SoNa Sp. z o.o.

Koziegłówki

Opinie o SoNa Sp. z o.o.

jeszcze pracuję 2010-05-29 21:24:19
Fakt, trzeba się napracowac ale się opłaca.
MK 2011-01-04 08:53:24
Praca rozwojowa w miłej atmosferze. Wynagrodzenie satysfakcjonujace, bardzo mili współpracownicy.
Szef wymaga wiele od pracowników ale i od siebe.
Polecam zwłaszcza dziął jakości.
hmmm 2011-06-12 16:37:27
MK jak długo pracowałaś/łeś bądź pracujesz w jakości ? W tej firmie nie ma jasnego podziału obowiązków a jakość dla sporej grupy ludzi to t( usunięte przez administratora )
paweł 2011-06-13 12:25:39
Witam,
proponują mi w tej firmie stanowisko kontrolera jakości? Warto skorzystać z ich oferty? Jakie warunki? Dużo roboty?
anonim 2011-06-25 21:48:44
W kontroli jakości praca jest specyficzna. To czy pracy jest dużo zależy od dniówki. Czasem bardzo dużo a niekiedy mało. Warunki nienajlepsze
gość 2011-07-15 11:36:42
Witam
Właśnie pojawiło się ogłoszenie do tej firmy na kontrolę jakości (z tego co obserwuje to raz na 2-3 m-ce ono jest). Mówicie, że dają najniższą krajową - ludziom po studiach?, którzy 5 lat ciężko pracowali na swoje wykształcenie. Masakra!!!
dadada 2012-02-10 17:54:05
jedno jest pewne w SoNie jest zimno, szczególnie o tej porze roku.
Meggi 2012-12-02 17:22:22
U mnie w rodzinie osoba pracuje w Sona w Koziegłowach i po prostu jest masakra. A dyrektor znad morza pożal się Boże, teraz z zegarkiem pracownikom przerwę sprawdza. Szkoda, że ludzie nie umią stamtąd odejść, tylko wszyscy, to by firma upadła.
anonim 2012-12-21 04:12:33
Jak dla mnie to nie jest zbyt dobra firma , nie idzie zarobić a trzeba się nawalić. W dodatku praktycznie same chlory (pijaki) tam pracują
dionizja 2013-01-25 19:03:02
Witam,

Chciałabym się dowiedzieć ile faktycznie wynosi wynagrodzenie dla pracownika kontroli jakości. Dlaczego co 3 miesiące średnio pojawia się oferta pracy, czy te osoby same się zwalniają czy po okresie próbnym nie są zatrudniani? Proszę też napisać coś więcej o pracy na tym stanowisku.
z góry dzięki:)
nie ważne 2013-09-10 22:01:03
Witam... I odrazu odradzam tego typu firmy!!! Ta firma jest jak [usunięte przez administratora] (osoba w mojej rodzinie tam pracuje). W sezonie.... (jako pracownik fizyczny) nie wiesz o której wrócisz, płaczesz i pracujesz (jesli nie to usłyszysz że za ciebie jest mnóstwo innych i faktycznie możesz zostać zwolniony) niby wiesz za ile pracujesz, ale jednak nie wiesz (akord). Dlaczego? nawet jeśli zarobisz a prezes [usunięte przez administratora] bedzie miał gorsze wyniki swoich przychodów, to o byle co zabiera pracownikom pieniążki. Życzę jednak zastanowienia się 1000 razy zanim podejmiecie tę pracę. A co do alkoholu, faktycznie piją! Zapach osoby wracającej z pracy... "KOSZMAR". Jedynym plusem jest fakt że płaci w terminie.
1
kk 2013-10-27 19:17:28
Co tam w SoNie słychać?
3
kb 2013-11-29 22:05:32
Nie polecam tej firmy, a szczególnie działu jakości. Warunki są okropne, płaca mizerna. Jak najdalej od tej firmy !
5
damian 2014-04-23 16:38:40
Właśnie szukam czegoś takiego, nie wiecie jak jest z warunkami, bo wymagań na magazyn nie mają wygórowanych, może warto?
ylvis 2014-05-02 14:40:37
zazwyczaj jest tak, że jeżeli wymagania ich nie są wygórowane to i niestety Twoje też niespecjalnie mogą być
1
jacek 2014-05-28 21:56:27
Sona poszukuje obecnie do pracy pracowników działu jakości, może ktoś pracuje na takim stanowisku i napisze coś o pracy?
f 2014-06-18 19:31:27
W dziale jakości sony ciągłe zmiany,
jak tam warunki pracy?
Aaaa 2014-07-30 16:51:01
Moj chłopak pracuje na magazynie i jest zadowolony. Praca 3-4 dni w tygodniu a wypłaty prawie 2tys czasem nawet więcej. Praca nie jest taka ciężka tylko trzeba mieć do niej chęci bo za to ze się nic nie robi i wieczne marudzenie chyba nigdzie nie płacą. Jedna wyda to praca w niedziele ale za to w sumie 3 inne dni w tyg wolne wiec da się przeżyć. Z wolnym tez nie ma problemu tylko trzeba być w porządku dla kierownika.
1
krystof 2014-09-16 14:18:02
Pan dyr.logistyki to człowiek który się nie nadaje do pracy w tej firmie.a myśli że jest tam nie wiadomo kim.współpraca z nim to tragedia.może chce żeby pracować i świadczyć usługi za darmo.
SirHaszak 2014-12-20 08:50:36
Powiedzcie mi,co to za polityka,że ukraińcy pracuje na produkcji mają na godziny i sie (usunięte przez administratora),a ja(usunięte przez administratora)jak mały samochodzik na akord!!!Jak to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest?
2
doris 2015-01-29 17:23:16
Witam.U nas w tym kraju niestety nas polaków mają za nic.
Moja córka skończyła technika spedytora,kurs magazyniera,wózki widłowe,kurs komputerowy,miała praktykę w transporcie,wyrobiła książeczkę sanepidowską i
ma wszystkie uprawnienia.Szukają magazyniera,urząd pracy dał jej skierowanie do pracy ale ją odrzucili bo chcą faceta,to jest dyskryminacja.Nie dali jej nawet szansy spróbować morze lepiej dała by radę jak facet.Zaproponowali jej na produkcję,to po co ta szkoła i kursy?żeby ryby patroszyć? żal!
anonim 2015-01-31 15:01:34
Pracuje od niedawna w sonie i podczas rozmowy o prace nie spotkałem się z żadną dyskryminacją. Warunki pracy na produkcji nie należą do łatwych (chłodno, mokro) ale daję radę. Za to wynagrodzenie jest zawsze w terminie i wcale nie najgorsze.
wx 2015-02-13 13:50:05
@anonim a możesz napisać jak teraz tam wyglądają zarobki????
bono 2015-05-09 22:37:41
Ja się chyba jeszcze raz przyjmę ale jako Ukrainiec. Wyżywienie i mieszkanie gratis (w Miłości ciekawe ile dzieci sie tam urodzi:d ), płatne na godziny, nawet na czarno mogę zaiwaniać jak koledzy spod Lwowa.
STCHU 2015-05-21 15:18:49
Moje wrażenia z pracy w SONIE. Praca ciężka, zimno, ciasno warunki socjalne złe. Pracownicy zastraszani przez pracodawcę zwolnieniami. Płaca minimalna w granicach 1300- 1500 zł. Większość załogi stanowią pracownicy z Ukrainy. Radzę omijać tego pracodawcę. Duża rotacja pracowników.
ktosik 2015-05-25 13:11:46
Z tego co ja wiem to Ukraińcy pracują jako firma zewnętrzna na umowach śmieciowych...
FRuGo 2015-05-26 21:27:24
U mojej sąsiadki mieszka kilku tych Ukraińców najlepij jakby ten prezes SONY wziął sobie ich pod swój daszek - głośni, nie mili i jeszcze STRAŻ GRANICZNA za nimi jeździ pod moim oknem co dnia . Jak tu żyć
michal 2015-05-28 12:24:41
Powiedzcie jakie sa zmiany w tym zakladzie,czterobrygadowka?trzy zmiany czy dwie ?
Ania 2015-06-04 15:32:45
w tym zakładzie są tylko zmiany na gorsze...:d kto był mądry podziękował za współpracę i ma święty spokój od pana Marianka, bosa postkomunistycznego myślącego że chwycił sobie niewolników do ucierania mu d... i budowania jego bogactwa
Aldona 2015-06-14 18:20:12
Nie polecam tej firmy. Atmosfera w pracy bardzo napięta, szef próbuje cały ten burdel samotnie i bezskutecznie ogarniać. Bardzo niskie zarobki, brak jakiejkolwiek szansy na rozwój osobisty, beznadziejna, wiejska atmosfera. Nie polecam a wręcz z całego serca odradzam. Chłop niech się ogarnie na starość i przestanie drzeć się na ludzi jakby byli jego własnością.
nowa 2015-06-23 13:47:47
Jak wygląda praca na stanowisku Technologa- kontrolera jakości?? Po ile godzin się pracuje? Jaka atmosfera i wynagrodzenie?
pracuś 2015-08-03 21:30:11
Witam.
W tym tygodniu najprawdopodobniej zacznę pracę na stsnowisku magazynier produkcyji i mam dość nietypowe pytanie , jeśli chodzi o smród.
Jak się domyślam w środku śmierdzi rybami , ale do tego to się przyzwyczaje, lecz boję się że po powrocie do domu i po kąpieli nadal będę smierdzial rybami ...
Że w wolny dzień będę chciał wyjść ze znajomymi na imprezę lecz będę cuchnal rybami . Jak to wygląda ? Może się mylę, może ciało nie będzie smierdzuec ... Proszę o odpowiedź
niewolnik 2016-01-13 16:21:59
warunki fatalne zimno, mokro i co najgorsze śmierdząc :)cóż nie polecam, zarobki marne praca ciężka i jeszcze trzeba być samotnym bo po pracy nadal śmierdzisz rybami :D
BYŁEMtam 2016-01-13 22:13:41
Ludzie są zastraszeni przez przełożonych to co się tam dzieje to mobing..pracowałem tam to wiem trzeba tam pić i stawiać jeśli nie to cię zniszczą.znajdą na to sposób żeby cie wykończyć i zmusić do odejścia albo cie tak przedstawią u prezesa ze cie zwolni.Widziałem wiele ludzi którzy płakali bo byli psychicznie prześladowani i bali się zgłosić do właściciela.
BYŁEMtam 2016-01-21 21:00:19
To prawda praca nie jest taka zła, wcale nie jest tak zimno i wcale tak bardzo nie śmierdzi ale przełożeni i ich niewielke grono ludzi tak ci życie umili, że nie dasz rady.. bo Cie wykończa.
1234 2016-09-08 18:27:05
Widzę, że trwa walka z tymi co strasznie narzekają ( i niestety piszą prawdę) a tymi co bronią ten zakład. No cóż, skoro jest tak dobrze, to czemu w Zakładzie pracuje coraz więcej obcokrajowców?? przypadek?? niestety nie, osoby z regionu nie chcą pracować w tym zakładzie, ponieważ znają o nim opinię, o zarobkach często z autopsji i w tym wypadku posiadanie certyfikatu Firma Godna Zaufania nic nie zmienia...
1
hehe 2016-09-11 21:03:59
hehe... widzę, że "informatycy" Sony działają szybko.... najpierw negatywna opinia i od razu opinia, która ma osłabić kwestię poruszaną przez poprzednika :-) Każdemu należy życzyć powodzenia w tym zakładzie.
1
hehe 2016-09-11 21:04:36
hehe... widzę, że "informatycy" Sony działają szybko.... najpierw negatywna opinia i od razu opinia, która ma osłabić kwestię poruszaną przez poprzednika :-) Każdemu należy życzyć powodzenia w tym zakładzie.
3
Ask 2016-09-14 10:58:08
Od początku września widnieje się ogłoszenie praca dla speccialisty ds export/import z atrakcyjną wypłatą. Czy ktoś wie coś na ten temat? Jaka ogólna atmosfera w biurze?
Kobra 2016-09-15 12:37:19
poszukiwany jest magazynier ryby świeżej i pracownicy na produkcję - tyle wiem
pracownica 2016-09-16 12:52:49
Szperając po stronach go work.pl stwierdzam, że pracownicy wypisują same złe rzeczy o firmach. Jeśli ktoś ma złe doświadczenia, szybko dzieli się opinią ubarwiając często opis. Jeśli komuś dobrze w zakładzie, jakoś nie pisze o tym i nie dzieli się opinią. Dlatego te opinie nie są obiektywne.
Ostry 2016-09-18 18:09:05
Kasa jest na czas zawsze. Nadgodziny później ale to chyba wszędzie tak jest. Kilka minusów to, że jest zimno, wszędzie "pachnie" rybą. Można się przyzwyczaić jak ktoś chce.
Bóg 2016-09-18 18:29:51
No ja też tak uważam, generalnie jeśli chodzi o 3 tysiące złotych i to netto to całkiem dobra kasa, nie ma na co narzekać tak mi się wydaje, ja tez jestem zdania, że można utrzymać siebie i rodzinę za to
Zostaw swoją opinię o SoNa Sp. z o.o. - Koziegłówki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SoNa Sp. z o.o.