brak logo

Euro-Tax

Wrocław

Opinie o Euro-Tax

gosia 2010-04-09 13:12:02
Doprowadzają ludzi do nerwicy! to najgorsza firma jaka istnieje.Brak słów.
2
asi 2012-07-25 13:19:10
nie polecam
1
hania 2014-06-17 19:13:46
a próbowaliście się dodzwonić po prostu albo przyjść do ich siedziby osobiście? czy takiego kontaktu też nie ma?
1
misiek 2014-10-01 17:22:51
zawsze z rozliczeniami jest masa problemów, a ja właśnie chciałbym tego uniknąc, bo tak jak pisze @Kaaaaar nie informują o prowizji, mój kolega to samo mówił, ż egeneralnie nie poleca ich za bardzo i teraz ja chciałem do nich pójśc do pracy, ale wydaje mi się, że nic się nie zmieniło u nich od czasów pracy kolegi.
Azja Tuchaj-Bej 2014-12-01 16:16:40
Cześć, dla wszystkich zainteresowanych pracą w takiej branży, Euro-Tax właśnie ogłosiła nową ofertę pracy. Ci którzy już pracują, możecie skomentować i ocenić czy warto? Euro-Tax.pl największa w Polsce firma zajmująca się rozliczeniami podatkowymi przed zagranicznymi urzędami skarbowym...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5712298?keywords=&region=
1
marta 2014-12-02 13:26:22
Witam :-) Jestem zainteresowana praca w firmie Euro-Tax. Moze ktos jeszcze z pracownikow nakresli mi troche jak to wszystko funkcjonuje, czy firma jest profesjonalna?? Bede bardzo wdzieczna. A osoby, ktore wypowiedzialy sie powyzej na poczatku wspolpracy nie uzgodnily warunkow? Nie dostaliscie informacji co i jak?? naprawde nie zostaliscie poinformowani o szczegolach??
Ania 2014-12-03 10:32:25
Komentarze, które widnieją powyżej chyba nie są komentarzami pracowników firmy, tylko jej klientów. We wrześniu minął już rok odkąd pracuje w firmie Euro-Tax.pl. Dla mnie warunki umowy są klarowne i satysfakcjonujące. Zespół w którym pracujemy tworzą młodzi i dynamiczni ludzie. Od początku warunki umowy zostały mi jasno przedstawione do dzisiaj nic się nie zmieniło. Wynagrodzenie jest ok, składa się z podstawy i premii zależnej od wyników jakie wypracujesz. Do moich codziennych obowiązków należy: kontakt i obsługa klienta, przygotowywanie dokumentacji, współpraca z pozostałymi Działami w firmie.
1
Marcin 2014-12-16 15:23:11
W kwestii Kindergeld: taki czas oczekiwania na rozliczenie jest od pewnego czasu normalny. W czerwcu 2013 roku, wszystkie sprawy Polaków przeniesiono do jednej Famielienkasse w Bautzen i z tego powodu czas oczekiwania na zasiłek znacznie się wydłużył. Przyznanie zasiłku nigdy nie było procedurą "szybką", ponieważ ze względu na fakt poziomu skomplikowania tego procesu jest to procedura bardzo czasochłonna. Warto dodać, że przy przyznawaniu zasiłku włączony jest również nasz ROPS, dlatego trzeba mieć świadomość, że nad przyznaniem zasiłku zajmują się dwa obce sobie urzędy - co niestety również wpływa negatywnie na czas oczekiwania.
Euro-Tax.pl 2015-01-05 14:26:26
Panie Kamilu,

