brak logo

Skiba Słuch Sp.j. G. J. Skulimowscy

Gdańsk

Opinie o Skiba Słuch Sp.j. G. J. Skulimowscy

molliioo 2012-05-13 22:56:11
[usunięte przez moderatora] Robota ciekawa, prawda, ale nie ta firma... [usunięte przez moderatora] tak żeby nikt nie zarobił o pare groszy wiecej niz najnizsza krajowa.
Ketrab 2012-06-11 21:22:00
A możesz powiedzieć coś więcej? Ile czasu tam pracowałeś/łaś? Jak to wygląda dokładniej?
Byłem tam na rozmowie jakiś czas temu ale zrezygnowałem ze względu na niską płacę.
nici 2013-03-27 23:28:20
Chcą duuuuuużoooo, a dają mało..
nici 2013-03-27 23:41:12
tak jak sie podpisuje nici... z zarobku ... nie idzcie tam!!!p3c
firma he he he
doren 2013-03-28 22:49:42
j.w. he he
Aneta 2013-04-16 19:25:35
też byłam tam na rozmowie razem z koleżanką, było jasno powiedziane, że podstawą jest najniższa krajowa, a od sprzedaży jest premia - w handlu to normalne
ania 2013-04-16 22:04:18
Właściwie to nie jest normalne... Nie chodzi już nawet o tą firmę (a też byłam tam na rozmowie), ale ogólnie tak nie powinno być,że wyjściowa to najniższa!!!! W handlu bywa różnie, jak nie będzie sprzedaży to co zrobić z najniższą krajową, nawet na opłaty nie wystarczy... A dojechać do pracy trzeba i ta firma tego nie zwraca jak wiele innych firm które oferują najniższą krajową;))
Monik 2013-04-17 15:06:04
no to jak nie ma sprzedaży to skąd wziąć pieniądze na wypłatę? nawet na tą najniższą?
Monia 2013-04-22 16:11:02
Mąż jest rewelacyjnym handlowcem, potrafi piasek na pustyni sprzedać i zarabia niezłą kasę, bo o to chodzi żeby dużo zarabiać trzeba umieć, jak się nie sprawdzasz szukaj innej roboty, a nie narzekasz, ja mam prowizję od windykowanych zapłat i się nie skarżę
justyna 2013-04-23 15:31:45
pracuję w takiej samej branży ponad 4 lata, różnie bywało, raz lepiej, raz gorzej , ale nigdy nie było sprzedaży zero. mam głowę pełną pomysłów,a najważniejsze że to ile zarobię zależy ode mnie, epoka czy się stoi czy się leży tysiąc pięćset się należy bezpowrotnie minęła i to jest dobre.
Kryspin 2013-04-29 21:59:12
Chcę złożyć w tej firmie CV bo znowu jest ogłoszenie o pracę, może ktoś tam pracował i może powiedzieć coś więcej.. I o co chodzi umowa o pracę / umowa zlecenie??
kryspin 2013-04-30 22:47:34
chyba jest źle skoro nikt nie daje komenta...
2
pracownik 2013-06-13 21:53:10
dają umowę zlecenie, pensja to najniższa krajowa
chuda 2013-06-25 22:07:16
Czytałam, że [usunięte przez moderatora] mało płaci, nie daje możliwości rozwinięcia się w pracy itp.
Proszę o opinie, więcej informacji. Wysłałam do nich CV, byłam nawet na rozmowie- jacyś dziwni oni są
dora121 2013-07-07 00:28:27
Byłam tam z koleżanką na rozmowie, ona się się dostała ja na szczęście nie... Zrezygnowała bardzo szybko, po kilku dniach.
mała 2013-07-11 18:18:50
Ogólnie rozmowa kwalifikacyjna przebiega bardzo śmiesznie,a za razem żałośnie...
1
aparat... 2013-07-14 20:26:24
Ja trafiłam do nich z dziadkiem na dopasowanie aparatu i chciałam prosić o opinie bo w przychodni gdzie przyjęto dziadka kierowano nas do całkiem innej przychodni...
anika 2013-08-06 23:33:21
Do nich wysyłają na badanie słuchu, a po aparat do profesjonalnej firmy.
amelcia 2013-08-21 19:40:00
jak wysyłają gdzieś indziej ? ja tam polecam. Moja babcia tam chodzi, i jest zadowolona, bo nie wcisnęli jej od razu najdroższego aparatu, tylko mogła wybrać, tym bardziej, że te aparaty same w sobie najtańsze nie są, więc to jest ważne, że nie wciskają za duże pieniądze jakiegoś badziewia. babcia jest zadowolona, skaczą nad nią, przychodzi reguluje aparat, nie zamknęli za nią drzwi zaraz po kupieniu aparatu, i ta cała opieka jest też bezpłatna.
Kandydat 2013-09-16 20:34:24
Bardzo dziwi mnie fakt, iż firma Skiba-Słuch ogłasza nabór regularnie raz na 3 miesiące. Czy to oznacza, że po okresie próbnym dziękują Państwo swoim kandydatom? Takie podejście nie wydaje się zbyt rzetelne ani uczciwe.
1
anett.and.kandynant 2013-09-20 23:52:43
nie polecam...
monika 2013-10-02 21:58:17
Miałam okazję z Tymi ludźmi pracować i nie polecam. Nie chcę zbyt dużo opisywać, ale z tymi ludźmi nie wiąże się przyszłości. A fajna branża szkoda.
Jerzy 2013-11-13 13:29:19
Byłem w jednym oddziale w Starogardzie Gdańskim.
Bardzo miła obsługa i dobrze wszystko wyjaśnione jestem bardzo zadowolony.
ass 2014-03-27 10:35:50
pracowałam tam... można żec hehehe żałośni ludzie... chcią bardzo dużo a nają najniższą krajową... a jak księgowa/ żona / szefowa zacznie coś tłumaczyć to klękajcie narody...
3
123 2014-09-10 14:35:47
Jestem stałym klientem.Podoba mi się obsługa i profesjonalizm personelu.Zanim kupiłem aparat przymierzałem kilka ,bo każdy producent aparatów ma swój 'dźwięk'. Wybrałem dźwięk najbardziej odpowiedni dla mojego ucha.Jestem szczęśliwy bo wyraźnie słyszę otaczający mnie świat.
anka 2014-10-30 13:14:11
Pracowałam w firmie ładny kawałek czasu i żeby nie przeprowadzka do innego miasta pracowałabym dalej.Firma daje szanse rozwoju A UDZIAŁ W SZKOLENIACH jest wręcz obowiązkowy dla ambitnych i tych co chcą pogłębiać swoją wiedzę.Zadowolenie pacjentów to dla mnie największa satysfakcja.O PRACY w weekendy nie ma mowy kto Ci naopowiadał takich bzdur.Cześć.
x 2015-01-15 22:47:01
hihi, nie ma to jak robić sobie pozytywny PR. szkoda słów
1
prawde ci powiem 2015-02-19 14:24:29
Tak... Trzeba sie jakos bronic... Piszac pochwałę o swojej upadajacej firmie!!!
xxx 2015-03-15 16:47:09
Nie polecam.
Okropni ludzie.
Praca za 500 zł- żal.
Nie warto tracić czasu.
Rozmowa kwalifikacyjna to żenada.
A jak to możliwe, że tacy ludzie prowadzą działalność gospodarczą.
8
Kasia 2015-04-18 21:49:54
Pracowałam. Po trzech miesiącach zostałam.
Pracujesz to zarabiasz.
Jestem z mężem za granicą, ale gdybym nie musiała to bym tam dalej pracowała.
Jest dużo szkoleń.
żorż 2015-05-07 18:32:53
W handlu tak jest: ile sprzedaż tyle zarobisz, nic nie sprzedaż trzeba do Ciebie dopłacać. Nie umiesz handlować - nie handluj.
Wirginia 2015-07-13 13:58:38
Tyle ile dasz od siebie, tyle dostaniesz. Dobra praca dla żywiołowych i ambitnych osób, jakie stawiają sobie poprzeczkę bardzo wysoko. Trzeba być i dobrym słuchaczem ale i handlowcem.
ss55 2016-03-18 17:31:16
Rozmowa kwalifikacyjna, w ogóle nie była żenująca. Nie było pseudo-zabawnej rozmowy z panem reprezentującym firmę i jego dewiacyjnych żartów. Nie było czuć jego wielkiego ego, w przeciwieństwie do małego aparatu słuchowego, który pokazywał. Naprawdę sam uśmiech, szczerość, troska i otwartość, po prostu wytryskiwała, na wszystkie strony, że nie było gdzie się schować. Polecam!
1
x 2016-08-07 09:05:14
odejmij tą jedynkę z przodu, a o resztę się dopominaj i bierz rozłożone na raty hahaha. Do tego najlepiej zwracaj się do szefa- doktorze (pomimo, że takowego wykształcenia nie posiada), odbieraj telefony i głuche telefony 24h/dobę i bądz na kazde zawołanie. Żenadax
1
kk 2016-09-22 06:48:52
buhahaha, chyba rozwijają się w tematyce- jak przekręcić pracownika (albo lepiej niewolnika) a nie w tematyce protetyki czy pracy.
Opinie negatywne zarówno wśród sprzedających jak i kupujących.
wer 2016-09-30 15:43:50
@Alan ale do masz konkretnie na myśli ze się rozwija? ja to bym chętnie od nich tutaj znalazł jakies oferty pracy wlasciwie..ale powiem Wam zszerze ze niestety ostatnio to nic nowego się nie pojawialo ktoś cos wie o wolnych miejsach pracy u nich w firmie?
Zostaw swoją opinię o Skiba Słuch Sp.j. G. J. Skulimowscy - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skiba Słuch Sp.j. G. J. Skulimowscy