brak logo

PALA DYSTRYBUCJA

Szczecin

Opinie o PALA DYSTRYBUCJA

anonim 2011-08-24 07:23:42
Witam, Przestrzegam przed rozpoczęciem pracy w firmie Pala Dystrybucja. Jeszcze pare lat temu firma godna polecenia w tej chwili walczy o przetrfanie wyzyskując pracowników zwłaszcza dopiero co przyjętych zarówno na magazynie, kierowców czy przedstawicieli handlowch. W przeciągu lipca i sierpnia 2011 przewineło się przez firme 4 nowych handlowców, 12 nowych na magazynie i z 7 kierowców 70% odeszło przy pierwszej nadażającej się okazji reszta została zwolniona z dnia na dzień. Bez względu na stanowisko praca na umowę zlecenie niby ze na okres 6 miesięcy a tak naprawde na umowe o prace trzeba poczekać tak z 5 lat! Zarobki magazyn do 1200 zł/netto, kierowca 1200-1400, handlowiec 1200-1500. Nie liczcie na premie bo ich nie ma nawet na handlowcu....W firmie panuje wieczny bałagan i comiesiećzne wizyty sanepidu. Jesli zostałeś zaproszony/a na rozmowe nie idz szkoda czasu i nerwów wszystkie słowa Pana [usunięte przez moderatora] warte tyle co zeszło roczny śnieg - ładnie to ujmując :)
1
anonim 2011-10-02 18:06:28
anonim - 2011-08-24 07:23:42

Witam, Przestrzegam przed rozpoczęciem pracy w firmie Pala Dystrybucja. Jeszcze pare lat temu firma godna polecenia w tej chwili walczy o przetrfanie wyzyskując pracowników zwłaszcza dopiero co przyjętych zarówno na magazynie, kierowców czy przedstawicieli handlowch. W przeciągu lipca i sierpnia 2011 przewineło się przez firme 4 nowych handlowców, 12 nowych na magazynie i z 7 kierowców 70% odeszło przy pierwszej nadażającej się okazji reszta została zwolniona z dnia na dzień. Bez względu na stanowisko praca na umowę zlecenie niby ze na okres 6 miesięcy a tak naprawde na umowe o prace trzeba poczekać tak z 5 lat! Zarobki magazyn do 1200 zł/netto, kierowca 1200-1400, handlowiec 1200-1500. Nie liczcie na premie bo ich nie ma nawet na handlowcu....W firmie panuje wieczny bałagan i comiesiećzne wizyty sanepidu. Jesli zostałeś zaproszony/a na rozmowe nie idz szkoda czasu i nerwów wszystkie słowa Pana [usunięte przez moderatora] warte tyle co zeszło roczny śnieg - ładnie to ujmując :)

zgodzę się ze słowami kolegi/koleżanki syf i bałagan i kierownik dupowłaz Pana [usunięte przez moderatora] a o zarządzaniu firmą zero pojęcia firma w najblirzszym okresie moim zdanie padnie zero motywacji ludzi do działania i sensownego planu do rozwoju firmy
anonim 2011-10-12 15:22:12
dobrze powiedziane , chcialem dodac słowo [usunięte przez moderatora]
dzik 2011-10-26 01:04:48
Pracuję w tej firmie kilka lat i widzialem dopiero 1 kontrole sanepidu , zreszta bez problemow . Na magazynie nigdy nie pracowalo wiecej niz 5 osob . Polityka kadrowa jest klarowna , Czlowiek bez wynikow musi odejsc .
Niedobre opinie pisze zawsze ten sam anonim , pewnie wyrzucony za brak wynikow .
Kierowcy nie zmienili sie od ca 2 lat . Premie wyplacane sa regularnie tym co je osiagneli .
Facet troche smieszny w swej nienawisci i klamstawach .
Wczytajcie sie , a potem przyjdzcie do firmy , popytajcie .
Pewnie ludzie nie beda chcieli nawet komentowac tych bzdur .



1
prac 2011-10-26 01:15:37
Ciekawe , kto pisze takie banialuki .
Jestem sprzedawca w Pala i w tym roku stazu nie przeszlo 2 nowych handlowcow , a jednego sprzedawce zwolnili , bo nie mial wynikow .
Ponadto nic wiecej .
Polityka firmy jest jasna i nie walczy o zadne przetrwanie , tylko o zwiekszenie obrotow , bo konkurencja jest spora .
Facet cos zieje nienawiscia i cos mu sie nie powodzi .
Lepiej niech nie pisze tylko idzie gdzies do roboty .
klient 2011-10-26 01:22:45
Fajna firma , maja sporo na magazynie i wielu moich kolegow tam kupuje . Fachowi , super sprzedawcy , Polecam naprawde .
Marc 2012-04-18 16:28:09
A jakie sa zarobkitakie jak podał anonim czy inne????
autoCOS 2012-07-27 01:44:01
kupuje w pali dosc czesto.
moim zdaniem o upadlosci to tylko plotki
ale niestey w firmie panuje wszechobecny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
gdyby nie pan [usunięte przez moderatora] i pan [usunięte przez moderatora] to nie bylo by po co tam przychodzic
a co do zarobkow to moge powiedziec tylke ze s-klasa nie jest tania :)
1
nelson 2016-05-18 22:38:36
to byłaby wielka szkoda @mikołaj. Ale myślę że ciągle się trzyma bo zmieniali wpis w KRS w listopadzie.Pracowałem w podobnej firmie w Radomiu i myślałem że tu się zaczepię
Zostaw swoją opinię o PALA DYSTRYBUCJA - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PALA DYSTRYBUCJA