brak logo

Spóldzielnia Inwalidów Naprzód w Krakowie

Gliwice

Opinie o Spóldzielnia Inwalidów Naprzód w Krakowie

anonim 2012-02-18 20:09:17
MOZE SZERZEJ ROZWINIE KTOS TEN TEMACIK MILO BEDZIE POCZYTAC??????????????
2
www weronika123 www 2012-02-19 20:46:03
opiszemy wszystko jak nas wywala za brame ale za to odprawe solidna dostaniemy szpital zacznie sprzatac sama dyrekcja firmy na NAPRZOD.
Enola 2012-03-05 23:51:33
A ja pracuję w tej firmie od 4 lat ... i wiecie co ? Z doświadczenia wiem, że narzekają tylko LESERZY !!!!!! Ci co wiedzą po co przychodzą do pracy - nie narzekają ! Mają umowę o pracę, wypłatę na czas i sympatię zarówno kierownika jak i zamawiającego. W obecnym czasie ... kryzysu .... firma NAPRZÓD oferuje najlepsze warunki pracy i podnoszenia kwalifikacji pracowników na rynku ....... jak macie wątpliwości - popracujcie w IMPELU, ASPENIE, czy innych pomniejszych firemkach .... a będziecie prosić się, żeby NAPRZÓD przyjął Was z powrotem do pracy ......
smieszka 2012-03-16 10:02:41
Enola a Ty to tak co jakiś czas wstawiasz sie za firmą NAPRZÓD premię za to dostajesz czy jak?a moze sama jestes kierownikiem w tej firmie?moja mama pracuje w niej kilka lat i nigdy dobrze tam nie było,tam gdzie są związki zawodowe jeszcze jakoś to jest a w pozostałych to samowolka i państwo w państwie pracuje solidnie nie chodzi na zwolnienia i wcale nie ma lepiej niż inni
ANONIM 2012-03-27 01:44:08
Ludzie przejrzyjcie na oczy! [usunięte przez moderatora] tak Pan zwalnia biednych pracownikow ze az z oddzialow sa na Pana zli!! Tak Pan kombinuje az sie Pan sam[usunięte przez moderatora] Sam Pan wie kto smrodzi a niewygodni ida na bruk!
1
z WROCŁAWIA 2012-03-29 17:14:26
Wierszyk o [usunięte przez moderatora] jest super!!!ale nie zgadzam się co do jednego wersu(cytuje)-kierowniczej nabrał ogłady-[usunięte przez moderatora] NIE POSIADA OGŁADY W INNYCH DZIEDZINACH A CO DOPIERO KIEROWNICZEJ!!!
kas 2012-04-01 13:59:06
[usunięte przez moderatora]ja tez pracowalam w tej firmie nigdy wyplaty na czas nie bylo kierownictwo i brygadzistki wielkie [usunięte przez moderatora] takich z rynku pracy powinno sie likwidowac
1
02P 2012-04-10 17:22:53
Do dziś mam traumę po tej pracy
1
Enola 2012-06-04 23:30:57
To jak Twoja mama pracuje tam kilka lat, to znaczy, że nie jest tak źle !!!!! A to, że pracuje uczciwie, to niby dlaczego miałaby mieć lepiej niż inni ?! Przecież oczywistym jest fakt, że jak przychodzimy do pracy, to po to, żeby uczciwie pracować ..... dlaczego z tego powodu miałby ktoś być wyróżniany ?! To jest jego obowiązek ! Natomiast leserów, kombinatorów należy piętnować ! Nie może być tak, żeby uczciwi ludzie - tacy jak Twoja mama - za nich musieli pracować, przykrywać ich kombinacje itp.....wszyscy biorą taką samą kasę ! Dlaczego więc leserów nie gnębić czy zwalniać - aby w ich miejsce zatrudnić ludzi którzy na prawdę wiedzą po co przychodzą do pracy ?!
klaudia 2012-06-20 18:19:37
ja pracowalam tamcdo dzis. [usunięte przez moderatora]uslyszalam ze jak nie chce zeby mnie zwolniono to moga mnie przeniesc do czyszczenia samych kibli bo jest za duzo osob na oddziale. oczywiscie nie wspomne o problemu wyplaenia naleznej pesji, nieoodprowadzanych skladkach i nieplacenia za nadgodziny.. [usunięte przez moderatora]
dynia 2012-06-20 18:27:01
no mysle ze za dopłatą bym tam nie wrocila
Koszarowa Wrocław 2012-06-25 16:27:29
i ja również choćby mi dopłacali bym tam nie wróciła!pozwalniali nas którzy tam pracowali kilka lat z dnia na dzień, zostawili lizusów [usunięte przez moderatora]
Basia 2012-10-30 02:02:01
po miesiacu zostalam zwolniona telefonicznie, po przyjsciu do miejsca pracy zaproponowano zmianę oddziału i podpisanie nowej umowy
chyba zarty wypłata spozniona o ponad tydzien najnizsza krajowa a roboty po uszy i aby szybciej
KATRINz 2013-02-28 11:34:51
MARIUSZ TO[usunięte przez moderatora]!!!PRACOWAŁAM TAM DOŚĆ DŁUGO I ŻAŁUJĘ Z CAŁEGO SERCA, ŻE NIE ZROBIŁAM MU KOŁO [usunięte przez moderatora]. A MIAŁAM NIEPODWAŻALNE DOWODY...LECZ SZCZERZE...BYŁO MI WSTYD!!NIE CHCIAŁAM TEGO ROZDMUCHIWAĆ, BYĆ WYTYKANĄ PALCAMI...KONIEC TAKI, ŻE OSZUKAŁ MNIE NA PRAWIE 1000ZŁ I ŚMIAŁ MI SIĘ W TWARZ!!!MAŁO TEGO ZATRUDNIA LUDZI NA DZIEŃ PRÓBY DAJAC IM NADZIEJE NA PRACE PO CZYM NIC IM NIE PŁACI I NIE ZATRUDNIA...CZY TO JEST UCZCIWE????
1
IWONA 2013-03-01 20:28:15
Witam Panią KATRINz która opisuje w dniu 28.02,2013r.Mam pytanie do pani dlaczego pani sądzi w swoim opisie,że pan Mariusz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez moderatora]?Skoro miała pani niepodważalne dowody i było pani niby wstyd! To trzeba było napisać do Prezesa Firmy,zgłosić do PIP-u,ujawnić swoje dane osobowe i skierować całą sprawę która panią dotknęła na drogę postępowania
Sądowego lub bezpośrednio porozmawiać i wyjaśnić tą sprawę z przełożonym p.Mariuszem.Skoro twierdzi pani,że panią oszukał - śmiejąc się w twarz,to dlaczego pani zrobiła się taka odważna na tym forum - opisując takie insynuacje nie ponosząc za to żadnych konsekwencji.
Mariusz 2013-03-03 20:31:40
Witam Serdecznie,
Katrinz jeśli czuje się pani oszukana z mojej strony i Firmy "NAPRZÓD" zapraszam panią na rozmowę.Jeżeli Pani ma niepodważalne dowody,że jestem złodziejem,zboczeńcem i NIE WYPŁACIŁEM PANI PRAWIE 100ZŁ.TO PROSZĘ O UJAWNIENIE SIĘ I BYĆ ODWAŻNYM NIE TYLKO NA FORUM OPISUJĄC WYMYŚLONE SCENARIUSZE.
Z Wyrazami Szacunku

Kier.Ob.d/s Med.
M.K
z Wrocławia 2013-03-13 11:34:50
Zastanówmy się skąd wzięły się te opinie o panu [usunięte przez moderatora] ? Przecież w każdym kłamstwie jest ziarenko prawdy !!! Rozumiem jedna rozżalona zwolniona z pracy kobieta mogłaby sobie "wyssać z palca takie rzeczy" ale to nie była jedna , z tego co wiem było to kilka kobiet zupełnie ze sobą nie powiązanych,nie znających się i nie pracujących w tym samym czasie . [usunięte przez moderatora] dziewczyny jeżeli to prawda , że takie coś się działo-dzieje to zmówcie się , powołajcie świadków a wierzcie mi taka sprawa jest w 100% do wygrania bez wszelkich ceregieli , udowodnicie prawdę potencjalnemu winnemu , zapobiegniecie bezkarności . Pozdrawiam pracujących oraz kierownictwo.
tarnowskie gory szp.Hagera 2013-08-06 16:41:33
ludzie to co firma Naprzód robi z nami to jest skandal telefonicznie nie kazano nam przyjść do pracy jak mielismy umowy do 31lipca2013 w dniu 30 lipca telefonicznie poinformowano nas ze nie pracujemy a myśmy jednak podjely prace żeby nie mogli nas zwolnic dyscyplinarnie dla nich zas by był zysk,zatrudniaja osoby z stopniem znacznym i umiarkowanym nie respektują naszych prawa wzywaja z wolnego do pracy jak to może tak być WYZYSK!!!![usunięte przez moderatora]
Wrocław 2013-08-09 22:15:56
Panie Mariuszu jest takie jedno mądre przysłowie- " Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka " małymi kroczkami zaczyna się sprawdzać.
1
Wrocław 2013-08-25 23:28:26
Kier.Ob.d/s Med.-co to za tytuł , kto to wymyślił ? od kiedy asystent kierownika salowych i sanitariuszy się tak nazywa ,to nie ma nic wspólnego z medycyną ... raczej z mopem,ścierką i skrzynką do przewożenia nieboszczyków...ZABAWNE ...
gospodarcza 2013-09-20 17:45:34
Witam wszystkich nerwowych forumowiczów :D To, co przeczytałam, woła o pomstę do nieba...uważam, że strasznie wszyscy przesadzacie!!! Większość, raczej prawie wszyscy pracujący w tej firmie " NAPRZÓD " są bardzo prostymi ludźmi, bez wykształcenia, bez inteligencji i tylko potraficie narzekać, ale jakoś zarabiacie, nie? Gdyby nie ta praca, którą macie, gdzie poszlibyście bez żadnych kwalifikacji? Sami nie chcieliście się uczyć, więc o co tu się spieracie? Chcieliście na tych stanowiskach zarabiać dużo? Lżejszą mieć pracę? Oj, pomyliliście się :) jak coś Wam nie pasuje, droga wolna i odejdźcie! Ja pracuję w tej firmie od niedawna i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona, mimo małych zarobków, mam średnie wykształcenie, ale cóż, tak wyszło. Uważam,że mam wspaniałego kierownika Pana Mariusza ze szpitala przy ul.Koszarowej we Wrocławiu. To jest człowiek z klasą, trzymający zasady i świetnie kierujący swoim zespołem. Jest bardzo miłym, rozumiejącym człowiekiem, naprawdę Go bardzo podziwiam. Podziwiam Go za opór i cierpliwość. Oby tak dalej Panie Mariuszu :) POZDRAWIAM SERDECZNIE :wub:
Marina 2013-09-23 08:36:03
p.Gospodarcza
jak sama pani napisała to pracuje pani od niedawna i wiele faktów jest pani obcych.Pisze pani , że pracują tam ludzie prości ,niewykształceni a wie pani dlaczego?bo pracujący tam wcześniej Ci którzy mieli coś do powiedzenia , nie bali się wyrażać swojej opinii i wykształceni zostali zwolnieni.Byli zagrożeniem dla firmy.Życzę pani powodzenia ,sama się pani przekona.Pozdrawiam.
2
Tarnowskie gory 2013-10-06 11:58:46
Witam was panie,macie rację a tym bardziej pani gospodarcza kto ma za dużo do powiedzenia w firmie NAPRZOD leci jak mokry drach mimo to ze ma 2grupe po prostu nie przedluzają umowy wiele jest w tej firmie nie jasności co jeden pseldo kierownik ma swoje zdanie ale nie korzystne dla pracownika pomalu już siadają na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a gubi ich to ze oszukują nas z urlopami i już się przeciąga termin wyplatzawsze mielismy z grupami do 4 każdego miesiąca a teraz ma być 10 jeśli będą pieniądze tak działa firma NAPRZOD w Gliwicach pozdrawiam i zycze dużo sily aby przejść przez ten mlyn.PS.chce dodac ze umowa im się już powloi konczy w lutym staja do przetargu i już jest wiadomo ze nie wygrają zobaczymy w tedy jakie będą ich geby czy nadal będą tak szczuc jak szczują do tej pory:)
1
kicia 2014-08-04 20:38:10
I tu popieram,prawda,prawda,prawda.Firma pada na twarz,wszędzie przegrywa przetargi tylko jest jedno pytanie czy zapłacą nam wszystkim za ostatni przepracowany miesiąc za 2014r.oraz za urlop za połowe roku?
1
kicia 2014-08-04 20:42:57
I tu popieram,prawda,prawda,prawda.Firma pada na twarz,wszędzie przegrywa przetargi tylko jest jedno pytanie czy zapłacą nam wszystkim za ostatni przepracowany miesiąc za 2014r.oraz za urlop za połowe roku? Pozdrawiam :)
pracujaca jeszcze 2014-09-11 13:31:31
witam wiem jak traktuje się ludzi z grupami co niektórzy mogą robić co chcą i nie są ruszani inni muszą siedzieć cicho ale ja jestem na uz i to poraszka wypłata jak jest to dopiero na 25 pierwsza dopiero po dwuch miesiacach pracy stawka pozal sie Panie BOZE na uz nic nie mamy ani urlopu ani chorowac nam nie wolno to ma być firma zatrudniajaca ludzi wiem że to jest chroniona ale teraz innych nie ma a co mamy robic my bez grup bo lekarze teraz nie chca dawac choc sie nalezy niedługo pracowac będa mogli wszędzie tylko z grupami a my będziemy zdychać z glodu
3
salowa 2014-09-27 20:50:42
mobing mobing i jeszcze raz mobing. Panie kierowniczki obrazaja szykanują ponizaja, oszukują. Kto takie osoby dal na stanowiska, zero kultury zero inteligencji, gnoja nas na każdym kroku. Czy nikt nad nimi nie wie co się dzieje? a może udaja ze nie wiedza? Personel medyczny jak nigdy stoi za nami murem bo nie spotkali się jeszcze z czyms takim- Gliwice
3
Romeczka 2014-10-13 11:56:46
Pracuje w tej firmie od kilkunastu miesięcy. Bywa różnie ale wypłaty są na czas.Czasami praca jest bardzo cieżka ale wynika to często z chwilowych braków personelu. Na moją brygadzistke nie jestem w stanie narzekać i mówiąc szczerze nie chciałabym jej funkcji ani pieniędzy które za to zarabia. Łatwo jest krytykować i być na "NIE", trudniej jest dać coś z siebie.Myśle że nie tyle jest w tym wszystkim winy firmy co przepisów którymi nas uraczył Rząd. Nikt nie walczy o nasze prawa i o to aby płacono nam godziwe pieniądze.Mimo wszystko życze Wam spokojnej pracy i godziwych zarobków.
pracownica 2014-10-19 15:34:56
Mam tylko jedno pytanie zanim coś napiszę o firmie Naprzód jak długo szpital będzie was tolerował przecież szpital jest tak brudny ,że WC publiczne jest czyściejsze niż ten szpital mam na myśli szpital Rydygiera w Krakowie.A już kultura pani (usunięte przez administratora)i Pani (usunięte przez administratora)to jakieś nieporozumienie one są tak głupie ,że głupota przy nich jest mądrością .a błyskotliwość panów kierowników to po prostu kpina
2
kamila 2014-11-26 10:25:48
Witam. Pracowalam w sosnowcu. Potrzebuje chetnych do pozwu zbiorowego przeciwko tej firmie. Proszę chetnych o kontakt.kamien@autograf.pl. Firma tragedia. Zwalnia i mamie przepisy. Mobbing. Niezaplacone nadgodziny. Urlopy.
3
Romeczka 2015-01-24 14:49:31
Jeśli dobrze przeczytałam (a jestem niewykształcona,niekumata i wogóle musze być wdzięczna że moge charować za te śmieszne pieniądze) to rozumiem że podziwia Pani Pana Mariusza za "opór"??????? Panie Mariuszu niech się Pan Opira Pani gospodarczej bo te nieuki jeszcze zrozumieją przez przypadek i też będą Pana podziwiać za OPÓR anóż Pan ulegnie której:):):)
Maria 2015-01-24 18:20:12
Proszę Pani.To ,że ktoś nie posiada wykształcenia(magister itp),wcale nie oznacza,że nie jest człowiekiem inteligentnym.Sposób Pani wypowiedzi jest ubliżający.Proszę Pani,to nie średnie wykształcenie świadczy o kulturze człowieka.Można ukończyć wiele szkół a jednocześnie być człowiekiem bez kultury,aroganckim,poniżającym innych.Pani jest tego dobrym przykładem.Każdy człowiek zasługuje na szacunek,każda praca jest potrzebna.Żaden człowiek nie może być przez nikogo traktowany gorzej tylko dlatego ,że jest na niższym szczeblu lub jest zwyczajnie chory i nie może podołać wszystkiemu.Na szacunek,zasługują wszyscy MIŁA WYKSZTAŁCONA ŚREDNIO GOSPODARCZA PANI.Z pełnym szacunkiem dla Pani, była salowa z Łodzi.
2
lenin 2015-02-02 20:29:31
Czytam wypowiedzi na temat tej firmy i szczerze mówiąc nie wiem co robić. Jestem opiekunem medycznym zgłosiłam się do tej firmy w Białymstoku do pracy w DPS z ogłoszenia. W ogłoszeniu było napisane 1750 brutto ale już na pierwszym spotkaniu Pani z biura ostudziła mój zapał nie 1750 brutto, a 6,50 za godzinę. A przed chwilą znalazłam znowu ich ogłoszenie i teraz już jest 1300 brutto . Czyżby za dwa tygodnie tak drastycznie spadła płaca? Czy pierwsze ogłoszenie to był zwykły wabik dla naiwnych? I teraz nie wiem czy jest sens tam iść pracować skoro już na początku kręcą?
Pacjent 2015-02-24 09:41:33
Rzeczywiście w Krakowie szpitale na Kopernika jak szpitale lecz panie brygadzistki to niech je piorun trzaśnie,że takie ludzie niby żądzą nie wiarygodne to lecz prawdziwym jest,nie nadają się nawet to sprzątania a kiedyś to robiły lecz jak one to robiły dziwne,pozdrawiam panie salowe ,macie cierpliwość i trzymajcie się.
1
byly pracownik 2015-06-10 07:40:10
witam pracowalam jako opiekun medyczny w bialymstoku za posrednictwem firmy naprzod za ustawowe godziny otrzma sie wynagrodzenie 986 zl na reke ,opiekunowie z bialegostoku wygrali sprawe w sodzie apelacyjnym naleza sie umowy o prace a nie zlecenie .Moja opinia nie polecam wspolpracy z firma chyba ze jest sie w sytuacji bez wyjscia - klamia, nie szanuja ludzi, traktuja cie jak murzynka
salowa 2015-09-08 10:54:11
pracowałam w sosnowcu przez ich firme w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] majom człowieka pracuje się za marne pieniodze po12 godz
Noels 2015-10-21 22:50:21
Moja żona pracuje na umowę zlecenie jako salowa w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Białymstoku na umowę zlecenie już 5 lat. Spółdzielnia Inwalidów " NAPRZÓD " podpisują dwie umowy zlecenia. Od jednej umowy zlecenia od kwoty 75 zł. odprowadzają do ZUS składki w kwocie około 17 zł, natomiast od drugiej umowy od kwoty 1000 zł nie są odprowadzane żadne składki do ZUS i to jest właśnie nienormalne bo dla ZUS uciekają bokiem ogromne pieniądze. Dlatego ZUS jest kantowany. Wszyscy o tym wiedzą ale nie wiem dlaczego nic nie jest robione ze strony ZUS i Państwowej Inspekcji Pracy. Gdy praca jest świadczona w wyznaczonych godzinach zgodnie z grafikiem we wskazanym miejscu i pod nadzorem to powinna być świadczona jako umowa o pracę , a nie jako umowa zlecenie , to jest krętactwo ze strony spółdzielni. Inspekcja Pracy powinna reagować a nie grzać stołki w swoich biurach. Oczywiście praca po 12 godzin dziennie przez 16-17 dni i około 6 zł i 15 gr. za godzinę. Natomiast pracownicy z grupą inwalidzką II z automatu zatrudniani są na umowę o pracę , odprowadzane są pełne składki do ZUS bo mają dopłatę do inwalidy z PFRON. To jest chamstwo ze strony Spółdzielni Inwalidów Naprzód w Białymstoku a pani Zosia z kierownictwa to powinna już chyba odpuścić i poważnie podchodzić do pracowników. Nie polecam zatrudnienia na umowę zlecenie w tej firmie bo nie wzrasta emerytura i to jest stracony czas. Są kontrole ze strony SENAPID i to salowe są winne że coś niezagrało podczas kontroli. Praca nerwona , stres , zmęczenie . żona to kłębek
nerwów. Pozdrawiam.
świeczka 2015-12-31 15:37:52
Witam. czytam sobie Wasze opinie i w pełni podzielam zdanie osób, które pracują lub pracowały w tej firmie. Sm pracuję, ale to raczej z przymusu. Dzici chcą jeść, a rachunki same się nie zapłacą. Pracodawca, toalna porażka. Kierownictwo traktuje ludzi, jak białych murzynów. nie przestrzega się czasu pracy, urlopu, nadgodzin. Jak cos potrzebujesz, zapomnij. Jak kierownictwo coś chce to uprzejmść aż się wylewa. Kierownictwo regionalne unika spotkania z pracownikam, boi się? i ma czego. Nie mozna porozmawiać na żaden temat. Obiecywano nam spotkanie z dyrektorem, prezesem czy inny pożal się Boże przedstawicielem zarządu, jasne, mają nas głęboko gdzieś. Ważne, że im się w kieszeni zgadza. Podstawa wynagrodzenia wynosi 1750 zł. Jasne. Ja mam 1680 zł,do tego doliczy mi sie te śmieszne peniądze za gdziny nocne, jest 1750? jest, a jakże. od tej kwoty dopiero odprowadza się podatek. idę do bióra i mówię jaka sprawa i co usłyszałam? jak si nie podoba to się zwolnij, na twoje miejsce jest dużo chetnych. Tylko, że ja jakoś nie zauważyłam tych tłumów chętnych do pracy w tej cudownej firmie. Kierowniczki, brygadzistki ( jak zwał, tak zwał) same kiedyś sprzątały, więc powinny wiedzieć jak ciężka to jest praca. Nic bardziej mylnego, punkt widzenia zależy od punktu patrzenia.Nie zmienia to faktu, że niejedna z pań sprzątających ma wyższy poziom inteligencjii od nich. Firma godna pożałowania, mam nadzieję,że nie będę musiała tkwić zbyt długo w tej firmie.
1
xxxx 2016-01-25 19:47:31
To,że ktoś ma niskie wykształcenie nie oznacza,że jest ( usunięte przez administratora )Inteligencji nie ma ten co kierownictwu w tyłek wchodzi,to zwyczajne cwaniactwo.Jeśli jeden drugiemu nie robił pod górkę to lepiej by sie pracowalo.W szatni przed rozpoczęciem pracy to aż zwymiotować się chce od tych plot,do pracy się brać,a nie jadna/jeden na drugiego/drugą.Aaa to,ze jest sie nowym pracownikiem nie znaczy,że ma sie mniejsze pojęcie o tej pracy.Brygadzistki od siedmiu boleści a nie znają sie na środkach czystosci,a kierownictwo to wogóle nie ma o tym pojęcia.To tak jak by pracownik budowlany został kierownikiem restauracji co nie ma o tym wogóle pojęcia i co ma wykształcenie do pracy,trzeba mieć umiejętności.Dziekuje
kicn 2016-03-05 20:50:35
Pracuje w tej firmie trzeci rok i nie zamienilabym tej pracy na zadna inna mam wspaniala p.kierownik i brygadziste super faceta brygadzistke ktora zawsze doradzi,pocieszy a gdy trzeba opieprzy wyplaty sa zawsze na czas ba nawet wczesnij,polecam prace w Szpitalu Specjalistycznym w Zgierzu w firmie Naprzod wszystkim tym ktorzy lubia czystosc i porzadek.
lola 2016-03-10 15:50:45
Zgadzam sie wyplata na czas .Ale srodkami do sprzatania koszmar ,o wszystko trzeba prosic a sprzatac trzeba ?Nasza p Zosia ze Snideckiego odpowiada krotko nie ma magazyn nie dotarl a obok DSK jest wszystko i mozna pozyczyc-Czy to mozliwe czy nieuolosc p kierownik ktora tego nie ogarnia' A moze ma za to premie
2
Kolega 2016-05-16 13:24:07
Witam w Gdańsku pracował kolega o imieniu Tomek . Pamięta ktoś jego nazwisko
1
Kolega kolegi 2016-06-06 17:26:39
Siema Kolega to taki łajza był sorki ale nie pamiętam jego nazwiska ale może ktoś inny Tobie pomoże . Ogólnie facet dupoliz , szkodził ludzią i nie miał dobrej opinii .
1
Jacek 2016-07-10 14:08:41
Czytając Wasze wypowiedzi muszę przyznać, że albo jestem szczęśliwcem albo pracuję od roku w innej firmie Naprzód w Krakowie niż ta opisywana powyżej.
Według mnie wszystko jest OK, pieniądze są na czas, jestem maszynistą więc środki do maszyny są, czysto za maszyną jest, wszyscy są zadowoleni. Jeżeli ktoś miałby wątpliwości czy przypadkiem nie jestem z kadry i sam dokonuję wpisu: jestem maszynistą w obiekcie na ul Balickiej.

Wydaje mi się, że najlepiej zamiast "głuchego telefonu" słucha się własnego doświadczenia...
Pozdrawiam
1
pracownik 2016-08-04 07:31:04
...pracuję w NAPRZÓD...13 m-cy...to co mam zadane do zrobienia na moim stanowisku wykonuję...uwag nikt nie ma...(chyba)...takowe do mnie nie docierają...pensja wypłacana w terminie...kierownictwo ok. ...nikt nie stoi nad głową i nie pogania...właściwe podejście do pracy z obu stron...i jest bez problemów...w każdym razie nie szukamy "kwadratowych jaj"...oby tak dalej... pozdro
tosiek 2016-08-04 22:47:39
Ciekawe jakie dają zarobki dla starszego specjalisty ds. kadr i płac w Kielcach, wiecie może? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Spóldzielnia Inwalidów Naprzód w Krakowie - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spóldzielnia Inwalidów Naprzód w Krakowie