brak logo

"COTTON" STANISŁAW KIEBAŁA

Rzeszów

Opinie o "COTTON" STANISŁAW KIEBAŁA

onnaa 2013-09-20 12:05
Witam,
czy ktoś pracował jako sprzedawca bielizny w "cotton" w Rzeszowie?
Cały czas pojawia się ogłoszenie, więc chyba coś musi być nie tak.
Czekam na odpowiedzi.
10
dfghjkl 2015-04-08 13:03
znowu pojawiło się ogłoszenie w tej firmie :P o co chodzi, że już od tylu miesięcy szukają pracownicy?
1
ross 2015-04-09 18:42
Witam,pare lat temu poszlam na rozmowe w sprawie pracy w tym sklepie,i bylo to ssmo co napisala ona to juz trwa ladnych pare lat moje kolezanki rowniez byly"testowane",w okolicznych sklepach jak mi wiadomo mowia ze duzo tam sie dziewczyn przewinelo(usunięte przez administratora)
1
ross 2015-07-09 19:36
A co mozna powiedziec pan S. ma swoja prawa reke tu na Reszowie i ona robi selekcje kandydatek jak jest ladna zadbana z klasą to nie ma szans.
nati 2016-04-11 19:56
Podnosze temat,prosze o informacje o tym miejscu pracy:)
jaga 2016-04-26 15:58
Witam, pracowałam tam 14 miesięcy potem zmieniłam miejsce zamieszkania i zrezygnowałam. Praca nie jest ciężka, atutem jest że nie pracuje się w niedzielę. Umowę dostałam po miesiącu, zarabiałam na początku najniższą krajową, potem więcej. Współpraca z dziewczynami ok. Rotacja jak wszędzie, przy kilku sklepach i sprzedaży internetowej normalna. Najwięcej zmian było przed wakacjami , jak dziewczyny kończyły budę
1
romek 2016-05-17 10:56
powiem Wam, że z tego co ja wiem to oni prowadzą największy sklep z bielizną w Rzeszowie , chwalą sie, ze mają bogatą oferte, najniższe ceny, częste promocje, obsługa jest profesjonalna i miła. Nie wiem tylko czy stawki tam mają dobre czy nie za bardzo, podobno też bielizna jest sportowa w ofercie.
angel. 99 2016-11-05 16:57
Rotacja duża bo S.K sam nie wie jak kombinować. Obiecuje umowę o pracę cały etat a potem kombinuje a to może zlecenie jednak a może niepelny etat. Oprócz tego jest ciężkim człowiekiem do dogadania się na temat pracy i do współpracy. Stawki też nie rewelacyjne 7.5 później podobno 8 zł. Nie polecam.
1
zyta86 2016-11-05 17:44
Pracowałam 4 lata w Rzeszowie i nie narzekam. Jak się przeprowadziłam zrezygnowałam. Praca nie jest ciężka, ale trzeba być pracowitym, na początku niskie wynagrodzenie, potem cały rośnie. Dziewczyny w galeriach zap... w niedzielę , a ja pracowałam 2 soboty czasami w tygodniu było wolne.
1
ona.zawiedziona 2017-02-16 22:16
Kolejny niestety naciagacz taki co to najlepiej zeby za darmo pracowac. Kilka dni pracowalam na tzw. Okresie probnym ale chyba moja osoba wlascicielowi nie spodobala sie. Potrzebowal mnie tylko zeby dziury w grafiku zatkac jak ktos nie mogl przyjsc. A na poczatku obiecywal umowe wyzsze stawki itd. Wszystko lipa. A jak przyszlam po pieniadze za te kilka dni to z wielka laska je dostalam. Porazka w każdym razie.
ona.zadowolona 2017-02-17 09:36
COTTON mile wspominam , niestety musiałam wyjechać. Życzę dalszych sukcesów pracodawcy i miłej pracy koleżankom. Kiedyś tam wrócę. Nie bardzo rozumiem rozczarowane koleżanki, może przyczyny krótkiej pracy trzeba szukać u siebie a nie u innych.
1
Alicja 2017-03-31 13:26
@ona.zadowolona, a możesz powiedzieć więcej o pracy w "COTTON" STANISŁAW KIEBAŁA?
Majka 2017-04-08 13:38
Też nikomu nie polecam. Właściciel to straszny kombinator, coraz mniej osób chce tam pracować. Obiecuje niewiadomo co, a potem się okazuje że bierze tylko na kilka dni tak naprawdę "do pomocy".
Ona.zadowolona 2017-04-08 21:30
Miła atmosfera w pracy, można się dużo nauczyć. Kasia to już z 15 lat pracuje to dobrze świadczy o szefie. Zawsze najwięcej problemów jest z dziewczynami nowymi co niewiele potrafią, a wydaje im się że tam znajdą pracę. Jak odejdą to wypisują nieprawdziwe rzeczy. Ja polecam.
1
ela1112 2017-04-23 23:47
Ja rownież chcialabym dowiedzieć sie więcej szczegółów o pracy w cotton
pracująca 2017-04-24 12:48
W tej chwili to potrzebują kogoś na Allegro. Fajna praca ale nie każdy potrafi.
Alicja 2017-05-04 14:59
@Ona.zadowolona dziękujemy za Twoją opinię.
@ela1112, pracę na jakim stanowisku rozważasz? Pamiętajmy, że warunki pracy, atmosfera różnią się w zależności od docelowego stanowiska.
ela1112 2017-05-07 14:34
Z tego co widzę przeglądając ogłoszenia to notorycznie tam kogoś szukają, wiec zastanawiające jest to czy ewidentnie wina nie leży po stronie właściciela... Rozważam zarówno obsługę allegro jak i klienta, wiec chciałabym więcej szczegółów odnośnie atmosfery, zasad panujących, jak i samych obowiązkach
ta praca to porazka.11 2017-05-22 08:36
Ona zadowolona chyba robisz reklamę temu człowiekowi bo nie wiem czy to że jedna osoba tam tyle pracuje świadczy o szefie czy o niej samej np ze nie chce już odchodzić bo się przyzwyczaiła do chamstwa i prostactwa ze strony właściciela. On co 3-4 miesiące szuka kogoś do pracy bo nikt przy zdrowych zmysłach z nim nie wytrzymuje i to nie tylko w Rzeszowie ale i w okolicach ma sklepy a historia ta sama wszędzie się powtarza. Kombinator okropny. Dziwię się tym dziewczynom które pracują chyba mają nerwy ze stali albo są takie zdesperowane. A tak swoją drogą to ciekawe jest to ze jak się pojawia negatywny wpis i opinia tu to nie mija dzień a już jest pozytywny wpis. Chyba właściciel sam te pochwały sobie wypisuje bo nikt dobrego słowa o nim raczej nie napisze.
1
luki.11 2017-07-25 11:15
Zgadzam się w 100 % z poprzednim postem. Właściciel sam nie wie kogo szukać najpierw w ogłoszeniu jest napisane że można być studentką a potem okazuje się że lepiej nie bo taka osoba jest niewygodna.
Alicja 2017-08-04 12:58
@luki.11 czyli zdarza się, że treść oferty pracy nie jest do końca zgodna z wymaganiami, czy też warunkami przedstawionymi na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy chodzi tu przede wszystkim o status studenta, czy jeszcze inne kwestie się nie zgadzają? Chętnie też usłyszymy od innych pracowników, czy niedoszłych pracowników firmy. Czy Wy również mieliście takie doświadczenia?
Zostaw swoją opinię o "COTTON" STANISŁAW KIEBAŁA - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "COTTON" STANISŁAW KIEBAŁA