Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Euro-Tax

Pracowałeś w firmie Euro-Tax i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosia - 2010-04-09 13:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Doprowadzają ludzi do nerwicy! to najgorsza firma jaka istnieje.Brak słów.
zdjecie uzytkownika
asi - 2012-07-25 13:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-06-17 19:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a próbowaliście się dodzwonić po prostu albo przyjść do ich siedziby osobiście? czy takiego kontaktu też nie ma?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-10-01 17:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze z rozliczeniami jest masa problemów, a ja właśnie chciałbym tego uniknąc, bo tak jak pisze @Kaaaaar nie informują o prowizji, mój kolega to samo mówił, ż egeneralnie nie poleca ich za bardzo i teraz ja chciałem do nich pójśc do pracy, ale wydaje mi się, że nic się nie zmieniło u nich od czasów pracy kolegi.
zdjecie uzytkownika
Azja Tuchaj-Bej - 2014-12-01 16:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć, dla wszystkich zainteresowanych pracą w takiej branży, Euro-Tax właśnie ogłosiła nową ofertę pracy. Ci którzy już pracują, możecie skomentować i ocenić czy warto? Euro-Tax.pl największa w Polsce firma zajmująca się rozliczeniami podatkowymi przed zagranicznymi urzędami skarbowym...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5712298?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-12-02 13:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :-) Jestem zainteresowana praca w firmie Euro-Tax. Moze ktos jeszcze z pracownikow nakresli mi troche jak to wszystko funkcjonuje, czy firma jest profesjonalna?? Bede bardzo wdzieczna. A osoby, ktore wypowiedzialy sie powyzej na poczatku wspolpracy nie uzgodnily warunkow? Nie dostaliscie informacji co i jak?? naprawde nie zostaliscie poinformowani o szczegolach??
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-12-03 10:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marta - 2014-12-02 13:26:22]:
Komentarze, które widnieją powyżej chyba nie są komentarzami pracowników firmy, tylko jej klientów. We wrześniu minął już rok odkąd pracuje w firmie Euro-Tax.pl. Dla mnie warunki umowy są klarowne i satysfakcjonujące. Zespół w którym pracujemy tworzą młodzi i dynamiczni ludzie. Od początku warunki umowy zostały mi jasno przedstawione do dzisiaj nic się nie zmieniło. Wynagrodzenie jest ok, składa się z podstawy i premii zależnej od wyników jakie wypracujesz. Do moich codziennych obowiązków należy: kontakt i obsługa klienta, przygotowywanie dokumentacji, współpraca z pozostałymi Działami w firmie.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-16 15:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kwestii Kindergeld: taki czas oczekiwania na rozliczenie jest od pewnego czasu normalny. W czerwcu 2013 roku, wszystkie sprawy Polaków przeniesiono do jednej Famielienkasse w Bautzen i z tego powodu czas oczekiwania na zasiłek znacznie się wydłużył. Przyznanie zasiłku nigdy nie było procedurą "szybką", ponieważ ze względu na fakt poziomu skomplikowania tego procesu jest to procedura bardzo czasochłonna. Warto dodać, że przy przyznawaniu zasiłku włączony jest również nasz ROPS, dlatego trzeba mieć świadomość, że nad przyznaniem zasiłku zajmują się dwa obce sobie urzędy - co niestety również wpływa negatywnie na czas oczekiwania.
zdjecie uzytkownika
Euro-Tax.pl - 2015-01-05 14:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie Kamilu,

