Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Matador - 2014-06-03 01:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co, planują jakieś roszady czy co? Wydaje mi się, że nic tam się nie zmieniało w ostatnich czasach, na pewno byłby większe echo takich decyzji.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-06-20 01:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolnienia takie decyzje z góry
zdjecie uzytkownika
Matador - 2014-06-20 07:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiepska informacja. Mam nadzieję, że nie poleci zbyt wiele głów. A wiadomo chociaż kogo chcą zwolnić ?
zdjecie uzytkownika
AAA - 2014-06-21 12:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matador - 2014-06-20 07:57:27]:
Zwolnią tych ,którzy mają swoje zdanie a zostawią wazeliniarzy...
zdjecie uzytkownika
CCC - 2014-06-30 14:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś ma informacje, że firma Prettl upada? Zwalniają coraz więcej osób, wygląda to tak jakby firma po prostu kończyła działalnosc, nie przetrwała nawet do końca roku... wiecie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
Matador - 2014-06-30 17:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obawiam się jednak, że wazeliniarze nie mają takiego tempa pracy, bo połowę wszystkiego czasu pracy zajmuje im kablowanie
zdjecie uzytkownika
AAA - 2014-07-04 21:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matador - 2014-06-30 17:21:54]:
myślę ,że więcej przytakują niz kablują...
zdjecie uzytkownika
Kojot - 2014-07-05 17:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-04-05 00:31:23]:
Witam, a kto teraz w Prettl Adion szefuje?
zdjecie uzytkownika
w.e - 2014-07-06 21:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto popadnie.
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-07-07 15:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w.e - 2014-07-06 21:28:51]:
Wojtek ważne ,ze nie ty...
zdjecie uzytkownika
Matador - 2014-07-07 19:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby każdy? No to abstrakcje chyba panowie piszecie, a osoba decyzyjna czytając to forum pewnie jest mocno zdziwiona :)
zdjecie uzytkownika
w.e - 2014-07-10 18:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie gdzie zniknął pan zza śmietnika?
zdjecie uzytkownika
WE - 2014-07-11 20:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w salonie...
zdjecie uzytkownika
www - 2014-07-11 21:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w.e - 2014-07-10 18:31:52]:
Pojechał do swojego trolunia...
zdjecie uzytkownika
Osch - 2014-07-12 01:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujecie się czy będą przeprowadzali w najbliższym czasie jakąś rekrutację, bo chciałem się załapać o ile to w ogóle możliwe.
zdjecie uzytkownika
WE - 2014-08-05 18:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzą ploty, że będą obcinki pensji. Ile w tym prawdy...:(
zdjecie uzytkownika
43 - 2014-08-06 19:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewne info- w tym miesiacu wyrownanie zaleglych premii
zdjecie uzytkownika
69 - 2014-08-06 20:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo komu?? i ile??
zdjecie uzytkownika
Kolisty - 2014-08-06 22:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@43 A Ty skąd masz takie informacje, skoro zakładam, że nie jesteś z zarządu? Ciekawe czy zaległości to był jednorazowy problem czy jest szansa, że takie sytuacje będą się powtarzały w przyszłości, bo szukając pracy również i tym trzeba się kierować. Z tego co widzę to na chwilę obecną poszukują ustawiacza wtryskarek co by mnie interesowało, ale nie mam 100% pewności, że problem z płynnością finansową będzie zażegnany. A Prettl Adion raczej na brak zleceń nie może narzekać, więc gdzie leży problem?
zdjecie uzytkownika
tralalalabumcykcyk - 2014-08-09 17:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bardzo ciekawe jest to wyrównywanie premii skoro każda osobo praktycznie to samo robi tak samo pracuje tak samo robi przykładowe selekcje a co ma wzamnian premii 30 zł a osoba która nic nie robi ma 150 200 i gdzie tu sprawiedliwość ? Ja się pytam od czego to zależy może ktoś mi raczy powiedzieć?
Dziękuję za uwagę -życzę miłego dnia
Trzymajcie się Panie i Panowie na wtrysku :)
zdjecie uzytkownika
43 - 2014-08-09 19:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i wyrownania nie bylo, sory preclanie ze narobiono wam nadziei.
zdjecie uzytkownika
pimpampimpam - 2014-08-16 22:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [43 - 2014-08-09 19:53:09]:
Od widzimisię kierownika...
zdjecie uzytkownika
zolo - 2014-08-19 16:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie!!!!! Uciekajcie!!!!
zdjecie uzytkownika
bubu - 2014-08-19 21:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zolo - 2014-08-19 16:51:31]:
Nie siej paniki...
zdjecie uzytkownika
WE - 2014-08-24 19:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje?? Pisać:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski