozna to wywnioskowac po twojej wypowiedzi :D:D min " w lesie" wiadpmo co pewni kierowcy robia w lesie to samo co ta lolita na s18 :P:P
kanapka::) - 2010-03-21 20:11:23 odpowiedz | cytuj
Naucz sie najpierw ortografi i poprawnej polszczyzny,a pózniej sie wypowiadaj...sklepowa to była w PGR,teraz są kasjerzy-sprzedawcy!!
Pozdrawiam wszystkie ciężko pracujące dziewczyny w naszych sklepach:)
kanapka::) - 2010-03-21 20:18:19 odpowiedz | cytuj
Jak czytam te wypowiedzi,to niedobrze mi sie robi,chętnie bym się ujawniła,ale wstyd mi że pracuję z takimi ludźmi :(
x