brak logo

ESSVE Poland

Szczecin

Opinie o ESSVE Poland

stefanek 2010-03-09 18:29:08
Kiedyś tam pracowałem, i muszę przyznac że panująca polityka jest dla czubów a nie dla ludzi...oddział w PL to beznadzeja
1
anonim 2011-07-29 14:22:21
anonim - 2011-01-10 21:55:00

WITAM

FIRMA TOTALNIE NIEPOWAŻNA, REKRUTACJA WYGLĄDA JAK KOMEDIA, NAJPIERW SZKOLENIE NA KTÓRE TRZEBA DOJECHAĆ DO SZCZECINA, OPRÓCZ TEGO JAZDA Z HANDLOWCEM Z REGIONU. NIE POTRAFIĄ SIĘ OKRESLIĆ KOGO CHCĄ ZATRUDNIĆ...ZUPEŁNIE NIE POLECAM !!!

Potwierdzam to co pisze kolega. Tę firmę trzeba omijać wielkim łukiem, sami nie wiedzą kogo poszukują.
1
xxx 2012-02-14 21:18:40
Witam,
czy ktos moze sie wypowiedziec na temat firmy essve poland, dostałem zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna na Przedstawiciela Handlowego. Zastanawiam sie co robic po przeczytaniu wczesniejszych opinii.
ja 2012-07-25 11:16:53
Witam

xxx - byłeś na rozmowie ?
Jeśli tak podziel sie wrażeniami, ja tez dostałem zaproszenia
Z góry dzieki za wszelkie info
jeloneeek 2012-07-25 17:01:37
Witam ja rowniez dostalem zaproszenie na rozmowe na stanowisko Przedstawiciela Handlowego, takze prosze o opinie :)
magister 2012-08-07 22:18:40
Ogólnie firma spoko, ale dyrekcja totalnie niepoukładana, bez żadnego planu na sprzedaż, duże wymagania a żadnych mozliwości, konkurencja wali essve na plecy!!!!! potrafią tylko zwalniać i zwalniać aż zostanie po jednej osobie w oddziale, płaca marna podstawa 1800zł brutto śmiech plus premia od obrotu który jest nie do wykonania z tymi cenami co mają do zaoferowania.
magister 2013-07-11 22:37:03
Pracowałem tam jakiś czas, ale ogólnie nie polecam, mają słabe ceny, i sa mało elastyczni, odchodzą osoby bardzo wartościowe.
Słowa które padają na samym początku to że możesz zarabiać krocie, jednak wypłata kręci się koło 2500 netto jak wszędzie.
b. stary pracownik 2014-04-02 20:06:42
Nie wiem jak jest obecnie, ale domniemywam, że to beznadziejna firma. Słabe narzędzia pracy, najlepsze są auta gdy trzeba je serwisować- wtedy sam szukasz i kupujesz części do nich i robisz poza serwisem bo będzie taniej. Przynajmniej to co się da. Aha- nie zapomnij wcześniej mieć akceptację na to działanie :-) Zarobki tak jak ktoś napisał- pewnie koło 2-2,5 netto możesz zarobić. Najstarsi w terenie mają ponad 3 netto, myślę że max. 4. Jeżeli chcesz mieć zagwarantowane ciągłe pracowanie w stresie i ciągłe telefony o wynik to jesteś idealnym kandydatem.
staś 2014-12-21 23:01:10
No i znowu zwolnili dwie osoby, taki standard na święta rok temu też zwolnili starego pracownika... żenada, firma schodzi na psy....
sbee 2015-02-11 23:08:34
Essve oferuje produkty takie jak nity, wkręty, mocowania, gwoździarki inne, które potrzebne są wszystkim osobom wykonującym mniej bądź bardziej poważne prace. Jeżeli ktoś się zdecyduje podjąć pracę to prawdopodobnie czekamy na osoby mogące się pocwalić tym, że same dojadą do warsztatu. w segmencie d. wyjaśnią wszystko wam ... tylko kiedy?
egon 2015-11-17 21:43:57
Dostałem obecnie ofertę pracy, proszę napiszcie jak jest z wypłacalnością firmy i co z autami - jakie dają samochody.
koor 2016-01-04 17:48:00
Ale za uczciwą pracę się dostaje uczciwe pieniądze, a tam ta zasada nie funkcjonuje niestety. Jak lubisz pracować za "dziękuje" to pracuj tam, powodzenia.
Ai em 2016-02-21 23:20:11
Witam mam pytanie czy podstawa około 2500 netto jest w tej firmie realna do osiągnięcia. Czy jeden handlowiec zajmuję sie zarowno dystrybucją jak i inwestycjami.JAkie narzedzia pracy proponują i czy samochód jest do dyspozycji.
jak 2016-09-12 14:21:15
I na tym się kończy sielanka.... Essve kiedyś było potentatem na rynku teraz jest jedynie impotentem...
Essve było dużą firmą i prężnie działało, niestety został tylko Szczecin i kilka przydupasów...
Z kilkudziesięciu osób zostało zaledwie kilku, którzy niebawem też odejdą bo w takiej atmosferze mobbingu, i wiecznych telefonów, brak słów. Od dawna każdy kto tam się zatrudnia nie pracuje dłużej niż 3-mce, albo zostanie zwolniony albo jeśli ma oczy i trochę rozumu to sam odejdzie.
ehhhh 2016-10-05 10:20:38
To chyba wcześniej pracowałeś na kasie w Biedronce.... faktycznie porównywalny poziom...
Man 2016-10-06 22:31:04
No nie wiem co jest złego w takiej pracy, nie hańbi
Zostaw swoją opinię o ESSVE Poland - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ESSVE Poland