Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o fasadexpert

Pracowałeś w firmie fasadexpert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-12-21 11:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-05-30 15:12:59

Dodaj opinie o fasadexpert - oslo. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

firma jak firma , dla jednych to dolina zlota a innych odwrotnie , zalezy co sie ceni
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-24 23:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza Polska firma w Norwegii- 100% ZAWODOWCYod renowacji zabytkow/fasad,dyscyplina wojskowa...,pracowalem tam 3 lata-Marcin
zdjecie uzytkownika
T. - 2010-02-25 23:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zeczywiscie,norweskie firmy nie maja do Fasadexpert startu...,nawet taki kolos jak Alliero! Uwazajcie tylko na tego LYSEGO brygadziste,wydaje mu sie ze jest Napoleonem!-a lepiej zeby sie wziol za jakomkolwiek prace...,cwaniak pieprzony!!!-pozdrawiam-T.
zdjecie uzytkownika
li - 2010-05-03 13:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie potrafi pracowac w swojej firmie, a to sie ceni! i będzie miec wiecej pieniedzy dla siebie! Czym mniej, tym wiecej!!! Dobra decyzja szefa popieram! Kreatywnosc to jedno ze źródeł sukcesu, takie są reguly gry na rynku. Najwazniejszy jest wynik finalny czyli ZYSK, a nie liczba pracownikow- czy mniej tym lepiej !!!!, A tak na marginesie, budownictwo nalezy chyba do branży prac sezonowch...
zdjecie uzytkownika
realista - 2010-05-16 18:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem ( usunięte przez administratora ) miesiecy w 2005 roku -- jesli jestes dobrym fachowcem to nie masz sie czego bac chociaz to specyficzna firma prowadzona twardą ręka Nie wszyscy potrafia psychicznie to wytrzymac Ja sie sam zwolnilem Niecierpialem tam kablarzy choc i tam sa wporzadku ludzie np?? firma nie ma LUDZKIEGO OBLICZA ale nikt nikogo tam na sile nie trzyma ----- czy moglbym tam jeszcze pracowac??? sam nie wiem bo zawsze są plusy i minusy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-17 09:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy nie mogą rządzić szefem, ani firmą która do nich nie należy, dla niektórych to jest nie do zrozumienia. Nie można podważać decyzji szefa, ani też prowadzić różnych gier podjazdowych na boku, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Jeśli coś nie pasuje to nie ma obowiązku pracy w tej czy innej firmie. Czy znał ktoś dobrą firmę,w której szef boi się pracowników i nie stawia im wysokich wymagań?? Taka rola kierownictwa, a jeśli ktoś w to nie wierzy, to niech sam spróbuje założyć firmę, zatrudnić np.50-u pracowników i konkurować z dużym powodeniem z największymi norweskimi czy polskimi firmami na rynku. Kto temu podoła JEST WIELKI!!!
zdjecie uzytkownika
wujek dobra rada - 2010-05-25 20:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem gdyby nie te tragiczne towarzystwo to nie byla by ta firma tak jak piszesz ceniona za fachowosc w Norwegii,bo pewnie oni wypracowali jej renome wiec na przyszlosc dobra rada nie wypisuj opini ktore ze soba sie kloca
zdjecie uzytkownika
Markus - 2011-05-01 21:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje juz 4 lata w polskiej firmnie konserwatorskiej ale stawki narzucone przez mojego pracodawce troche mi nie odpowiadaja. i dlatego planuje wyjazd zagranice w poszukiwaniu lepszych zarobków, czy byłby Pan w stanie wysłac mi ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
KACZOR - 2013-01-29 16:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też pracowałem w tej firmie:-0 sporo kapusiów...istnieje jeszcze ta firma?????
zdjecie uzytkownika
stszek d - 2013-06-02 21:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz pracuje się spoko jak umiesz robić szef się troch zmienił .Jak coś umiesz to zapraszam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-16 16:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak szef moze sie zmienic kto takie glupoty wygaduje.Jemu musialby chyba urwac leb i wymienic zeby cos tam sie zmienilo.Jak z [usunięte przez administratora] nagle moze byc solidny czlowiek to niemozliwe
zdjecie uzytkownika
Andrzejek - 2013-06-16 17:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-16 16:50:33

Jak szef moze sie zmienic kto takie glupoty wygaduje.Jemu musialby chyba urwac leb i wymienic zeby cos tam sie zmienilo.Jak z [usunięte przez administratora] nagle moze byc solidny czlowiek to niemozliwe

No właśnie, to oszust pierwsza klasa a jaki wiedział hehe także panie realista za te świństwa niekoniecznie bo musisz wiedzieć ze kij ma dwa końce jaki ty jesteś dla ludzi tacy ludzie bedą dla ciebie wiesnuaku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 18:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzejek, to znaczy, że co? Na czym polegały te oszustwa szefa w fasadexpert? Nie wypłacał kasy, czy były opóźnienia? Chamski jest?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 19:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to idz sobie do niego do roboty to bedziesz widzial jak mozna jeszcze w Norwegi pracowac.Czasem chcac cos zjesc po robocie musisz czasem butelki na miescie zbierac.HA HA HA
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 11:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wolałbym przeczytać tutaj o co chodziło, a posty w stylu idź sam zobacz nie dowodza, że w ogóle pracowałes w fasadexpert, bo takie coś może napisać każdy. Ktoś pracuje obecnie i jest zadowolony? Jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem i opieka medyczną?
zdjecie uzytkownika
rajsa - 2014-04-02 23:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, działa Wam strona internetowa fasadexpert, bo mi coś nie chce sie załadowac, tylko ja mam taki problem?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fasadexpert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski