brak logo

PRZETWORSTWO MIĘSNE MICHALEC SP.J.

Bielsko-Biała

Opinie o PRZETWORSTWO MIĘSNE MICHALEC SP.J.

Anka 2015-04-24 10:57:11
Czy ktoś może mi coś napisać o tej firmie, ktoś kto tam pracował/pracuje? Cały czas się pojawiają ogłoszenia do tej firmy, zastanawiam się czy nie złożyć dokumentów ale mam wrażenie, że chyba duża rotacja tam jest....
2
Maryna 2015-05-20 12:38:17
Katastrofa .samo za siebie chyba mówi dlaczego jest stale tam miejsce . okropni ludzie zwłaszcza szefowa Karolina a już nie wspomne o Agnieszce niby kierowniczce od siedmiu boleści zniszczą cię psychicznie zawsze wszystko jest żle mają cię za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak że jeśli masz okazje to jepiej nie patrz na ich ogłoszenia szkoda twojego czasu nie polecam .Pozdrowienia
1
Gosia 2015-08-19 15:06:22
Katastrofa to mało powiedziane,straszny mobbing a umowy na zlecenie niby na okres próbny a tu mija rok i dalej zlecenie.
krewetka 2015-08-31 13:20:35
Pracowalam u Michalcow pod szefostwem Agnieszki. masakra, trzeba o wszystko sie prosic o srodki czystosci, noze. Nie mieli ludzi do pracy i to byl plus poniewaz zagrozilam im ze jezeli nie dadza srodkow czystosci i nie przywioza mi pieniedzy do natychmias odchodze. Szantazem udalo mi sie dostac minimalne ilosci plynow do mycia, 2 sztuk dlugopisow, 3 sztuk markerow, 3 zeszytow. nie dziwi mnie ze nie maja ludzi do pracy. NIE MA SKUTKU BEZ PRZYCZYNY
1
sch 2015-10-23 23:54:29
czytam i nie wierzę,ale wniosek płynie z tego jeden: jaki pracownik taki pracodawca!!!
Pracuje w tej firmie już pewien czas i przekonałem się, że można liczyć na szefostwo. Pomogli nie raz i to nie tylko mnie. Może zamiast narzekać warto wziąć się do roboty...
4
As 2015-11-24 17:16:54
Do roboty się można wziąć, tylko nikt nie będzie z tej ciężkiej pracy jeszcze dokładał na to co powinno być i denerwować się , że ciągle coś jest nie tak...
2
As 2016-01-09 21:00:19
W Zakładzie mięsnym ale nie na stoisku gdzie się sprzedaje i wiecznie walczyć ze stratami gdzie później jak wychodzi za dużo to zawsze jest wina sprzedawcy , bo albo się myli albo... kradnie i ponoć nie ma innej możliwości. Ciekawe, że mając praktykę i pracując w marketach czy sklepach spożywczych tego problemu nie ma, nawet na stoiskach mięsnych.
2
boss 2016-01-11 17:32:40
U mnie w sklepie dobry sprzedawca nie ma problemu ze mną a ja z nim. Ale jeśli "As" ma problem ze ścinkami i zwrotami to kiepski z niego AS ;) wiem ile może być zwrotów ze sklepu a jeśli jest więcej albo nagle wzrasta ilość odpadów to coś jest nie tak. Wiec kto jest odpowiedzialny za sprzedaż na stoisku? ?? Boss czy AS ..????
7
klient 2016-04-18 20:42:13
Witam PANI DOMU ma racje. Wyroby naprawdę dobre , mięso najlepsze i zawsze świeże! Sprzedawczynie bardzo miłe uwielbiam robić u Michalca na słowackiego zakupy-zawsze świetna atmosfera -pozazdrościć pracy w takim zestawie Pań!
Pozdrawiam panie tam pracujące!
2
sil 2016-04-24 21:29:23
czytam i nie wierze ostatnie dwie opinie sami dodali nie maja ludzi do pracy i bronią się jak mogą ciekawe kto takie bzdury napisał stawiam na Agnieszkę
1
lena 2016-04-24 21:33:38
no byłem na słowackiego i widziałem te panie szczególnie jedna pudernica
2
mała 2016-05-10 12:49:37
Rotacja jest duża bo nie które kobiety sie nie nadają do takiej pracy jedna nie umie liczyć na kalkulatorze druga nie wezmie siekierki (byłam świadkiem)do ręki...masakra. jak sie komuś chce pracować to dobrze wykonuje swoją robote,a nie stoi w kącie i sie chowa..co do pani Agnieszki to bardzo fajna babka za to pani w czerownych włosach jest nie sympatyczna i nie miła. A wymieniona pani "pudernica" jest bardzo przyjemna zna sie na rzeczy i jak nikt w tym sklepie potrafi doradzic,wiem to ponieważ jestem stała klientką i jesli jest tylko taka mozliwosc to staram sie u niej kupowac.Sklep i produkty w nim są w jak najlepszym porzadku.Pozdrawiam
1
mela 2016-08-18 22:26:13
To już chodzi o doswiadczenie, wiec wydaje mi sie ,ze jak kogos zatrudniaja to jakieś starsze kobiety moze majace doswiadczenie w sklepie meisnym?
1
Zostaw swoją opinię o PRZETWORSTWO MIĘSNE MICHALEC SP.J. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRZETWORSTWO MIĘSNE MICHALEC SP.J.