brak logo

Euro-Tax

Wrocław

Opinie o Euro-Tax

gosia 2010-04-09 13:12
Doprowadzają ludzi do nerwicy! to najgorsza firma jaka istnieje.Brak słów.
8
asi 2012-07-25 13:19
nie polecam
3
Azja Tuchaj-Bej 2014-12-01 16:16
Cześć, dla wszystkich zainteresowanych pracą w takiej branży, Euro-Tax właśnie ogłosiła nową ofertę pracy. Ci którzy już pracują, możecie skomentować i ocenić czy warto? Euro-Tax.pl największa w Polsce firma zajmująca się rozliczeniami podatkowymi przed zagranicznymi urzędami skarbowym...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5712298?keywords=&region=
2
Ania 2014-12-03 10:32
Komentarze, które widnieją powyżej chyba nie są komentarzami pracowników firmy, tylko jej klientów. We wrześniu minął już rok odkąd pracuje w firmie Euro-Tax.pl. Dla mnie warunki umowy są klarowne i satysfakcjonujące. Zespół w którym pracujemy tworzą młodzi i dynamiczni ludzie. Od początku warunki umowy zostały mi jasno przedstawione do dzisiaj nic się nie zmieniło. Wynagrodzenie jest ok, składa się z podstawy i premii zależnej od wyników jakie wypracujesz. Do moich codziennych obowiązków należy: kontakt i obsługa klienta, przygotowywanie dokumentacji, współpraca z pozostałymi Działami w firmie.
1
Marcin 2014-12-16 15:23
W kwestii Kindergeld: taki czas oczekiwania na rozliczenie jest od pewnego czasu normalny. W czerwcu 2013 roku, wszystkie sprawy Polaków przeniesiono do jednej Famielienkasse w Bautzen i z tego powodu czas oczekiwania na zasiłek znacznie się wydłużył. Przyznanie zasiłku nigdy nie było procedurą "szybką", ponieważ ze względu na fakt poziomu skomplikowania tego procesu jest to procedura bardzo czasochłonna. Warto dodać, że przy przyznawaniu zasiłku włączony jest również nasz ROPS, dlatego trzeba mieć świadomość, że nad przyznaniem zasiłku zajmują się dwa obce sobie urzędy - co niestety również wpływa negatywnie na czas oczekiwania.
Euro-Tax.pl 2015-01-05 14:26
Panie Kamilu,

Zależy nam na wysokiej jakości świadczonych usług dlatego w trosce o Pana dobro chcielibyśmy zweryfikować tą sytuację. W tym celu potrzebujemy jednak numeru Pana sprawy.
2
jop 2015-04-03 19:29
prawda pozdrawiam
rafa 2015-07-02 17:48
pewnie się po prostu się nie nadawałaś do tej pracy a teraz sapiesz. idź do biedronki gosiu,tam cię docenią. narzekają zawsze ci którzy odeszli bo nie dawali rady.
Ania 2015-07-30 14:46
Jak dla mnie praca w firmie Euro-Tax.pl jest całkiem w porządku. Pracuję w niej już prawie dwa lata. Umowa jest okej bez żadnych haczyków, wypłata jest zależna od tego ile wypracujesz. Składa się z podstawy i premii. Warunki zatrudnienia sa naprawdę bez zarzutu. Najważniejsze jest to, że ekipa to młodzi i fajni ludzie. Reasumując, nie zamieniłabym tej pracy na inną.
Ania 2015-09-14 14:35
Premie związane są z planem, który należy wykonać. Oczywiście, można ten plan wyrobić i wtedy pieniążki są wypłacane zgodnie z tym co zapisane jest w umowie. Warunki pracy są naprawdę okej, pod tym względem nie można narzekać.
Euro-Tax.pl 2015-11-23 10:23
Informujemy,że profil na portalu gowork.pl służy do wystawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy. Wszelkie zastrzeżenia lub uwagi dotyczące rozliczenia prosimy umieszczać bezpośrednio na naszej stronie w Zakładce Opinie [www.euro-tax.pl/opinie]lub wysyłać na adres email uwagi@euro-tax.pl.
Uwagi można również zgłaszać na naszej stronie na Facebooku.
wit 2015-12-02 07:47
najgorsza firma na polskim rynku nie polecam
5
Ania 2015-12-16 11:31
Hej, aktualne oferty w Euro-Tax.pl znajdują się na:
http://www.euro-tax.pl/kariera/ :)
1
Ania 2016-02-10 11:20
Aktualnie firma prowadzi rekrutację na Pomocnika Biurowego, Specjalistę ds. Obsługi Klienta. Szczegóły znajdują się na:

http://www.euro-tax.pl/kariera/
Ebola 2016-03-01 23:04
Praca byłaby świetna, gdyby nie klienci :P
alko81 2016-04-27 20:41
Mam pytanie, czy ktoś może powiedzieć jak jest z rozliczeniem podatku anglia
, czy firma jest warta uwagi
2
Euro-Tax.pl 2016-04-28 09:29
Aby dokonać rozliczenia z Anglii należy posiadać takie dokumenty jak p45, p60 albo payslipy. Można starać się o zwrot podatku do 5 lat wstecz. Zapraszamy do kontaktu www.euro-tax.pl
1
darklan69 2016-08-13 16:42
na Waszej stronie nie mozna zamiescic negatywnej opini i Waszej firmie , nawet jesli ta łamie prawo , oipnia jest automatycznie weryfikowana gwiazdkami a nastepnie usuwana jesli nie jest przychylna , ot cała prawda
2
Euro-Tax.pl 2016-08-19 12:15
@darklan69
Informujemy, że można na stronie Euro-Tax.pl zamieścić negatywną opinię o firmie, w tym celu należy podać numer sprawy, po którym możemy zweryfikować autentyczność Klienta i odnieść się do danej opinii.
Euro-Tax.pl 2016-08-19 12:54
Można zamieścić negatywną opinię na naszej stronie, w tym celu należy podać numer sprawy, po którym możemy zweryfikować autentyczność Klienta i odnieść się do danej opinii.
Euro-Tax.pl 2016-08-19 14:14
Wszystkie aktualne oferty pracy można znaleźć u nas na stronie: www.euro-tax.pl/kariera/specjalista-ds-obslugi-klienta

Zachęcamy do aplikowania.
hania 2016-10-06 12:13
nie prawda nie każdy ma prawo jazdy przecież..nigdy nie jest za pozno można zrobić zawsze jeżeli się przyda nie tez na każdym stanowisku jest to wymagane prawda..? czasem nawet jak nie spełniasz jakiegoś wymogu to i tak jest szansa ze cie i tak zatrudnia
TVN 2017-01-11 16:41
Opinia 2/6 mowi sama za siebie. Nie polecam, goglujcie inne.
Agata 2017-05-17 12:57
Znalazłam ofertę pracy w tej firmie jako Specjalista ds. analizy dokumentów ale chciałabym się dowiedzieć jak według was faktycznie wygląda praca u nich? Czy ktoś może mi coś napisać na temat? Czy firma oferuje jakieś benefity?
Karol 2017-05-19 11:36
Agata,

Pracowałam w tej firmie ponad 2 lata. Jak dla mnie warunki pracy były spoko, jasna umowa i system premiowy. Dało się fajnie zarobić zwłaszcza na początku roku jak było dużo Klientow. Firma oferowała kartę Multisport i dopłacała do niej znaczną część. Nie było żadnego pakietu ubezpieczenia medycznego, trochę szkoda.
1
Iza 2017-07-21 13:47
@darklan69 tutaj każdy może wyrazić swoją opinię, złą i dobrą. To forum po to tu jest. @Karol jaką miałeś umowę i na jaki czas?
Magda 2017-08-23 12:24
Pracuję tu od półtora roku.
Atmosfera w firmie jest bardzo ważna a atmosfera tutaj jest super- każdy traktuje siebie na równi, mówimy do siebie po imieniu.
Możemy na siebie liczyć, spotykamy się często po pracy.
Praca sama w sobie jest w porządku- czasami bywa trudna, ale jak każda praca z klientami, szczególnie takimi jakich mamy my- często są to ludzie, którzy oczekują czegoś od nas- wręcz żądają, nie wywiązując się z tego co mają zrobić (niedostarczanie na czas dokumentów, nie odbieranie telefonów) przez co nie dostają zwrotów- wynik? Nasze opinie w internecie, ale nikt nie dopisze, że brak zwrotu wynika z jego winy.

Weekendy mamy wolne, pracujemy od 9-17, zarobki są naprawdę dobre jeśli komuś zależy na pracy bo można wyrobić bardzo fajną premię.

Zapraszamy :)
Iza 2017-08-24 10:17
Czy ktos juz sie moze tam rozliczal i poda w przyblizeniu ile zatobil za dany rok ile mu potracili na ubezp. I ile dostal zwrotu? Bo wyszlo mi smiesznie malo az niewiarygodnie w tej firmie
Wrocław 2017-09-08 15:05
Dramat. Po 6 miesiącach złożenia papierów z Polski i Niemiec w kwestii podatku byłem na 2 etapie z 5. Może pracą w tej firmie jest spoko bo jak sie nic nie robi to kto by narzekał. Jestem klientem i nie polecam tej firmy.
Iza 2017-09-12 11:20
@Magda widzę, że jesteś zadowolona z pracy. Na jakim stanowisku pracujesz? Czy jest możliwość awansowania na wyższe stanowisko w firmie Euro-Tax? Czy ktoś jeszcze podzieli się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w tej firmie?
Zostaw swoją opinię o Euro-Tax - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Tax