Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Prettl Polska

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do abc - 2015-05-06 08:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trenerki przynajmiej znaja ortografie i maja cos w glowach. W każdej firmie jakiekolwiek awanse kolezanek wiążą sie z opinia nie zyczliwych. A czy ktos pomyślał kto je wybrał? Wiec pretensje powinny miec do osoby wybierajacej a nie wybranej. Niech kazdy w firmie wykonuje swoja prace a nie patrzy sie na inne.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-05-06 15:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do abc - 2015-05-06 08:10:46]:
Nieżyczliwych piszemy razem.
zdjecie uzytkownika
zmęczona - 2015-05-09 23:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.Wybieracie prace na produkcji a oczekujecie siedzenia i wyciagniecia nog na stanowisku pracy.Narzekacie na umowy itd a nie robicie nic by zapracowac sobie na lepsze.Gamonie z was i tyle..Zrobilisie syf z forum i tyle nieczego wartosciowego sie tutaj nie mozna doczytac.A ja wspolczuje wam .Takie bzdury i pierdoly pisac ze wam nie szkoda czasu na takie gorzkie zale.Zmiencie pracę i po kłopocie
zdjecie uzytkownika
wypalona - 2015-05-10 07:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty zmieniłaś na lepszą? Krytykując innych, dołączasz do ich grona, jeśli masz pomysł na pozytywną zmianę to się nią podziel. Naprawdę myślisz, że ktoś z tzw. góry zainteresowałby się pomysłem szaraka? Dobrego samopoczucia i samooceny.
zdjecie uzytkownika
? - 2015-05-11 16:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do abc - 2015-05-06 08:10:46]:
Nie wiem Magda co ty masz w głowie, ale na pewno nie ortografię.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-05-12 16:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wizytacja dyrektora na poszczególnych stanowiskach odnosi skutek. Nie o taki pewnie mu chodziło, ale jest zabawnie. Coś jak w 'ALTERNATYWACH 4", wszystko upozorowane na zamierzone działania, pozorny porządek i na wierzchu ok. Oby tylko puenta nie taka jak w serialu.
zdjecie uzytkownika
:( - 2015-05-12 19:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, przykład idzie z góry, skoro kierownictwo/brygadziści zamiatają pod dywan, by o ich niekompetencji nie doszło do dyrektora, a broń Boże do Prezesa, to nie łudźmy się zmianami na lepsze.
zdjecie uzytkownika
J23 - 2015-05-12 19:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-05-12 16:06:56]:
Widać ,że nowy dyrektor coś próbuje zmienić.Dyrektorze najpilniejsza sprawa aby na II i III zmianie znalazły się kompetentne osoby decyzyjne(jak nie ma kota to myszy grasują)Bez dozoru z prawdziwego zdarzenia nic się nie zmieni na produkcji.Istotną sprawą jest również tzw narzędziownia (tzw dlatego ,że ten wydział pracuje bez technologa- co jest curiosum na skalę światową)Same dyzury pracowników nic nie dadzą jeśli tu również nie będzie dozoru.
zdjecie uzytkownika
W.E - 2015-05-12 19:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J23 - 2015-05-12 19:34:03]:
tak się nie podniecaj narzędziownią bo to ostatni odcinek układu przynoszący same straty:)
zdjecie uzytkownika
J23 - 2015-05-12 20:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W.E - 2015-05-12 19:46:41]:
To dzięki tobie...
zdjecie uzytkownika
,,, - 2015-05-12 20:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O JAKIE OSOBY DECYZYJNE CHODZI NA II I III ZMIANIE?
zdjecie uzytkownika
J23 - 2015-05-12 21:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [,,, - 2015-05-12 20:58:34]:
"z prawdziwego zdarzenia (mające wszystkie pożądane cechy)" czyli fachowe...
zdjecie uzytkownika
Jasti do zmeczonej - 2015-05-13 09:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Musisz kopiowac moj wpis tutaj z forum hanplastu.Nie potrafisz niczego adekwatnego sama napisac.wspolczuje kretynko zenujacego "kopiuj wklej"ale nie ma sie co dziwic pracujesz w prettlu i jestes osłem cofajacym sie w rozwoju.
zdjecie uzytkownika
? - 2015-05-14 22:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale masz problem, oczekujesz od plagiatorki zadośćuczynienia, może jakieś tantiemy za prawa autorskie?
zdjecie uzytkownika
koliber - 2015-05-15 22:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widac że same tempaki pracują w naszej firmie .Nawet napisac nic po swojemu nie potrafią tylko musza zżynac.Pewnie biurowa sie odezwała haha
zdjecie uzytkownika
d....... - 2015-05-16 19:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wychodzę z inicjatywą zbiórki kaski na aluski do nowej Prettloskiej bryki:)

Proszę mieć na sercu komfort psychiczny użytkownika, który wpłynie na kontakty z podwładnymi:)
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-05-16 20:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d....... - 2015-05-16 19:21:02]:
Na podwyżki nie ma ale na Subaru są pieniądze?
zdjecie uzytkownika
d....... - 2015-05-16 22:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bubu - 2015-05-16 20:43:31]:
szaraczkom podwyżki hahaha
frajerzy możecie sobie pomarzyć...
Wasze kierownictwo w 95% to cioty nie mające jaj.
Wchodzą z wazeliną tak tylko, żeby sobie zrobić dobrze, a nie podwładnym...

pozdr
zdjecie uzytkownika
. - 2015-05-17 08:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednego w piątek ubyło, robi pustawo na wyższych szczebelkach.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-17 09:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto poleciał???
zdjecie uzytkownika
/ - 2015-05-17 11:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Protegowany Gracza, powinien wylecieć razem z nim i tak za długo stwarzał pozory kierowania a swoich pracowników nazywał niedorozwojami i downami.
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-05-17 12:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto?? z jakiego działu???:)
zdjecie uzytkownika
/ - 2015-05-17 17:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szefuńcio lakierni
zdjecie uzytkownika
W.E - 2015-05-17 18:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
następny będzie osioł:)
to już niema żadnego kierownika...
ciekawe co dalej...
zdjecie uzytkownika
ASIA - 2015-05-18 10:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRETTLANIE I CAŁA RESZTA !!!
KREW DLA AGNIESZKI !!!
Kochani jeżeli jest ktoś wśród nas kto może oddać KREW dla naszej koleżanki AGNIESZKI to trzeba zgłosić się na Markwarta do Stacji Krwiodawstwa I TAM POINFORMOWAĆ DLA KOGO CHCĘ ODDAĆ KREW ,KAŻDA KROPLA RATUJE ŻYCIE !!!!!!!!!!AGNIESZKA LASEK!!!!!!!!!!!!!!!to nasza kolezanka z montażu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prettl Polska?
Zadaj pytanie
alert