WRO-SYSTEM Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o WRO-SYSTEM Sp. z o.o.

Józek 2015-12-31 19:41:29
Firma co ma 70 pracowników za granicą to już coś .. Też kiedyś chciałbym mieć taką firmę .. Lecz na razie muszę tyrać we WRO i nawet nie narzekam ... Mam 34 zł na rękę i jestem zadowolony pozdrawiam całe szefostwo firmy..
joł 2016-01-02 19:46:20
34 zł na godz to jest dla Ciebie dużo czy mało.
joł 2016-01-04 20:16:56
To są właśnie stawki na projektach za granicą , wiec nawet te kwoty netto nie są jakieś rewelacyjne
2
pracownik 2016-01-04 20:29:19
Jak czytam to wszystko to płakać i śmiać mi się chce na zmianę.Apropo kasy to jest różnie większość z was chwali ale panowie przyznajcie się jak jesteście traktowani?Niemcom trzymaja palec w d....e a własny pracownik na bok.A co do ilości zatrudnionych ludzi ok firma się rozwija i któryś rok z kolei biedaki nawet na święta 100 zł nie dali zapomnieli o ludziach którzy im kasę nabijają.
6
esk 2016-01-05 09:03:47
Witam stawka 34 zł dostateczna w Niemczech mikołaj pisze o Norwegii 34 zł słabo elektryk tam zarabia około 100 zł brutto na godzinę drogie życie .
1
byly pracownik 2016-01-05 12:13:12
Na poczatek dodam ze zwolnilem sie sam ...Mimo tego nieuniknalem ukrytych oplat typu 400 zl za ciuchy cos za narzedzia ....Brak szacunku do pracownika to najgorsze zlo w tej firmie...druga rzecz platnosci katastrofa.. placenie w ratach ....Brygadzisci niby elektrycy kumple szefa patrza tylko zeby ujeb...ac pracownikowi za polecenia szefa ktory nie ma pieniedzy na wyplaty ...Szczerze jest duzo lepszych firm ktore placa w terminie Pozdrawiam
5
były Boss 2016-01-07 08:58:02
Sam miałem działalność i zatrudniałem ludzi , wiem jaki to problem wiekszość przychodzi i opowiada jacy to oni nie są fachowcy itp szybko się okazuje że sie nie nadają , zostaja zwolnieni lub sami sie zwalniaja a ja na takiego pana musiałem wydać ponad 1000zł jego nie było a ja miałem wydatek . Niedziwie się że jest czas na ciuchy w tej firmie np spodnie 4 miechy 2pary itp . Pamiętajmy że każdy kij ma 2 końce ..:) Osobiście rozstawałem się z tą firmą po 16miesiacach pracy i nikt odemnie nic nie chciał . Uważam że jest to firma ok.
bialy kiel 2016-01-07 19:48:12
duza stablina firma dla mnie ok
1
ANTONIO 2016-01-08 22:48:01
Oceniam firme na 3+ (w skali 1-5) mloda firma jeszcze troche trzeba poprawic najwazniejsze ze pieniadze sa i praca jest reszta z czasem przyjdzie.
kaziu 2016-01-09 09:51:23
Dla mnie najbardziej liczy sie spokój który tu mam , dobre warunki mieszkaniowe dlugie projekty na ta chwile jest dobrze.Autobus samolot wszystko firma załawia ja się o nic nie martwie . Budowa na której jestem bedzie jeszcze min rok wiec mozna sobie duzo rzeczy zaplanować . Dla mnie idealnie pozdrawiam
albi34 2016-01-14 13:04:21
DZIADOSTWO!!!! NIE PŁACĄ NA CZAS!!!! A STAWKA GODZINOWA TO JAKAŚ KPINA, NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ SIE SPOTKAŁEM.
3
anakonda 2016-01-16 15:34:50
po co te bzdury piszesz , robie tu od tamtego roku jakos wszystko sie zgadza :)
na stawke sie zgodziłeś to do kogo masz pretensje hehe dobry jestes . kazdy ma to co sobie wywalczy .. w mojej brygadzie dobrzy pracownicy dobrze zarabiaja a popocnicy tyle na ile zasługuja nikt jakos nie narzeka . Atmosfera jest ok mysle ze to dobra firma ja osobiscie chce tu pracowac jeszcze dlugo. pozdrawiam
1
dec 2016-01-19 12:15:40
Jeżeli znasz język niemiecki lub angielski szukaj lepszego miejsca do pracy brygadziści znają język robią za tłumacza bywa że nie są elektrykiem .
5
:)))))) 2016-02-06 14:04:01
ta firma to kindergarten, zbiorowisko dojaczy krow z okolicznych wiosek bez wyksztalcenia kierunkowego i jezykow obcych. buractwo , prostactwo i alkoholizm w najlepszym wydaniu. idealne miejsce pracy dla ludzi bez przyszłości dla chcących ukryc swoje dochody np. alimenciarzy itp.
wszystkie pozytywne opinie na temat tej firmy widać sa pisane przez jedna i ta sama osobe w celu zapewnienia stabilności zatrudnienia.
niestety panie W. twoim podwładni niszcza ta firme, wszyscy dobrzy elektrycy zostali przez nich wlasnie wyeliminowani bo stwarzali im za duza konkurencje.

DUZY NEGATYW DLA TEJ FIRMY
2
Nick 2016-02-16 16:31:21
Miałem 15 miesięcy przerwy w tej firmie . Teraz widze ja dużo tu się zmieniło wszystko na PLUS . Uważam że to dobra firma o ustabilizowanej pozycji . Maja wielkie kilku letnie projekty na terenie UE . Uważam że to bardzo dobra firma . Jestem tu teraz 6 miesięcy i nie widziałem żeby zwolnił się jakikolwiek elektryk. Ludzie cenią sobie długość kontraktów na jakie mogą tu liczyć . Jak najbardziej polecam!!!
Antoni z Kieleckiego 2016-02-17 07:26:54
nie wiem osobiście na co ci ludzie narzekają mi się osobiście bardzo dobrze pracuje w tej firmie . Uważam że na rynku jest mało takich dobrych firm.
mały Kazik 2016-02-23 07:20:46
Witam serdecznie obawiałem się pracy w tej firmie ale bardzo miło się rozczarowałem ! Bardzo fajna firma ... POZDRAWIAM
klu 2016-03-07 18:37:14
Poproszę o konkrety co do stawek na kontraktach zagranicznych. Czy stawki są różne dla kontraktów w Niemczech i Norwegi? Stawki dla pracownika z językiem angielskim. Co macie na myśli pisząc - "dobre zakwaterowanie"?
byly pracownik 2016-03-10 11:56:54
Pracowalem tutaj 8 miesiecy . ...dodam ze zwolnilem sie sam
Jestem typem czlowieka dla ktorego praca jest wazna okey ale najwazniejsza jest wyplata na czas..niestety tutaj jest z tym spory problem dlugi czas oczekiwania (raty)
Druga sprawa umowa niemiecka wiec tez przysluguje urlop ktory powinien byc wyplacony... dodam ze nikt nie mowil na poczatku ze jest to fikcja i nie zostanie wyplacony kolejny minus...Pierwsza firma w moim zyciu ktora wyludza pieniedze za ciuchy!!!!!!!!pracowalem tyle miesiecy oddalem wszystko i zostalo mi potracone 300zlniby amortyzacja ...Reszta to drobnostki np jestem na budowie w ktorej ginie sprzet elektryczny w czasie gdy jeszcze tam nie pracowalem a mimo tego zostaje mi to takze potracone z wyplaty .... Wszystko co tutaj napisalem jest 100% prawda wiec teraz sami pomyslcie czy chcecie tutaj pracowac...obecnie pracuje w firmie ktora docenia pracownikow a nie liczy tylko pienieadze i patrzy komu by tu potracic....
7
Elektro 2016-04-08 22:46:39
Panowie na tą chwilę wiem,że firma ma ponad 100 pracowników na sklę kraju to chyba bardzo dużo..
