Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Edbol fabryka galanterii czekoladowej

Pracowałeś w firmie Edbol fabryka galanterii czekoladowej i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
michalina - 2011-03-21 19:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragedia, kompletny brak higieny i kultury w miejscu pracy. Po przyjściu do pracy nie odbywa się żadne szkolenie, trzeba samemu ogarnąc o co chodzi i liczyć na łaske pozostałych pracowników. Praca w halasie często bez ochronników słuchu. Nieprzyjemna atmosfera krzyków i ciągłych przekleństw ze strony sfrustrowanych pracowników i kierowniczki... Zdecydowanie odradzam chyba, że ktoś jest naprawdę zdesperowany bo praca sama w sobie jest łatwa i czasem nawet przyjemna o ile nie trzeba bez przerwy dźwigac 7kilogramowych kartonów na palete :) Ponadto każdy pracownik ma codzinnie przydział do sprzątania z użyciem środków żrących bez możliwości ochrony rąk i dróg oddechowych...
zdjecie uzytkownika
dorcia - 2014-10-15 14:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie ?i co mogę powiedzieć zmiana zajebista pani kierownik poodkurza praca lekka super polecam :)
zdjecie uzytkownika
dorcia - 2014-10-15 14:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dorcia - 2014-10-15 14:20:38]:
Pracowałam w tej Firmie ? co mogę powiedzieć to zmiana zajebista pani Kierownik w porządku praco lekka bez stresu super polecam :)
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-22 20:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DO Dorcia ,mam pytanie napisałaś ,że tam pracowałaś,że praca,super itd,czy coś już się zmieniło pod tym kontem ,ze już tam nie pracujesz?
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-11 09:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem,że czekolady za 99 groszy z Polo mogą mieć podły smak,ale pojąć nie mogę dlaczego tej samej ohydnej masy używacie do czekolady za 3zł "z okienkiem"(ta z orzechami,nabyta w Auchan).Raz kupiłem i do śmietnika,więcej nie kupię.Takich jak ja jest wielu.Za podobne pieniądze kupi się normalną,mleczną i super w smaku czekoladę,a nie wyrób czekolado-podobny,który wy nazywacie czekoladą mleczną.Jak tak można???Rozumiem chęć zysku i bydgoskie nawyki(a śmieją się z Poznania),ale nie te czasy,żeby klienta oszukiwać.Chyba,że nie szanując konsumenta macie podejście SiS-sprzedać i spier.dolić.
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-09-09 18:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a już tak pomijajać jakość tych czekolad. Czekam jeszcze na oferty pracy od nich, bo nie wiem jak to wszystko wygląda, słyszałem tylko o tym, że płaca całkiem dobrze, bo ok 12, 15 zł na godzine. Chyba jeszcze miały być jakieś przyjęcia na produkcje tak naparawde, czekam na informacje nowe.
zdjecie uzytkownika
gfgf - 2016-04-19 19:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety z tymi przyjeciami na produkcję musiały to być plotki @tomasz. Od roku Edbol fabryka galanterii czekoladowej nie szukała pracowników niestety. Ale na pewno bedziemy pisać jak coś się zmieni :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Edbol fabryka galanterii czekoladowej!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edbol fabryka galanterii czekoladowej
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert