brak logo

Red 8 Digital Sp. z o.o

Warszawa

Opinie o Red 8 Digital Sp. z o.o

kordian 2014-12-07 19:22:00
To bardzo ciekawe miejsce. Z jednej strony fajni klienci, sensowni pracownicy, nienajgorsza miejscówka, dobre pieniądze. Z drugiej strony rządy terroru w wykonaniu dość słabego dyrektora accountów. Ten człowieczek w pojedynkę rozsadza firmę od środka. Gdyby prezes się pozbył tej osoby, to firma by tylko zyskała. Przecież nie od dziś wiadomo, że jego wszystkie osiągnięcia to czcze przechwałki. Chyba musi mieć haka na S, że ten go jeszcze tszyma.
11
Nie 2014-12-19 14:20:13
Nie nie i jeszcze raz nie! Nie polecam Red8.
13
Zażenowany 2015-02-26 18:48:47
Łukasz90, a argumenty wszystkich komentujących to za mało? Jakie jeszcze powody chcesz usłyszeć?
5
mr.k 2015-03-27 22:17:39
A co rzesz się stało z panem Łukaszem Cz? Pamiętam go jako spoko gościa, a że aktualnie rozglądam się za robotą dobrze by było wiedzieć którego strumienia wody sodowej omijać.
2
mr.k 2015-04-02 13:31:36
O żeż ja, ale żem strzelił byka:)
HA! 2015-06-25 11:07:47
Wow, powyższa opinia w ogóle nie wygląda na sztuczną i napisaną przez pracodawcę. Chłopaki, nie wygłupiajcie się.
5
ryzykant 2015-08-25 22:59:01
A jednak zaryzykuję: dlaczego, skoro były "dość" kluczowe...?
jahnusz 2015-09-06 10:16:24
Copywriterzy w tej firmie to zdecydowanie nie są kluczowe osoby. Bliżej im do mięsa na przemiał. Szef nie stoi nad głową, to prawda. On zaprasza do swojego pokoju.
1
Czoko 2016-05-20 13:17:44
@Wojtek, w Red8 spotkasz raczej dużo stresu. Specjalistów szukaj w innych agencjach :)
jack 2016-09-15 15:42:01
Poziom komunikacji zerowy. Żenada.
Chamstwo, arogancja widoczna już w pierwszym kontakcie przez telefon.
Zero zaangażowania w projekty. Dyrektor kreatywny Red8 woli fitness i puszczanie muzy niż solidną robotę dla klientów.
Jakim cudem to funkcjonuje?
Chyba przez wmówienie klientom, że robią dobrą robotę.
Ta dobra robota już się skończyła.
3
ok 2016-09-15 15:49:52
a wiadomo czy w najbliższym czasie będzie poszukiwany doradca techniczno-handlowy? W końcu o takie zatrudnienie nie trudno
Zostaw swoją opinię o Red 8 Digital Sp. z o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Red 8 Digital Sp. z o.o