W takim wypadku sami zadajcie sobie pytanie czy ta firma jest dobra czy też nie...
Wypłata max 14 następny jiesiąc +super projekty.. Pozdrawiam elektryków i ludzi myślących...
Kaszubi i kłamczuchy do prac w okopach...
1
zaq12wsx 2016-04-10 13:57:43
Najgorsza firma z jaką sie spotkałem!!!! Pracować za granicą za 3000 tys zl to smiech . DZIADOSTWO. Ręka rękę myje tylko znajomi szefa mają dobre stawki a reszta szkoda gadać. Mam nadzieje ze ludzie wkońcu przejrzą na oczy
8
dupablada 2016-04-12 15:43:03
to prawda zresztą godzin też coraz mniej mamy,nie warto bo w Polsce podobnie zarobimy niż we wrosystem,a wypłata?jak im się chce to przeleją nie znasz dnia ani godziny wypłaty,brak słów......
Były pracownik 2016-04-18 16:14:15
To jednak kolego dużo nie wiesz. Jestem elektrykiem i zwolniłem się w ostatnim czasie sam
3
bambo 2016-04-20 00:56:59
firma smiechuwarte.Nie placa na czas ,zabieraja kase za ciuchy,najlepsza kase maja znajomi i rodzina tego grubasa
1
bgt56yhn 2016-04-25 23:10:47
a te super projekty to co? bo ja nic nie wiem na ten temat ŚCIEMA!!!! Kto widział premie w tej firmie?? Czy te wszystkie opinie nie dawają szefostwu nic do myślenia? Dlaczego pracownik traktowany jest jak pies? tylko znajomi napełniają swoje bebechy grubą kasą a robolowi tylko nędzne ochłapy... MASAKRA
ups 2016-05-16 14:42:42
No to jak panowie,warto tam pracować?Gdzie mają teraz jakiś kontrakt?
waldek 2016-05-18 09:25:00
Chciałem się dowiedzieć jak to jest z tą kasą;czy wypłacają na czas,czy podatki płacą w niemczech,czy mają jakieś budowy.Dzięki.
pepe 2016-05-21 10:14:38
Placa normalnie czasem kilka dni opoznienia max 1tyg podatki placa w niemczech zus w pl . 110 pracownikow jest w niemczech plus kilku w Danii. ogólnie jest ok . w skali 1(dramat) do 6(idealnie) jest 4+
Adaś 2016-05-21 10:18:29
mają ok 5 kontraktów pod granicą z Austrią i gigant w Berlinie...:)60osób
Eda 2016-05-30 15:51:21
Witam. Czy może ktoś z zatrudnionych kolegów we WROSYSTEM opisać warunki płacowe, przejazdu i zakwaterowania dla elektromontera ? Pozdrawiam
5
SERGIO 2016-07-04 20:37:25
PRACUJĄ TU LUDZIE BEZ SZKOŁY PIJAŃSTWO BIJATYKI W WEEKEND ROTACJA DUŻA PENSJA NA RATY KARY PINIEZNE (ALKOHOL,NIEOBECNOSC W PRACY,ELEKTRO NARZEDZIA KTÓRE ZGINEŁY I AMORTYZACJA NARZEDZI PODRĘCZNYCH I UBRANIA ROBOCZEGO) 500-1500 ZŁ
5
Ją i ty 2016-07-21 16:54:03
Jak czytam te opinie to płakać mi się chce,wyplata w ratach,potracaja za amortyzacje ciuchow,co nikt o tym nie mówi na rozmowie,wypisujesz podanie za urlop i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma za to kasy.pracowalem w Berlinie praca ok,ale co do prowadzący koszmar zero pojęcia o elektryce wogole zero organizacji pracy nikt z prowadzacych się nie zna na plabach,pan wroblewski albo jest ślepy zatrudniając na stanowisko prowadzącego mechanika
Elo 2016-08-12 14:22:00
Podaj e-mail lub tel.. chcislbym porozmawiać gdyż mam propozycję od nich do pracy
Olo 2016-08-12 16:05:20
Podajcie nr tel to chętnie porozmawiaj z kimś kto już tam pracuje
1
Koko 2016-08-16 21:49:06
Lipa firma
1
Sebek 2016-08-31 12:12:45
Jak dla mnie firma z czołówki, dali szanse młodemu i stawki tez są spoko....nie znając Niemieckiego otrzymałem wypłatę prawie 7 tysi.... mam nadzieję się tam rozwinąć
2
Robak 2016-08-31 12:27:57
Nareszcie porządna firma! A nie cuda na kiju, a potem marne zarobki .
