Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prettl Adion Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Adion Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2013-12-16 19:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biedrona - 2013-12-10 18:40:53]:
POSTOJE JA NIE PAMIETAM CZY COS TAKIEGO JEST ALE WIESZ PODWYŻKI TEZ SA ALE NIE DLA WSZYSTKICH JAK NIE UMIESZ DONOSIC I OBGADYWAC LUDZIE Z PRODUKCJI I Z MONTAZU PRACUJA ZA 1600 BRUTTO NIBY NOWI KIEROWNICY A JESZCZE GORSZE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] LEPIEJ JAK MASZ COS INNEGO TO IDZ GDZIE INDZIEJ BO TU KARIERY NIE ZROBISZ ANI POZOMNIE NIE ZAROBISZ Z POWAZANIEM PRACOWNIK PRODUKCJI
zdjecie uzytkownika
Mały - 2013-12-18 23:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serdecznie pozdrawiam cała armie w prettlu ;D: D



Tęsknie za nie ktorymi ludzmi



;) MQB
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-10 15:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj coś nie mamy szczęścia do kierowników montażu, sami krótkodystansowcy. Można by zrobić konkurs z typowaniem stażu następnych, z wpłatą powiedzmy 2% zarobku. Może wpadłoby trochę grosza, coś jak w loterii premii(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
/ - 2014-01-11 20:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiej premii? Ktoś słyszał o premii?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-01-12 09:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Następny kierownik nie na być z rekrutacji ani obcy to m być człowiek z prettla a dokładnie Pani(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
. - 2014-01-12 13:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze, przynajmniej zostanie na dłużej, no i nie musi się wdrażać bo zna produkcję i bieżące problemy.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-01-14 21:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany Prettlem. Co tam jest właściwie produkowane? Jakieś przykłady bym poprosił.
A może ktoś wie jakie surowce wrzucacie do wtryskarek?
zdjecie uzytkownika
DDD - 2014-01-15 20:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do wtryskarek wrzucamy owce a wychodzą parówki...
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-01-16 07:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś kto wie cokolwiek na ten temat...bardzo proszę.

zdjecie uzytkownika
FFF - 2014-02-09 21:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do wtryskarek wrzucamy tablice a wychodzą tabelki i wieszamy je na każdym słupie a niedługo jak zabraknie miejsca to na plecach pracowników...
zdjecie uzytkownika
c - 2014-02-10 15:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ubawiłem się po pachy :(
zdjecie uzytkownika
Rekin - 2014-03-02 00:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magzynier - 2013-12-07 19:37:04]:
Tomaszku C w TMR-ze nie potrafiłeś się uczciwie podpisać i w prettlu robisz to samo
zdjecie uzytkownika
student - 2014-03-04 20:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ile zarabiaja inzynierowie w tej firmie? Jaka najmniejsza pensja?
zdjecie uzytkownika
CCC - 2014-03-04 21:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [student - 2014-03-04 20:10:57]:
w tej firmie nie ma systemu płac ,pensje są ustalane na gębę ludzie bez wykształcenia zarabiają więcej niż doświadczeni fachowcy(np narzędziownia-piąte koło u wozu w tej firmie)
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-04-01 23:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dla osoby która w tej firmie wie wszystko najlepiej proponuje aby napisała 1000 razy Pokora
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-04-02 21:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-04-01 23:41:31]:
Czyżby nowy dyrektor...
zdjecie uzytkownika
x2 - 2014-04-03 07:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ABC - 2014-04-02 21:36:36]:
a może prezes???
zdjecie uzytkownika
... - 2014-04-03 17:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawiam na pana K, który to swego czasu zwolnił się , by wrócić i móc dalej pomiatać szaraczkami.
zdjecie uzytkownika
DD - 2014-04-03 22:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-04-03 17:52:46]:
Ten gość nadaje się tylko do sprzątania...
zdjecie uzytkownika
cba - 2014-04-04 19:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bądźmy tacy sami,szacunek należy się każdemu, człowiekiem albo się jest albo się bywa
zdjecie uzytkownika
... - 2014-04-05 00:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby zasługiwać na szacunek, trzeba go tez okazywać innym, niezależnie od zajmowanego stanowiska.
zdjecie uzytkownika
wolna - 2014-04-12 19:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam sie - kiedy ta firma ogłosi swoją upadłość ;)
Wydaje mi sie wszystko idzie ku temu :)
zdjecie uzytkownika
... - 2014-04-14 21:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daruj sobie takie newsy i nie zaniżaj poziomu forum. Jak nie masz nic do powiedzenia, to naucz się czegoś pożytecznego i żyj swoim życiem.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-15 09:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak każda trzeba pracować wszędzie.Znajdą się zwolennicy i przeciwnicy!!!Jeden będzie zadowolony,drugi nie.Tak było zawsze,nikomu i wszystkim na raz się nie dogodzi.
zdjecie uzytkownika
lisa - 2014-04-15 22:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos wie cos o panie Z ...kierowniku?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
86 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Adion Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x