brak logo

Ośrodek Doskonalenia Zawodowego TRENDY STYLE

Warszawa

Opinie o Ośrodek Doskonalenia Zawodowego TRENDY STYLE

Marta 2011-08-06 19:51:47
Do Ośrodka Trendy Style trafiłam z polecenia koleżanki. Byłam na kursie wizażu i było wspaniale. Polecam.
ktoś 2011-10-03 15:49:10
(usunięte przez administratora) do tej pory mi nie zapłaciła. Nie zapłaciła również innym prowadzącym. Prawdopodobnie naciągaczka. Zgarnąć dla siebie całą kasę, może uda się nie zapłacić. Kurs źle przygotowany, brakuje wszystkiego, po certyfikaty kursanci muszą pojechać już po zakończeniu kursu, brakuje papieru do pisania, materiały dostaje się nie na początku kursu lecz dużo później. Totalna klapa.
Uważajcie ci, którzy będziecie mieli tam prowadzić kurs i ci, którzy z tego kursu będą korzysta
poszkodowana 2011-10-25 19:46:08
niestety musze potwierdzic informacje przedstawione przez przedmowcow mi rowniez firma ta nie zaplacila za przeprowadzone szkolenie w zwiazku z czym zmuszona bylam ich pozwac
anonim 2011-11-08 16:54:23
Ufff, jak tak czytam te opinie, to az się cieszę, że współpraca z tą Panią nie wypaliła. Zwodziła mnie przez kilka tygodni, zapewniając mnie o aktualności współpracy. Później się okazało, że żadnego zlecenia nie ma. Byłam zażenowana brakiem profesjonalizmu tej firmy.
anonim 2011-11-15 11:29:09
czy mogłby ktos podac nr konta bankowego tej firmy, bede bardzo wdzieczna
anonim 2011-11-15 16:57:53
anonim - 2011-11-15 11:29:09

czy mogłby ktos podac nr konta bankowego tej firmy, bede bardzo wdzieczna

Niestety, (usunięte przez administratora) płaci nie ze swojego konta, chyba sadzi,ze w ten sposób uchroni sie przed komornikiem
anonim 2011-11-15 21:52:41
no niestety ale wlasnie tak to wyglada tj jakby sie starali uchronic przed egzekucja...na szczescie to nie jest takie proste
Porada 2011-11-15 22:42:50
Jeśli chce pani otrzymać nr rachunku bankowego Ośrodka to sugeruję takową prośbę skierować właśnie do niego. Zadawanie podobnych pytań w ciemno poprzez internet jest conajmniej głupie.
ryjowka 2011-11-16 18:09:28
wg mnie dluznik to jest ostatnia osoba ktora ma interes we wskazaniu nr rach bankowego wierzycielowi ale moze sie myle:-)
ktos 2011-11-20 12:30:44
bardzo polecam ten ośrodek!
Kurs wizażu 2011-12-03 22:18:25
W tym ośrodku odbyłam kurs wizażu trwający 32h. Fajna przygoda, dużo przydatnych informacji i ćwiczeń. Zajęcia na dobrych kosmetykach i konkretna instruktorka. Na końcu robiliśmy stylizacje przez siebie zaprojektowane. Dobrze wykorzystany czas.
Zuza 2011-12-07 19:35:43
Zakupiłam za własne pieniądze udział w kursie księgowości wraz z kadrami i płacami. Kurs trwał 3 tygodnie. Zajęcia były bardzo intensywne, otrzymałam do pracy komputer z programem symfonia i płatnik. Osoba prowadząca zajęcia to pani (usunięte przez administratora), niezwykle sympatyczna i kompetentna osoba (serdecznie pozdrawiam). Sala przestronna, obsługa ośrodka miła i pomocna. Po ukończeniu kursu otrzymałam dokumenty w postaci zaświadczenia i certyfikatu, otrzymywałam także materiały pomocnicze podczas trwania kursu i to już zostało dla mnie na własność. Polecam ten ośrodek oraz kurs księgowości w którym uczestniczyłam.
pepi 2012-02-25 12:47:55
Serdecznie polecam ten ośrodek!!!!
Zadowolona 2012-03-20 20:45:51
Ja jestem bardzo zadowolona i zastanawiam się kto pisze takie bzdury. Oszustwo to mocne słowo. Nie wierzę w to żeby ośrodek przyjął pieniądze za kurs i go nie przeprowadził. Więc się ludzie zastanówcie zanim będziecie wypisywać czyjeś imiona oklejone epitetami.
Ja skończyłam kurs księgowości i jestem naprawdę bardzo zdowolona. Odbyło się co do minuty, dostałam dużo materiałów a wykładowca naprawdę profesjonalny.Wymienioną przez panią powyżej osobę także poznałam i uważam że to super kobieta która potrafi wspierać i zachęcić kursanta do wzięcia się w garść a przy tym nie wywyższa się i można liczyć na jej pomoc. Więc nie wiem czego się czepiacie???
oszukani11423 2012-08-07 17:41:10
Witam serdecznie wszystkie osoby pokrzywdzone proszę piszcie (usunięte przez administratora)Ja również czuje się oszukana, wspólnie możemy zapobiec dalszym procederom, piszcie!!!
ryjowka 2013-04-26 14:09:39
na nie zrealizowane kursy za ktore pobrano pieniadze lub niezplacone wynagrodzenia ze wykonana prace na rzecz osrodka polecam sad->wyrok->egzekucja ja tak zrobilam gdy mi nie zaplacono i jestem bardzo zadowolona ... ze skutecznosci komornika rzecz jasna :-)
MD-SOFT 2013-07-19 13:20:54
Proszę uważać na ten Ośrodek - nie płacą trenerom prowadzącym zajęcia. Nie wiem jak jest z kursantami ale może być podobnie !!!
bilbo 2015-03-22 01:24:26
Trendy Style to warszawski ośrodek w którym kształcą się głównie ludzie po zawodówkach , którzy potrzebują intensywnych kursów do wykonywania pewnych zawodów, tj. kurs wizażu czy też kursy fryzjerskie. Wiem że firma nie dawno korzystała z usługi groupona co oznacza , że klienci nie walą do nich drzwiami i oknami
rafal 2015-04-03 16:36:34
z tego co widać to albo się spóźniają albo nie płacą
diko 2016-05-14 13:42:02
@aninim masz mylne wyobrażenie o zarządzaniu czyli o stanowisku prezesa. Prezes musi potrafić dobrze zorganizować pracę żeby inni wydajnie pracowali. On nie jest od produkcji. To że długo siedzi się w pracy świadczy o złej organizacji dnia pracy. Płacenie nadgodzin jest nieopłacalne
Zostaw swoją opinię o Ośrodek Doskonalenia Zawodowego TRENDY STYLE - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ośrodek Doskonalenia Zawodowego TRENDY STYLE