Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abc - 2014-10-25 23:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba - 2014-10-22 17:06:55]:
w Prettlu też były brygadzistki (skąd taki pomysł -dla tego nagroda Nobla)ale w końcu doszli do wniosku ,że ktoś nie posiadający wykształcenia specjalistycznego i predyspozycji do kierowania ludźmi nie powinien być na takim stanowisku.
zdjecie uzytkownika
dramat - 2014-10-27 19:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma na glinkach to jeden wielki bajzel. Ten kto w miarę ogarnięty i inteligentny dawno temu uciekł ;)
zdjecie uzytkownika
qba - 2014-10-27 20:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dramat - 2014-10-27 19:50:38]:
tych co ogarniali to pozwalniali bo byli za mądrzy...
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-10-28 07:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qba - 2014-10-27 20:48:45]:
to prawda!!!!
zdjecie uzytkownika
kasiulka - 2014-10-31 14:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda co piszecie o umowach śmieciówkach nawet na wyższych stanowiskach? ręce opadają. ale skoro przyjmują bez wykształcenia specjalistycznego to mam szansę!
zdjecie uzytkownika
wypalona - 2014-11-10 23:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Fabryka małp, fabryka psów, rezerwat dzikich stworzeń"...
zdjecie uzytkownika
WE - 2014-11-11 21:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wypalona - 2014-11-10 23:52:50]:
dobre...:D
zdjecie uzytkownika
121212 - 2014-11-13 00:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehh...jak to czytam to aż sie odechciewa, pracowałam tam ponad rok i nie narzekam. Praca nie jest wcale taka ciężka, ludzie są całkiem w porządku, jeżeli jest się dla nich również ok. Na nikogo nic złego powiedzieć nie mogę. Jednie zarobki średnie, tak-średnie, bo są firmy, gdzie zarabia się mniej... Jak ktoś chce pracować, to źle mu nie jest. Fakt, ze są osoby nie pracujące mega ciężko, bo co dzień robią to samo, ale robią to dobrze i dlatego robią, co robią...wiadomo kto i co...Praca rozdzielana w miarę sprawiedliwie; jednego dnia się urobisz po łokcie, innego masz luzik. Z miłą chęcią bym tam wróciła, jednak perspektywa powrotu czterobrygadówki mnie powstrzymuje. Pozdrawiam brygadę B, wszystkich ustawiaczy, całą kj i resztę :)
zdjecie uzytkownika
WE - 2014-11-15 17:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [121212 - 2014-11-13 00:56:02]:
Tym bardziej, że przerwy dla palaczy są nie ograniczone... haha
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-16 19:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WE - 2014-11-15 17:00:31]:
Błąd powinno być nieograniczone a reszta się zgadza.
zdjecie uzytkownika
palacz - 2014-11-18 17:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-11-16 19:17:45]:
co wolno wojewodzie, to nie tobie, smrodzie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-21 15:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy wiadomości na temat upadku zakładu są prawdziwe? czy przyjmuja do pracy?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-21 21:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-21 15:58:12]:
chyba upadłeś(łaś) na glowę...
zdjecie uzytkownika
WE - 2014-11-23 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bajkoland Proszę bajek nie opowiadać o upadłości!!! Od stycznia to będzie kraina miodem i mlekiem płynąca:) serio
zdjecie uzytkownika
LOL - 2014-11-24 22:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, za najniższą krajową to chyba sztucznym miodem i serwatką.
zdjecie uzytkownika
orzeł - 2014-11-26 17:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest zadłużona w całej bydgoszczy ma długi
zdjecie uzytkownika
orzeł - 2014-11-26 17:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest zadłużona w całej bydgoszczy ma długi
zdjecie uzytkownika
krzyżak - 2014-11-27 18:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo, że Ci co mają najniższą to ją będą mieli nadal:D
Ale elita i konfidenci... dużo zyskają:)
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-11-28 20:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzyżak - 2014-11-27 18:33:28]:
konfidentów należy zlikwidować ...
zdjecie uzytkownika
Bruner - 2014-11-29 09:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj chyba się nie da, wszak na tym opiera się obsadzanie decyzyjnych stanowisk. Prettl to Prettl, od zawsze tak funkcjonuje i łza się w oku kręci na wspomnienie czasów przed połączeniem firm.
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-11-29 13:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bruner - 2014-11-29 09:06:17]:
Prettl Molding firma rozwojowa -Prettl Adion ...szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
uper - 2014-12-03 03:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba sami się oszukujecie myśląc że to jakiś wyjątek z obsadzaniem po zanjomości stanowisk. A wy jak szukacie pracy, nie jest tak że najczęściej pytacie innych znajomych? jest to całkiem naturalne, bo każdy chce mieć kogoś zaufanego kogo zna i po którym wie czego można się spodziewać. Już nie przesadzajcie
zdjecie uzytkownika
Bruner - 2014-12-03 15:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytaj ze zrozumieniem, mowa była o konfidentach.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-12-03 18:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a przyjmuja do pracy w tej firmie? pracowalam tam pol toku ale sie zwolnic musialam aczkolwiek bym tam wrocila jesli bylaby taka opcja ktos cos wie czy przyjmuja? pyt szczerze i takich odpowiedzi oczekuje
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-12-04 20:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uper - 2014-12-03 03:03:42]:
Widzę ,że popierasz kumoterstwo -jesteś z PSLu czy z PO...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prettl Polska?
Zadaj pytanie
x