Wszystko od początku jasno powiedziane, dobrze zorganizowane i bardzo dobre pieniądze.
Nie musze chodzić wokół wyjazdów, zakwaterowania itd. to bardzo duże udogodnienie.
Niektórym nigdy nie dogodzisz ,najlepiej za siedzenie przed tv im płacić.
Polecam te firme w 100 %
Robak 2016-09-01 10:47:22
Tak, moja opinia dotyczy tego ogłoszenia. Też czytałem różne opinie o nich ale całe szczęście okazały się błędne.
2
Andrzej 2016-09-02 09:46:35
Ostatnio widziałem ogłoszenie na Elektryka, rozmowa poszła ok stawka ok, ale jeszcze poszukałem w internecie opinii na temat tej firmy i tu zonk: ( straszna żółć jest tu wylewana...ale zaryzykowałem i nie żałuję..... Wszystkich tych co piszą nieprawde to zapewne zwolnili bo się zwyczajnie nie nadawali ;)
2
Kontraktowiec 2016-09-12 12:22:06
Dla mnie na plus .... Kasa i stabilność zatrudnienia są dla mnie bardzo ważne, nie chce mi się już latać od kontraktu do kontraktu, a tak naprawdę kasa wszędzie podobna
Stefan 2016-09-13 11:47:15
Dla mnie pracodawca ok, wypłaty wpływają na moje konto regularnie. Zakwaterowanie bardzo dobre.... narzędzia też ok, dobrej marki, ze zjazdami nie robią problemu.... dużo fajnych i młodych chłopaków i idzie się z nimi dogadać, na razie nie mam powodów do narzekań i oby tak dalej ;)
Stary pracownik 2016-09-13 20:26:44
W firmie jest duża tzw rotacja
2
Stefan 2016-09-14 14:19:27
firma wszystko załatwiła nic mnie to nie obchodziło
Zenon 2016-09-22 17:32:23
Słyszałem że mają Robotę w Belgii na Fabryce Audi !!!!
Chyba byle kto nie dostał by takiej roboty..
Dostałem cyne ,że płaca około 50 zł na godzinę..
Zgłosiłem wakat do kierownika
Mi 2016-09-22 19:18:10
Ogólnie to powiem Wam, że praca wydaje się być bardzo fajna, w dodatku jest mega dużo ogłoszeń, Elektryk / Elektromonter bo o tym mówię, do Gdańska, ja ogólnie jak czytam te oferty pracy to widzę że są umowy, że jest jakiś social, że podobno paczki dla dzieci na święta
Elektro Berlin 2016-10-07 00:04:17
Praca w Niemczech, Danii oraz Belgii. 130 osób na projektach..
Ludzie gadają lecz ja jestem na tak.
Serdecznie polecam tą firmę..
mja 2016-10-07 12:28:53
no i ja wiele pozytywnyhc opinii o nich słyszałem tak naparwde no i szukają ludzi jako Elektryk - Elektromonter.
Bydgoszcz 2016-11-03 20:46:26
FIRMA OK POLECAM
Praca 2016-11-09 18:02:57
Witam.
Orientujecie się może czy poszukują na stanowisko pomocnik elektryka? Pozdrawiam.
kika 2016-11-16 21:26:47
A jak się pracuje w dziale kadr i płac? czy ktoś wie?
Zostaw swoją opinię o WRO-SYSTEM Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WRO-SYSTEM Sp. z o.o.