Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Prettl Polska

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
,,, - 2015-07-25 11:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, o to chodzi! ! !
zdjecie uzytkownika
J - 2015-07-25 12:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma moich inicjałów oj jak sę cieszę :)
zdjecie uzytkownika
- - 2015-07-25 12:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2015-07-25 10:15:10]:
Po pogrzebie matki lub kogoś równie bliskiego przychodzi się do pracy, by nie oszaleć, by odgonić myśli pełne rozpaczy i być bliżej niecierpiących ludzi. Kto nie przeżył nie zrozumie.
zdjecie uzytkownika
'' - 2015-07-25 12:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Basia.Dz.to chyba raczej rozbijaczka małżeństw!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-25 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nie w dzień pogrzebu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Raczej masz koło siebie rodzinę na stypie a nie pracę.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-25 19:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Wam życzę żebyście wszyscy za te obelgi ,pomówienia i krytykę oraz wymianę nazwisk poszli do sądu i dostali niezłe kolegium pozdrawiam długoletni pracownik
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-25 19:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie wszyscy wymienieni zasłużyli na takie traktowanie.Nic bez przyczyny się nie dzieje Prarzynska, jeszcze mnie popamiętasz. Szykuj się na IP zostało podane twoje nazwisko! ! !
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-07-26 09:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne to Wasze forum -smarujecie wszystkich po kolei począwszy od wysokiego szczebla aż nie smacznie ,idziecie po całości.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-26 10:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MASZ PROBLEM, TO NIE CZYTAJ! !!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-26 11:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2015-07-26 09:53:31]:
nic nie możesz napisać ,ani powiedzieć ,bo siedzi jakiś smrud i zaraz masz odpowiedz,jak można siedzieć caly dzień na forum...... brak zajęcia do roboty nierobie !!!!najlepsze jest to ze jest to jedna osoba pod kilkoma nickami :)żal pl.
zdjecie uzytkownika
,,, - 2015-07-26 12:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naucz się pisać bez błędów! !!!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-26 12:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślisz, że to tylko jedna osoba? ?? To się grubo mylisz! !!
zdjecie uzytkownika
r... - 2015-07-26 21:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawajcie nazwiska tych zdzir, bo mam podejrzenia co do mojej żony, która w waszej firmie pracuje.
zdjecie uzytkownika
000 - 2015-07-26 22:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r... - 2015-07-26 21:44:59]:
narazie nie ujawnie nazwisk musza wam starczyc inicjaly i dziwie sie tobie facet latwo to przeciez sprawdzic a na jakiej jest zmianie twoja zona
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-07-28 20:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SAM sobie obij ........
zdjecie uzytkownika
000 - 2015-07-29 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.... - 2015-07-28 20:04:46]:
co go tak bronisz,jestes jedna z zaliczonych pan czy moze w trakcie zaliczenia,zycze tobie zebys przezyla to samo ze swoim partnerem,jakby sie zabawial ze swoimi kolezankami z pracy to inaczej bys piala wiec nie wiesz wogole o czym ty piszesz chyba ze to ty praktykujesz
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-29 19:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W szczególności z kasą! !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-29 20:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [000 - 2015-07-29 17:10:20]:
taaa i nie znasz moich inicjałów....... darujcie sobie te farmazony ,mam niestety oczy duże zielone i widzę i uwierz niema na kim oka zawiesć a desperatką nie jestem :)
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-30 19:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, że jesteś desperatka i głupią idiotą Prarzynska!
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-07-30 21:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam zielone oczy
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-07-30 23:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wypociny pewnej osoby która rzuca inicjały, nazwiska itp żal mi cibie naprawdę nie dziwie się że tam pracujesz bowiem z takim niskim ilorazem IQ (inteligencja) nie zatrudniają nigdzie nawet do zmiatania ulic!!! Ludzie są dorośli i wiedzą co robią, oni poniosą konsekwencje życiowe i tyle a ty osobniku kręcący(a) aferę rozpędź się uderz w ścianę może to małe ziarenko w pustej głowie popsuje się do końca i skończysz pisać bzdury!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-07-31 10:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram wypowiedz Marka!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-31 20:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SERIO! !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-07-31 20:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SERIO! !!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-08-01 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej napisz gdzie jest Paulina Prarzynska, bo jej dawno niewidzialem? ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prettl Polska?
Zadaj pytanie
alert