Zależy nam na wysokiej jakości świadczonych usług dlatego w trosce o Pana dobro chcielibyśmy zweryfikować tą sytuację. W tym celu potrzebujemy jednak numeru Pana sprawy.
2
rybol 2015-02-28 14:45:50
Euro-tax z polecenia poznałem w sensie znajomi mi radzili że może tam, ale skoro piszesz że to pomyłka to zaczynam się zastanawiac, problem tylko taki, że nie bardzo rozumiem dlaczego to pomyłka? nie płacą? za mało płacą? ogólnie kiepsko czy na czym to polega? bo chyba legną w gruzach moje marzenia o pracy u nich...
2
jop 2015-04-03 19:29:32
prawda pozdrawiam
rafa 2015-07-02 17:48:46
pewnie się po prostu się nie nadawałaś do tej pracy a teraz sapiesz. idź do biedronki gosiu,tam cię docenią. narzekają zawsze ci którzy odeszli bo nie dawali rady.
melex 2015-07-15 12:21:17
to w koncu jak jest z sytuacja w firie euro-tax, zadnych konkretnych informacji oprcz narzekania? bylabym wdzieczna gdybym dostala jakies konkretne informacje odnosnie tej ffirmy
Ania 2015-07-30 14:46:17
Jak dla mnie praca w firmie Euro-Tax.pl jest całkiem w porządku. Pracuję w niej już prawie dwa lata. Umowa jest okej bez żadnych haczyków, wypłata jest zależna od tego ile wypracujesz. Składa się z podstawy i premii. Warunki zatrudnienia sa naprawdę bez zarzutu. Najważniejsze jest to, że ekipa to młodzi i fajni ludzie. Reasumując, nie zamieniłabym tej pracy na inną.
Forma 2015-09-07 13:22:27
Fajnie Ania, że tak to opisujesz, bo w sumie jesteś jedną z niewielu tutaj osób, które piszą konkretnie o Euro-Tax. Skoro firma oferuje umowę o pracę, to już jest plus. Może mogłabyś naoisac coś więcej o tych premiach. Od czego one są zależne i czy łatwo jest wyrobić coś poza podstawą zapisaną na umowie.
1
Ania 2015-09-14 14:35:39
Premie związane są z planem, który należy wykonać. Oczywiście, można ten plan wyrobić i wtedy pieniążki są wypłacane zgodnie z tym co zapisane jest w umowie. Warunki pracy są naprawdę okej, pod tym względem nie można narzekać.
poli 2015-10-07 23:06:54
Rózne opinie słyszy się na temat pracy w tej firmie. Moja rada – oczywiście warto czytać i szukać informacji na temat firmy, ale jeszcze lepszym pomysłem jest wykazać się inicjatywą i samemu firmę sprawdzić. Jesli ktoś pracował do tej pory w finansach i zna się dobrze na podatkach to ma tu szanse zaistnieć
678i 2015-11-08 18:09:08
gdyby mięli aż tak dużo niezadowolonych klientów to nie istnieli by na rynku tyle lat ile istnieją a poza tym są oni największą polską firmą zajmującą się doradztwem w zakresie zwrotu podatku oraz innych usług związanych z legalną pracą za granicą, pomogli odzyskać ponad 200 mln zł podatków dla ponad 200 tysięcy Polaków pracujących poza granicami Polski..
Euro-Tax.pl 2015-11-23 10:23:21
Informujemy,że profil na portalu gowork.pl służy do wystawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy. Wszelkie zastrzeżenia lub uwagi dotyczące rozliczenia prosimy umieszczać bezpośrednio na naszej stronie w Zakładce Opinie [www.euro-tax.pl/opinie]lub wysyłać na adres email uwagi@euro-tax.pl.
Uwagi można również zgłaszać na naszej stronie na Facebooku.
wit 2015-12-02 07:47:18
najgorsza firma na polskim rynku nie polecam
ikol 2015-12-03 17:15:47
ale jak macie takie opinie to chociaż podeprzyjcie je jakimiś argumentami, bo tak naprawdę niepochlebne rzeczy to każdy może napisać z marszu, dajcie jakieś argumenty po prostu...
szarak 2015-12-13 20:50:04
Hej, wiecie może czy teraz są jakieś oferty pracy u nich? Nie ukrywam, że znalezienie u nich zatrudnienia byłoby dla mnie całkiem opłacalną opcją, zwłaszcza przez benefity.
Ania 2015-12-16 11:31:10
Hej, aktualne oferty w Euro-Tax.pl znajdują się na:
http://www.euro-tax.pl/kariera/ :)
cudny 2016-01-03 14:16:50
Hej, wiadomo coś czy planowana jest teraz rekrutacja? Chętnie przygotowałbym się na rozmowę rekrutacyjną a najbardziej kuszą mnie jednak ich średnie zarobki.
Ania 2016-02-10 11:20:51
Aktualnie firma prowadzi rekrutację na Pomocnika Biurowego, Specjalistę ds. Obsługi Klienta. Szczegóły znajdują się na:

http://www.euro-tax.pl/kariera/
Ebola 2016-03-01 23:04:23
Praca byłaby świetna, gdyby nie klienci :P
Maja 2016-04-09 11:57:12
No niestety na klientów nie mamy wpływu @Ebola, więc trzeba się czasem przemęczyć.
alko81 2016-04-27 20:41:22
Mam pytanie, czy ktoś może powiedzieć jak jest z rozliczeniem podatku anglia
, czy firma jest warta uwagi
Euro-Tax.pl 2016-04-28 09:29:10
Aby dokonać rozliczenia z Anglii należy posiadać takie dokumenty jak p45, p60 albo payslipy. Można starać się o zwrot podatku do 5 lat wstecz. Zapraszamy do kontaktu www.euro-tax.pl
e 2016-05-10 17:37:59
mimo wszystko jak już wiesz że można się starać o zwrot podatku to wielki plus, fajnie że firma chociaż trochę się tutaj poczuwa do pomocy swoim pracownik, chwała jej za to, konkurencja by nie pomogłaa
sd 2016-06-18 15:18:31
@e no pewnie za tak :) bo to rpzeciez zawsze te pare zlotych wpadnie
Zostaw swoją opinię o Euro-Tax - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Tax