brak logo

Euro-Tax

Wrocław

Opinie o Euro-Tax

gosia 2010-04-09 13:12:02
Doprowadzają ludzi do nerwicy! to najgorsza firma jaka istnieje.Brak słów.
3
asi 2012-07-25 13:19:10
nie polecam
2
Azja Tuchaj-Bej 2014-12-01 16:16:40
Cześć, dla wszystkich zainteresowanych pracą w takiej branży, Euro-Tax właśnie ogłosiła nową ofertę pracy. Ci którzy już pracują, możecie skomentować i ocenić czy warto? Euro-Tax.pl największa w Polsce firma zajmująca się rozliczeniami podatkowymi przed zagranicznymi urzędami skarbowym...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5712298?keywords=&region=
2
Ania 2014-12-03 10:32:25
Komentarze, które widnieją powyżej chyba nie są komentarzami pracowników firmy, tylko jej klientów. We wrześniu minął już rok odkąd pracuje w firmie Euro-Tax.pl. Dla mnie warunki umowy są klarowne i satysfakcjonujące. Zespół w którym pracujemy tworzą młodzi i dynamiczni ludzie. Od początku warunki umowy zostały mi jasno przedstawione do dzisiaj nic się nie zmieniło. Wynagrodzenie jest ok, składa się z podstawy i premii zależnej od wyników jakie wypracujesz. Do moich codziennych obowiązków należy: kontakt i obsługa klienta, przygotowywanie dokumentacji, współpraca z pozostałymi Działami w firmie.
1
Marcin 2014-12-16 15:23:11
W kwestii Kindergeld: taki czas oczekiwania na rozliczenie jest od pewnego czasu normalny. W czerwcu 2013 roku, wszystkie sprawy Polaków przeniesiono do jednej Famielienkasse w Bautzen i z tego powodu czas oczekiwania na zasiłek znacznie się wydłużył. Przyznanie zasiłku nigdy nie było procedurą "szybką", ponieważ ze względu na fakt poziomu skomplikowania tego procesu jest to procedura bardzo czasochłonna. Warto dodać, że przy przyznawaniu zasiłku włączony jest również nasz ROPS, dlatego trzeba mieć świadomość, że nad przyznaniem zasiłku zajmują się dwa obce sobie urzędy - co niestety również wpływa negatywnie na czas oczekiwania.
Euro-Tax.pl 2015-01-05 14:26:26
Panie Kamilu,

Zależy nam na wysokiej jakości świadczonych usług dlatego w trosce o Pana dobro chcielibyśmy zweryfikować tą sytuację. W tym celu potrzebujemy jednak numeru Pana sprawy.
2
jop 2015-04-03 19:29:32
prawda pozdrawiam
rafa 2015-07-02 17:48:46
pewnie się po prostu się nie nadawałaś do tej pracy a teraz sapiesz. idź do biedronki gosiu,tam cię docenią. narzekają zawsze ci którzy odeszli bo nie dawali rady.
Ania 2015-07-30 14:46:17
Jak dla mnie praca w firmie Euro-Tax.pl jest całkiem w porządku. Pracuję w niej już prawie dwa lata. Umowa jest okej bez żadnych haczyków, wypłata jest zależna od tego ile wypracujesz. Składa się z podstawy i premii. Warunki zatrudnienia sa naprawdę bez zarzutu. Najważniejsze jest to, że ekipa to młodzi i fajni ludzie. Reasumując, nie zamieniłabym tej pracy na inną.
Ania 2015-09-14 14:35:39
Premie związane są z planem, który należy wykonać. Oczywiście, można ten plan wyrobić i wtedy pieniążki są wypłacane zgodnie z tym co zapisane jest w umowie. Warunki pracy są naprawdę okej, pod tym względem nie można narzekać.
Euro-Tax.pl 2015-11-23 10:23:21
Informujemy,że profil na portalu gowork.pl służy do wystawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy. Wszelkie zastrzeżenia lub uwagi dotyczące rozliczenia prosimy umieszczać bezpośrednio na naszej stronie w Zakładce Opinie [www.euro-tax.pl/opinie]lub wysyłać na adres email uwagi@euro-tax.pl.
Uwagi można również zgłaszać na naszej stronie na Facebooku.
wit 2015-12-02 07:47:18
najgorsza firma na polskim rynku nie polecam
2
Ania 2015-12-16 11:31:10
Hej, aktualne oferty w Euro-Tax.pl znajdują się na:
http://www.euro-tax.pl/kariera/ :)
Ania 2016-02-10 11:20:51
Aktualnie firma prowadzi rekrutację na Pomocnika Biurowego, Specjalistę ds. Obsługi Klienta. Szczegóły znajdują się na:

http://www.euro-tax.pl/kariera/
Ebola 2016-03-01 23:04:23
Praca byłaby świetna, gdyby nie klienci :P
alko81 2016-04-27 20:41:22
Mam pytanie, czy ktoś może powiedzieć jak jest z rozliczeniem podatku anglia
, czy firma jest warta uwagi
Euro-Tax.pl 2016-04-28 09:29:10
Aby dokonać rozliczenia z Anglii należy posiadać takie dokumenty jak p45, p60 albo payslipy. Można starać się o zwrot podatku do 5 lat wstecz. Zapraszamy do kontaktu www.euro-tax.pl
darklan69 2016-08-13 16:42:18
na Waszej stronie nie mozna zamiescic negatywnej opini i Waszej firmie , nawet jesli ta łamie prawo , oipnia jest automatycznie weryfikowana gwiazdkami a nastepnie usuwana jesli nie jest przychylna , ot cała prawda
Euro-Tax.pl 2016-08-19 12:15:24
@darklan69
Informujemy, że można na stronie Euro-Tax.pl zamieścić negatywną opinię o firmie, w tym celu należy podać numer sprawy, po którym możemy zweryfikować autentyczność Klienta i odnieść się do danej opinii.
Euro-Tax.pl 2016-08-19 12:54:13
Można zamieścić negatywną opinię na naszej stronie, w tym celu należy podać numer sprawy, po którym możemy zweryfikować autentyczność Klienta i odnieść się do danej opinii.
Euro-Tax.pl 2016-08-19 14:14:42
Wszystkie aktualne oferty pracy można znaleźć u nas na stronie: www.euro-tax.pl/kariera/specjalista-ds-obslugi-klienta

Zachęcamy do aplikowania.
hania 2016-10-06 12:13:43
nie prawda nie każdy ma prawo jazdy przecież..nigdy nie jest za pozno można zrobić zawsze jeżeli się przyda nie tez na każdym stanowisku jest to wymagane prawda..? czasem nawet jak nie spełniasz jakiegoś wymogu to i tak jest szansa ze cie i tak zatrudnia
Zostaw swoją opinię o Euro-Tax - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Tax