Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Prettl Polska

Opinie o Prettl Polska

Pracowałeś w firmie Prettl Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
juk - 2015-06-23 20:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zZGADZAM SIE NIE POLECAM TEJ FIRMYY SZKODA ZDROWIA
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-06-24 10:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, mam propozycję pracy jako nasypowy, ktoś coś przybliży w tej kwestii? jak wygląda raca? ciężko czy w miarę ujdzie? z góry thx :)
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-06-24 10:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, mam propozycję pracy jako nasypowy, ktoś coś przybliży w tej kwestii? jak wygląda praca? ciężko czy w miarę ujdzie? z góry thx :)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-24 17:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytaj forum, ja nie polecam! Niskie wynagrodzenie jak za taką harówkę! ! !
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-06-24 17:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opiszesz nieco tą "harówkę"? będę wdzięczny :)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-24 18:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ganiany będziesz jak pies, nie będziesz miał czasu na śniadanie i wieczne będą mieli do Ciebie pretensje, że nie wywiązujesz się z obowiązków.
zdjecie uzytkownika
/ - 2015-06-24 19:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A cóż to stanęło na przeszkodzie najjaśniejszemu Prezesowi, że nie spotkał się z robolami? Już zatęskniliśmy za słowami w których za niepowodzenia firmy obarcza się pracowników niższego szczebla.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-27 17:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRETTL TO DNO.
zdjecie uzytkownika
Abbc - 2015-06-27 20:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiesili ogłoszenie że finansowy odszedł... Ciekawe czy sam? Teraz jakaś młoda ma być. Może będzie lepiej.oby.może wreszcie skończą z jobem i dadzą normalne umowy kumatym. A te puste laski wypieprzą.przez takie pustaki źle się dzieje braki i buble
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-27 21:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Źle się dzieje odgórnie, szaraki robią co mogą. W źle zarządzanej firmie nie może być dobrze.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-28 08:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak np.treserki wypiepsza, które nic nie umia, tylko się wymierzać! ! !
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-06-28 09:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
APEL! ! !
Ludzie nieciekawie jest w tej firmie, nie wysyłajcie tam cv.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-28 14:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co tam jesteś? naprawdę wiekszość z zatrudnionych tam osób jest na wakacjach
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-06-28 14:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam już inną prace w Bydgoskiej firmie, tyle czasu tam bez sensu byłem, że ostrzegam innych przed głupotą życia.Tam siedzą tylko sami debile, więc przyszedł czas, żeby sami tam zostali! ! !
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-28 17:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękujemy za uznanie (debile) i za pracę również i też dziekujemy ze już CIĘ NIE MA
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-28 17:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jesteś pewna, że nie mam wpływu na firmie?
zdjecie uzytkownika
- - 2015-06-28 19:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wakacjach są trenerki, które nic nie robią tylko piją kawę i się lansują. Więc si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od operatorów wtryskarek!!!



.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-28 19:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie są pustaki, ze brak słów.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-28 20:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
największymi pustakami są ci którzy wypisuja takie brednie na forum
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-28 21:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie jak Ty, bo je czytasz! ! !
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-28 21:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
zaniepokojony - 2015-06-29 15:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest P.P.???
zdjecie uzytkownika
poker - 2015-06-30 11:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czytając opinie przedmówców zgadzam się z nim.Jako nowy pracownik nie dostałem żadnej pomocy.W drugi dzień pracy zostałem postawiony do maszyny i tyle tego było.To prawda,że trenerka w żaden sposób nie pomaga tylko odpoczynek przy kompie się liczy.Przerwy śniadaniowe też czasami spędzam przy maszynie.Przestrzegam przed ta firmą.Ogólnie wielki syf::!!!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-30 13:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poker - 2015-06-30 11:08:14]:
Popieram Cię w 100 procętach.Niech ktoś zrobi z tymi trenerkami porządek!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-07-01 20:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja opinia nadaje się do Inspekcji Pracy, zgłoś ten problem.Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prettl Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prettl Polska?
Zadaj pytanie
alert