Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Euro-Tax

Pracowałeś w firmie Euro-Tax i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosia - 2010-04-09 13:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Doprowadzają ludzi do nerwicy! to najgorsza firma jaka istnieje.Brak słów.
zdjecie uzytkownika
asi - 2012-07-25 13:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-06-17 19:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a próbowaliście się dodzwonić po prostu albo przyjść do ich siedziby osobiście? czy takiego kontaktu też nie ma?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-10-01 17:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze z rozliczeniami jest masa problemów, a ja właśnie chciałbym tego uniknąc, bo tak jak pisze @Kaaaaar nie informują o prowizji, mój kolega to samo mówił, ż egeneralnie nie poleca ich za bardzo i teraz ja chciałem do nich pójśc do pracy, ale wydaje mi się, że nic się nie zmieniło u nich od czasów pracy kolegi.
zdjecie uzytkownika
Azja Tuchaj-Bej - 2014-12-01 16:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć, dla wszystkich zainteresowanych pracą w takiej branży, Euro-Tax właśnie ogłosiła nową ofertę pracy. Ci którzy już pracują, możecie skomentować i ocenić czy warto? Euro-Tax.pl największa w Polsce firma zajmująca się rozliczeniami podatkowymi przed zagranicznymi urzędami skarbowym...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5712298?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-12-02 13:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :-) Jestem zainteresowana praca w firmie Euro-Tax. Moze ktos jeszcze z pracownikow nakresli mi troche jak to wszystko funkcjonuje, czy firma jest profesjonalna?? Bede bardzo wdzieczna. A osoby, ktore wypowiedzialy sie powyzej na poczatku wspolpracy nie uzgodnily warunkow? Nie dostaliscie informacji co i jak?? naprawde nie zostaliscie poinformowani o szczegolach??
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-12-03 10:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2014-12-02 13:26:22]:
Komentarze, które widnieją powyżej chyba nie są komentarzami pracowników firmy, tylko jej klientów. We wrześniu minął już rok odkąd pracuje w firmie Euro-Tax.pl. Dla mnie warunki umowy są klarowne i satysfakcjonujące. Zespół w którym pracujemy tworzą młodzi i dynamiczni ludzie. Od początku warunki umowy zostały mi jasno przedstawione do dzisiaj nic się nie zmieniło. Wynagrodzenie jest ok, składa się z podstawy i premii zależnej od wyników jakie wypracujesz. Do moich codziennych obowiązków należy: kontakt i obsługa klienta, przygotowywanie dokumentacji, współpraca z pozostałymi Działami w firmie.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-16 15:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kwestii Kindergeld: taki czas oczekiwania na rozliczenie jest od pewnego czasu normalny. W czerwcu 2013 roku, wszystkie sprawy Polaków przeniesiono do jednej Famielienkasse w Bautzen i z tego powodu czas oczekiwania na zasiłek znacznie się wydłużył. Przyznanie zasiłku nigdy nie było procedurą "szybką", ponieważ ze względu na fakt poziomu skomplikowania tego procesu jest to procedura bardzo czasochłonna. Warto dodać, że przy przyznawaniu zasiłku włączony jest również nasz ROPS, dlatego trzeba mieć świadomość, że nad przyznaniem zasiłku zajmują się dwa obce sobie urzędy - co niestety również wpływa negatywnie na czas oczekiwania.
zdjecie uzytkownika
Euro-Tax.pl - 2015-01-05 14:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Kamilu,

Zależy nam na wysokiej jakości świadczonych usług dlatego w trosce o Pana dobro chcielibyśmy zweryfikować tą sytuację. W tym celu potrzebujemy jednak numeru Pana sprawy.
zdjecie uzytkownika
rybol - 2015-02-28 14:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Euro-tax z polecenia poznałem w sensie znajomi mi radzili że może tam, ale skoro piszesz że to pomyłka to zaczynam się zastanawiac, problem tylko taki, że nie bardzo rozumiem dlaczego to pomyłka? nie płacą? za mało płacą? ogólnie kiepsko czy na czym to polega? bo chyba legną w gruzach moje marzenia o pracy u nich...
zdjecie uzytkownika
jop - 2015-04-03 19:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-05-26 18:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasuja niegatywne opinie o swojej pracy.jak wykorzystuja ludzi jakie sa wysokie prowizje.nie polecam dlugie oczekiwanie na zwrot pieniedzy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Tax

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Euro-Tax?
Zadaj pytanie
alert