Zależy nam na wysokiej jakości świadczonych usług dlatego w trosce o Pana dobro chcielibyśmy zweryfikować tą sytuację. W tym celu potrzebujemy jednak numeru Pana sprawy.
zdjecie uzytkownika
rybol - 2015-02-28 14:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Euro-tax z polecenia poznałem w sensie znajomi mi radzili że może tam, ale skoro piszesz że to pomyłka to zaczynam się zastanawiac, problem tylko taki, że nie bardzo rozumiem dlaczego to pomyłka? nie płacą? za mało płacą? ogólnie kiepsko czy na czym to polega? bo chyba legną w gruzach moje marzenia o pracy u nich...
zdjecie uzytkownika
jop - 2015-04-03 19:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rafa - 2015-07-02 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie się po prostu się nie nadawałaś do tej pracy a teraz sapiesz. idź do biedronki gosiu,tam cię docenią. narzekają zawsze ci którzy odeszli bo nie dawali rady.
zdjecie uzytkownika
melex - 2015-07-15 12:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w koncu jak jest z sytuacja w firie euro-tax, zadnych konkretnych informacji oprcz narzekania? bylabym wdzieczna gdybym dostala jakies konkretne informacje odnosnie tej ffirmy
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-07-30 14:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie praca w firmie Euro-Tax.pl jest całkiem w porządku. Pracuję w niej już prawie dwa lata. Umowa jest okej bez żadnych haczyków, wypłata jest zależna od tego ile wypracujesz. Składa się z podstawy i premii. Warunki zatrudnienia sa naprawdę bez zarzutu. Najważniejsze jest to, że ekipa to młodzi i fajni ludzie. Reasumując, nie zamieniłabym tej pracy na inną.
zdjecie uzytkownika
Forma - 2015-09-07 13:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie Ania, że tak to opisujesz, bo w sumie jesteś jedną z niewielu tutaj osób, które piszą konkretnie o Euro-Tax. Skoro firma oferuje umowę o pracę, to już jest plus. Może mogłabyś naoisac coś więcej o tych premiach. Od czego one są zależne i czy łatwo jest wyrobić coś poza podstawą zapisaną na umowie.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-09-14 14:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie związane są z planem, który należy wykonać. Oczywiście, można ten plan wyrobić i wtedy pieniążki są wypłacane zgodnie z tym co zapisane jest w umowie. Warunki pracy są naprawdę okej, pod tym względem nie można narzekać.
zdjecie uzytkownika
poli - 2015-10-07 23:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rózne opinie słyszy się na temat pracy w tej firmie. Moja rada – oczywiście warto czytać i szukać informacji na temat firmy, ale jeszcze lepszym pomysłem jest wykazać się inicjatywą i samemu firmę sprawdzić. Jesli ktoś pracował do tej pory w finansach i zna się dobrze na podatkach to ma tu szanse zaistnieć
zdjecie uzytkownika
678i - 2015-11-08 18:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdyby mięli aż tak dużo niezadowolonych klientów to nie istnieli by na rynku tyle lat ile istnieją a poza tym są oni największą polską firmą zajmującą się doradztwem w zakresie zwrotu podatku oraz innych usług związanych z legalną pracą za granicą, pomogli odzyskać ponad 200 mln zł podatków dla ponad 200 tysięcy Polaków pracujących poza granicami Polski..
zdjecie uzytkownika
Euro-Tax.pl - 2015-11-23 10:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informujemy,że profil na portalu gowork.pl służy do wystawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy. Wszelkie zastrzeżenia lub uwagi dotyczące rozliczenia prosimy umieszczać bezpośrednio na naszej stronie w Zakładce Opinie [www.euro-tax.pl/opinie]lub wysyłać na adres email uwagi@euro-tax.pl.
Uwagi można również zgłaszać na naszej stronie na Facebooku.
zdjecie uzytkownika
wit - 2015-12-02 07:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma na polskim rynku nie polecam
zdjecie uzytkownika
ikol - 2015-12-03 17:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jak macie takie opinie to chociaż podeprzyjcie je jakimiś argumentami, bo tak naprawdę niepochlebne rzeczy to każdy może napisać z marszu, dajcie jakieś argumenty po prostu...
zdjecie uzytkownika
szarak - 2015-12-13 20:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie może czy teraz są jakieś oferty pracy u nich? Nie ukrywam, że znalezienie u nich zatrudnienia byłoby dla mnie całkiem opłacalną opcją, zwłaszcza przez benefity.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-12-16 11:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szarak - 2015-12-13 20:50:04]:
Hej, aktualne oferty w Euro-Tax.pl znajdują się na:
http://www.euro-tax.pl/kariera/ :)
zdjecie uzytkownika
cudny - 2016-01-03 14:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiadomo coś czy planowana jest teraz rekrutacja? Chętnie przygotowałbym się na rozmowę rekrutacyjną a najbardziej kuszą mnie jednak ich średnie zarobki.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-02-10 11:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cudny - 2016-01-03 14:16:50]:
Aktualnie firma prowadzi rekrutację na Pomocnika Biurowego, Specjalistę ds. Obsługi Klienta. Szczegóły znajdują się na:

http://www.euro-tax.pl/kariera/
zdjecie uzytkownika
Ebola - 2016-03-01 23:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca byłaby świetna, gdyby nie klienci :P
zdjecie uzytkownika
Maja - 2016-04-09 11:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety na klientów nie mamy wpływu @Ebola, więc trzeba się czasem przemęczyć.
zdjecie uzytkownika
alko81 - 2016-04-27 20:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy ktoś może powiedzieć jak jest z rozliczeniem podatku anglia
, czy firma jest warta uwagi
zdjecie uzytkownika
Euro-Tax.pl - 2016-04-28 09:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alko81 - 2016-04-27 20:41:22]:
Aby dokonać rozliczenia z Anglii należy posiadać takie dokumenty jak p45, p60 albo payslipy. Można starać się o zwrot podatku do 5 lat wstecz. Zapraszamy do kontaktu www.euro-tax.pl
zdjecie uzytkownika
e - 2016-05-10 17:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mimo wszystko jak już wiesz że można się starać o zwrot podatku to wielki plus, fajnie że firma chociaż trochę się tutaj poczuwa do pomocy swoim pracownik, chwała jej za to, konkurencja by nie pomogłaa

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Euro-Tax!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Tax
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert