brak logo

RADAN Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o RADAN Sp. z o.o.

Monia_23 2011-03-30 20:11:34
Pracowałam tam bardzo krótko - ludzie bardzo fajni , natomiast szef furiat i człowiek bez ogłady i taktu.
Zarobki poniżej krytyki a wymagania lepiej nie mówić
Izuś_28 2011-03-31 08:10:22
To samo dotyczy firmy RADAN MED, której właścicielem jest córka prezesa firmy RADAN :). Pani prezes to człowiek ceniący tylko donosicielstwo i lizo.....stwo. Dziewczyny, które tam pracują traktowane są poniżej krytyki. Szefowa potrafi podpisać z kimś umowę na czas określony po czym po po kilku tygodniach lub nawet dniach zwolnić taką osobę bez podania żadnej przyczyny!!!! W firmie rządzą układy, z którymi nikt nie jest w stanie walczyć. Zarobki - to już temat woda. Nie ma żadnych norm dotyczących stawek to pani prezes decyduje kto i ile zarabia. Różnice w zarobkach osób na tym samym stanowisku są bardzo duże. Stanowczo odradzam pracę każdej z was, która ma inne oferty pracy. Jeśli już zdecydujecie się tam pracować to szukajcie pracy, bo nie znacie dnia i godziny. Zarobki wg. pani prezes zarobki są u niej w firmie lepsze niż w Warszawie :) no cóż wybierzcie się na rozmowę i sami oceńcie w jakiej bajce żyje pani prezes. Pozdrawiam dziewczyny, które mają jeszcze siły tam pracować.
Anonim 2011-04-04 06:50:29
Wszystko się zgadza. Pamiętam jak jedna dziewczyna dostała wypowiedzenie tuż przed świętami Bożego Narodzenia :(
Anonim 2011-04-06 21:44:05
Porażka!!!!!!!!!!!! i tylko tyle .
Ania W 2012-12-15 18:27:39
Pelen profesjonalizm, usługi świadczone przez Radan Med są na najwyższym poziomie :) Personel bez zarzutu, pielęgniarki sympatyczne jak również lekarze :)
1
dixi 2013-01-19 20:54:04
Ania W - 2012-12-15 18:27:39

Pelen profesjonalizm, usługi świadczone przez Radan Med są na najwyższym poziomie :) Personel bez zarzutu, pielęgniarki sympatyczne jak również lekarze :)
Ale Jaja --- to chyba pisze jaśnie pani [usunięte przez moderatora]
Niestety całkowita porażka pracowałam u niej -- te lata to stracone nerwy
1
Anna W 2013-01-25 20:16:03
Czy tylko jednak [usunięte przez moderatora] na tym świecie jest ? Nie wydaje Mi sie...
Nikt Cie tam nie trzymał siła, wiec po co szargałaś nerwy ?
anonim 2013-04-04 10:28:00
Niestety dziewczyny ,prawdą jest że w Radan -Medzie trzeba mieć nerwy ze stali, szefostwo urządza sobie Big brothera obserwując czy przypadkiem ktoś nie drapie się po tyłku , pracownicy za niedłgo będą chodzić z mikrofonami ,żeby ci najważniejsi wiedzieli po co idą do toalety czy do sąsiedniego gabinetu, totalna porażka , do tego nowa pani manager która wita pacjentów siedząc tyłkiem na biurku w rejestracji :) Elegancja francja:)
2
anonim 2014-02-04 13:46:15
Jest jeszcze lepiej niż kiedyś. Odeszła bądź została zwolniona część najlepszego personelu. Dodatkowo na stanowisko manager została zatrudniona osoba bez wykształcenia medycznego!!! Panie w rejestracji poniżej krytyki ... najlepsze jest to, że osoby, które okradały i okradają przychodnie ciągle są w niej zatrudnione. Ale przecież dla Pani prezes najważniejsze jest donosicielstwo ... Tutaj też pytanie do Sanepidu - czy w miejscu gdzie pobiera się krew ktoś może pić kawę wydaje mi się, że jest to zabronione. W RadanMed to standard :)
4
graza 2014-02-22 09:47:00
manager powinien znać sie choć trochę na tym co robi ! i odpowienie wykształcenie na pewno by jej nie zaszkodziło , od wszystkich pracowników wymaga sie wykształcenia a od innych nie .
Tomasz 36 2014-03-06 14:44:01
Recepcja masakra przez wielkie M. Udałem się w dniu dzisiejszym do RADAN-MED celem wizyty prywatnej do lekarza internisty i dosłownie od progu zostałem wręcz obrażony. Za szybą siedziały trzy panie i dosłownie przez pół minuty, żadna z dam nie raczyła zareagować na to że podszedł klient/pacjent do okienka. Stałem jak wryty i nie dowierzałem dosłownie, a panie mnie celowo olewały!!
Jedna gdy już raczyła się w końcu zapytałc "słucham pana" to z takim fochem i łaską, że mnie aż wryło!! PORAŻKA WSTYD I HAŃBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co tam się dzieje ??Jak można w ten sposób traktować pacjenta ?? Napiszę gdzie się da i wystawie wam opinie na jaką zasłużyliście ODRAZAM WSZYSTKIM (usunięte przez administratora)
Tak, Tak, Tak 2014-04-27 09:36:15
Zamiast tutaj pisać bzdury idź sobie zajmij kolejkę do spcjalisty ... Ciekawe jakim Ty jesteś pracownikiem ? Może wlasnie to Ty jesteś karą dla swojego pracodawcy, a sam jeszcze o tym nie wiesz :)
2
bagietka89 2015-01-09 18:44:51
popieram, nie można oceniać kondycji i kultury całej firmy na podstawie samych kobiet z recepcji. natomiast mnie by takie stanowisko interesowało właśnie na recepcji.czy jest możliwość żeby właśnie takie zatrudnienie obecnie u nich otrzymać?chętnie tez bym się sprawdziła u nich w sprzedaż, a są wolne miejsca tam do pracy?
Kyjo 2015-02-28 12:46:11
Witam
Miałem tylko jedną rozmowę z Prezesem i odniosłem wrażenie, ze jest Businessmanem o ludzkiej twarzy.Nnie mniej nie więcej tylko to, że płaci za wykonana pracę. Jak jesteś tak zwanym pokoleniem TVN to wydaje Ci sie, że wszystko spada z nieba. Nic bardziej mylnego. Pracuję w całkiem innej firmie i mamy ten sam problem. Ludzie potrafią tylko narzekać. Zawsze im powtarzam, życie jest w Twoich rękach to gdzie jesteś to jest kwestia ciężkiej pracy i zaangażowania. Wykształcenie, prezencja itp nie ma wpływu takiego jak sobie to wyobrażacie. Podejście do życia ze wasze 5 minut jeszcze nie nastąpiło to bzdura jak nastąpi to nie będziecie gotowi. Od 12 lat pracuje w dużej firmie i ciążka praca nie podpier.... z operatora jestem osoba na stanowisku Starczego Specjalisty z własnym zespołem. Nie mogę ocenić firmy RADAN bo będzie to opinia na zasadzie wydaje mi się, ale zastanówcie się czy w tym co napisałem nie ma racji. Program "idol" jest dla jednego z milonów nie licz ze to będziesz Ty. Mój szef, były szef mówi i słusznie : "Szczęście nalezy sie kazdemu , trzeba tylko sobie na nie zapracować", a ja mówie "modlitwa jest potrzebna, ale bez zaangrzwania/pracy to cud, a to nie zdarza się często".

P.S.
Nie da się wysłac bez oceny wiec proszę ją pominąć

Pozdrawiam i życzę powodzenia
1
GRAŻYNA 2016-02-05 12:58:06
Nie znam Pani Prezes ale wyczuwa się tam, dziwną atmosfrę-niestety nieprzyjemną.Potwierdzam również opinie poprzedników dotyczące rejestratorek.Jeszcze gotowi jesteśmy pomyśleć, że są dla nas.Dodzwonienie się tam graniczy z cudem a uprzejmość Pań pozostawia wiele do życzenia.
1
Pacjent 2016-07-21 07:47:22
Jestem zadowolony z lekarzy którzy tam pracują,natomiast pani z recepcji w czarnych krótkich włosach o bardzo męskich rysach to jest jakaś porażka.Takiego braku kultury i taktu w stosunku do pacjenta jeszcze nie spotkałem. Słoma z butów wystaje a zachowanie jest na poziomie intelektualnego brodzika.
4
Micki 2016-07-21 12:31:14
Nie ma co jej od razu oskarżać po prostu może miała zły dzień, nie jest to nic chyba złego, albo nieprawdopodobnnego, dla mnie normalna osoba, serio..
Zostaw swoją opinię o RADAN Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RADAN Sp. z o.o.